Keresés

Részletes keresés

atipatibarátja Creative Commons License 2002.03.12 0 0 6
Mint én:((((( Engem is kitiltottak, állítólag FIDESZ-es moderátorok:DDDDDDDDDDDDDDD Megnéztem az ISZOLDÉBAN, narancsszínű:DDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: leha (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.12 0 0 5
Miért narancs színűek az index menü és fejlécei? :)
leha Creative Commons License 2002.03.12 0 0 4
ahhoz, hogy egy ember (pl egy moderátor) ostoba legyen, még nem kell fideszesnek lennie. hülyének lenni pártállástól függetlenül szabad. csak nem jó.

ha nagyon kell a topik, nyisd meg a politikában! nem azért, mert oda való, hanem azért, mert úgyis oda fogják tenni, ha tetszik, ha nem. makkkszimum, majd beleírják a közleményekbe és nem szólhacc egy szót sem ...

_kEn_ Creative Commons License 2002.03.12 0 0 3
raadasul pont az indexen ?:)
Előzmény: meret99 (2)
meret99 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 2
Te már láttál, bocs tapasztaltál fideszes moderátort?
Előzmény: harm2 (-)
ERICszelleme Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1
narancs az parancs ;o)))
Előzmény: harm2 (0)
harm2 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 0

Lementettem. Most már lehet törölni.

harm2 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 topiknyitó

Más címet akartam adni a topiknak, de csak ez fért ki.

Szóval tegnap nyitottam egy topikot "MSZP kisbetűvel" címmel, melyben kifejtettem véleményemet a fenti témában. leírtam, hogy szerintem kimondottan kicsinyes és dedós dolog egy ellenfél nevét kisbetűvel, "nemecsekesen" írni. Továbbá, ha már egyszer a sajtó -elírásnak vélve- ezt kijavítpotta, hát IMHO nem célszerő felhívni ország-világ figyelmét arra, hogy az nem elírás volt, hanem előre eltervezett reklámkicsinyesség, mely kijavításáért a cég pert fontolgat. Erre vártam vélemányeket. Hát kaptam is.

Kaptam olyan vélemányt, hogy az egész topkim szőrén-szálán ELTŰNT!! Egyszerűen NYOMA SINCS. Sem a tasztalon -ahol nyitottam-, sem a Politikában, ahová áthelyezhették volna, sem a Közlemények alatt. Egyszerűen eltűnt. A nevem alatt található hozzászólások alatt sincs semmi. MÉG A MEGLÉTÉT IS ELTÖRÖLTÉK!!!

Üzenem annak a kedves -feltehetőleg szemellenzős, hithű Fideszes- moderátornak, hogy amit tett, az az minősíthetetlen. Itt a bizonyíték arra, hogy mit meg nem engednek egyesek maguknak pártbeállítottságuk által szentesített istenkedéseik miatt. Mi ez, ha nem a legsötétebb 50-es éveket idéző bolsi megoldás?? Csak a vörösdiktatúra helyett narancssárga!! Belefojtani az emberbe a szót, eltörölni minden hozzászólást csak azért, mert egy olyan visszásságra hívta fel a figyelmet, amely egy moderátor Szent Politikai Meggyőződésével ellentétes??!?

T. Moderátorok! Lehet ezt a topikot is törölni gyökerestől, de amint megjelenik ez a topik, lementem. Lementem még a képernyőt is, és újra és újra megnyitom, akárhányszor csak kell, és azzal kezdem, hogy belinkelem a lementett képernyőt, hadd lássa mindenki, hogy igenis VOLT egy ilyen topik. Le lehet engem is tiltani az indexről, de regisztrálok egy másik nicket, egy következőt és egy következőt.

NEM TŰRÖM EL, HOGY ILYEN EGYSZERŰEN LE LEGYEK MOSVA A PICSÁBA!!! NEM TŰRÖM EL A NARANCSSÁRGA DIKTATÚRÁT!!! NEM TŰRÖM EL, HOGY CSAK AZÉRT MEG LEGYEN SEMMISÍTVE A TOPIKOM, BÁRMELY HOZZÁSZÓLÁSOM, MERT -ÉN HAZAÁRULÓ- SZÓVÁ MERTEM TENNI VALAMIT.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!