Keresés

Részletes keresés

MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 18
Ad 3. Valószínűleg félreértettük egymást. Gyulus egészen addig reménykedett, hogy minden marad a régiben, ameddig Németh Miklós meg nem hozta Gorbi üzenetét. Ebben az állt, hogy a szovjetek márpedig nem fognak beavatkozni. Ha Magyarország a kiengedés mellett dönt, ám legyen. Nem szó szerint, de valami olyasmit mondott Némethnek, hogy "1956 nem fog megismétlődni". Ennek ismeretében Gyula belátta, hogy a széllel szemben nem lehet szórni a nulláslisztet, hát akkor csináljuk belőle tőkét... MAGUNKNAK...

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.11 0 0 17
1. Mondjuk Franka mint hiteles forras ? Mondjuk kivetelesen mondhatna igazat, (bar ez meglepö lenne), de alapbol nem vonom ketsegbe a szalag letezeset.
Sajnost pannont nincs lehetösegem hallgatni, de halas lennek, ha valaki hallgatna, es feltenne ide a szöveget
2. A Stasi nem jegyzökönyvezet Horn minden szavat, de meglepödnek, ha abban a szituacioban egy külügyminiszter latogatasa es annak celja elkerülte volna a figyelmüket
3. Horn a nemzetrközi maffia ??? Aki becsapja Bush-t, Kohl-t, Gorbacsovot.. Esetleg iranyitotta is ?? De hiszen akkor mi vagyunk a vilag urai ! Gyulat vissza, es megint mi iranyitjuk a nyugatot :-))))))))
Ne haragudj, de ez a 3. pont a hozzaszolasod komolysagat eröteljesen ketsegbevonja....
Előzmény: MZ per X (9)
kwijibo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 16
kedves köbüki,

a tisztanlatas kedveert: tudom hogy magasrol sz@rsz a Kende könyvere, DE: en is -> csak vszinü teljesen mas okokbol mint te. nem tartom nagy kunsztnak egy csupan kampanycelbol megirt könyv leleplezeset, mely teljesen egyoldaluan vilagit meg egy szemelyt.

De: te ugyanezt teszed itt Horn Gyulaval es tarsaival (persze kisebb visszhanggal, de a cel ugyanaz). es Frankaek detto.

amugy hany eves vagy?

Előzmény: MZ per X (15)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 15
@@@@@@@ <--- ilyen magasról
@@@@@@@ <--- ezek itt tudod mik?
@@@@@@@
||||||| pottttty...
VVVVVVVez itt a kende meg a könyve
Előzmény: K.Trout (13)
kwijibo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 14
haat ami azt illeti a te szad sem panaszkodhat :(((
Előzmény: MZ per X (12)
K.Trout Creative Commons License 2002.03.11 0 0 13
Ha nem hívom fel a figyelmet, észre sem veszed. Elárulni meg nem tudom, mit árultam el, olvasd vissza egy két hozzászólásomat Kende-ügyben, érdekes dolgokat fogsz találni, de semmiképp nem olyanokat, mint amire számítasz...
Előzmény: MZ per X (12)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 12
Kedves K.Trout, elárultad magad! Látszik, hogy mennyire rááll a szád a Kende névre... :)

Előzmény: K.Trout (6)
K.Trout Creative Commons License 2002.03.11 0 0 11
Höhöhö...:-)))))
Ez a Franka - milyen érdekes - mindig pont a választások előtt egy hónappal bukkan tuti bizonyítékokra...
Hol egy kirúgott fogú svéd, akinek persze a Gyula rúgott fel a 170 cm magasan levő szájához, (mert 180 fölötti az istenadta), aztán meg most ez az elfeledett magnószalag, amit megintcsak ő talál meg véletlenül pont a választások előtt...

Na ennyit erről.

Trout

Előzmény: MZ per X (9)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 10
Légy oly kedves, ne használj ilyen pejoratív fogalmakat, mint "pufajka"... ;)

Előzmény: TÖKFEJ (7)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 9
1. Azt hiszem a Nemzetközi Transsylvania Alapítvány összejövetelén hangzott el. Kapaszkodj meg, és hívd fel ezt a számot: 06-1/ 374-07-07 Franka Tibort keressed, hogy mikor ismétlik... Mintha hallanám a sipítozásotokat, hogy "ja persze, Pannon Rádióóó..."

2. Gondolod, hogy a Stasi jelen volt akkor is és Horn minden szavát jegyzőközvezte, majd szépen archiválta az egész anyagot...?

3. Fogalmad nincs arról, hogy ez a nemzetközi maffia hány embert, --közötte vezető politikust-- vert át az elmúlt évtizedek során. Kohlt éppen úgy megvezették, mint akár Gorbit, vagy az. id. Bush-t.

Előzmény: Törölt nick (5)
kwijibo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 8
köszönet köbüki öcsinek a legujabb, zavaros elmejeböl kipattant, demagog, tenyekkel alatamasztani nem tudott fikatopicjaert!!
Előzmény: MZ per X (-)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.03.11 0 0 7
Jó kis kabát a pufidzseki,jobb mint a pufajka.
K.Trout Creative Commons License 2002.03.11 0 0 6
Beszélek marhaságokat, dehogy Kende János, Kenedi János...
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.11 0 0 5
Azert lenne nehany kerdesem:

1. Ha ez a zsalag letezik, miert nem lehetett meg sehol hallani ?? Nem hiszem, hogy a Lovas fele csapat ne harapott volna a temara..
2. Az meg O.K, hogy a BM-böl lehetett hatalma Hornnak aktat eltüntetni.. De a nemet irattarakbol ???
3. Mi erdekel lenne barmelyik nemet kormanynak Horn-t tovabbra is elismerni, ha ö a regi rendszer fenntartasaert küzdött volna.. ??

Előzmény: MZ per X (3)
K.Trout Creative Commons License 2002.03.11 0 0 4
Gyulus karhatalmista aktája is érdekes módon tűnt el a BM irattárából...

Ez a Gyula igen nagyhatalmú lehet, hogy még a német irattárakból is el tudta tüntetni az erről szóló titkos dukumentumokat...
Továbbá: nyitottam is erről egy topicot: Kende János történész szeretné kutatni a BM irattárát, azt a részt, amiben a 89 előtti akták vannak. A BM a mai napig nem engedi neki, ráadásul már sokadszor törvényellenesen, mert már az 5. bírósági határozat kötelezi a BM-et a segítésre. A legutolsó ilyen bírósági ítélet 2 hetes. De még most sem engedik be.
Ki is most a belügyminiszter?

Apóca, állítottam ilyet, hogy az én birtokomban van?
Bírom az ilyen tuti infókat: láttam valakit, aki hallotta valakitől akinek az unokatestvére nővérének a barátja beszélt azzal, aki...

Előzmény: MZ per X (3)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 3
"elkezdték feldolgozni az összes Stasi aktát"

Könnyen felejtesz el dolgokat! Gyulus karhatalmista aktája is érdekes módon tűnt el a BM irattárából...

"Viszont neked birtokodban van a tuti leleplező doku.

Apóca, állítottam ilyet, hogy az én birtokomban van?

Előzmény: K.Trout (1)
stones Creative Commons License 2002.03.11 0 0 2
a rostocki egyetem disztoktora
Üdvözlettel:stones berlini villámlátogatása időhúzás volt. Mondja ő.
Előzmény: MZ per X (-)
K.Trout Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1
Aha. És aztán a hülye németek - akik az egyesítés után elkezdték feldolgozni az összes Stasi aktát meg mindenféle aktát - szóval ezek a hülyék azóta sem találtak erről semmit, viszont teletömték Gyulát kitüntetésekkel meg tiszteletbeli német állampolgársággal a német újraegyesítésben játszott szerepe miatt.

Viszont neked birtokodban van a tuti leleplező doku.

Aaaahaaaa....

Előzmény: MZ per X (-)
stones Creative Commons License 2002.03.11 0 0 0
pénz beszél, kutya ugat
Üdvözlettel:stones0
Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.11 0 0 topiknyitó
Mindnyájan úgy tudtuk eddig, hogy Horn volt a nagy kapunyitogatója az NDK-soknak. Egy frászt!!! Bizony, erről kiderült, hogy óriási tévedés! Németh Miklós elmondta egy konferencia szünetében, --egy magánbeszélgetés keretében, ahol véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofon, így magnószalagon ma is létező dokumentum-- hogy hogyan is nézett ki ez a dolog. Hornra nézve eléggé katasztrófális... Amikor az NDK turisták már kezdtek szép számmal gyülekezni Magyarországon, Németh elment Gorbihoz, hogy bejeletse a magyarok szándékát a kiengedésre. NaÉs Gyulánk ezalatt titokban azonnal Berlinbe repült, hogy ott Honeckernél bemószerolja a magyarokat, figyelmeztesse a vén sz@rt, hogy mire készülnek Hunniában és hogy próbáljanak együtt tenni valamit ellene!!! Miután Németh visszatért, a kormány (hülye módon) éppen Pufidzsekis Gyulát kérte föl, hogy jelentse be, hogy mehetnek az NDK-sok. Gyula ekkor kénytelen volt már belátni, hogy elbukta a partit. Ezután persze óriási pálfordulással, az adott helyzetből ki is szedte a maximális profitot. Így lett ő a nagy német újraegyseítő, a berlini fal és a vasfüggöny lebontója, nemzetközi elismerések birtokosa, stb. Így kaptunk 2 milliárd(!) DEM vissza nem térítendő támogatást az NSZK-tól, amit az MSZ(M)P azon nyomban, még a rendszerváltást megelőzően, le is nyúlt...

S ki emlékszik már Pozsgai Imrére, aki történetesen nyakig benne volt a Páneurópai Piknik megrendezésében, vagy '56-nak népfelkeléssé nyilvánításában? Németh Miklóst is ugyanúgy lapátra tette a saját pártja, aki pedig szinte egyszemélyben vállalta a döntés felelősségét. A lényeg azon volt, hogy ki söpri be a nagy zsozsót a végén. Ennyit Gyulusról, aki még ma is ott van az első vonalban...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!