Keresés

Részletes keresés

oil120 Creative Commons License 2017.02.18 0 0 28

Sziasztok,

Ugyan az a bajom mint az előző hozzászólónak, csak ~50kB-ot tölt le, előtte tökéletesen működöt, és csak a Datáról használtam és használnám.

Köszi

kiskopi Creative Commons License 2010.10.31 0 0 26
Sziasztok.
Bár már régóta nincs új hozzászólás,én azért próbálkozom,egy kérdéssel.
Az a bajom,hogy a flashget használatakor,nem tölti le az egész fájlt,hanem csak egy 50kb-részt....:(
Már minden beállítást kipróbáltam,de sehogy sem megy....
Kérlek segítsetek,mit rontottam el. Hogyan kellene beállítani ill. mi lenne a megoldás?
Régebben müködött rendesen,de amióta ujra pakoltam mindent,azóta nem boldogulok vele...
Előre is köszönöm a segítséget.
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.10 0 0 25
másodszor tettem fel a gépemre a Flashget-et, megint megbukott egy hét alatt.
egy pici excel fájl alatt összeszarta magát...
ennyi:(((
miki_ng Creative Commons License 2004.05.17 0 0 24
van egy kis gondom a FlashGet (1.6) -vel
valamiért Flashgettel nem tudok letölteni
WinCommanderrel be tudok lépni és tudok letölteni is, de én flashgettel szeretnék
de valami baja van:

Mon May 17 07:22:11 2004 Kapcsolódás ***.***team.com:21
Mon May 17 07:22:11 2004 Kapcsolódás ***.***team.com [IP=***.***.123.2:21]
Mon May 17 07:22:14 2004 Kapcsolódva, várok az üdvözlésre.
Mon May 17 07:22:34 2004 220 ***.***team.com FTP server (Version wu-2.4.2-academ[BETA-18](1)) ready.
Mon May 17 07:22:34 2004 USER mikike
Mon May 17 07:22:34 2004 331 Password required for mikike.
Mon May 17 07:22:34 2004 PASS ********
Mon May 17 07:22:34 2004 May 17 07:22:41 mod_quotatab/1.2.10[11822]: found limit entry for user 'mikike'
May 17 07:22:41 mod_quotatab/1.2.10[11822]: found tally entry for user 'mikike'
230 User mikike logged in.
Mon May 17 07:24:04 2004 Idõ túllépés.
Mon May 17 07:24:04 2004 Hiba!
Mon May 17 07:24:04 2004 Vár 35 másodpercet az ismétléshez
Mon May 17 07:24:44 2004 Kapcsolódás ***.com [IP=****:21]
Mon May 17 07:24:44 2004 Kapcsolódva, várok az üdvözlésre.
Mon May 17 07:24:58 2004 User Cancel at 31619520.

mi a gond?
szóval látszik, hogy belép (logged in), de aztán valamiért nem szed lefele, pedig még van creditem bőven
én mindig 1 egy szálon szedek lefele, de mégse indul be
valakinek tipp?

szalapala Creative Commons License 2004.03.13 0 0 23
Én úgy veszem észre, az, hogy mi spyware/adware, meg mi nem, nem teljesen kiforrott. Én 4-et ismerek/használok rendszeresen/időnként:Ad-aware, Spybot, Bazooka, PestPatrol. Van amelyiknél az egyik, van amelyiknél a másik file vagy kód minősül "spywarenek/adwarenek". Próbáljátok meg egymásután ugyanazt az állapotot detektálni velük. Valószínűleg mindegyiknél más-más lesz a égeredmény. Konkrét legutóbbi példa: A PestPatrol a htpatch.exe-t magas kockázatúnak ítéli, míg másoknál ez fel se merült, mint probléma.)
Egyrészt egyes spyware-detektáló programok készítői más-más filozófia alapján készítik el a programjaikat. Úgy látom, hogy egyik döntő pont pl., hogy mit lehet az érintett programocskákról tudni, és milyen statementek lelhetők fel a gyártónál rólik. Sok függ a gyártó nyilatkozatától is, azt hogy lehet értelmezni.
Másrészt ennek megfelelően ezek - mármint a nyilatkozatok - módosulása eredményezhet olyat, hogy időnként egyik-másik lekerül a listáról, vagy mások felkerülnek.
Nálam pl a DAP-ot, illetve egyes alkatrészeit spywarenek jelezte két detektáló progi is. A FlashGet-re meg nem reagált egyik se.(1.4 verzió)
Előzmény: frimi (21)
Osiris77 Creative Commons License 2004.03.09 0 0 22
Ha a FlashGet 99%-nál megáll, lefyag akkor érdemes megnézni a kategóriák menüpont alatt a jellemzők menüpontot.. itt az alapértelmezett könyvtárnak létező könyvtárat kell megadni.. célszerű azt amelyikbe a letöltött fileokat mentjük. Nekem ettől megjavult..
Üdv.
Előzmény: sturmi (-)
frimi Creative Commons License 2002.03.27 0 0 21
Hi!
Szóval megnéztem a honlapjukon, hogy az Ad-aware mit ismer el/fel spyware-nek. Ha jól láttam, akkor
a DAP nem szerepel a lsitán, viszont a Flashget 0.87-es verzió igen. Hogy a magasabb verziószámú programok miért nincsenek feltüntetve, azt nem tudom. Minden esetre maradok a DAP-nál...
Frimi
yogibear Creative Commons License 2002.03.26 0 0 20
Megvan az 1.0-ás és van egy 0.96a-m is :O)
yogibear Creative Commons License 2002.03.26 0 0 19
Ad-aware-rel?
Előzmény: WinFan (13)
frimi Creative Commons License 2002.03.26 0 0 18
Hi!
Mondtam, a Flashget-et illetően nem tudtam, hogy az Ad-aware azt miként kezeli. Nem ragozom tovább: megnézem!
Frimi

Előzmény: KaQkk (17)
KaQkk Creative Commons License 2002.03.26 0 0 17
hello

Hát azt hiszem, nem minden van szó szerint.
Nem a FlashGet a spyware (ha jól tudom).
Hanem ez az ára hogy müködjön. (AdWare)
Telepít egy spyware kategóriáju progit maga mellé.
Ami a 0.96a-ban szabályos uninstall menüvel rendelkezik, és eltávólitja magát.

A Lavasoft Ad-Aware használata pedig nagyon egyszerü.
Ha letöltöd hozzá a magyar nyelvi fájlt, akkor 3x meg nyomod a tovább gombot, és már nincs is spywared. J

kakukk

Előzmény: frimi (16)
frimi Creative Commons License 2002.03.26 0 0 16
Hi!
"...megoszlanak a vélemények, hogy egy adott program ténylegesen az-e vagy sem." - írtam.
Az, hogy a DAP szerepel-e egy listán vagy sem, szerintem nem elég bizonyíték. A Flashgetről meg éppen ti is leírátok, hogy az spyware. Mint azt idéztem is a cnet.com-ról. Nem vagyok a DAP fogadatlan prókátora, de inkább használok egy olyan szoftvert, amely kétséges (bár ez is kétséges:-)), mint egy olyant, amely teljes bizonyossággal az. Magam meg nem vagyok olyan képzett, hogy tisztogassak...
Frimi
Előzmény: KaQkk (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.25 0 0 15
Az 1.2 jónak tűnik. XP-s design, szebb ikonok. Persze, ez főleg XP alá telepítve látszik.

http://www.muieri.net/

A már bevált módszer szerint egy kísérleti partíción lévő Windowsra telepítettem, majd átmásoltam a programkönyvtárat a "fő" Windowsba. Így a kémek nem jönnek át (hacsak nincs az exe-ben valami), de amott se láttam spy összetevőket. Böngészőbe épülés beállítás a már említett registry frissítő gombbal megoldható, csak más a gomb neve.

Egyébként használtam régebben a DAP-ot is, nekem a FlashGet szimpatikusabb.

1.0 verziót keresővel találtam, nemrég kellett valakinek: fgf10.exe, ezt kell keresni.

http://ftp.quorus.ru/Software/internet/download/fgf10.exe

http://jscom.net/technote/main.cgi/fgf10.exe?down_num=1009096452&board=js_pds&command=down_load&d=&filename=fgf10.exe

yogibear Creative Commons License 2002.03.25 0 0 14
És van még valahol letölthető 1.0-ás??
Előzmény: WinFan (13)
WinFan Creative Commons License 2002.03.25 0 0 13
Hali!

Az 1.0-ás is pucolható.

Előzmény: KaQkk (12)
KaQkk Creative Commons License 2002.03.25 0 0 12
Hello :)

Download Accelerator Plus szerepel a Spy Chaser listjében. :(

Persze a FlashGet is.
De a 0.96a verziója még tisztiható.
Az 1.1 az már nem az "meghal" a tisztitástól. :(

Előzmény: frimi (11)
frimi Creative Commons License 2002.03.25 0 0 11
Hi!
Olvastam már egy pár dolgot a spywarekről. Bár ezek létét senki nem vonja kétségbe, abban azonban megoszlanak a vélemények, hogy egy adott program ténylegesen az-e vagy sem. Megpróbáltam letölteni az általad javasolt progit, azonban nem tudtam kicsimagolni, mert hibásnak minősítette a gépem a zip filet. Az alatta pár sorban szereplő felsorolásban (Tomcat spywarelist) a DAP-ot nem sorolta fel, a Flashget-et viszont "suspect"-nek (azaz gyanúsnak) minősítette!
Én meg idézetem egy véleményt a cnet.comról, amelyet illetően egyelőre nem győztél meg az ellnekezőjéről. Az viszont nagyon hasznos volt, hogy erre az oldalra felhívtad a figyelmemet!
Az általam említett Ad-aware program az adatokat, internetezési szokásokat gyűjtő programokat tisztítja ki a gépből, azaz a tk.-i spywareket. Nem tudom, hogy ezen a Flashget szerepel-e, de a DAP teljes bizonyossággal nem!
Frimi
Előzmény: yogibear (10)
yogibear Creative Commons License 2002.03.25 0 0 10
Lehet, hogy egy kicsit belekevertem az adware-t is, de elsősorban a spyware (kémkedő) progikról, ezenbelül is a Flashgetről volt szó.
Amúgy sétálj el ide , töltsd le a Spy Chasert (96kB) és kerestess rá vele a Flashgetre, meg a DAPra. Meg fogsz lepődni!!!!!
Előzmény: frimi (9)
frimi Creative Commons License 2002.03.25 0 0 9
Hi!
Lehet, hogy túl naiv vagyok, de az Ad-aware program azt hirdeti magáról, hogy az ilyen jellegű programokat kiszűri. Nálam talált is egy jó párat és a netes irodalom ezeket meg is erősítette! Ugyanakkor pl. a Download Acceleratorról még sehol nem olvastam ilyesmit és az Ad-aware sem hirdeti annak.
Frimi
Előzmény: yogibear (6)
yogibear Creative Commons License 2002.03.25 0 0 8
Eztet nem néztem, nálam 1.1 van. Amúgy meg mi a biztositék rá, hogy a regisztrált servér nem kémkedik ??? :O)
Azér' mer' nem látszanak a reklámok ??
Tán még az IE belső downloadere is k(r)émes :O)
Előzmény: miki_ng (7)
miki_ng Creative Commons License 2002.03.24 0 0 7
már nem az
servér lett 1.2től

Előzmény: yogibear (6)
yogibear Creative Commons License 2002.03.24 0 0 6
No és melyik downloader nem az ???
Előzmény: frimi (5)
frimi Creative Commons License 2002.03.24 0 0 5
Hi!
Azt olvastam a cnet.com-on valaki hozzászólásában, hogy a Flashget spyware program, ezért el is ment a kedvem a letöltésétől.
Frimi
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.20 0 0 4
Nálam így néz ki a registry-ben:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\Letöltés a FlashGet-tel]
@="C:\\Program Files\\FlashGet\\jc_link.htm"
"contexts"=dword:00000022

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\MINDEN letöltése a FlashGet-tel]
@="C:\\Program Files\\FlashGet\\jc_all.htm"
"contexts"=dword:000000f3

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.20 0 0 3
Magyarra állított FlashGet-nél:
Beállítások, Figyelés fülnél: Beállított szerkesztő.
Megnyomva ezt olvashatod:

"Az OK-ra kattintással alapállapotba állítja a FlashGet beépülését a keresőprogramjából való automatikus letöltéshez. Néha egyéb programok az Ön tudtán kívül megváltoztathatják ezeket a beállításokat és ezen kívül az állandó működésükkel jelentősen leterhelhetik a gépe teljesítményét is.
Ha ilyen gyanú merül fel akkor az OK gombra kattintásával helyre hozhatja az ilyen jellegű hibákat.
Ha a probléma ennek ellenére megmarad, akkor csak a bajt okozó egyéb program deinstallálása a megoldás. Minden változtatás után újra KELL indítania a rendszert!"

Ez volna az első lépés, de különben csak az Explorert kell újraindítani.

Egyébként ezzel a gombbal tudom elérni, hogy a FlashGet-et telepítés nélkül át tudom másolni egy másik Windowsba, legalábbis az 1.0 esetében.

Előzmény: Pítör (2)
Pítör Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2
Sziasztok!
Nekem egy olyan problemam lenne a FlashGet-tel, hogy adott ket gep. Az egyiken mukodik az Explorerben a jobb egergomb, "MINDEN letoltese a FlashGet-tel" menupont, a masikon meg nem. Amelyiken ez a funkcio nem mukodik, azon is tudok vele egyeb modon letolteni. Velemenyem szerint ugyanazok a programok vannak mindket gepen (ceges gepek), es a FG beallitasok is megegyeznek.
Vajon mi lehet a problema? Amugy meg lennek vele elegedve, de enelkul a funkcio nelkul felkaru orias.
Ja, 1.1-es verzio, de probaltam mar alacsonyabbat is, ugyanez a helyzet.
Udv: Pitor
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1
Ezen már én is csodálkoztam, hogy miért pont 99%-nál áll le. De azért így is be szokta fejezni.
1.0-t használom, ebből még ki lehet irtani az árulkodós részt. Esetleg pont azért akad meg, mert ki van herélve? (Ad-Aware programmal.)

Az 1.1-nél úgytudom ez már problémás. Pontosabban az volt a gondom vele, hogy az 1.0-t még tudom telepítés nélkül használni, előző Windowsból kimásolva. Így eleve nem is telepíti a kémprogramot (msipcsv.exe és registry bejegyzések).

Az 1.1 már nem msipcsv-vel működik, másolással nem is tudtam beüzemelni, sőt állítólag Ad-Aware progival sem lehet "kijavítani".

Én elhiszem, hogy csak internetezési szokásokról gyűjt adatokat kereskedelmi célokból, de engem akkor is zavar az ilyesmi. Viszont maga a FlashGet tökéletesen megfelel nekem.

rusika Creative Commons License 2002.03.11 0 0 0
Fura, én is FlashGet-et használok (1.1-es verziót), és nálam nincs ilyen gond.
Próbáld meg azt, hogy a Beállításoknál a Protokoll lapon állítsd a Közvetítőt Internet Explorer 5.x-re (ez nem reklám!!). Én mindíg igy használom, és a fájl földarabolást mindíg 5-re állítom, vagyis 5 darabban szedi le a cuccot, ez azt hiszem alapbeállítás.
Ha továbbra sem menne, akkor meglátjuk mit tehetünk!

Üdv: rusika

Előzmény: sturmi (-)
sturmi Creative Commons License 2002.03.11 0 0 topiknyitó
hali,
A Flashget nev? jó kis letölt?manager mostanság némely fájlokat 99%-nál abbahagy. utána hiába próbálkozik, nem tudja befejezni. van vkinek vmi tanácsa?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!