Keresés

Részletes keresés

szabopalesz Creative Commons License 45 perce 0 0 238081

Pénteken már mindig ott van az edzés. Az ellenfélnek is ott kell lehetőséget biztosítani. A Cvija interjú korábban készült.

Előzmény: Polihisztor64 (238080)
Polihisztor64 Creative Commons License 8 órája 0 0 238080

Ilyenkor vajon nem lenne jobb az utolsó napokon Érden edzeni és még jobban “ belakni” a pályát?

Előzmény: S a Török (238077)
pointer14 Creative Commons License 11 órája -1 0 238079

Az odavágón az Odense szurkolói a mi támadásunkkor már a kilencesre érve elkezdték a sípolást és a dudálást,  reklamáva a minél előbbi passzívot. Remélem Érdem mi sem maradunk ebben adósaik.

huszi11 Creative Commons License 13 órája 0 0 238078

Legyen mindenkiben meg a megfelelő tűz és küzdőszellem, és párosuljon egy jó játékkal!

Előzmény: S a Török (238077)
S a Török Creative Commons License 13 órája -1 1 238077

Cvija már idegállapotban :-)

https://www.facebook.com/share/v/1BMnXLgZ35/

Szula8911 Creative Commons License 23 órája 0 3 238076
nicko Creative Commons License 1 napja 0 1 238075

Volt bennük feckó rendesen.

Előzmény: Valkov60 (238071)
Gojira Creative Commons License 2 napja 0 3 238074
CsabaBx Creative Commons License 2 napja 0 2 238073

tavaszi féregtelenítés....

Előzmény: Valkov60 (238072)
Valkov60 Creative Commons License 2 napja 0 0 238072

Huúha,

Fél napot nem voltam itt, és egy csomó hsz eltűnt. ;)

Valkov60 Creative Commons License 2 napja -3 1 238071

Az nekem is feltünt, hogy Dmitrijeva a lefujás után a pacsizásoknál mennyire érzelem gazdag volt.

De Bea is  :)  tetszett nagyon.

Előzmény: confab (238070)
confab Creative Commons License 3 napja 0 0 238070

Számomra ez inkább érdekesség volt, hogy Dmitrijeva meccs közben kiegyensúlyozottnak hatott, de a végén nagyon kitörtek belőle az érzelmek.

A Borsos-Bartha párost élőben én is időnként már túl tárgyilagosnak éreztem, meg mintha a meccs hangulatához nem való dolgokról is többet beszéltek volna a kelleténél, aztán másodszorra, ismétlésben újranézve a meccset már elfogadhatóbbak voltak. Bartha mintha valamelyest visszafogta volna Borsost, úgy hogy összességében elfogadható volt, amit nyújtottak. (Nem tudom, mi lett volna, ha a Fradi 4-5 gólos hátránnyal fejezi be a mérkőzést, akkor mit gondoltam volna. Csak azért írom ezeket, mert máskor, itteni hozzászólásokban is volt olyan érzésem, hogy mi szurkolók sem reagálunk-értékelünk mindig megfelelően.) Méhes hajlamos erőltetetten felfokozni a hangulatot, ezért részemről akkor inkább már Bartha és Borsos. 

Előzmény: Pp40 (238068)
Pp40 Creative Commons License 3 napja 0 0 238068

Mondjuk az igen erős volna ha egy ilyen téttel bíró meccsen nem motivált valaki

De ilyenről szó sincs 

Előzmény: confab (238067)
confab Creative Commons License 3 napja 0 0 238067

Nekem vasárnap úgy tűnt, Dmitrijeva nem túlságosan motivált, aztán a végén a belőtt gólja, meg a lefújás után látszott, hogy nagyon is az! Nagyon nagy a tét, tehát ez így van rendjén.

RnD Creative Commons License 3 napja -3 1 238063

Dmitrijeva ritka rendes, lelkiismeretes, jóindulatú és nagyon jól kezelhető lánynak tűnik.

De azért az szerencse h Itáliában nincsenek jó kézilabda csapatok, mert oda szerintem rögtön eligazolna:)

És még Szentpétervár az örök szerelme. Ezt mondjuk megértem, Szentpétervár szuper város, én is csak ajánlani tudom mindenkinek......

RnD Creative Commons License 3 napja -2 1 238062

Dárja Dmitrijevával jóval többször készül interjú. Persze ő az orosz válogatott csapatkapitánya, igaz amikor rákérdeztek h konkrétan ez milyen plusz feladatokkal jár csak annyit mondott hogyha 'a válogatottban valaki születésnapos akkor veszünk neki ajándékot és ahhoz én gyűjtöm össze a pénzt...'

Amúgy egy nagyon szerény lány, visszafogott, inkább introvertált típus (ellentétben Maszlovával aki jóval hálásabb interjúalany, Léra szeret mindenféléről beszélni).

De nézzük Dása mit mondott miért igazolt a Fradiba....?

Dmitrijeva: A Ferencváros már 2023-ban is megkeresett, de akkor még maradtam a Krímben. Most viszont úgy éreztem h a saját fejlődésem érdekében másik csapatba kell igazolnom. És eszembe jutott h az első felnőtt válogatott meccsem - még Trefilov idejében - éppen a magyarok ellen volt egy Európa-bajnokságon. És a BL-ben is először a Ferencváros ellen játszottam, akkor még nagyon fiatalon mint a volgográdi Dinamo játékosa. Rögtön arra gondoltam h ez valami jel lehet a sorstól h nekem a Fradiba kell igazolnom.

És milyen céljai vannak a jövőre nézve.....?

Dmitrijeva: Őszintén szólva én egyáltalán nem tervezek el semmit előre. Ha ilyenbe belekezdenék úgyis rögtön történne valami ami felborítana mindent. Azon sem gondolkodtam h milyen csapatban szeretnék még játszani. Jelenleg a Fradihoz köt a szerződésem és még csak az első év végén járunk. Ezért eszembe sem jut h máshova menjek. Majd meglátjuk hogyan alakul a jövő...

Tonio 2.0 Creative Commons License 3 napja -6 1 238058

Az viszont tényleg úgy tűnik, hogy a szláv (balkáni) rész le lesz építve.

Hogy ők döntöttek így, eleve többen a vége felé jártak a pályafutásuknak, vagy volt, ami (aki) ezt meggyorsította, a végeredményt tekintve mindegy.

Azt lehetett tudni, hogyha idehoznak egy top edzőt - Jesper az -, akkor ő nem "csak" menedzseli azokat, akiket megörököl + akik jönnek (mint Heine), hanem lesznek kérései, és lehetőség szerint hozza a maga embereit.

Az sem meglepő, hogy az ő emberei skandinávok, mivel őket ismeri, velük dolgozott együtt.

Azt nyilván jól tudja, hogy ez egy magyar csapat, így a jó magyarokat és a hasznos kiegészítőket megtartja (remélhetőleg).

Így annyira nem meglepő, hogy a szláv részleg lesz megvágva.

objektív3 Creative Commons License 3 napja -8 0 238056

PONTOSAN tudom, hogy mit írtál, és PONTOSAN benne van az a mentalitás, ami nem szimpatikus.

Lényegtelen, hogy szerinted vagy szerintem milyen volt az előző csapata, ő dicsérte, neki tetszett, vagy legalább úgy nyilatkozott.

Előzmény: Pp40 (238052)
Tonio 2.0 Creative Commons License 3 napja -8 1 238055

Ez valami bulvár rovat, vagy micsoda?

Előzmény: Ai2 (238036)
Pp40 Creative Commons License 3 napja -8 0 238053

Kiváló csapatban volt kissé túlzás 

Előzmény: objektív3 (238051)
objektív3 Creative Commons License 3 napja -8 2 238051

Szerinted. Szerintem meg kimondottan szimpatikus és jellemes, emberileg is, hogy nem köpköd vissza, és logikailag is, hiszen egy kiváló csapatban volt, és mégis a Fradit választotta...

Előzmény: Pp40 (238045)
Gojira Creative Commons License 3 napja -10 1 238050

Egy állítólagos interjú - amire nincs link, tehát nem lehet ellenőrizni - alapján máris kivetni valót találsz egy játékosunkban. Ha valami nem szimpatikus, akkor az ez a hozzáállás.

Előzmény: Pp40 (238049)
Gojira Creative Commons License 3 napja -10 0 238048

Miért? Ha mindenben a rosszat keresed, akkor valóban.

Előzmény: Pp40 (238045)
Pp40 Creative Commons License 3 napja -10 2 238045

Mondjuk az nem túl szimpatikus ha egy jelenleg Ferencvárosnál játszó játékos a korábbi klubját dicséri

Előzmény: Szula8911 (238041)
Szula8911 Creative Commons License 3 napja -10 0 238044

Persze mi is így működünk. Attól mert jóban vagyok valakivel a melóban nem fogok vele szülinapi bulizni. Amúgy meg ugye pont kiderűlt hogy Zácsiknak meg ma van a szülinapja így kapóra jött mindkettőjüknek a tegnap. 

Előzmény: van_Persil (238043)
van_Persil Creative Commons License 3 napja -16 0 238043

Ez egy spontán bulinak tünt, nem megszervezettnek. 4 napig voltak összezárva, éppen az hiányzott mindenkinek, hogy a szabadnapján is együtt legyen az egész bagázs.

Meg nem kötelezö mindenkinek mindenkivel jóban lenni, igazából egy szurkolónak nem is szabadna ezzel foglalkoznia, mert nem tartozik rá.

Előzmény: Szula8911 (238040)
Pp40 Creative Commons License 3 napja -10 0 238042

Nem azt akartam kiemelni nincs külföldi 

Csak azt itt derül ki kivel van igazán szorosabb kapcsolatban 

Ami nem jelenti azt akik nem voltak ott velük ne lenne

Csak nem olyan szoros

Malestein buliján Hársfalvi ott volt 

Előzmény: Szula8911 (238040)
Szula8911 Creative Commons License 3 napja -10 0 238041

Azért az ő helyzete is érdekes lehet jövőre. Lekic és Maslova távozik és sokan Cvijic maradásában sem biztosak. Nem tudom neki mennyire tenne jót lelkileg ha mindhárom játékos távozna. Viszont szerintem pont az ő kapcsolatuk miatt is marad még Cvijic is jövőre. Azért szlovéniában pl. az anyanyelve miatt is könnyeben kommunikálhatott bárkivel ezért is volt ott könnyebb neki is. 

Előzmény: RnD (238033)
Szula8911 Creative Commons License 3 napja -10 0 238040

Most mit akartál kiemelni hogy nincs külföldi? Általában az ember a hozzá legközelebb állókkal bulizik a szülinapján. A külföldiek szülinapi összejövetelein sem szokott magyar feltünni.

Ai2 Creative Commons License 3 napja -10 1 238036

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!