Nem erröl van szó, hanem arról, hogy már a harmadik riporter szekálja azzal, hogy miért nem játszatta a Heine. Ennek így mi értelme van? Miböl gondolja az egyik, hogy ha a többi nem kapott választ ra, mert nem is kaphatott, akkor majd ö kapni fog?
A konkrét cikket nem véleményezném, mert előfizetéses, így nem olvastam, de szerintem a többiek sem jutottak sokáig.
De Kálnoki Kis amúgy abszolút korrekt általában.
Nem a szokásos kormánypárti 'hozsannázó', de nem is az ellenzéki portálokon megszokott 'mindenszarizmus' képviselője, meg nem is egy 'bulvárjóska', nem szenzációhajhász, nem botránykeltő, egyszerűen egy újságíró, aki feltesz néha kritikus kérdéseket, de emellett van empátiája, talán azért is, mert ő maga is élsportoló (öttusázó) volt.
Aztán hogy valaki un egy kérdést, akkor így járt, nem muszáj olvasni...
Nem kellene ezt túlkomplikálni, azt a kevés újságírót, aki még képes néha kényelmetlen kérdéseket js feltenni, egyszerűen le kell lőni. Aztán akár a szakosztály vezetés is kiállhat egy sajtótájékoztatóra, ahol lehet kérdezni Malestein hol nyaralt, meg Emily hogyan szervezi az esküvőjét.
Ezt azért linkeleted be, mert ezennel végre abbahagyod a hazudozást amiatt, hogy a Klujber miért is nem játszott több meccsen is (szerinted: "nem tudhatjuk, mert nem volt hivatalos bejelentés, lehet, hogy a térde miatt, lehet, hogy nem")?
Ugyanis szó szerint ezt mondta az általad belinkelt cikkben:
"a térdem miatt voltak kihagyásaim".
Ennél egyértelmübb már nem lehetne a dolog, úgyhogy egyszer s mindenkorra fejezd be az ezirányú kavarásaidat, mert csak téged minösít a dolog.
Jesper Jensen felboríthatja az erőviszonyokat Magyarországon?
A dán edző évek óta nemzetközi szinten is bizonyít, és Magyarország második legnagyobb klubjához való igazolását nagy figyelemmel kísérik – nem utolsósorban Győrben is.
Pláne úgy, hogy már más a vezetőedző. Amúgy kizárt, hogy ő házalt volna az újságíróknál a témával. Én a klub helyében nem is engedtem volna, hogy kérdezzék.