Keresés

Részletes keresés

objektív3 Creative Commons License 7 órája 0 0 238229

Dehogynem, Bölk és Cvijic jók voltak.

Előzmény: Pp40 (238227)
Pp40 Creative Commons License 7 órája 0 0 238228

Zácsik azért nagyobb megbecsülést érdemelt volna 

Pp40 Creative Commons License 7 órája 0 0 238227

Ezen a meccsen nem igazán lehet senkit dicsérni

Előzmény: objektív3 (238226)
objektív3 Creative Commons License 7 órája 0 0 238226

Fáj, mert elvártam a továbbjutást, és nagyon kevésen múlt, igaz, ezzel az eredménnyel is számoltam, mert hozzászokhattunk az ilyesmihez is...

Nem szoktam bűnbakokat keresni, mert ez csapatjáték, de elfogadhatatlan, hogy a "sztárok" KÉT ilyen meccsen is betlizzenek, és Lekic és Dimitrijeva nagyon kevés volt.

És Klujber is az első meccsen, én nem vagyok orvos, nem akarok ugrótérddel foglalkozni, de csak az első öt percben három védekezési hibája volt.

Most meg alig kapott bizalmat, pedig jól játszott. Maszlova sem volt rossz, igaz, pont a végén két hiba...

Jogosan lehet kritizálni Heinét is, szerintem is rosszul meccselt.
Simon is jól játszott, nem biztos, hogy két hiba után le kellett volna cserélni.

Edwige marad? Nem tartóztatnám, nem a régi már.

A két meccs alapján Bölk volt a legjobbunk, a lesajnált Bölk, az a helyzet, hogy mióta itt van, ő hozza magát a legtöbb fontos meccsen. Pl. sokkal több asszisztja van, mint a sztárirányítóknak.

Pp40 Creative Commons License 7 órája 0 0 238225

Győzelem 

Előzmény: S a Török (238223)
RnD Creative Commons License 8 órája -2 2 238224

A helyedben én hagynám a minősítgetéseket. Pont te azért ne......

Simon Petra belemenése egyértelműen belemenés volt, erről vitát nyitni nem érdemes. És ha valaki a végjátékban előkészítés nélkül lő kapura az bizony hiba, ha nem lesz belőle gól. Hét perccel a vége előtt, kiélezett állásnál fegyelmezetten kell kézilabdázni, nem szabad valamit megpróbálni 'hátha bejön'. Egyébként ugyanezt a hibát Bölk is elkövette nagyjából ugyanekkor, szóval nem ritka, de attól még hiba.

De nincs különösebb bajom ezzel, van ilyen, nem hibáztatom emiatt Petrát. Ügyes volt amikor végre beküldték, talán kicsit túl gyors de ezen lehetett volna javítani ha Heine lehívja az oldalvonal mellé és ad neki egy-két tanácsot. Igazából csak azért írtam be h egyértelmű legyen: Heinének volt oka arra h Petrát lecserélje a meccs végén, ezt meg lehet indokolni...

Előzmény: Azosztigen12 (238209)
S a Török Creative Commons License 8 órája 0 1 238223

Szerintem sincs világvége. Ha nyernek vagy ikszelnek Győrben, én mindent megbocsátok. :-)

Tonio 2.0 Creative Commons License 8 órája 0 0 238222

Persze. Mi meg úgy véleményezzük, ahogy jól esik (nyilván a személyiségi jogok tiszteletben tartásával :-) ).

Előzmény: Gojira (238221)
Gojira Creative Commons License 8 órája -3 0 238221

Ő az edző. Abban bízik, akiben neki jólesik.

Előzmény: Tonio 2.0 (238218)
Darhon Creative Commons License 9 órája 0 0 238220

Talán Heine az 1. meccsből kiindulva túlságosan is az átlövő játékra alapozott, csak az a baj hogy erre nagyon felkészültek a dánok Nálunk meg B terv nem nagyon volt.

Tonio 2.0 Creative Commons License 9 órája 0 1 238219

De amúgy ő is azt írja, hogy a végén fent kellett volna hagyni.

Tonio 2.0 Creative Commons License 9 órája 0 2 238218

Valószínűleg öt percet még kibírt volna az ugrótérde, ha más nem, adrenalinból, mert kb annyi volt hátra, amikor lecserélte (egyébként a játéka alapján nem tűnt sérültnek, és most március eleje óta folyamatosan játszik).

Ez bizalom, és nem ugrótérd kérdése.

Ebben a párharcban feketén-fehéren kiderült, kikben bízik Heine.

És az is kiderült, hogy ők mit tudnak kritikus helyzetben hozni.

Előzmény: Gojira (238216)
Aisa-09 Creative Commons License 9 órája -1 0 238217
Gojira Creative Commons License 9 órája -2 0 238216

Mivel jársz az üllői129-re, elolvashatnád pzr hozzászólását. Nem méltatlan, hanem Keti térde nincs rendben.

Előzmény: Tonio 2.0 (238213)
Pp40 Creative Commons License 9 órája 0 1 238215

Ha egy csapatban van  két ilyen szélső és ez nincs kihasználva

Ez a gáz kategória 

Remélem a következő szezonban ez is változni fog

Tonio 2.0 Creative Commons License 9 órája 0 0 238214

Mint ahogy vele is kikaphattunk volna.

De ettől még az volt.

Előzmény: Tonio 2.0 (238213)
Tonio 2.0 Creative Commons License 9 órája 0 3 238213

Amit itt Klujberrel csinált Heine, az kibaszott méltatlan volt.

Ettől még persze nyerhettünk volna, akár.

Darhon Creative Commons License 9 órája 0 0 238212

Szélső játékunk egy mezei emberelőnyben sincs már...

Előzmény: van_Persil (238211)
van_Persil Creative Commons License 9 órája -4 0 238211

Meg lehetett adni, de azért "vicces" volt, hogy a 2x akkora bálnagyilkolót ilyen könnyen fel tudta dönteni. Ilyenekre mindkét oldalon fújtak belemenéset.

Én két dologban látom a kiesésünket. Az első meccsen meg tudtuk oldani a Deila semlegesítését, akkor talán ha egy kapura lövése volt, ma meg kis túlzással akkor nem lett gól a lövéséből, ha nem is lőtt kapura, ill. a kapusaink felkészítése és a kapusaik elleni felkészítés (a büfés dolga lett volna) nem igazán sikerült. Ja, és 3.: eltűnt a szélsőjátékunk.

Előzmény: Darhon (238210)
Darhon Creative Commons License 9 órája 0 0 238210

Simi belemenésénél kb. abban a szögben ültem, élőben nem volt az, visszanézni még nem tudtam.

Előzmény: Azosztigen12 (238209)
Azosztigen12 Creative Commons License 9 órája -1 3 238209

Néha nehéz nálad eldönteni, hogy trollkodsz vagy halál komolyan gondolod a dolgokat. Számomra igazándiból mindkettő elkeserítő.

Simon Petra és Klujber Keti pályára kerülésével végre volt dinamikus támadójáték!

Petra kb 10 percet volt pályán, lőtt 2 gólt, adott 1 gyönyörű gólpasszt, volt egy labdaszerzése.

Az, hogy ráfújták azt belemenésnek, az nevetséges volt. Lehet mondani azt is, hogy nem kellett ellőni az egy kihagyott helyzet olyan gyorsan, aztán ha bemegy, akkor senkit nem érdekel. Előtte minden bejött és végre gyorsan felhoztuk a labdát és némileg rendezetlen védelem ellen akár meg is lehetett próbálni. Ő legalább próbálkozott, mert Lekic például még azt se. Le se kellett volna cserélni, nemhogy azon lamentálni, hogy vissza kellett volna hozni.

Ketire ugyanez igaz. ~10 perc alatt lőtt 2 gólt, labdát szerzett, adott 1 ziccerpasszt Malesteinnek.

(Kb passzívnál volt 1 bombája, ami majdnem beakadt, illetve volt egy betörés, aminél szerintem lökték is és kimaradt)- Le se kellett volna cserélni, de Maslovát aztán végképp nem visszahozni! Egész meccsen dadogott a kezében a labda. Amikor ott sertepertélt már a padnál, akkor nem akartam elhinni, hogy Heine nem lehet ilyen f.sz, hogy visszahozza, de sajnos lehetett.

Előzmény: RnD (238206)
LasiusStr Creative Commons License 9 órája -1 1 238208

Marad a szokásos. Majd jövőre...

Darhon Creative Commons License 9 órája 0 0 238207

Utolsó emberelőnynél időkérés, és bárki van a pályán letisztázni a feladatokat, ehelyett jött a lassú tengely....

Előzmény: RnD (238206)
RnD Creative Commons License 9 órája -3 0 238206

Viszont Petrát a végén el kellett volna látni instrukciókkal:

-- ne siesse el a támadásokat

-- ha bemegy hét méterre ne lőjön, inkább egy-egyezze be magát a vonalra, hetesekre így jó esély lett volna

-- próbálja meg szélekre lehúzni a labdát

Ezek után fent maradhatott volna végig. Petra okos lány, néha el kell igazítani, ennyi.

Darhon Creative Commons License 9 órája -1 1 238205

Ja de mit érünk vele ha vannak akik pályára se lépnek, illetve perceket kapnak?

Előzmény: Tonio 2.0 (238203)
Gojira Creative Commons License 9 órája 0 0 238204

13 lövésből 5 gól nem jó teljesítmény.

Előzmény: gerg0 (238196)
Tonio 2.0 Creative Commons License 9 órája 0 0 238203

Szűk rotáció???

Ilyen bő kerete senkinek sincs.

Előzmény: Darhon (238200)
RnD Creative Commons License 9 órája -1 0 238202

Már elnézést: ki mondta h én így meccsem volta le a végjátékot....?:O

Azt mondtam h volt ok arra h Heine lecserélje Simon Petrát. Ez szerintem egyértelmű.

Én nem feltétlenül cseréltem volna le és látva Maszlova bénázását utána Petrát visszaküldtem volna.

Előzmény: Tonio 2.0 (238198)
RnD Creative Commons License 9 órája -2 0 238201

Az utolsó negyedórában Bölk 0/4 volt mezőnyből és öt perccel a vége előtt ő adott egy rossz passzt Maszlovának amiből labdavesztés lett. (OK, ő adta az asszisztot az utsó Fradi gólhoz Cvijic-nek és kiharcolt aztán egy belemenést is.)

De azért ez így együtt nem olyan fényes. Pláne a 'money time'-ban.

Előzmény: gerg0 (238196)
Darhon Creative Commons License 10 órája 0 0 238200

és nem kell azon rágódni hogy lesz-e jegy.... :-)

Viccet félre téve, idős játékosokkal, szűk rotációval nehéz nyerni bl negyedöntőt+ ma Heine is elfogyott.

Előzmény: Tonio 2.0 (238193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!