Keresés

Részletes keresés

FradiNick Creative Commons License 27 órája -3 4 227388

Nicko, nem azért nem tapsikolunk a zseniális hozzászólásaidhoz, mert nem "eset le" hogy mire célozgatsz. Magam egyszerűen úgy gondolom, ez egy Fradi Női Kézilabda fórum, és nem a kiskegyed ki kivel, mikor, hol és hányan című okádék fóruma, és bíztam benne, hogy visszatérsz a kézilabdához, vagy átmész az említett sajtótermék fórumaira büszkélkedni, hogy te ezt hallottad, meg arról is tudsz.

Előzmény: nicko (227387)
nicko Creative Commons License 1 napja 0 1 227387

"Röviden: nem hiszem h Janurik annyira kellene Debrecenben h miatta Kisfaludyt is bevállalnák". 

elég soká eset le nálad, hogy mi volt a szitu a Fradinál..

egyébként írhattam volna Óvárt is tök mindegy, a lényeg miért jönne Glauser, ha jön.

Előzmény: RnD (227381)
nicko Creative Commons License 1 napja 0 1 227386

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=165822048&t=9057760 

írhattam volna Óvárt is tök mindegy... az volt a lényeg miért jönne egy 3. kapus.

Előzmény: Igazság80 (227380)
RnD Creative Commons License 1 napja -3 0 227385

Onnét kitiltották végleg.

Előzmény: allegro barbaro (227378)
van_Persil Creative Commons License 1 napja -19 1 227384

Ha nem akarsz külföldit igazolni, akkor igazolhatsz magyar játékost más csapatokból, így nincs röghöz kötés

Előzmény: tomzz (227377)
RnD Creative Commons License 1 napja -5 1 227383

"...Érdekes gondolat, több oldalról körbe kéne járni. Most így hirtelen kissé röghöz kötés feelingje van nekem ha játékos szempontból nézem, mert nehezíti váltást..."

Ez egy átgondolatlan ötlet, nem sok haszna lenne.

Sokkal inkább a Fradi mint klubcsapat érdekeit nézi, mint a válogatottét. A Fradinak persze jól jönne ....de nem minden a Fradi.

Előzmény: tomzz (227377)
RnD Creative Commons License 1 napja -2 1 227382

Szerintem is csak 'nicko' fantáziálgatása ez.

Előzmény: Igazság80 (227380)
RnD Creative Commons License 1 napja -3 0 227381

Árukapcsolásra is több esély van, ha két beálló mellé igazolsz valakit a csapatodba, mintha három beálló mellé igazolnál.

Röviden: nem hiszem h Janurik annyira kellene Debrecenben h miatta Kisfaludyt is bevállalnák.

Előzmény: nicko (227379)
Igazság80 Creative Commons License 1 napja 0 3 227380

Mondjuk szerintem sincs sok alapja egy ilyen Janurik-Kisfaludy  Debrecenbe költözésének jelenleg.

Tudomásom szerint Janurik amúgy is hosszabb szerződést írt ide alá.  És odaát is megvannak az emberek, létszám felettiek lennének.

Ha jön kapus arra valószínűleg egy Bíró féle családalapítás lehet az értelmes ok, akkor meg ebben az esetben Janurik kell ide...

Előzmény: nicko (227379)
nicko Creative Commons License 1 napja 0 1 227379

még mindig nem érted..árukapcsolás? így már vilagosodik?

Előzmény: RnD (227373)
allegro barbaro Creative Commons License 1 napja -3 2 227378

'Anyádbaverte' te csak húzzál vissza a galaktikusaidhoz, ott jobban vevők az okosságaidra. 

Előzmény: Animadverte (227371)
tomzz Creative Commons License 1 napja 0 1 227377

Köszi!

Érdekes gondolat, több oldalról körbe kéne járni. Most így hirtelen kissé röghöz kötés feelingje van nekem ha játékos szempontból nézem, mert nehezíti váltást. Nem tudom...

Előzmény: van_Persil (227375)
somogyig Creative Commons License 2 napja -3 2 227376

Jó gondolat. Kiegészíteném azzal, hogy a hazai bajnoki mérkőzéseken legfeljebb 4 külföldi játékos lehessen egyidőben a pályán. Emiatt a gazdag klubok rákényszerülnének a pénzük egy részét hatékony up. nevelésbe fektetni. Ez idővel a bajnokság szinvonalát is emelné, mert a hazai tehetségek elegendő játékidőhöz jutnának, és nem lenne akkora szakadék a tabella eleje és vége között. A válogatott rövid időn belül profitálna belőle, és a kluboknak semmi kára nem származna, hiszen a hazai és a nemzetközi kupákban korlátlan számban játszathatnák a külföldieket.

Előzmény: van_Persil (227375)
van_Persil Creative Commons License 2 napja -19 0 227375

Fejből én se tudom, a lényege az, hogy csak 14 felnőtt korú játékost lehet nevezni bajnokira. Meglepő módon ez a Magyar Kupára nem vonatkozik, számomra teljesen érthetetlen módon.

Én amúgy úgy módosítanám a fiatalszabályt, hogy akárhány, a magyar válogatottban játszani jogosult játékosod lehet (akár 100 is) de bajnoki vagy Magyar Kupa meccsre csak annyit nevezhetsz közülük, ahány tényleges saját nevelésű (nálad kezdett kézilabdázni) vagy a 16. születésnapja előtt hozzád igazolt és azóta folyamatosan nálad játszó (ilyen volt a Faluvégi anno) játékost nevezel. Így sokkal inkább érdeke lenne minden klubnak a saját utánpótlás nevelésére támaszkodni, és az értékeket megtartani. Mivel minden külföldid jogosult játszani az NB1-es meccseken, ezért ha van 16 ilyen játékosod, akkor akár mind nevezhető ugyanazon nemzetközi kupameccsre. Viszont így, ha akarsz valamit, akkor nem éri meg lerabolni az ellenfeleket, mert azért a 16-osnál nagyobb csapatlétszám pénzbe kerül.

Előzmény: tomzz (227374)
tomzz Creative Commons License 2 napja -10 0 227374

Nem vágom pontosan a fiatal szabályt. Jövőre milyen évben születettek lesznek még azok? Simon/Kármán még feltételezem igen de Kukely is?

Amúgy az, hogy nevezünk 2-t sajnos nem jelenti azt, hogy játszanak is főleg téthelyzetben.

Az egész szabályról meg azt gondolom hülyeség, de ez nyilván nem érdekel senkit a döntéshozók közül.:-)

Előzmény: van_Persil (227359)
RnD Creative Commons License 2 napja -10 1 227373

Fradiban csak két beálló volt 2020 ősszel + Kisfaludy.

Debrecenben most három lesz, az kicsit több.

Előzmény: nicko (227372)
nicko Creative Commons License 2 napja -10 1 227372

neked is aranyhal memoriád van? Fradiba se kellett anno...

Előzmény: RnD (227369)
Animadverte Creative Commons License 2 napja -10 1 227371

Helle Thomsen szabaddá válik! Ő egy remek edző sikerekkel a háta mögött. Csak szólok.

van_Persil Creative Commons License 2 napja -18 2 227370

Még sok ilyet, Small Player!

RnD Creative Commons License 2 napja -10 1 227369

Kisfaludyra mi szüksége a Lokinak....?

Van ott három beálló most is.

Előzmény: nicko (227368)
nicko Creative Commons License 2 napja -10 2 227368

Ha Glauser jön, akkor szerintem: 

1. 3 kapusunk lesz, mert egymas után sérültek le Bíróék. 

2. Bíró baba projektbe kezd az olimpia után vagy ha nem jutunk ki szezon utan.

3. Janurik, Kisfaludy megy a Lokihoz. 

nicko Creative Commons License 3 napja -10 0 227367

Mint kiderült azóta már akkor csábította a Loki amikor a Krím játékosa volt.

Előzmény: Polihisztor64 (227344)
Boymadi Creative Commons License 3 napja -10 1 227366

Én arra számítanék, hogy 4 db hármasvédő lesz a csapatban. A BL csapatoknál leggyakrabban ennyi van. Több, mint idén látjuk túl sok, mert nem nem jut mindenkinek elég játékidő, három pedig csak nagyon szűkösen és szerencsésen lehet elég. Innen közelítve a kérdéshez (és most a gondolatkísérlet idejére feltételezve, hogy igazak a pletykák), akkor a 4 helyből Dimitrieva és Cvijics (ő feltételezem, hogy marad) adott. A másik 2 helyre, ha a pletykált neveken kívül nem igazol a Fradi mást is van pár opció:

Edwige

Tomori

Bordás

Kisfaludy

Tomori nyáron 37 éves lesz és Edwige is a 36. életévében van. Én úgy gondolom, hogy bennük a legeslegjobb esetben sincs már több 1-2 jó évnél. Mivel Tomori támadásban már nem lenne ennek a csapatnak a segítségére, ezért ő az én szememben fix távozó.

Hosszú távon Edwige már nem megoldás, Kisfauldy és Bordás pedig nem biztos, hogy egyáltalán elégek azokhoz a tervekhez amik elhangzottak. Kíváncsi leszek, hogy kik maradnak.

Előzmény: tomzz (227358)
solozo Creative Commons License 3 napja -10 0 227365

Ha Ánya tényleg térdszalagos, akkor neki is itt a helye! :-)

van_Persil Creative Commons License 3 napja -20 0 227364

Vagy pedig 1+1 volt az a két év (már ha igaz egyáltalán, hogy ö jön...)

Előzmény: Handball202 (227363)
Handball202 Creative Commons License 3 napja -10 1 227363

Maszlova kivásárlása a Brestből nagy húzás volt,ha ez megtörtént.

Kanor,Glauser,Dmitrijeva szerződése jövő nyáron lejár.

van_Persil Creative Commons License 3 napja -20 1 227362

A balszélső Brestbe igazol, úgyhogy csak a ballövő lehet...

Előzmény: allegro barbaro (227361)
allegro barbaro Creative Commons License 3 napja -10 2 227361

Melyik Kanor ?

Bár én speciel egyik Kanorért sem lelkesedem.

A másik három rendben ... ha tényleg ők lesznek.

Gojira Creative Commons License 3 napja -10 0 227360

Bocsánat a helyesírásnáciskodásért, de "Maszlova".

van_Persil Creative Commons License 3 napja -20 1 227359

3 beálló kell mindenképp, tavaly 3 beállónk volt, mégis többször is a Stollénak kellett beállót játszania.

Ill. azt is vegyük figyelembe, hogy 14 felnőtt lehet a bajnokikon egyszerre a nevezett keretben, így kell a két fiatal minden meccsre, vagy kevesebb, mint 16 játékost nevezhetünk.

Előzmény: tomzz (227358)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!