Keresés

Részletes keresés

rtlosz Creative Commons License 2002.04.01 0 0 30
Ez a faszi egy nagy vicc. Csurka tanitvány. Egyik sem tud beszélni meg irni, igy csinálni kellet magukkal valamit, tehát politikusok lettek. Röhej őgy ahogy van. Amit meg a pannon rádióban csinál, na az meg annyira gyökér, hogy olyan már nincs is. Kummunistázik egyfolytában. Szerintem már nem is ismer más szót.
Előzmény: Titkos Tibor (-)
pindiy Creative Commons License 2002.04.01 0 0 29
Valószinüleg az Esti Hirlapra gondol, amikor főszerkesztette.
Az annak volt egy gazdasági Trianon::))
Előzmény: Titkos Tibor (28)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.04.01 0 0 28
Hamarosan mindenre fény derül:))

Előzmény: alfredoo (27)
alfredoo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 27
titkos tibor

miert szerinted a plazakat kik tervezik? azert nem akkora teljesitmeny a megtervezesuk hogy magyar epitesz ne tudna megtervezni. magyar epiteszek tervezik. mar csak azert is mert a magyar epitesi szabalyokkal a magyar epiteszek vannak tisztaba.

es gondolom a kesz kft vagy rt epiti oket. kiszolgaljak a karvalytoket. es tonkreteszik a becsuletes miepista kiskereskedoket meg termeloket. es a vevok meg miepesek es nem miepesek ott vasarolnak. a kurva anyjukat!

Előzmény: Titkos Tibor (26)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.11 0 0 26
Ilyenekre gondolsz, mint pld:

"A Clark testvérek, akik a Lánchidat meg az alagutat tervezték, ugyan külföldiek voltak, na de hát kéremszépen, nem PLÁÁÁÁzákat jöttek ide építeni, hanem HIDAT, ugye, ehh ehh..."

Félelmetes lehet a könyv:)

Előzmény: alfredoo (23)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.11 0 0 25
Közel egy éves Franka-hallgatás után kicsit értetlenül álltam, amikor gazdasági kérdésekkel került e név olyan viszonyba, mint leleplező elemző...a Trianon már csak hab volt a tortán.

Hozzászólásod ugyanilyen érthetetlen (bár nem meglepő), mert kevéssé értem, hogy jön ide Kende (na meg az ötvenes évek)...

Előzmény: Fogatlan provokátor (22)
pindiy Creative Commons License 2002.03.10 0 0 24
Az alábbiak szerint kell eljárni.
(A titkos szöveg meleg vasaló hatására lyön elő)
alfredoo Creative Commons License 2002.03.10 0 0 23
fogatlan

igazad lehetne, de aki egy picit ismeros a pannon radio vilagaban, annak nem szukseges a konyv elolvasasa ahhoz, hogy franka agyloveseit TUDJA.
SZVSZ.

Előzmény: Fogatlan provokátor (22)
Fogatlan provokátor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 22
Ne ez az igazán jellemző a szoclib oldalra. Még kézbe sem vettétek, belesem lapoztatok, de már megvan a pocskondiázó kritikai vélemény. Tiszta 50-s évek. Csak gratulálni tudok. Nem baj lapozgassátok csak Kendétek szemetét, az illik hozzátok.
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.03.10 0 0 21
NO es mi lenne ha a sugalmazasok helyett konkretan leirna mire is celoz, az ugynevezett nomenklatura.

A volt komcsik? A zsidok? Ateista, internacionalista hazaarulok?

Hat egyikuknek sem volt szerepe Trianon letrejotteben.

Masoldalrol nezve. Mikor is tortent privatizalas?

Vagy az Antall kormany szepen elfeledjuk, mondvan minden kizarolad Nemeth es Horn alatt tortent (ami nem igaz, de jol hangzik).
Hat ok ugye a felsoroltak kozul egyik sem a jobboldal szerint.

Akkor most a nomenklatura (kereszteny) konzervativ illetok?

No nekik mar volt kozuk Trianon letrejotteben, mikor szepen belevittek az orszagot az I VH-ba.

Ha meg egyik sem, csak arra utal, hogy vannak akik meggazdagodtak...hat errol felesleges volt konyvet irni. Ez mindig is igy volt a tortenelem folyaman. De mi koze ennek Trianonhoz? Azon kivul, hogy jo hangzatos cim a nagy fanoknak.

Szoval mi lenne ha konkretn megmondnad mit is tudtal meg a konyvbol.

Előzmény: SzegAnd (8)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 20
pont a 7-dik hozzászólásodra vonatkozott a hülye kérdés, úgyhogy magyarázhatod:)
Előzmény: SzegAnd (19)
SzegAnd Creative Commons License 2002.03.10 0 0 19
Hülye kérdés.

Olvasd el a 7-dik hozzászólást. Ha nem esik le, irj, megmagyarázom.

Előzmény: Titkos Tibor (18)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 18
Trianon: a nagyhatalmak elvették az országtól területeit
Gazdaság: magyarjaink kezelik már több, mint tíz éve több-kevesebb sikerrel

A kettő hol függ össze, és legfőképpen, hogy jön ide Franka?!?!:)))))

Előzmény: SzegAnd (17)
SzegAnd Creative Commons License 2002.03.10 0 0 17
Igen, ha egy párt képviselőjelöltje valaki, akkor az nyal a pártnak. Ez már csak igy van.

Attól, hogy Franka Tibi ir egy könyvet, mennyivel hiteltelenebb, mint pl. kende?

Előzmény: Obivan Baumax (16)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 16
Anélkül, hogy csökkeneteni kívánnám Fraka úr kétségtelen képességeit, már ami a MIÉP igencsak kiterjedt seggének buzgó nyalásában megnyilvánul,ez a téma azért nem az ő szellemi képességeihez szabott.Ha egy falusi gyűlésről és egy ki zsidózásról és bolsizásról lenne szó nem mondom ideális alany, de a könyv azért az szent dolog!
Előzmény: SzegAnd (12)
SzegAnd Creative Commons License 2002.03.10 0 0 15
Igen, zsidó vagyok ! (:-))
Előzmény: Bandri (13)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 14
Nick 'TT' on behalf of the 'Head':

TT Ag. minden jogától megfosztfa, likvidálása 12:30-ig várható. Felszólítunk minden ügynököt, hogy valamennyi TT-től nyert információt biztonsági ellenőrzés végett küldje be soron kívül a vörös bizottságnak.

Vége

Előzmény: Bandri (7)
Bandri Creative Commons License 2002.03.10 0 0 13
Ne tereld el a szót. Horgas az orrod vagy sem?
Előzmény: SzegAnd (12)
SzegAnd Creative Commons License 2002.03.10 0 0 12
Hülye kérdésre, hülye válasz:

Én a Sopron-Budapest-Békéscsaba-Csikszereda fizetett ügynöke vagyok !

Előzmény: Bandri (9)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 11
Talán ha hitelesebb szájból szólna a dal!
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 10
Minden nagyonúgyvan, csak két szó idegen a témában: Franka, Trianon...:)
Bandri Creative Commons License 2002.03.10 0 0 9
Te melyik tengely ügynöke vagy?
SzegAnd Creative Commons License 2002.03.10 0 0 8
Mivel gondolom az elvtársak nem ismerik a könyv igazi apropóját, lássuk egy pár mondatban. Csak, hogy ne magatokba gyülölködjetek:

Trianon a nemzet egy jelentős részének az elvesztését jelentette. A privatizáció kapcsán ugyanezt elmondhatjuk, hogy a magyar nemzeti vagyon egy jelentős része alulértékelve, fillérekért külföldi kézbe került, tulajdonképpen elhagyta a magyar határokat. Eléggé sajátos módon, Magyarországon egyedülállóan egy összefonódás alakult ki a külföldi érdekek és a helyi, úgynevezett nómenklatúra érdekei között, aminek az lett az eredménye, hogy az országon belül egy szűk réteg jelentős vagyonra tett szert.

Valóban, minek ilyen témákra fecsérelni a szót, ugye?

Szegedi András

Előzmény: Obivan Baumax (1)
Bandri Creative Commons License 2002.03.10 0 0 7
Most lebuktál! A C013-as kódot már nem használja senki!!!!!!!!
Előzmény: Titkos Tibor (5)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 6
Jelentem mint a MOSZAD ügynöke, nagyon figyeljük Franek tevékenységét! Ilyen géniusz könyve fenekestől forgathatja fel a Pannon rádiót, amiről tudjuk, maga a világ!
Előzmény: Titkos Tibor (5)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 5
De én most más megbízást is teljesítek, ezért nem bírtam koncentrálni...szóval igaz a hír? Erősítsd meg kérlek. A C013-as kód szerint válaszolj.
Előzmény: Bandri (4)
Bandri Creative Commons License 2002.03.10 0 0 4
Akkor egy húron pendülünk
Előzmény: Titkos Tibor (3)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.10 0 0 3
Hogyne hallgatnám, én egy NY-Tel Aviv tengely által fizetett megfigyelő vagyok:)

Előzmény: inverz (2)
inverz Creative Commons License 2002.03.10 0 0 2
Lebuktál ;) ezekszerint hallgatod a Pannon rádiót, ugyanis csak ott népszerűsitik, de ott aztán nagyon...
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1
Franka és a könyv a lehető legnagyobb ellentét!
Esetleg egy lepukkant falusi vursli,egy köpködő, és egy izzadságszagú férfiöltöző az, a mi az ő értékeihez passzol!
Előzmény: Bandri (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!