Keresés

Részletes keresés

clark Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2
Nem csak arról van szó hogy estleg szegényes hazánk látnivalókban,hanem hogy lemegyek a Balatonra fürödni, és mire lerakom az autót a parkolóban meg befizetem a belépőket a családnak már legalább ezer Ft felett járok kiadásilag de inkább 2 ezernél.Pedig akkor még nem ettünk ittunk semmit!!Ezek alapján mennyiből jön ki egy délutáni balatoni fürdőzés?5-10Eft?Miért mi fizetjük meg a balatoni vendéglátósok egész évi munkabérét a 6 hetes munkájukért?A szállás meg egy tengerparti appartmanban több személynek olcsóbbra kijöhet mint a Balatonon.
Még egy olyan motiváció is van a külföldi utakban hogy engem például nem vonz annyira az ami gyorsan elérhető(belföldön nincsenek távolságok.)20km-re lakom a Balatontól azaz 20 percre,de tavaly pl. nem is voltunk.Csak a Földközi-tengeren.
Amúgy a 80-as években besátoroztuk hazánkat mielőtt lehurrog valaki.Üdv
rengat Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1
Üdv!

Vegül is egyfajta logikus magyarázatnak tünik, bár én akkor is hiányolom, mert idönként én is ötlethiányban szenvedek... :)

Ren Gat

Előzmény: szalapala (0)
szalapala Creative Commons License 2002.03.09 0 0 0
Vannak ilyen topicok is, csak kevésbé látogatottak, ezért elő kell bányászni őket.(Mint majd ezt is egy hónap múlva.)
Szerintem érthető okokból.
Ahhoz kevesebb tanácsra van szüksége az embernek, hogy elmenjen 80-150 km-re fürödni, várat nézni, kirándulni, mint hogy elutazzon Bangkokba vagy Tenerifére vagy az Andokba - ahol addig életedben nem volt, meg utána nem is lesz egy darabig -, és nem egykétnapos túra párezer forinttal, hanem ennek százszorosa a tét.
Nem kell azt feltételezni, hogy az itt írók nem is ismerik Magyarországot. Mindössze ahhoz nem kérnek itt többletinfót, elérik máshogy is.

Előzmény: rengat (-)
rengat Creative Commons License 2002.03.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

Vegigneztem par topic-ot. Meglepodve tapasztaltam, hogy mindenki csak kulfoldi utakrol beszel...

Ilyen szegenyes lenne kicsiny hazank? Hozzunk mar ossze egy listat, hogy hova erdemes menni itthon is!

Ren Gat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!