Telephelyek közti gyors adatcsere (telefon, mozgókép átvitel ), valamint internet hozzáférés egyidőben, már havi 10.000,- Ft*-tól
airCOM - Internet Web ,Mail és intranet hozzáférés mikrohullámon
A Remarketing Kft. októberben befejezte a nyáron elkezdett mikrohullámú háhózatberuházást Sopron területén. Az rendszer fő erősségének számító szolgáltatásokat, mint például a telephelyek közti gyors hálózati összeköttetést jelenleg egyedüliként kínálja a városban. A rendszer alkalmas például telephelyek közti számítógépkapcsolat létrehozására, fix havi költséggel, további járulékos díjak nélkül.
Az airCOM szolgáltatás vezeték nélküli, nagy sávszélességű, állandó internet hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen. A Lucent Technologies berendezéseinek alkalmazásával alacsony szolgáltatási díjat, gyors telepítést és rugalmas bővítést tesz lehetővé. Lehetőséget teremt a partnereivel történő azonnali, időveszteség nélküli kommunikációra, tartalomszolgáltatásra, elektronikus kereskedelemre és távoli munkavégzésre.
Az airCOM szolgáltatás jellemzői:
- Online szolgáltatás, telefonköltség nélküli, állandó kapcsolat
- A legkorszerűbb mikrohullámú adatátviteli technológia
- Állandóan, a nap 24 órájában a maximális sávszélességű Internet hozzáférés
- Helyi hálózat kiszolgálása akár minden munkatárs részére
- Szabványos Ethernet felületű csatlakozás
- Az előfizető telephelyén saját mail szervert üzemeltethet
- Gyors kiépítés, mobilizálható internet (kiállításra, rendezvényre )
- A szolgáltatás Sopron területén vehető igénybe, amennyiben a telepítés technikai feltételei adottak. A csatlakozáshoz szükséges mikrohullámú berendezést a szerződés időtartama alatt a konkrét szerződéstől függően biztosítjuk.
Az airCOM szolgáltatás tartalma:
teljeskörű Internet hozzáférés
A választott hozzáférésnek megfelelő mennyiségű Mailbox (100MB tárhellyel)
telephelyek közti adatcsere a hálózaton belül korlátozás nélkül
10 Base-T Ethernet felületű csatlakozás
24 órás ügyfélszolgálat
Internet Szolgáltatási árak (2001.12.15-től visszavonásig)
Postafiók szolgáltatások:
Internetes postafiók (1 db) 800,- +ÁFA /hó
Internetes postafiók (2 db) 1.500,- +ÁFA /hó
Internetes postafiók (3 db) 2.000,- +ÁFA /hó
Internetes postafiók (5 db) 3.000,- +ÁFA /hó
Internetes postafiók (10 db) 5.000,- +ÁFA /hó
Internetes postafiók (20 db) 8.000,- +ÁFA /hó
Max 100 db postafiók 25.000,- +ÁFA /h
Behívó hozzáférések:
Korlátlan behívó hozzáférés 3.000,- +ÁFA /hó
tartalmaz 1 db internetes postafiókot (100MB)
Online hozzáférések:
Adatforgalmi díjas:
Aircom wireless internet hozzáférés 10.000,- +ÁFA /hó
Adatforgalmi díj : 50 Ft +ÁFA / MB
Tartalmaz 2 db postafiókot (100 MB)
Korlátlan Online internet hozzáférés:
Aircom wireless Online hozzáférés 17.500,- +ÁFA/hó
Kliens gépek portdíja: 2.500,- +ÁFA /hó/db
(A kiszolgált számítógépek száma szerinti postafiókot, korlátlan adatforgalommal )
Minden internet hozzáférést a rendszerünk által létrehozható maximális sebességen biztosítunk.
Cégünk Vállalati internet hozzáféréseket értékesít, így rendszerünket nem terheljük az alacsony árú privát hozzáférések által elfoglalt erőforrásokkal.
Hát :)), most akkor az van, hogy ez nagyon drága:((.
Szvsz karácsony előtt nem hiszem, hogy lesz vmi akció. Kénytelen leszek (és még biztos sokan mások is) várni a következő akcióig. Home felhasz.-ként én ezt egy kicsit drágának tartom.
Smarni az Erzsébet utcában van egy cég a neve ne ugrik be.?k 384Kb-1Mb-s vonalat kinálnak havi 10000Ft-t.Ha érdekel járj utána mikrón keresztül megy egyébként a Berzsenyiben pl már ezt használják ha jól tudom.Ja korlátlan limit nincs állandó s nem bont 24 óránként.
ADSL otthoni csomag egyszeri díja: 22 500 Huf
+ 11 900 Huf havidíj. Ja, és a lap legalján egy megjegyzés, mert én oda is rákukkolok megszokásból:) --- Díjaink a 25%-os áfát nem tartalmazzák!
Erről akkor lecsúsztam..
Az akcióban nem akartam megrendelni, mert úgy nézett ki, hogy elköltözök még innét az idén..
Aztán mégis maradtam:)
Most megnéztem a DataNet honlapján az árakat:(
2x xxx a belépési díj és 10000+fa a havidíj.
Így azért egy kicsit sok már nekem. Remélem, hogyha lezajlik a nagy akciós hullám, akkor majd bedobnak ismét vmi akciót és meg lehet rendelni újra kedvezményesen.
Üdv.
Köszi a választ.
DataNetnél rendeltem meg a karácsonyi akcióban, azt hiszem december tizenvalahanyadikán. Ezt a szolgáltatót ajánlották szakavatott ismerőseim, és ez is volt szinte a legolcsóbb, leggyorsabb, legkorlátlanabb, stb. Aztán felváltva zaklattam a DataNet és a Matáv ügyfélszolgálatát, és közvetítettem közöttük. Komolyan! Pl. a MatávPontban még úgy tudták, hogy nem üzemel az ADSL központ, holott valójában már elkezdődtek a bekötések. Ezek után azt állították, hogy értesítik az internetszolgáltatókat is, de ezt persze én nem vettem komolyan, és nem vártam meg. Szóltam a DataNetnél, hogy mehet a buli... Röviden, annyit aggódtam az összes lehetséges ügyfélszolgálatnál, hogy még mielőtt aláírtam volna a szerződést, már itt is volt a falamon a két új doboz, és már ment is net. És először két hónap használat után fizettem először... Ja, és január tizenvalahanyadikán már működött! Az ára: egyszeri bekötés 6000+ÁFA, havidíj 6900+ÁFA, 24 órás bontással, korlátlan tuti ~50kByte/s letöltéssel.
Jaj, régen, amikor regiztem, akkor még élt, vagyis most is él, csak más profilomban van bent:)
kakaovaj@freemail.hu - ez aktiv jelenleg.
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen szolg.-nál vagy, milyen csomagban, és mennyit vártál rá.