Keresés

Részletes keresés

hentesfiju Creative Commons License 2002.03.12 0 0 29
nem ismered sem őt sem engem.

Magic Johnsonnak viszont tuti, hogy 10x annyi nője volt, mégsem tudom irigyelni különösebben.

Előzmény: chuan (28)
chuan Creative Commons License 2002.03.12 0 0 28
már miért volna ártány a jenőke?? he?
azért mert esetleg több nője volt mint neked álmodban összesen? :)
Előzmény: hentesfiju (26)
chuan Creative Commons License 2002.03.12 0 0 27
már miért volna ártány a jenőke?? he?
Előzmény: hentesfiju (26)


hentesfiju Creative Commons License 2002.03.12 0 0 26
csiszár 1 ártány, csak azért reagálok erre egyáltalán, mert az Ujvári Eszti miatt mégis van itt némi keresnivalója.
Előzmény: chuan (25)
chuan Creative Commons License 2002.03.12 0 0 25
szia csiszár! :)
Előzmény: hentesfiju (23)
stonedrop Creative Commons License 2002.03.12 0 0 24
Tényleg OFF, de gondoltam megdícsérlek, hogy tudsz te emeberi módon is írni. De látom ez téged zavar.
Nekem sosem azzal volt bajom amit írtál, hanem ahogy írtad. Illetve azzal sem volt bajom, csak zavar az izzadságszag. De én ilyen egyszerű sutyerák gyerek vagyok, ha a te szinteden lennék biztos engem is gyönyörködtetne fenkölt stílusod. De az imént sem azért méltattam a hozzászólásodat, mert a tartalmi része állt közel a szívemhez, hanem azért mert nem volt izzadság szaga.
Mindenkitől (főleg tőled) bocsánatot kérek az OFF miatt. Igérem, többet nem kotyogok bele senki a stílusába
Előzmény: hentesfiju (23)
hentesfiju Creative Commons License 2002.03.12 0 0 23
hűde OFF

Összekevered a formát a tartalommal, és alighanem éppen ez okozza azt, hogy ki kellene innen moderálni úgyis azt, amit gondolok Rólad. Ugyanis esztétikailag értelmetlen ugyanazt a stílust az egyik pillanatban elfogadni a másikban pedig fikázni, csak azért, mert azzal, amit ugyanabban a stílusban leírok, az egyik esetben esetleg egyetértesz, a másikban pedig nem. Mentségedre szolgálhat persze, hogy amikor fikázod, akkor nem is mondok vele semmit, és az ilyen öncélú mutatványok tényleg nem feltétlenül szolgálják a köz épülését, dehát ilyesmit Te is elég gyakran elkövetsz, és az, hogy én kezdtem vagy valami viszont NEM szolgál mentségül semmire.

Amellett azt sem tartom elengedhetetlennek, hogy olyan legyek, mint mindenki más.
Gondolom épp úgy unatkozol így délelőttönként, mint én, úgyhogy repesve várom soraid eheh.

Most látom csak, hogy közben végiggondoltad Te is eheh.

nem is kell ON

Előzmény: stonedrop (21)
stonedrop Creative Commons License 2002.03.12 0 0 22
Egyébként bocs, hogy beleugatok. Felőlem úgy írsz ahogy akarsz. Csak én jobban szeretem a természetes stílust.
Előzmény: stonedrop (21)
stonedrop Creative Commons License 2002.03.12 0 0 21
Az elején meg a végén hoztad a szokás izadság szagú stílusodat. De a közepe jó volt. Olyan voltál mint mindenki más. Máskor miért nem tudsz ilyen stílusban írni, miért erőlteted a másikat?
Előzmény: hentesfiju (20)
hentesfiju Creative Commons License 2002.03.12 0 0 20
Most kissé csapongó leszek, mert irgalmatlan bal-jobbhorog kombot szedtem be véletlenül az imént, ezért előre is elnézést, majd lektorálom saját hozzászólásomat, ha agyilag már nem leszek ennyire sérülékeny eheh.

Szóval hát: edzőkérdés. Gondoljatok csak bele, egy sportolónak tulajdonképpen az edzője a jóisten. Főleg, hogy minden sportban egyre lejjebb megy a versenyzők átlagéletkora állandóan. Egy hamvas ártatlan tinilányka, aki egyrészt éppen abban a korban van, amikor bimbózó nőiessége kiteljesedni készül, másrészt mentális fejlődése szempontjából bálványokra van szüksége, akiket csodálhat stb. Elsősorban az egyéni sportokra gondolok most (amik persze nyilván nem egyéniek abban az értelemben, hogy elég sokan dolgoznak egy-egy versenyző sikeréért ésígytovább, dehát ez most nem érdekes). A lényeg az, hogy az edző és a versenyzője az év legnagyobb részében együtt dolgoznak, gyakran igen nagy KÖZÖS lelki teher alatt, együtt örülnek, együtt sírnak, hát kell-e folytatnom?
Ezérthát rengeteg olyan van, hogy összejön a (férfi) edző a (női) tanítványával, gyakran össze is házasodnak, mittudomén. Vagy pl rengeteg olyan is megesik, hogy egy profi boxolónak a felesége a managere, és ez nemegyszer abból adódik, hogy feleségül vette a managerét :OO

De ennek szerintem nem sok köze van az erkölcsökhöz. Nem az élsportolók párválasztási metódusait szerettem volna kritizálni, amikor felvetettem ezt a (valljuk meg, meglehetősen réteg-) topikot.

Kicsit jobban idetartozó dolog az, amikor pl a női kosárcsapat edzője vesz mintát a rendelkezésére álló keret használhatóbb tagjaiból. Ilyenről rengeteget tudok sajnos, és ezt - figyelembe véve a hazai női kosárlabdában uralkodó totális amatőrizmust, leszámítva ugye kb 3-4 csapatot - eléggé gyomorforgató dolognak tartom. Mintha az edzői bérezés része lenne, hogy az ilyesmit eltűrik, vagy nem tudom. Mert ahol jól mennek a dolgok, van pénz, jönnek az eredmények, ott nyilván senki nem áll neki EZZEL foglalkozni, de ahol tömegsport szinten hetente kétszer edzegetnek, hogy aztán 70-80 ponttal kapjanak ki a PVSK-tól vagy a GYSEV-től, ott lehetne rendesen viselkedni igazán. Dehát ezek már súlyos vádak, amikhez úgysem adnám a nevem satöbbi, ígyhát inkább nem is feszegetem a kérdést.

Ellenben meg kell állapítanom, hogy kevéssé brillíroztam eme hozzászólásban, csak a leírt töméntelen mennyiségű karakter hatására döntöttem úgy, hogy mégis elküldöm.

THE BUTCHER ONE HAS SPOKEN
(ezt viszont megtartom mindig a végére ez nagyon súlyos)

Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.03.11 0 0 19
no, nem sok konkrétum volt eddig
zsolt.one Creative Commons License 2002.03.11 0 0 18
Szia Endorfin,

a "Sport a szexben - szex a sportban" című könyv szerzői: Balogh György, Erőss László, Frenkl Róbert és Morvai Katalin. (ISBN 963 7544 44 5 Kiadta a HungariaSport 1989-ben. 176 oldal)

zsolt.one


Előzmény: Endorfin (8)
pancho Creative Commons License 2002.03.10 0 0 17
Azokról nem tudok. Bár röhej, mert atletizáltam (tök szép szó, sose mondtam, én mindig csak futottam :-), de érdekes módon mindig csak fiúkkal.
Kézisekről, kosarasokról, vízilabdásokról tudok ezt-azt :-) (valaha sokat mozogtam az éjszakában, bár ennek vagy 7-8 éve már vége, azóta javulhattak az erkölcsök ;-)
Előzmény: Regös Bendegúz (16)
Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.03.10 0 0 16
Mesélj, és az atlétalányok?
Előzmény: pancho (15)
pancho Creative Commons License 2002.03.10 0 0 15
Nem feltétlen az edző felé nyitottak ennyire a lányok. Az mégiscsak egy munkakapcsolat. Viszont szórakozóhelyeken nem nagyon fogják vissza magukat pasizás terén.
Előzmény: Törölt nick (13)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.10 0 0 14
szerintem eloitelet, bar lattam mar hajon anyut..:))
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 13
Naiv és tudatlan vagyok. Kérdésem hozzáértőkhöz: egy női kézi- vagy kosárlabdacsapat férfi edzője csak azzal a lánnyal nem, akit nem akar? Vagy ez előítélet?
Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.03.09 0 0 12
Már a patikusnők is?
Előzmény: roumark (6)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.08 0 0 11
evekig forogtam eleg szuk..:)) kosaras korokben, nagyon szepek a lanyok es haaaat, nem kifejezetten erkolcsosek..:))
Előzmény: hentesfiju (10)
hentesfiju Creative Commons License 2002.03.08 0 0 10
Puszilok mindenkit.

Eredetileg el szerettem volna mesélni itt 1-2 olyan történetet, ami azért alátámasztotta volna azt, amit pancho írt, meghát én is, de aztán rájöttem, hogy igazából stonedrop az, aki itt igazán számít ehehe. Szenteljünk hát mindenekelőtt néhány sort Neki:

.

Nos, akkor rátérnék az érdemi részre.
Nyilván nem azért indította, ezt a topikot, hogy elmondhassam, hogy szerintem az a lány, aki hetente 3xmásfél óránál többet edz, az rögtön egy ordas kurva. (A trágár szóhasználatnak pusztán stilisztikai szerepe van itt, így nyugodtan maradhat, nem kell kimoderálni. Köszönöm.) De csakugyan valahogy könnyedebben viszonyulnak az élet dolgaihoz valami miatt. (Ide jönnének az edzőtáboros élmények stb, dehát stonedrop eheh.)

Endorfin: láttam a könyvet az ELTE könyvtárban egy kömal és egy hustler közé spékelve, de sajnos valaki ellopta a címlapját, így nem tudom, ki a szerző.

roumark: a kosarasok között vannak jók is azért, bár az igaz, hogy a nagyrészük oszloplábú tehén (elnézést a kivételektől).

THE BUTCHER HAS SPOKEN
(ezt most láttam valami fórumban, hát nem?)

stonedrop Creative Commons License 2002.03.08 0 0 9
Hála istennek ehehe. Mi lett volna eheh, ha a te szintedig eheh emelkedek eheh? :)))
Előzmény: hentesfiju (4)
Endorfin Creative Commons License 2002.03.08 0 0 8
...és a szimpoziumhoz tartozó kötelezo olvasmányt kijegyzetelted már ?...:)

"Szex a sportban, sport a szexben"
(Szerzo:?)

Előzmény: hentesfiju (-)
pancho Creative Commons License 2002.03.08 0 0 7
Hát, ebben nem értenék egyet. A sport miatt kicsit fokozottabb bizonyos hormonok termelődése, és hát kicsit több a szabadidejük is, amikor ezeket felszabadíthatják.
Mondom ezt annak ellenére, hogy nekem eggyel sem volt dolgom (aki nekem bejött, annak én nem, akinek meg én, az nekem nem - viszont mozogtam ilyesféle körökben jó 8-10 éve, mondjuk úgy, sportolók által gyakran látogatott szórakozóhelyen).
Előzmény: roumark (6)
roumark Creative Commons License 2002.03.08 0 0 6
És ez egy fokkal még mindig jobb, mintha a női szumóválogatott ment volna végig rajtad.
Sportolónők erkölcseiről sajnos (vagy szerencsére, hisz vannak pl női súlyemelők, vagy kosárlabdások) nem tudok nyilatkozni, de szerintem erkölcseik lazasága megegyezik az ápolónőékkel, titkárnőékkel, színésznőékkel, felvágottas pultnál felvágó eladónőékkel, vagy a patikusnőékkel.
Előzmény: stonedrop (3)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.07 0 0 5
igen laza..:)))
hentesfiju Creative Commons License 2002.03.07 0 0 4
A szellemi fejlődésedet ez szemlátomást sem kedvezően sem kedvezőtlenül nem befolyásolta.
Előzmény: stonedrop (3)
stonedrop Creative Commons License 2002.03.07 0 0 3
Én egyszer eheh végigmentem eheh a női szumóválogatotton eheh :)))
hentesfiju Creative Commons License 2002.03.06 0 0 2
Biztosan van akit érdekel, ámde pl miattam igazán szükségtelen fáradnod.
Előzmény: Egy_kisebb_isten (1)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1
Most töltsem fel a home videómat melyet a lány tornászválogatottal készítetettünk búcsúzóúl amikor dél amerikába költöztem ahol is elvettem feleségül a helyi szépségkirálynőt?
flying dutchman Creative Commons License 2002.03.06 0 0 0
Itt is lehet 0-zni?
Dutch

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!