Keresés

Részletes keresés

hoho432 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1
Koszi a valaszt es file-okat, de ezek megvoltak nekem is, es a tied felrakasa utan a helyzet valtozatlan sajna. Regebben nem tom hogy installtam fel, de most a device managerben az SCSI kontrollernel levo promise ultra100 properties/update driver-t probaltam. Angol win98-am van.
Előzmény: Tressy (0)
Tressy Creative Commons License 2002.03.07 0 0 0
Ki kapcsolhatod a biosban attól még a windows meg fogja találni de csak akkor ha ata-66 ról bootolsz mivel ha kikapcsolod az ata-100ast akkor dosba nem látszik a rádugott winyód a winbootolás közbeni meg állás pedig azért van mert az alaplapi cd lévö ata 100as vezérlö xar van egy ujabb elküldöm mailba azzal már nem áll le vacakolni mintha hálózati kártyád lenne
Előzmény: hoho432 (-)
hoho432 Creative Commons License 2002.03.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kovetkezo a problem : bootolaskor azon a kepernyon, ahol a mem teszt van, hamar atjut, de utana jon az ata100-as detektalo kepernyo, ahol 4-5 secig keresi az ata100-as vinyokat. 2 vinyo van egy kabelon, a masik kabel csatija ures. Hogy lehetne ezt a sok idot eltuntetni vagy megadni mi van benne?
A bootolaskor kesobb a windows megjelenese elott ures kepernyo, kurzor a bal-felso sarokban, a gep par secig "lefagy", majd kigyullad a HDD led, igy is var par secet(vinyo nem kerreg). Ez miert van?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!