Keresés

Részletes keresés

vebmailer Creative Commons License 2005.11.11 0 0 60

Üdv!

Mivel én is zenész vagyok, szeretném terjeszteni a legális letöltéseket.

Egy minimális összegért korlátlanul tölthetsz le MP3-akat és filmeket LEGÁLISAN!

Miért érdemes csatlakozni?

- Az oldalon több mint 14 millió MP3 van minden stílusban!
Biztos hogy megtalálod bármit keresel, az egyik legnagyobb MP3 és film gyûjtemény a neten.

- 250-szer gyorsabb a letöltés mint a Kazaa-n

- Egy minimális összegért korlátlanul tölthetsz le zenéket és filmeket LEGÁLISAN!

Az elõfizetés Egy évre 17.88 dollár (3600 Ft)
Két évre 23.46 dollár (4900 Ft)
Korlátlan idõre 39.95 dollár (8250 Ft)

Ez kb egy-két bolti CD ára.

Ezért a minimális összegért több mint 14 millió zene között válogathatsz különbözõ stílusokban. (pop, rock hip-hop, r&b, klasszikus, jazz, techno, blues, keresztény, country, heavy metal, dance, latin, world music, metal, hard rock stb.)

A regisztrációhoz szükséges egy internetes bankkártya
amivel fizetni tudsz (pl OTP Webkártya vagy dombornyomású VISA kártya)

Ide kattintva eléred az oldalt:

http://bodzsar.mp3center.hop.clickbank.net/

hév Creative Commons License 2004.06.03 0 0 59
Hello!

Lehet,hogy nem pont itt kellene kérdeznem azt,amit most kérdezni fogok,de hátha.
Szal'én rendszeres Kazaa használó vagyok,és arra lennék kiváncsi,hogy valaki(k) tudják azt ellenőrizni,hogy én miket töltök le a Kazaa++ -al?
Mondjuk,rákeresek egy zenére és letöltöm,akkor valahol az látható,hogy én erre és erre a számra,filmre stb. rákerestem,és letöltöttem erről és erről az IP-ről???

A válaszokat köszönöm előre is.

Minni Creative Commons License 2004.03.18 0 0 58
Én csak annyit szeretnék megtudni, hogy mitől lehet az, hogy a rendszergazdánk által újratelepítdött gépemen, azt írja "sharing disabled", holott korábban elfogadhatóan működött nálam a kazaa, és nem nullázódott le a participation level.
Panda antivírus volt és van felrakva, amiben a tűzfal ki van kapcsolva.
h3o Creative Commons License 2004.01.13 0 0 57
Ez most egy nagyon idétlen kérdés lesz, de muszáj: Pár napja, meg most bekapcsoltam, és egyszer 49, egyszer meg 60 felhasználó volt online. Ez mi? Ugye üzenget, hogy erösen javasolja, térjek át az újabb verzióra, amit nem tettem meg, de ezt a felhasználószámot akkor sem értem.
eksön_ Creative Commons License 2004.01.13 0 0 56
http://dchun.hq.hu/
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.11 0 0 55
Sziasztok!
Mit jelent Kazaanál, ha egy szám ki van piros kereszttel jelölve? És miért nem tudom letölteni? Egyre szarabb a Kazaa, nem tudtok valami normális letöltőt, ami működik is? Kizárólag magyar és külföldi zenéket akarok tölteni.
Köszi!
eksön_ Creative Commons License 2004.01.10 0 0 54
Ez a kazaa nagyszerű ajándéka az óvatlan júzernek.

Tűzfal kell, meg nem kell olyan progikat telepíteni (lásd Kazaa gyári változat) amely az egyik leghirhetdtebb spyware és adware program.

Előzmény: ciscocat (47)
eksön_ Creative Commons License 2004.01.10 0 0 53
Ez megint nem a Kazaa problémája, hanem az, hogy mennyire elérhetők, és milyen sebességen a letöltendő fájlok. A gyorsabb kapcsolattal rendelkezők rendszerint jobban kapcsolódnak a ygorsabb kapcsolattal rendelkezőkhöz. Ha több a júzer, kisebb az esély a gyorsabb kapcsolatra.

A level szint problémát megoldja a Kazaa Lite. Meg sok reklámszemetét is, mert abból ki van szedve az összes spyware, és van benne pár hasznos progi. A lite gyakorlatilag a Kazaa feltört verziója.

Előzmény: EdgE (50)
eksön_ Creative Commons License 2004.01.10 0 0 52
Most viccelsz, hogy tud megszűnni valami, ami kliensprogramok hálózatára épül? És hogy tud belassulni? Nincs központi szervere.

Ha valakinél lassú, az azt jelenti hogy az ő DCC kapcsolata valamiért lassú. Vagy az ő vagy a kiszolgáló kapcsolata, vagy a közvetítő közeg.

Nálam hasít probléma nélkül, és lite-t használok.

Előzmény: krapek2 (51)
krapek2 Creative Commons License 2004.01.10 0 0 51
a kazaa megszünt legalábis a lite
EdgE Creative Commons License 2004.01.03 0 0 50
Felhozom kicsit a topicot :-)

Szoktam Kazaa-s topicokat olvasgatni, de írni még nem írtam. Most megteszem.

Kazaa-t én használok már egy ideje és jópár Gigát töltöttem már le.Összességében meg vagyok elégedve a Kazaaval, de csak összességében. Ezt úgy értem, hogy van amikor hetekig elfogatható sebességgel töltöget, van amikor meg napokra lelassul. Nem tudom mire vélni.
Példának okáért kedd és csütörtök között majd 2 GB jött le!!! (mp3, videó vegyesen). Volt úgy,hogy egyszerre 20 fájlt is töltött. Pénteken és szombaton viszont szinte semmi sem jött le. Most is kb. 40 fájl be van rakva a listába, ebből 3 jön le (3,2-vel, 0,6-tal, 2,3-mal). Ki érti ezt !?
Pedig ugyanolyan levelszinten vagyok...

A másik ami idegesítő számomra, hogy a fájlok vége sok esetben lassabban jön le.
Pl. van egy 120 MB-os avi fájl. Mondjuk 115 MB lejön 26 kB-vel elég gyorsan, aztán lecsökken kb. 2 kB-re, az utolsó 1 MB meg már alkalmanként csak 0,1 kB-tal jön. Így sok esetben az utolsó Mega több idő alatt jön le, mint az előtte lévő 50-60...
Az egyik fájlnál 87652 kB jött le a 87698 kB-ból és az utolsó 46 kB-ra vártam egy fél órát :-)

A harmadik meg ez a Level szintes dolog. Számomra ez is eléggé kiszámíthatatlan és érthetetlen. Már leírták páran, hogy ha én töltök le vonnak le pontot, ha tőlem töltenek, akkor kapok. Én még se fedezek fel semmi törvényszerűséget. Volt úgy, hogy töltöttem le jó sokat, mégis alig ment le a levelszint.
Aztán amikor meg nagyon alacsony lett, direkt nem töltöttem, csak hagytam hogy tőlem töltsenek még se ment feljebb a Level szint csak stagnált.

Viszont amikor meg magától beindul és felgyorsul Kazaa akkor jönnek lefelé a cuccok rendesen, úgyhogy érdemes várni :-) Csak bosszant, hogy ilyen kiszámíthatatlan.

Villantó Creative Commons License 2003.05.21 0 0 49
Állítólag vírus van a Kazaa-ban,ezért ennyire lassú.Egyes fileokat jól tölt,de máskor teljesen meghal.
Villantó Creative Commons License 2003.05.21 0 0 48
teszt
ciscocat Creative Commons License 2003.05.21 0 0 47
letoltottem egy .mpg -t kazaa-val. Inditom, erre megnyilik egy csomo weblap. Ilyet en most tapasztalok elosszor. Ez most hogy a rakba van? :D
andreweb Creative Commons License 2003.03.27 0 0 46
Gyerekek!
Tudna segíteni valaki abban, hogyan kell a Kazaat beüzemelni? Sajnos nincs időm utána nézni. Segítsen már valaki legyen szíves egy magánba dobott méllel. Ja és tűzfal mögül szeretnék, de nem tudom a tűzfal beállításait, és korlátait (céges). Nagyon kezdetektől kellene a leírás.
Köszönöm előre is.
üdv.
patrona Creative Commons License 2003.03.27 0 0 45
Hali!

Nem kell izgulni, nagyon szépen müxik a kazaa.
Annyira, hogy letöltöttem egy file-t, aminek túl hosszú a neve, ezért nem engedi törölni a winfos(azt javasolja, hogy nevezzem át, de mivel túl hosszú a név, azt sem engedi, viccesm nem?:-)) )

Az ilyen fileoktól hogyan lehet megszabadulni?

Timna Creative Commons License 2003.03.25 0 0 44
pár napja nekem még ment...
A hely szelleme Creative Commons License 2003.03.25 0 0 43
Nálam műxik hibátlanul, töltöget lefele szépen.
Előzmény: szabmari (42)
szabmari Creative Commons License 2003.03.24 0 0 42
nálam már nem is hajlandó konnektálni...
vége?
patrona Creative Commons License 2003.03.04 0 0 41
Hali!

Ismerösök ajánlották, hogy próbáljam ki a Kazza Lite-ot, mert hogy ez milyen jó, meg minden.
Mondjuk a kezelöfelület nem jön be, de sok cucc van rajta, többek között ez a participation level is... Kipróbáltam 3, vagy 4 módszert, amivel növelhetö, de egyikkel sem moccant meg felfelé a számláló.

Én vagyok türelmetlen, vagy ez tényleg ilyen lassú?

Ewron Creative Commons License 2003.02.20 0 0 40
Én sem értem a Kazaa-t igazán. Kb. 2 hétig tökéletesen ment. 10-15 letöltés, 1 feltöltés beállítás mellett 8-10 óra alatt napközben 800-1000 MB jött le. Aztán lelassult. Mostanában volt olyan, hogy 20 párhuzamos letöltés mellett kb. 40 MB jött le kb. 2 óra alatt. Mi okozhatja ezt?
blaumann Creative Commons License 2003.02.04 0 0 39
"Annak az a titka, hogy csalnak. Keress csak rá a "Kazaa Participation Cheat.doc" dokumentumra, vagy ilyesmire! Persze ez aljasság, pitiáner ügyeskedés. Én például simán kirúgdosom a "Supreme Beingeket", töltögessenek az édes jó anyjuktól..."

Beröhögök.
Lopod a másét, de az csípi a szemed, ha mások gyorsabban lopnak.

Előzmény: req999 (22)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.01.23 0 0 38
"A zenei ipar fontos győzelmet könyvelhet el a P2P hálózatokon folyó online zeneletöltések elleni harcában. Egy amerikai bíróság határozata arra kötelezi a Verizon internet szolgáltatót, hogy a RIAA-nak kiadja azoknak a felhasználóinak az adatait, akik a Kazaa rendszere segítségével online letöltésre ismert előadók több mint 600 számát kínálták fel. "
Jaqque Creative Commons License 2003.01.19 0 0 37
Rájöttem! Rá kell keresni hogy user, és a kazaa Secret Revealed-et kell letölteni!
Jaqque Creative Commons License 2003.01.19 0 0 36
Jaja, de hogy lehet csalni?
Előzmény: stamina (35)
stamina Creative Commons License 2003.01.18 0 0 35
Ezert csinaltak meg a cheat-eket, mert nagyon vacak az algoritmus. Egy csomo upload kell, hogy felmenjenek a pontjaid, es utana villamgyorsan lecsokkennek, ha te toltesz le.
Előzmény: vkibitoroljaanevem (33)
Kaland Rafael Creative Commons License 2003.01.18 0 0 34
Most töltök le a Kazaa-val próbaképpen, az egyik 0,25, a másik 45,25 kb/s.
Közben most lement 2 Userre, s vele 19,47 kb/s-ra. No visszajött a harmadik. Úgy látszik, az ő kapcsolata gyors.
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.18 0 0 33
üdv, akkor megkérdezem tőletek is, mert az mp3 forumon nem jártam szerncsével..
remélem itt tud nekem segíteni vki, aki érti ezt a participation level dolgot. helyzet a következő: ha tőlem töltenek, 1-2 pontot kapok feltöltésenként, viszont ha én töltök le, akkor rengeteg megy le. pl az előbb töltöttem egy zenét 2 usertől, és 90et(!!) esett. ennek télleg így kell működnie?
stamina Creative Commons License 2003.01.18 0 0 32
Ha toltesz le mastol, akkor beelozod azokat a varakozosorban, akiknek a kevesebb a PL-juk. Egyszoval ez csalas, neked jo, masoknak nem, dehat ilyen az elet.

Viszont a KazaaLite demokratikus. Akik toled toltenek, azok mind egyenraguan lesznek kiszolgalva fuggetlenul a PL-uktol (minden upload-ot 666 Deity-nek fogsz latni).

Előzmény: Jaqque (31)
Jaqque Creative Commons License 2003.01.18 0 0 31
És hogyha a parcipiation level Supreme Being fokozaton van, akkor nekem mi hasznom származik belőle?
Előzmény: stamina (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!