Egy haverom pár hónapja megcsinálta nekem, hogy a gprs-es telefonommal tudjam használni a 777sms-t. Egy üzenetet 6-700 kB-ból tudott elküldeni. Természetesen most már nem működik, de kíváncsi vagyok, hogy most hány kB-ba kerül egy sms.
Sziasztok
Én is próbálok valami olyan oldalt találni, ahonnan tudok ingyen smst küldeni. A http://www. 1rstwap. com/ oldalon kér tőlem valamilyen kódot nem, tudja valaki, hogy lehet ehhez hozzájutni. "Please confirm this code now"
Köszi a segítséget.
"hogy 95ft helyett 130at fizess!" Te miröl beszélsz? A Westelnél 30Ft +ÁFA az SMS, ha meg GPRS cuccal WAP-olsz akkor max 8Ft +ÁFA 10Kb, ebböl legalább 2 SMS, de inkább 3 kijön, tehát darabja 3-5 Ft. Hát akinek meg nincsen GPRS telefonja az tényleg rosszul jár mert úgy baromi drága.
A Westel meg kösse fel magát mert megszüntetett egy az ügyfeleinek fenntartott ingyenes(?) szolgáltatást amit boldog-boldogtalan kihasznált.
Ez a magyar mentalitásból fakad, mi a szolgáltatásokat nem használjuk hanem kihasználjuk. Ezért nem lehet Pl. a mekiben egy fizetléssel többször megtölteni az üditöspoharadat mint néhol külföldön, mert egy idö után már literszámra hordaná haza mindenki az ücsit.
az a szöveg egyszerűen röhej! a lényeg: most már küldhetsz mobilról is sms-t! tényleg??? azannya! csak menj fel a wapra! jó! de minek? hogy 95ft helyett 130at fizess! ja!!!! rohanok.... "üzemképes autóját kicsit drágábban oda vontatjuk, ahova akarja..."
Westel eddig is szar volt, de mostanra az egyetlen jo dolgot is elcseszte, hát ő baja, en termeltem neki penzt, mivel a 30-asok mobilrol irtak vissza...
Na de ők tudják...
A probléma a Te készülékedben van, mert ha a "remek" PR szöveget elolvasva neked ez jött le hogy valamit elvettek Tőled, akkor nem felelsz meg az ideális lebutult fogyasztói társadalomban elő egyednek!!! :-)) Segítek a legközelebbre: az kellett volna, hogy történjen: Amindenét, de jó, hogy Netezés közben innen már nem küldhetek kényelmesen SMS-t!!! Nosza, hiszen itt egy link, hogyan is vásárolhatok Westel GPRS-re alkalmas mobilcsomagot!!! Hát ezek után már nem leszek helyhez köve!! Mozogva küldhetek SMS-t!! Nem leszek többé rászorulva egy helyhez kötött, ingyenes lehetőségre!! No végre, megint ütöttem rajtuk, fizettem nekik egy valag pénzt!!! ---Szóval legközelebb ez villanjon fel Benned, egy ilyen PR csomagolás láttán, és ne a szarízt érezd, hanem a csomagolásán látható Tejcsoki zamatát próbáld fellelni!! :-((
Csak azt nem értem, miért nem lehet azt írni, hogy "oké fiúk-lányok, vége a békeidőknek, nem rontjuk tovább saját bizniszünket, megszüntetjük ezt a webes ingyensms-t". Miért kell úgy tenni, mintha direkt jót tennének az emberekkel? A 777sms híre az sms küldés átalakításáról szimplán hülyének nézi az embert, ami egyszere dühítő és szomorú.
Nekem ma delelott meg kivaloan ment a 777.
Azzal is van valami baj? Itthonrol nem tudom amugy hasznalni, mert mekistosom van es valamiert nem akceptalja (egyeb mekintosokat sem!).
Idézet az előző hozzászóló által hivatkozott honlapról.
"Egy sms áráért egy egész héten keresztül küldhetsz 160 karakteres sms-eket korlátlanul, bármely hálózatba!
Küldj a 06-90-634-205 számra egy sms-t a következõ üzenettel:
smsweb wapsms
Az válasz sms-ben kapott login névvel és jelszóval itt léphetsz be.
Információk a szolgáltatás igénybevételéről
Ha kérdésed van ide írj: wapsms@wap.hu
Az sms ára 320Ft+áfa." (Kiemelés tőlem. No comment...)
Sajnos a céges telefonom pannonos, így is marad, de gondolkodom azon, hogy veszek egy vodát, és arról fogok telefonálni, ezeknél nem hagyok pénzt! Mióta nem csökkentek már az árak?!