Keresés

Részletes keresés

vb020302 Creative Commons License 2002.03.05 0 0 5
Néztétek már Mozillával?
Én igen. Nos, a szar egy gyenge kifejezés rá. Windowsos Mozillával a bejelentkezés után a böngésző egyszerűen lefagy, minden esetben. Linuxos Mozillával bejön az oldal, de az SMS küldésekor egy üres ablak jön föl, _nyomógomb_nélkül_. És így nem tudom azt, hogy tényleg elküldte-e.Úgyhogy szerintem a fiúk még csak Microsoft Internet Explorert láttak életükben.
Egy barátom IE-t használ, de ő is panaszkodik rá.

Cookie-kezelés: Ha tiltva van, nem az történik, hogy kiírja, hogy ez így neki nem kóser, hanem visszlép. Ez idáig mér rendben is volna, de ha még egyszer belépsz, akkor kiírja, hogy már egyszer beléptem. Pedig ellenőrízhetnék a cookie-kezelés meglétét...

Political Animal Creative Commons License 2002.03.05 0 0 4
Tényleg gyengén működik. Szó se róla. Nekem pl. mióta XP+IE6-ot használok nem tölti be a személyes adataimat, nem is tudom használni. Kérdeztem ügyfélszolgát, mondta indítsam a javát. Hiába...
JuanSancezVialobosRamirez Creative Commons License 2002.03.05 0 0 3
Üdv :-)

Én kb. egy éve regisztráltattam magam a 777-re.Sikerült is használnom egy pár napig,majd a következő alkalommal, amikor be akartam lépni,azt irta ki, hogy a felhasználó név már foglalt. Azóta nem tudok belépni, és ha jól emlékszem, ez az egyetlen olyan oldal a neten, ahol nem lehet levelet irni a rendszergazdának)))) sehol egy cim, egy link, se semmi... Ezentúl kb. engem is ennyire érdekel a dolog))

Adios

J.S.V.R.

hoppaaa Creative Commons License 2002.03.05 0 0 2
A szőke pipi ugyanígy járt, csak nem kérdezett utána, és csak morgott magában, mert viszont nem is olvasott. Csak most. Nekem 311-em van, úgyhogy nem is kaptam egy választ sem nyilván :(
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.04 0 0 1
Annak mi a címe? www.000sms.com ??

Ott franciául van az egész, és nem igazán értem. Meg tudod mondani, hogy kéne használni??

Thas Creative Commons License 2002.03.04 0 0 0
A 000sms-t próbáltad?
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.04 0 0 topiknyitó
Azért írom ezt le ide, hogy nehogy valaki más is megszívja, mint ahogy az velem történt.

Láma dolgot csináltam, de azért én suxxolom a 777-et, mert honnan tudtam volna.

Naszóval:

küldek a 777-ről nekem egy logót, a szöveg:

blabla
LOGO012412
---
Küld tovább ezt az smst a 777 számra, és megkapod a logót.

(vagy valami ilyesmi volt).

Tovább is küldöm, 95 Ft-ot levon a dominó egyenlegemről a drága, majd várom, és csak várom a logót, de mindhiába.

Ügyfsz. felhív, és megtudtam, hogy az telcsim (A511) nem támogatja ezt, csak az EMS-t. Jó, ezt tudtam eddig is, de azt nem, hogy ekkor alapból logo formátumban küldi.

Naszóval itt jön a suxx:

Azok a lamer kezü 777 programozók miért nem tudták megcsinálni, hogy ha logo-ban nem megy el az sms, akkor küldi ems-ben???

Vagy mi a jó édes péróért vonja le a 95 Ft-ot, ha nem kapok érte semmit??

Beismerem, hogy gondolhattam volna erre (most használtam először), és nem akarok nagyképü lenni, de ha én beszopom ezt, akkor egy szőke pipi mit szól majd ehhez???

Szóval most csalódtam a westelben (ha jól tudom a 777 fullosan az övék). Vagy fakezü programozóik vannak, vagy az üzletpolitikájukhoz tartozik, hogy az ilyen lamerkedésekből gyűjtik a pénzt egy külön számlán az új szolgálati kocsikra.

Szóval suxx!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!