Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.28 0 0 53
Az év poénja.
Verebesék fizetik ki Grespik karamboljának költségeit.
Laci Creative Commons License 2002.02.28 0 0 52
Én nem értem, hogy miért nyerte meg a pert. Az "anyád" az ok, azért fizessen a Verebes, de ahogy Grespik gyengeelméjű és a hülye, az igaz. Ezért nem értem miért kell fizetniük
Santoro Creative Commons License 2002.02.28 0 0 51
Annyira pitiáner ez az ügy amivel kár foglalkozni is a 7i7-es szereplőinek.

Ez csak Grespiknek egy kis ingyen(sőt pénzt is kap érte) reklám. Feltehetőleg kielégül egy zavart, kisebbségi komplexusos személyiség. Van egy link (majd megkeresem)ahol Grespik best of nyilatkozatai vannak.

Előzmény: Pató Pál (50)
Pató Pál Creative Commons License 2002.02.28 0 0 50
...nem megalázó felháborító
orbán direkt azért nevezte ki grespiket hogy megmutassa hogy neki még ehhez is van hatalma hogy egy mindenki számára nyilvánvalóan elmeháborodott súlyosan terhelt embert tesz egy ilyen fontos pozícióba...

és ezzel az elmeháborodottal szenben elnyerték jogos büntetésüket a te éltalad nagyrabecsült heti hetes bajnokai, mega-GIGA-sztárjai :-))))

soxorosan ciki ez nekik és nektek is, kedves elvakult hívek :-)))

Előzmény: ne2ne (48)
DEIGEN Creative Commons License 2002.02.28 0 0 49
Kedves felháborodottak!
Ha a táma címében szereplő kis "pofon" ennyire tud fájni, nem is volt az olyan kicsi.
Előzmény: ne2ne (48)
ne2ne Creative Commons License 2002.02.28 0 0 48
nem megalázó felháborító
orbán direkt azért nevezte ki grespiket hogy megmutassa hogy neki még ehhez is van hatalma hogy egy mindenki számára nyilvánvalóan elmeháborodott súlyosan terhelt embert tesz egy ilyen fontos pozícióba
Előzmény: figyelő (47)
figyelő Creative Commons License 2002.02.28 0 0 47
Szerintem az a megalázó, mégpedig a társadalom számára, ha nyilvánvalóan idióta embereket nevez ki a hatalom fontos pozíciókba.
Előzmény: Okos Mikulás (19)
Okos Mikulás Creative Commons License 2002.02.27 0 0 46
Sajna nem tudom miről van szó, de felteszem ott a sajtó is kicsit régebb óta van szokva a sajtószabadsághoz és az újságírói etikához. Talán ott van...
Előzmény: wendriner úr (25)
kaleb Creative Commons License 2002.02.27 0 0 45
Nem fasz, csak faszságokat beszél.

Apró különbség, de néhány százezer Ft a zsebedben marad.

Előzmény: Bárdy (41)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 44
Pontosan erről beszélek. Nem kell lépten-nyomon elmondanom, hogy "Te, hát ez akkora barom, ennek az anyja-apja így-meg-úgy, meg hogy gyerekkorában ez-meg-az... stb.stb." Elég IDÉZNI tőle. És a hallgatóság majd eljut arra a következtetésre, hogy "Te, hát ez akkora ..........." És ezért NEM IS LEHET PERELNI!
nemmindegy ;)
Előzmény: Nargile (40)
Santoro Creative Commons License 2002.02.27 0 0 43
SzvSz a 7i7-esnek hullámzó a teljesítménye de inkább fent van mint lent.Mondjuk nálam Hofi a csúcs.
Előzmény: nemmindegy (42)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 42
A 7i7-nek vannak jó pillanatai. Nem kevés. Viszont elég sokszor visszasírom a 20-30 évvel ezelőtti humort. Amikor még komoly szellemi teljesítmény volt a humor, nem merült ki a káromkodásban és a személyeskedésben. (És akkor még nem említettük a nagy öregeket: Somlai, Gózon...őnekik miért nem volt szükségük a "bazmeg"-re?)
Előzmény: Santoro (39)
Bárdy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 41
T. McAtti

vannak bizonyos közösségi játékszabályok még az oviban is.
G. írásai, megnyilvánulásai ugyanúgy marginalizálták őt, mint a hülyegyereket az ovis társai. nem igazságos? lehet, hogy nem volna az (értsd: mindenki olyan hülye, amilye csak akar), de G. az én pénzemen fasz.

Ezért kimondhatom, hogy ő egy hülye, bizonyos szempontból alulmulja az elvbáratait is.

ha azért fizetni kell, hogy ezt kimondhassam, akkor tessék beperelni Grespik úr. Volt egy fasz, egy degenerált törpe és egy szerencsétlen idióta... és mondjuk legyen még egy kretén állat is.

Előzmény: McAtti (29)
Nargile Creative Commons License 2002.02.27 0 0 40
Nem hiszem, hogy Grespiket túlságosan diszkreditálni kellett volna a nézők előtt, tett ő eleget azért saját maga, hogy hülyének nézzék. Például amikor beküldte azt a hosszú jogi "kiigazítós" szöveget amit fel kellett olvasni... tesz ilyet épeszű ember, szombat este, főműsoridőben, tönkretéve az emberek szórakozását? Mellesleg ha Grespik emberi méltóságán valóban csorba esett (amit én nem hiszek, mivel csak a saját TETTEI és KIJELENTÉSEI miatt kritizálták, nem származása, vallása stb. miatt), akkor azt a független magyar bíróság orvoslni fogja.
Előzmény: nemmindegy (38)
Santoro Creative Commons License 2002.02.27 0 0 39
Ezzel egyetértek, Hiradó, aktuális stb
De a 7i7-est szórakoztató műsornak veszem nem pedig hír vagy politikai műsornak. Engem nem befolyásol hogy Verebes éppen kivel poénkodik avagy kivel nem. De szvsz szórakoztató műsorként jó. De ezzel ellentétben a csíííz és társait nem nézem mert nem tetszik. A hir, politikai stb műsorok tájékoztatnak (jelen esetben mindegy, hogy hogy) ez tényleg intellektuális szükséglet.
De olyat még egyik hiradó után sem mondtam hogy ez tetszett, de jó műsor volt.
Előzmény: nemmindegy (35)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 38
De ebben az esetben is meg kell maradni bizonyos erkölcsi és etikai normák között. Pláne egy ennyire népszerű műsor közreműködőinek. Akármilyen is a másik ember, még ha szerintem ökör-barom-bunkó, AKKOR SEM TEHETEM MEG, hogy belegázolok az "emberi méltóságába". Az intelligens ember kivárja, amíg a másik MAGÁTÓL tépázza meg a méltóságát, hitelét. (Ha akkora marha, ezt inkább előbb mint utóbb MEG FOGJA TENNI!) És ez az IGAZI megalázás. A sértegetés SEM NEM humor, SEM NEM jópofa semmilyen körülmények között.
Előzmény: Nargile (36)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 37
Szeretném látni a FÁT az erdőtől...
Előzmény: nemmindegy (35)
Nargile Creative Commons License 2002.02.27 0 0 36
A lakosság többségének mégis bejön ez a műsor és ez a humor, a nézettségi adatok ezt mutatják, és aki emberek között jár, annak nem is kell statisztika a hetihetes népszerűségének bizonyításához. A Grespik-féle idiótákkal szemben szerintem csak szánalmat érezhet minden épelméjű ember.
Előzmény: nemmindegy (34)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 35
Nem biztos, hogy így van! Én pl. rendszeresen mézem reggelente a NapTV-t, esténként a gagyi és királyi híradókat, néha aktuálist, a Hetet rendszeresen. (Gagyi TV-k oknyomozó-tényfeltáró műsorait meghagyom a szappanopera-fanoknak :))
A rádióban általában Bridge megy, de kisebb-nagyobb rendszerességgel bele-belehallgatok a Klub és a Pannon rádióba is. Pontosan azért, amiért a 7i7-est is nézem. A rengeteg információból megpróbálom kilúgozni azt az 1-2 százalékot (ezreléket%) ami TALÁN(!!!) az elfogulatlan, ferdítetlen, torítatlan igazság. És ez nem tetszés kérdése, hanem "intellektuális" szükséglet (vagy mi a szösz?)
Előzmény: Santoro (31)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 34
"Persze arról sem árt nem elfeledkezni, hogy a 7i7 kabaré,és nem politika!!"
... -ként kéne, hogy funkcionáljon...
Tudod, az igazi humor pontosan attól igazi, hogy nem rágja a szádba, miért "kell" valamin mosolyognod-nevetned-röhögnöd... A tanú c. film mellé (gondolom) nem igazán kellett magyarázó értekezést adni. De Kellér Dezső mellé sem kellett "szinkron-magyarázót" állítani :))
Előzmény: bgly (30)
kaleb Creative Commons License 2002.02.27 0 0 33
McAtti, gratulálok. Fején találtad a szöget. Ezek tényleg Petőfi csontjai, ki másé is lehetnének, ott a kies Barguzinban?

Kérdezd csak meg Grespiket! Megmondja ő neked, hol az igazság, is kik azok a alávaló akadémikusok akik eltitkolják azt, amit mi mindnyájan tudunk.

Előzmény: McAtti (32)
McAtti Creative Commons License 2002.02.27 0 0 32
Ugyan OFF, A barguzini csontokról már hazai, és amerikai szakértők is kimutatták, hogy női csontok. Azok, akik kimutatták ezt, NEM kaptak a barguzini csontokból... Nyugodj bele, barguzinban Petőfi földi maradványait találták meg.
(És hogy miért nem akarják: hát az MTA-n még ott székelnek tucatnyian, akik Petőfiből lettek nagyon okosok. Mégiscsak ciki, hogy egy kazánkovács beint nekik...)

Attila

Előzmény: bgly (28)
Santoro Creative Commons License 2002.02.27 0 0 31
Aki nézi és nem tetszik neki az mazochista,
emberek ez egy szórakoztató műsor, v.kit szórakoztat v.kit nem.

Érdekes módon én nem nézek/hallgatok olyan műsort, ami nekem nem tetszik.

Előzmény: nemmindegy (27)
bgly Creative Commons License 2002.02.27 0 0 30
Persze arról sem árt nem elfeledkezni, hogy a 7i7 kabaré,és nem politika!!
Előzmény: nemmindegy (27)
McAtti Creative Commons License 2002.02.27 0 0 29
van a demokráciának egy olyan foka, mikor rájössz, hogy a közhivatalnokot, bürokratát te tartod el és neked kell, hogy dolgozzon. Ezért te megbírálhatod őt, szerepeltetheted pornólapban és le is hülyézheted.
És esetleg internálhatod, sőt, le is lövetheted?

Itt arról van szó, hogy van egy ember, aki olyat csinál, ami sokaknak nem tetszik.
1. Amit tett, az ellen fel lehet lépni, pl.a lakásvásárlások ügyében, Petőfi rokon kihantolása ügyében.
2. Ugyanakkor mint embert gyalázni nem szabad - annak idején így kezdődött: a Szabad Nép megadta a hangot, először csak csúnyát mondtak rá, majd jött jobb esetben a Hortobágy, rosszabb esetben az akasztófa.

Ugyanakkor elfogadom, hogy vannak, akik szerint a nem-szeretem emberek ellen minden megengedhető, minél mocskosabb, annál jobb. De ha ebben a buzgalmukban átlépik a törvényt, akkor ne csodálkozzanak. (És akkor meg pláne ne csodálkozzanak, ha egyszer egy hasonló erkölcsi kvalitású ember jön szembe velük, aki nem a bírósághoz fordul. Jellemző, hogy csak Grespiket merik gyalázni.)

Attila

Előzmény: Bárdy (17)
bgly Creative Commons License 2002.02.27 0 0 28
1. Mesélnéd már el, hogy kinek lenne jó, ha kiderülne, hogy Petőfi tényleg Barguzinban halt meg, öregen???

2. A barguzini csontokról már hazai, és amerikai szakértők is kimutatták, hogy női csontok.
Akkor mi a fenének kellene Hrúz Mária maradványait bolygatni???
Az eddigi ismeretek szerint P.S. férfi volt!!!

És különben is: Grespiknek nincs hatásköre engedélyezni az exhumálást.
A nagy jogtudor nem tartja magát a jogszabályokhoz! Szép!!!

Bagoly

Előzmény: drambuie (18)
nemmindegy Creative Commons License 2002.02.27 0 0 27
Nem mindenkinek tetszik, aki nézi. A Viktort sem csak azok olvasták, akik "örömüket lelték" benne :))
Megkockáztatom, sokaknak NEM teszik, nagyon sokaknak pedig nem MINDEN tetszik benne. Én személy szerint pl. alpárinak tarom, amikor semmi más "poén" nincs a tarsolyban, csak a részegség és egymás "csórózása". Az meg szánalmas, hogy az utóbbi időben kizárólag a kormányoldalon találnak említésre érdemes visszásságokat. Pedig a felerősödött kampány zavarosában bizony jócskán lehetne halászni minden párttól "finomságokat"... Apropó! Valaki nem tudná beollózni Kern "beszámolóját" az MSzP Pilvaxbeli gyűléséről?
Előzmény: bgly (24)
bgly Creative Commons License 2002.02.27 0 0 26
Érdekes, az én TV-m ben az RTL Hiradóban is bemondták...
Előzmény: swill (12)
wendriner úr Creative Commons License 2002.02.27 0 0 25
ajanlom mindenki szives figyelmebe, hogy Stephen Byers az utobbi napokban mit kap egy kicsit regebbi demokraciaban.
Előzmény: Okos Mikulás (23)
bgly Creative Commons License 2002.02.27 0 0 24
A 7i7 nézettségi mutatói azt igazolják, hogy a nép nagy része 2,5-3 millió ember a "totálficam" csoportba tartozik.
De, ennyi ember nem tévedhet!!!

Bagoly

Előzmény: drambuie (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!