Csilluska tettem már egy ajánlatot az alcsúti széna szakértő topicba ahova holt bátorságod beirni.De én azt mondom azt a tanácsot fogad el tőlem ,oké az az egészséges életmód .kösz.:O))))
Az MSZMP tagok arányosan oszlanak meg a mai pártok támogatói közt. A családtagokról már nem is beszélve.
Meg lennék lepve, ha bárki a múltjáért harcolna, nem a jövöjéért. Biztos újdonságot mondok, de múlt attúl múlt, hogy már megvolt. Azért pedig, ami megvolt nem köll harcolni.
Valami ollat, ami nem propaganda szólam, tudnál mondani?
BandW
1. Nem volt 900000 MSZMP tag.
2. Korántsem egyértelmű, hogy a hajdani MSZMP tagok mind az MSZP-re szavaznak.
3. Még kevésbé egyértelmű, hogy a családtagok is az MSZP-re szavaznak.
Csilla, te drága, aranyos, a volt MSZMP tagok nem harcolnak már a múltjukért - az ugyanis elmúlt, vége, kifújt -, a hozzád hasonló fiatalkák elé állított "jövő" viszont bűzlik a múlt század harmincas éveinek gyászos emlékű keresztény-nemzeti kurzusától. Holott a huszadik századra rácsaptuk az ajót - mondá Orbán, a jövő prófétája.
Kedves Tamás!
Hiszen rég leadták már az összes körzetben!Igaz a Fidesz megelőzte őket a leadásban,de ez tény!
Azért ,ne feledd ,hogy 900000 MSZMP tag volt és az kb. 3 millió érintett a családjukkal együtt.
Így nem nehéz! Ők a múltjukért harcolnak! Mi a jövőnkért!
A hír pedig igaz.....
Láss majd csodát,cédula ügyekben.
Csilla
Kedves Csilla ez kacsa.
De különben meg ezzel erősited az MSZP-t mert ebből az jön le ,hogy milyen erősek és nem kell már nekik erőlköni sőt tudnak segiteni is .Ezt a topicot most kár volt nyitnod jóbblet volna ha wc re mész és nem kacsázól.:O))))
MOST HALLOTTAM,HOGY AZ MSZP BŐSZEN SZEDI A CÉDULÁT ORSZÁGSZERTE!
Ma már nem kell kitölteni sem csak aláírni!
A hírek szerint mivel senki nem ad kopogtatót az SZDSZ-nek és a csatlós CENTRUM PÁRT-nak ezért bolsevik barátaik segítik ki őket.
Nagyon fontos számukra,hogy ez a két vitatott képződmény is induljon!
Óvakodjatok tőlük!
Csilla