Nem mintha szagolgatnám, de tapasztalatilag az elhanyagolt fogazat bakteriális fertőzések melegágya lehet, és (mint átlagválasztóként munkáltatója) nagyon nem szeretném, ha ez esetleg gátolná a munkájában. Kívánom hogy rátaláljon az egy és igaz útra, talán hálás lesz érte.
Úgy gondolom nem érdemes a véleményeinket ütköztetni, mert míg én képviselet és az asztétika oldaláról próbálkozom, addig te pártügyet csinálsz belőle. Amúgy nem vagyok SZDSZ-párti.
Véleményem szerint az elnök úr fogsora az ő személyes magánügye. Nem hiszem, hogy egy jogászprofesszort a külsejéről kellene megítélni.
Szerinted pl. egy kövér, arogáns, állandóan hullarészeg, nikotinfüggő ember (Winston Churchill) jól képviselte a hazáját, történelmileg maradandót alkotott?
Budapest főpolgármestere közszepeplő, rengeteget van nyilvánosság előtt mind külföldön, mind belföldön. Balesetéből adódóan az álkapcsa nem úgy áll, mint korábban.
De ez nem is baj, ez az ő személyes ügye.
A tettei viszont kihatással vannak a város lakóira, külföldön rajta keresztül is ismerik meg Budapestet.
Egyetértek azzal, hogy az elnök személyének esztétikailag is meg kellene felelni bizonyos elvárásoknak. Nem főbenjáró, de valóban helyrehozható lenne a fogsora. És itt nem indok, hogy neki így jó, mert az országot képviseli.
Amiről te írsz arról nem tudok véleményt mondani - még ha igaz is -, mert nem nyilvános jelenség, és nem az országot képviseli.
Kulcsoljuk imára kezünket Demszky Gábor álkapcsáért és hogy erdedményesek legyenek a idegi kezelései. Könyörögjünk azért, hogy a főváros első emberének a szájára lehessen nézni.
Imádkozzunk, hogy meggyógyuljon, és ne verjen többé nőket és ne vizeljen soha több nő szájába!
Nos, előző topikodon, melyet sajnálatos módon törölt a közjogi méltóságokat védő cenzúra, én személy szerint könnyesre röhögtem magam... :-)
De mindegy.
Nem szoktam politizálni.