Keresés

Részletes keresés

Peka Creative Commons License 2002.02.26 0 0 3
Olyan, ott dolgozó állítja ezt, akinek szintén bérlete van aZ Operaházba.Kesergett, hogy nem tudja megfizetni jövőben a 12000 Ft-os napi jegyet.
Nekem is két bérletem van. Az Opera büfé-árai már megfizethetetlenek a nyugdíjasnak. (Az Erkelben még csakcsak.)
Ha jövőre valóban nem lesz bérletes előadás, akkor agyő, Wagner.
Előzmény: BahnScorper (2)
BahnScorper Creative Commons License 2002.02.25 0 0 2
Nane, mondd, hogy ez egy rossz pojén! Tíz éve járok minden évadban bérlettel operába általában egy évadra két bérletet is váltva. Manapság persze nehéz olyat találni, amit ne láttam volna, de pont most értékelem át az operába járást és kezdek a zenére figyelni. Mindezt úgy lehetett, hogy az énektanárom írt egy papírt, hogy adjanak ifjúsági bérletet, azóta meg liberalizálták is a bérletforgalmat. Így nagyon jutányos áron lehet egyfajta magasabb kultúrához hozzájutni. Ha viszont ez nem lesz, nemcsak a "legyen a zene mindenkié" elv csúfolódik meg, hanem az operába járás a pénzesek privilégiuma lesz, és ez hihetetlen sznobizmust is maga után von.
Előzmény: Peka (-)
k.justus Creative Commons License 2002.02.24 0 0 1
A pénz beszél! Az operaházi vezetés úgylátszik nem érdekelt abban, hogy a hazaiak minél nagyobb számban élvezhessék a komolyzenét. Nem a gazdag réteg a rendszeres látogatója az Operának. Nagyon sok látogató, velem együtt, lett "kisnyugdíjassá" az évek során, de eddig kiizzadtuk az egyre növekvő, de azért mégis félárú jegyeket. A farmarban, pulóverban feszítő külföldi túristák valóban kezdik kiszorítani a hazai, alkalomhoz illően öltözött látogatókat. Jövőre ők lesznek túlsúlyban?
Peka Creative Commons License 2002.02.24 0 0 topiknyitó
Tegnap, a Falstaff szünetében egy Erkel-szinházi dolgozó arról informált, hogy jövőre megszüntetik az Operaházba szóló bérleteket. Indokul azt mondta, a vezetőségnek nem kifizetődő, kell a jegy a külföldieknek. Ők jobban meg tudják majd fizetni a 12000 Ft-os helyárakat.
Mit szóltok hozzá?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!