Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2009.12.11 0 0 31
adok forrást is:

http://zalaihirlap.hu/cimlapon/20091203_ujvirus_apa

A fiatal pedagógus készült rá, hogy beadassa a H1N1 vírus elleni vakcinát, folytatta az édesapa, az iskolában összeírták, ki igényli és ő is a jelentkezők között volt. Várt, de az oltás csak késett. Felesége már latolgatta, hogy inkább elmegy a háziorvoshoz vagy oltópontra és kifizeti a vakcinát, csak kapja már meg. Noszogatta férjét is, aki sajnos lebetegedett, mire eljött az oltás ideje.


Előzmény: Wic (30)
Wic Creative Commons License 2009.12.11 0 0 30
Zala megyei fiatalember az első olyan áldozata a H1N1-nek, akinek a halála bizonyíthatóan a vakcinaellenes politikusok lelkén szárad. Vagy, ahogy a fiatalember édesapja hívta őket egy helyi lapban megjelent cikkben: a zavarkeltők lelkén.

egyértelmű hazugság.

maga az apa nyilatkozta a cikkben, hogy a fia be akarta magát oltatni, csak nem érkezett meg a vakcina időben.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.11 0 0 28

nem bírnak leállni:

 

Az oltópontokra a Fidesz hozzon még egy embert!

Belföld, Dossziék | 2009. december 10.

A Zala megyei fiatalember az első olyan áldozata a H1N1-nek, akinek a halála bizonyíthatóan a vakcinaellenes politikusok lelkén szárad. Vagy, ahogy a fiatalember édesapja hívta őket egy helyi lapban megjelent cikkben: a zavarkeltők lelkén. A zavarkeltők nem az MSZP soraiban vannak - mondta Budai Bernadett, az MSZP szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

www.mszp.hu

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.11 0 0 27
mi ebben az újdonság?...
Előzmény: Wic (24)
Wic Creative Commons License 2009.12.11 0 0 24
http://www.kiveltalalkozikorbanviktor.com

természetesen bátran, egy vancouveri postafiók áll a tulaj mögött.

Technical Contact:
QmRYWe@privacypost.com
c/o KIVELTALALKOZIKORBANVIKTOR.COM
P.O. Box 821650
Vancouver, WA 98682
US
+1.360-449-5933
atmel92 Creative Commons License 2005.12.20 0 0 23

Merjen csak egy Újhelyi elém állni és pofázni, annyi lesz neki.:-)

Előzmény: Fortissimo (22)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 22
csak szembesítés:)))))))))))))))))))))))) és :(((((((

(1) MTI/mszp.hu,
2005. december 20.[/]

A szocialisták elutasítják a radikalizálódást, a megfélemlítést
– jelentette ki Újhelyi István
http://www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/hirek/mutatHir&fcHirTipus=h&fnId=85158&fnHid=85158

Index
2004. április 9., péntek 8:30
"A kampánynak fontos eleme, hogy ezt, sokkal egyszerűbben, megfogalmazzuk" - veszi vissza a szót Werber, és kérdez a hallgatóságtól: ki lehetne-e használni a Fidesz ellen azt, hogy Orbán abortuszellenes törvényt hozna? Igen a válasz, mire megnyugszik: "Nem vagytok objektívek, és ezt a politikai propagandában jól ki lehet használni." A kampány május 15-én kezdődik Budapesten, "marha nagy esemény lesz", bár "hely és tartalom" még nincs meg. "Olyan erődemonstráció következik, amelyet ez a párt még nem látott" - adott ízelítőt a nem létező tervről. Május 16. az utolsó pihenőnap, 17-től kampány. "Minden iroda, minden logisztika, az összes MSZP-képviselő a rendelkezésetekre áll." Ha a miniszterelnök egy megyeszékhelyre látogat, akkor "több száz vagy több ezer aktivistát kell mozgósítani".

A "háborút" az MSZP már áprilisban megindítja, "két héten belül visszamegyünk az utcára". "Le kell rohanni az embereket", ahogy a szeptemberi szórólapos kampányban, amikor "megállítottátok az MSZP hanyatlását". A kampányvezetők megkapták még egy hölgy mobilszámát, aki szükség esetén húsz másodperc alatt összehoz egy konferenciabeszélgetést Werberrel vagy Tóbiással.

Előzmény: HansBlack (21)
HansBlack Creative Commons License 2005.12.20 0 0 21
Ejj, már megint bányászkocc?? :-))
Előzmény: Fortissimo (15)
atmel92 Creative Commons License 2005.12.20 0 0 20

Induljon háború, mi majd a másik oldalon ott leszünk, és harcolunk.

Én biztos ott leszek, ha kell.

Előzmény: Fortissimo (17)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 19
Nagy szarban vagyunk

Werber az európai parlamenti választást a Hajrá Magyarország és a Csapatjáték párbajaként állítja be. Értékelése szerint a Fidesz szinte minden területen jobb az MSZP-nél. "Nagy szarban vagyunk" - összegez. Egy hónapja a Fidesz húsz százalékkal vezetett előttünk. Ahhoz, hogy elveszítsük a választást, semmit sem kell csinálnunk." A Fidesz győzelme esetén a gyűlölet, a megosztás kerekedne felül.
Előzmény: Fortissimo (18)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 18
Index
2004. április 9., péntek 8:30

Mindent egy lapra tesz fel a szocialista párt, és áprilisban offenzívát indít hívei visszaszerzésére. Azóta, hogy Ron Werber visszatért a szocialistákhoz, először tartott szigorúan zárt értekezletet a Köztársaság téri pártszékházban a Csapatjáték néven elhíresült kampánycsapatnak. Az eseményen Kovács László pártelnök is megjelent demonstrálva, hogy a vezetés Werber mellett áll. A pr-szakember átadott egy dokumentummásolatot a részvevőknek, amely visszatérésének egyik legfontosabb feltétele volt. Werber szerint a szocialisták nagy szarban vannak, Tóbiást nem érdeklik az etikai és választási kódexek. Az Index inkognitóban járt a helyszínen.

"Két hónapja nem tudtuk, hogy mi lesz, most itt van velünk Ron is" - lépett a mikrofonhoz Tóbiás József, a szocialisták neonpólós pártigazgatója az MSZP Köztársaság téri székházának egyik termében. Kovács László "a kormányülésről kéredzkedett el", mert most "ez a legfontosabb". A külügyminiszter a pulpituson ült, Werber a szélső padsorok egyikében.

Ron Werber és Tóbiás József
Az MSZP-s tanácskozás részvevői a Csapatjáték körülbelül százötven hallgatója. Ron Werber irányításával kezdtek kiképezni ötszáznyolcvan, többnyire ifjú szocialistát, ők vezetik a párt kampányait a választókörzetekben. Miután télen a Miniszterelnöki Hivatal egy konkurens amerikai pr-céggel kötött szerződést az európai parlamenti választásokra, Werber megsértődött, a Csapatjáték oktatógárdájának felmondtak. Márciusban "feloldódott a szakmai vita", Werber visszajött. A malőr óta ez volt az első alkalom, amikor a "csapatjátékosok" összegyűltek.

Akkor is megnyerjük

Kovács negyedórás beszédének hangvétele Horn Gyula egy szelídebb lakossági fórumos fellépésére emlékeztetett. Volt benne egy kis fideszezés ("volt egy párt, amely azt állította magáról, hogy kétmillió ember gyűlt össze a Kossuth téren"), európázás ("a rendszerváltozás előtt csak háromévenként mehettünk nyugatra"), lelkesítés ("ha megnyerjük az európai parlamenti választásokat, akkor könnyebben győzünk 2006-ban, ha nem, akkor nehezebben, de akkor is megnyerjük").

"Hosszú ideje képezzük ezt a csapatot" - mondja Kovács. Beszéde végén percekig mondja ugyanazt: az elszánt győzni akarással és a győzelembe vetett hittel megverhető a Fidesz. Búcsúzóul átadja a miniszterelnök üdvözletét, aki "számít a Csapatjáték résztvevőire".

Nem lehet a szobából

Tóbiás kérdésekkel hozza hangulatba részvevőket. "Akarjátok látni a Fidesz győzelmét?" "Neeem." "Akarjátok látni az MSZP győzelmét?" "Igeeen." "Tudjátok-e, hogy a kampány motorjai ti vagytok?" Szórványos igen és nem, illetve heherészés a válasz. Hiába, nem múlt el nyom nélkül a Werber ideiglenes távozását követő hercehurca.

Szótagolva hergel Werberre: "Ma nincsenek köztünk egyenlőbbek. Ma csak egyenlők vannak. Ma csak katonák vannak. Ma nem lehet a szobából választást nyerni. Ma csak katonák vannak. Ki kell menni a piacokra, az utcákra, a terekre. A társadalom nincs tisztában, hogy mi zajlik körülötte. El kell mondani a társadalomnak, hogy mi zajlik körülötte. Csak az lebeghet előttünk, hogy megtettünk-e mindent, hogy az emberek elmenjenek szavazni. Nekünk innen úgy kell hazamennünk, hogy mindenki számot vet: az elkövetkező két hónapot nem otthon tölti. Mi köszönünk az embereknek először reggel, és mi kívánunk nekik jó éjszakát. Nem a tisztes helytállás, a győzelem a cél."

Ami volt, nem számít

Werber fekete ingben, hátrafésült hajjal lép a hallgatóság elé. Nem a szónoki emelvényhez megy, hanem folyamatosan járkál a pulpitus előtt. Kezeit tördeli, gesztikulál, közben tekinteteket keres a hallgatóság soraiban. A tolmács jól adja vissza az angol előadás szövegét, habár egyszer Werber kijavítja: a meghívott vendég nem irodavezető, hanem kabinetfőnök. A teremből kiszorulókat arra kéri, hozzák be székeiket, és foglaljanak helyet akár az emelvényen is, ahonnan Kovács már távozott. Egy kopasz fiatalemberre mutat: "Bruce Willis". És eleganciájára utalva hozzáteszi: "A következő miniszterelnök."

"Ami volt, volt, nem számít" - utal korábbi sértődésére, közben a hallgatóságnak kiosztanak egy dokumentumot. "Nem a ti dolgotok, hogy milyen szerződésem van a párttal. Ez a papír annak a szerződésnek egy fontos része. Remélem, hogy ez segít eloszlatni a szkepticizmusotokat."

A papír

A dokumentumot Kovács László pártelnök, Lendvai Ildikó frakcióvezető, Puch László, a párt pénztárnoka és Tóbiás írta alá. A felek elfogadják, hogy a Kampányképző Programot - vagyis a Csapatjátékot - Kampány Menedzsment Képző Szemináriummá fejlesztik. Az MSZP helyi szervezeti támogatják a programot, a párt garantálja, hogy a helyi vezetőség elfogadja a program résztvevőit. "Bármiféle akadályt vagy ellenérzést azonnal meg kell szüntetni." A program résztvevői lesznek az MSZP kampányigazgatói.

Nagy szarban vagyunk

Werber az európai parlamenti választást a Hajrá Magyarország és a Csapatjáték párbajaként állítja be. Értékelése szerint a Fidesz szinte minden területen jobb az MSZP-nél. "Nagy szarban vagyunk" - összegez. Egy hónapja a Fidesz húsz százalékkal vezetett előttünk. Ahhoz, hogy elveszítsük a választást, semmit sem kell csinálnunk." A Fidesz győzelme esetén a gyűlölet, a megosztás kerekedne felül.

Az izraeli tanácsadó két területre összpontosít, ezek beszédében többször is előkerülnek: az állam és az egyház viszonyára, valamint az abortuszra. "Hogy Kovács Magda a pápa ellen van, az egy kibaszott marhaság" ("fucking bullshit") - melegedik bele, és emlékeztet a Fidesz kilencvenes évek eleji egyházellenességére. "Magdi nem a pápát sértegette, mivel a Vatikán egy állam, amelynek önálló külpolitikája van, amelyet az európai parlament többsége ellenez."

Elég volt, ne tovább

Werber nem akar a választásokig hátralévő rövid időben újabb szavazókat megnyerni. Cél a 2002-es MSZP-szavazók hatvan-hetven százalékának mozgósítása, mert azzal már nagyot lehet nyerni. Az átlagéletkor lehet akár ötven év is. Elmúltak azok a napok, amikor "lehugyoztak minket, mi meg esernyőt kértünk, mert esik". Magyarul teszi hozzá: "Elég volt, ne tovább!"

Egy esetleges júniusi MSZP-győzelem az Orbán-éra végének a kezdete lenne, mert akkor "ez a paranoiás banda összeszarja magát". Történelmi lehetőségnek tartja a választást arra, hogy Orbán kezéből kicsússzon a hatalom a pártjában. A Fidesz "egyemberes párt", a legfőbb kritérium, hogy ki imádja Viktort, ki hű Viktorhoz. "Szerintem van egy pszichiátere, aki igazolást állít ki mindenkiről a környezetében: ne aggódj miatta Viktor, rendben van." A választás lehetőséget nyújt arra, hogy "ne úgy legyen két nagy párt Magyarországon, hogy van egy szocialista, és van egy fasiszta".

Éjjel-nappal ki kell venni a részüket

A szocialistáknál másképp van. Kedden találkozott a szocialista miniszterekkel és a kormányfővel. "A saját fantáziájában mindenki miniszterelnök és pártelnök", de arra kérte őket, hogy a választásokig "tegyék félre személyes törekvéseiket". "Ha azt hiszik, hogy egy vereség pártelnökséghez segítheti őket, akkor nem normálisak." A miniszterek megértették az üzenetet, mert "teljesen elkötelezték magukat a kampány mellett, amelynek utolsó négy hetében éjjel-nappal ki kell venniük részüket a munkából".

A múltról szólva elmondta, hogy a négy fal között mindenki hatalmas stratéga volt, mégis folyamatosan zuhant a párt népszerűsége. A kampányban az egyes választókerületekre összpontosítanak, nem lesz óriásplakát, és csak kevés televíziós reklámot lehet látni, hogy minden pénz a választókerületekbe kerülhessen.

Javasolja, hogy ne olvassunk újságot, "különösen a vezetők ne, mert depressziósak lesznek". "Tíz-tizenöt pont előnyünk lesz úgyis két hónap múlva."

Inkább indirekt módon

Szünet nincs a két és fél órás megbeszélésen. Werber arra kér mindenkit, hogy akinek kell, nyugodtan menjen ki pisilni beszéd közben, de ne mindenki egyszerre.

Draskovics Tibor kabinetfőnöke következik. A Fidesz petícióját veszi elő, és tételesen igyekszik cáfolni az ellenzéki párt állításait, bár hangsúlyozza: "Én kötődök a petícióhoz, de ti felejtsétek el, és inkább indirekt módon hozzátok szóba." "Hála Istennek, a mi terepünkre tévedtek, és tipikus baloldali követeléseket írtak le: biztos megélhetést, egészséges életet." Az üzenet: a kampány résztvevői ne azt mondják, hogy mennyibe kerülne, ha megvalósul, hanem azt, hogy már a ciklus elején teljesítették a legfontosabb ígéreteiket.

Néhány mondatban szól a lakásügyről, a foglalkoztatáspolitikáról, a privatizációról, bár a környékünkön ülők szerint sok értelme ennek a fejtágításnak nem volt. A kabinetfőnök elköszön, sietnie kell, mert az unokája várja a repülőtéren.

Nem vagytok objektívek

"A kampánynak fontos eleme, hogy ezt, sokkal egyszerűbben, megfogalmazzuk" - veszi vissza a szót Werber, és kérdez a hallgatóságtól: ki lehetne-e használni a Fidesz ellen azt, hogy Orbán abortuszellenes törvényt hozna? Igen a válasz, mire megnyugszik: "Nem vagytok objektívek, és ezt a politikai propagandában jól ki lehet használni." A kampány május 15-én kezdődik Budapesten, "marha nagy esemény lesz", bár "hely és tartalom" még nincs meg. "Olyan erődemonstráció következik, amelyet ez a párt még nem látott" - adott ízelítőt a nem létező tervről. Május 16. az utolsó pihenőnap, 17-től kampány. "Minden iroda, minden logisztika, az összes MSZP-képviselő a rendelkezésetekre áll." Ha a miniszterelnök egy megyeszékhelyre látogat, akkor "több száz vagy több ezer aktivistát kell mozgósítani".

A "háborút" az MSZP már áprilisban megindítja, "két héten belül visszamegyünk az utcára". "Le kell rohanni az embereket", ahogy a szeptemberi szórólapos kampányban, amikor "megállítottátok az MSZP hanyatlását". A kampányvezetők megkapták még egy hölgy mobilszámát, aki szükség esetén húsz másodperc alatt összehoz egy konferenciabeszélgetést Werberrel vagy Tóbiással.

Fair play díjat nem osztanak

A végén kis vita bontakozik ki a kampány két motorja között arról, hogy áprilisban mikor szállják meg az aktivisták az utcákat. A zárszó Tóbiásé: "Ne legyünk szemérmesek abban, hogyan jutassuk el az üzeneteket a polgárokhoz. Ezen a meccsen fair play díjat nem osztanak. Nem érdekelnek az etikai és a választási kódexek, de az ellenfél egyéni szabadságjogait tiszteljük. 2002-ben a két forduló között a Fidesznek minden megengedhető volt. Plakátjainkat vállaljuk, nem névtelenül riogatunk. Mindegy, hogy egy körzetben milyen a szokásjog a pártok és az önkormányzat között, a végén majd megbeszéljük, hogy mennyi a bírság."

A csapatjáték
Választókerületük pártállás szerinti feltérképezése volt a belépő a fejenként több millió forintos értékűre becsült kampánymenedzseri képzéssorozatba azoknak a fiataloknak, akik vállalták, hogy részt vesznek az MSZP választási hadjárataiban. Ron Werber irányítása alatt a kampánymenedzserek átfogó elméleti és gyakorlati oktatást kapnak a szavazások előtti időszak technikáiról. Az eredetileg közel hatszáz fős gárda az elmúlt hónapokban a lehető legnagyobb titoktartás mellett vett részt a rendszeres időközökben Budapesten megrendezett kurzusokon. A projektet "MSZP csapatjáték" fedőnévre keresztelték. A logóban szereplő vadludak a csapatszellemre utalnak: ha valaki kidől a sorból, a következő a helyére áll. A hosszú és drága kiképzésben részesülő aktivisták első bevetését a 2004-es uniós parlamenti választásokra tervezték, de a párt népszerűségének visszaesése miatt változtattak az eredeti terveken, és a csapatot már ősszel aktivizálták. A választókörzetenként két-három fiatalt érintő képzés résztvevőinek száma mostanra felére, harmadára csökkent. A képzés Ron Werber távollétében több hónapig szünetelt, a trénereknek felmondtak. Az izraeli tanácsadó visszatérte után azonban újra mozgósították a zömében fiatalokból álló csapatot.
Előzmény: Fortissimo (17)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 17
2004, az MSZP fekete kampánya: "Háború indul"
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 16
most:)
MTI/mszp.hu, 2005. december 20.

A szocialisták elutasítják a radikalizálódást, a megfélemlítést – jelentette ki Újhelyi István
http://www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/hirek/mutatHir&fcHirTipus=h&fnId=85158&fnHid=85158
Előzmény: Fortissimo (15)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.20 0 0 15
Az MSZP-nek 2002-ben az volt az egyetlen esélye a hatalom megszerzésére, ha a gorombaságig kritikus az akkori kormánnyal szemben – mondta R.Werber kampánytanácsadó egy tegnapi konferencián.

Ellenzékben a hatalom megszerzése lehetetlen anélkül, hogy a gorombaságig kritikusok lennénk a kormánnyal szemben – jelentette ki tegnap Ron Werber, az MSZP volt kampánytanácsadója a 2002-es negatív kampányra vonatkozó kérdésre a Politikai kommunikáció 2004 című konferencián.
Ehhez kapcsolódva kijelentette, a gazdasági helyzet akkor nem volt ennyire borzalmas. Szerinte tehát az MSZP csak úgy nyerhette meg a választásokat, ha annyi kritikát zúdít a Fideszre, amennyit csak lehetséges. Az izraeli kampánytanácsadó – aki csak turistaként tartózkodik Magyarországon – hangsúlyozta: a kampányidőszak nem arra való, hogy neveljük az embereket, hanem hogy érzelmeiket a lehető legjobb módon befolyásoljuk.


http://www.mno.hu/index.mno?cikk=255996&rvt=2
zividivi Creative Commons License 2002.02.28 0 0 13
Úgy legyen!
Ámen!
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.23 0 0 11
Kedves nightlife,

türelem! még cca. 40 nap. és féllábon guggolva is, de kibírjuk őket addig. méltósággal!

Előzmény: Törölt nick (-)
zividivi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 10
/"..Hol a francba van már a vöröshadsereg? Nem tudsz egy kicsit a jelenben élni? 2002-t írunk.."/

JELENTEM ÉN IS EBBEN A KORBAN JÁROK!

Onnan tudom, hogy korunk átalakulóban van, de arról fogalmam sincs, hogy végül ki és mi kivé és mivé van átalakulóban.

HA ECCER FELVILÁGOSÍTANÁL!

Előzmény: AliceCsodaországban (8)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2002.02.23 0 0 9
Neki még nem mondták meg, hogy a jövő elkezdődött. Csak nehogy kikapjon érte, hogy nem tudja.
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.02.23 0 0 8
Hol a francba van már a vöröshadsereg? Nem tudsz egy kicsit a jelenben élni? 2002-t írunk.
Előzmény: zividivi (5)
zividivi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 7
DE AKKOR NE LEGYEN MINDANNYIUKÉ! MARADJON CSAK A MIENK!
Előzmény: Törölt nick (6)
zividivi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 5
MAGYARORSZÁG MINDANNYIUNKÉ?

Könyörgöm végre azt is árulja már el valaki, hogy ki van benne a "mindannyiunkban"!

Pédáúl a szövetséges Vörös Hadsereg is?

Előzmény: Törölt nick (-)
Pirítós Creative Commons License 2002.02.23 0 0 3
Nézd, ez önmagában még nem mocskolódó (más kérdés, hogy az eddigi tapasztalatok alapján nem sanszos, hogy mindössze érzelemmentes, higgadt kritikára fognak szorítkozni).

Ellenben ez tényszerűen negatív kampány.
Nem a magam áruját dícsérem, hanem a konkurenciáét kritizálom.

Én örülök, hogy a balliberó negatív kampányt folytat, mert az én emlékezetem - ellenben a krónikus memóriazavarral küszködő balliberókkal - akár 1994-ig is vissza tud tekinteni, így emléxem, hogy akkor ugyanez a csapat közölte, hogy azért nyerte meg választásokat, mert az akkori ellenfele (MDF) negatív kampányt folytatott ellen.

Ha hihetünk akkori nyilatkozataiknak, akkor a Fidesz máris megnyerte a 2002-es országgyűlési választásokat.;-)
Hali,
Pirítós

Előzmény: Törölt nick (-)
jegec Creative Commons License 2002.02.23 0 0 2
Itt kért bocsánatot?
Elég röhejes ez a szegény Szili Katalin.
Előzmény: Törölt nick (-)
NICK Creative Commons License 2002.02.23 0 0 0
És mi ebben a mocskolódó?
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.23 0 0 topiknyitó
Választási szórólap Vácról:

Ez a pozitív, nem mocskolódó kampány maszop módra. Nem ám a párt programja (gondolom mert üres igéreteknél többet nem tartalmaz) a téma, hanem a fidesz. És mindezt prezentálja az mszmp egykori országgyülési képviselője, volt tanácselnök. A nagy demokrata. Nevetséges.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!