Keresés

Részletes keresés

mAGUS Creative Commons License 2002.02.22 0 0 0
Persze, ez igaz. de amit tenni lehet, az hogy odakötözzük magunkat a kapuhoz. legfeljebb. Én is szerettem a gellérthegyet, de hát l?ttek neki. Vállalkozó van sok, gellérthegy egy van tiltakozók akik meg tesznek valamit? Ez csak egy topik...
Don Palesz Creative Commons License 2002.02.22 0 0 topiknyitó
Udv mindenkinek!
Nemreg hallottam, hogy a Szent Istvan egyetem csodbe ment(vajon miert?), es a gellert hegyi resze eladasra kerul. A vevo mar persze megvan(hat nem erdekes?) es toronyhazat, szallodat vagy lakoparkot akar epiteni az egyetem helyen.
Ez az egesz tobb okbol is buzlik:
Az egyetem kertje, es a folotte levo arboretum termeszetvedelmi terulet sok vedett novennyel, szep nagy fakkal, de ezenkivul is kedvelt setalohely.
Az egyetem bezarasaval rengeteg tanar veszti el munkahelyet, nem beszelve a diakokrol, akik nem tudjak befejezni tanulmanyaikat, no meg akik a jovoben ide szerettek volna jarni...
Persze ez senkit sem erdekel.
Tehat egy ujabb szep pelda arra, hogy a gazdasagi erdekek mar megint a termeszeti ertekek fole helyezodnek(akarcsak sok mas helyen:Tetenyi fennsik, Piliscsaba, Zsambek, Cserszegtomaj,stb,stb, stb..).
Remelem sokan egyetertetek velem, hogy ezt a mocskos folyamatot meg kell allitani, kulonben az osszes zoldteruletet felemesztik a gatlastalan vallalkozok.
Varom a leveleitek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!