Keresés

Részletes keresés

Thas Creative Commons License 2002.02.28 0 0 5
Még nyáron vettem a Lordnál 25ezer valahányszázért, tehát garis. Sokáig a Detonátort használtam, de most a legújabb Hercules driver van fönn. Bár tökmindegy mert a mostani drivereket már nem ezekre a kártyákra optimalizálták.
Nem tudom az install CD-d mikor, de az enyémen olyan driver volt amivel csak 640x480-ban ment, igaz azt akár 16milló színnel, meg bűn lassú volt. Nem is értettem, hogy adhat egy ilyen kaliberű cég ilyen sz*r driverlemezt a termékéhez :((((

Az emailcímem: thas@inf.elte.hu
A valerie nevű gép kipurcant már egy ideje, ezért átszervezték a levelezést. Én meg lusta voltam írni a moderátoroknak, hogy megváltozoztt a mailcímem.

Üdv.: Thas

Előzmény: agybaj (4)
agybaj Creative Commons License 2002.02.28 0 0 4
Hol vetted a kártyát? Garanciális még?
Detonator drivereket használsz vagy a cucchoz adott Herculeses drivert?
Van működő emilcímed? (thas@valerie.inf.elte.hu-ról visszapattantam)

Előzmény: Thas (2)
agybaj Creative Commons License 2002.02.28 0 0 3
Mint írtam, egyszer volt bent a gépemben a kártya és kb. öt percig. Sajnos csak sima VGA meghajtóval tudtam indítani, mert a jelenlegi (pontosabban az azelőtt kipakolt) kártyám nem NVidia - szóval nem tudtam megnézni, hogyan menne Detonatorral.
"...A félig-meddig működésről: (...) mindenféle színes karakterek lepték el a képernyőt (mintha egy DOSos képernyővédő lett volna), és a Windowsból sem láttam később semmit. (...)" A Windows asztalból annyit lehetett látni, hogy van valamilyen háttérkép + a Start menüből a "Kikapcsolás" feliratnak csak a teteje látszott például.
Tudom, ez így nem túl érthető, de ma este megpróbálom visszanyomni a gépbe, talán tudok képernyőképet csinálni és a jövő hétem elküldhetem, ha érdekelne még.
Előzmény: Thas (2)
Thas Creative Commons License 2002.02.27 0 0 2
Nekem is ilyen kártyám van, és gyárilag tuti nincs a memórián hűtés. Az hogy az előző tulaj rakott rá, krónikus túlhúzási hajlamról tanuskodik, ami hosszútávon nem tesz jót a kártyának. Működött egyátalán Neked jól a kártya?

Üdv.: Thas

Előzmény: agybaj (1)
agybaj Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1
Az egyik (Herta + PCG 2001/05 asszem) újsághirdetésben sem volt a kártya memóriachipjein hűtőborda, tény viszont, hogy a "rágógumik" ugyanolyan alakzatban helyezkednek el mind a négy lapkán. Viszont 166MHz-es 128bites SD-kre nem "szoktak" bordát tenni; a GPU-n is csak egy szimpla (igaz, állat jó metálkék :) borda van.
A félig-meddig működésről: nem igazán hozzáillő (értsd: nem vadiúj felsőkategóriás modell) az alaplapom, mindenesetre a Savage4-et kicserélve rá mindenféle színes karakterek lepték el a képernyőt (mintha egy DOSos képernyővédő lett volna), és a Windowsból sem láttam később semmit. (Bocs, tudom hogy ez így nem szakszerű leírás de két perc alatt nem tudom szebben megfogalmazni.)
Előzmény: Conmet (0)
Conmet Creative Commons License 2002.02.21 0 0 0
Hi!

Nem lehetséges, hogy az a "rágógumiszerű bigyó" a memória-lapokon valamikor hűtőbordát tartott? (gondolom a kártya előző tulaja átmentette ezeket az új monitorvezérlőjére...)

Egyébként mit értesz az alatt, hogy "félig-meddig működik csak", milyen hibajelenségeket tapasztalsz?

Előzmény: agybaj (-)
agybaj Creative Commons License 2002.02.21 0 0 topiknyitó
A helyzet az, hogy kaptam egy szép kék :) Hercules 3D Prophet II MX kártyát (GF2MX, 32MB), csak éppen rágógumiszerű bigyókkal a memóriachipjein, és bizonyára ebből kifolyólag félig-meddig működik csak.
Naszóval, ki tud nékem gyógyírt mondani kártyajavítás vagy garanciális csere (papírokat nem kaptam mellé de tuti nincs még egy éves) ügyben, mert nem igazán vennék helyette 20-25K-ért másik GF2MX-et, ha egyszer ezt is meg lehet csinálni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!