Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2004.09.25 0 0 83
Hát igen az lenne a jó ha egyáltalán nem kellene vásárolni.
Meg olcsóbb.
De mert kell nyílván ott tesszük ahol kevésbé fáj a pénztácának.Viszont lehúzást,igénytelen kiszolgálást, stb igenis szóvá tesszük,mert a hipermarketnek nem a szninoimája kellene hogy legyen az igénytelenség.Itten ebben az európában.
Előzmény: Lala01 (81)
terike64 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 82
Egyszer ezt kérdeztem én is, de senki sem válaszolt.
Előzmény: Lala01 (81)
Lala01 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 81

Úgy látom itt sokan szídják a bevásárlóközpontokat.

Én arra lennék kiváncsi ki kényszeríti ezeket az embereket arra, hogy ott vásároljon?

Ha nem lenne akkor az lenne a baj?

De itt túl nagy  a választék úgy látszik ez sem jó.

 

eMM Creative Commons License 2004.09.24 0 0 80
Naná hogy kivertem volna a balhét.Sasoltam is hogy mennyit mutat a pénztárgép.és aztán mielőtt eltoltam volna a kiskocsit,még át is nyálaztam a blokkot tételesesen hogy a többi akciós cucc is annyi mint amennyi.
Ja és más vásárlók figyelmét is felhívtam a kutyakonzerv ügyre, hogy érdemes figyelni ,hogy mennyit fizetnek.

Előzmény: Wormie (79)
Wormie Creative Commons License 2004.09.24 0 0 79

Az egyik polcon akciós 199 pénz, a másikon 235 pénz.
A kasszánál viszont (minő csoda) 199-ért blokkolták.

 

Remélem, óbégattál volna :-)))), ha 235-öt blokkolnak. Tudod, a Fogy.Véd trv. szerint ha egy árun két ár van feltüntetve.....


Előzmény: eMM (78)
eMM Creative Commons License 2004.09.24 0 0 78
Ne csak az Auchant szidjuk.:)
mai Europarkos Interspar gyöngyszemek.
Kedvenc kutyakajának két ára.Az egyik polcon akciós 199 pénz, a másikon 235 pénz.
A kasszánál viszont (minő csoda) 199-ért blokkolták.

Szerintük a Borsodi sör multilpack 4 darabos, amikor 6.
Az egész sörosztály egyébként is kabaré, lehetett vadászgatni az árakat.

Aztán literes Coca cóla hegyekben 208 pénzért. Melette a félliteres 165-ért de ez szerintük kettőszázakrárhányforintos literenkénti árat jelent.
És Coca cólából a "normálisabb árú" kettőliterest 284 pénzért az ital osztályon nem is lehetett kapni csak a pénztáraknál.
Én a magam részéről kilakoltattam a lityósat ott mindjárt hagy szóljon,nem fogok ezért visszacaflatni fél kilómétert hogy visszategyem a helyére.

Wormie Creative Commons License 2004.09.06 0 0 77
Az ilyentől én is kiütést tudok kapni! Nemcsak nagy akcióknál figyelhető meg a jelenség.  Szinte minden alkalommal van olyan, hogy kirakják a polcvégekre a legolcsóbb árut hatalmas ártáblával, és véletlenül (?????) mellette van ugyanolyan (de más márkájú) termék is, persze valójában sokkal drágább áron. Az emberek többsége csak az alacsony árat nézi, és már pakolja is be a kosarába. Aztán vagy észreveszi, vagy nem, hogy egyáltalán nem olcsón vásárolt.
Előzmény: Telihold (76)
Telihold Creative Commons License 2004.09.06 0 0 76

Auchan gyöngyszemek Budaörsön, a múlt hétről:

 

Akciók: croissant 50 Ft helyett 49;
pizzás csiga 59 Ft helyett 58.

 

Bazi nagy táblán lóg, hogy A5-ös füzet 9 Ft, alatta 100 Ft-nál drágább füzetek. 9 Ft-os sehol nincs, a táblától 5-10 méterre találhatók az akciós A5-ös füzetek, 10 Ft-ért.
Az ilyenekre vagyok nagyon allergiás, hogy mi a francnak nem lehet az ilyenkre figyelni, és leszedni azt, ami már nem aktuális?!

terike64 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 75
Sajnos ilyen a helyzet errefelé. Ameddíg kész nem lesz Budaörs, addíg így fog ez menni. Sokszor és sok fórumon felmerült már az olyan megállók helyzete, mint a 72-es járaté a benzinkútnál. Megoldást nem talál senki rá. Vagy nem akarnak. Gondolom akik illetékesek lennének nem utaznak tömegközlekedéssel. A járat normális esetben viszont jó. Többször mentem vele Pestre. Csak sűríteni kellene, mert nagyon zsúfolt. 
Előzmény: Gianmarco (74)
Gianmarco Creative Commons License 2004.08.24 0 0 74

Tegnapelőtti történet:


Kint voltam a budaörsi Teszkóban, busszal. Hazafelé jövet úgy jöttem ki az áruházból, hogy elvileg két perc volt a busz indulásáig, a megállóban azonban csak egy-két ember állt. Kérdezem, mikor ment el, a válasz az volt, hogy két perce. Ekkor látom, hogy a váróra már ki van ragasztva, hogy a budaörsi útépítések miatt a buszok jelentős késéssel közlekednek.
De könyörgöm: ha már 26 percet késett, akkor már igazán várhatott volna még négy percet, és indulhatott volna menetrend szerint!
Mindegy, át a 72-es megállójához (nincs messze), az emlékeim szerint ilyenkor 20 percenként jár. Azt is éppen látom elmenni. Nem baj, azért odaállok. Menetrendi lap persze nincs a megállóban, de valóban csak 20 percet kellett várni a 72-esre szeméttel ellepett, ülőhely nélküli megállóban. A buszról meg láttam, hogy a Teszóbusz megállójában csak gyűlik a tömeg.

terike64 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 73

Szerintem egyformán akcióznak mindegyik nagyáruházban. Ha itt valami akciós, a másikban a jövő héten ugyanaz lesz akcióba téve. Hiszen a beszállítók szinte ugyanazok. Csak egy jó szerződést kell kötni a szállítóval. A szállítók persze nagy összegeket fizetnek mindegyiknek, hogy egyáltalán jelen lehessenek a multinál. Sőt egyéb dolgokra is áldozniuk kell.  

Én az Auchanban vásárolok, hiszen ott dolgozom, így minden nap meg tudom venni, amire szükségünk van.

Csütörtökön este volt valaki a budaörsi Auchanban?

Összeomlott az OTP Bank rendszere, így csak kp-val lehetett fizetni. Ott álltunk egy kisebb kocsival. Öt percenként bemondták, hogy csak kp. Rohantam az Otp-hez. Az automata nem működött /egyik sem/, és a bankban sem tudtak pént adni. Így kénytelenek voltunk több mindent visszarakni és összedobni a kp-t, hogy fizetni tudjunk. Persze ez nem az Auchan hibája, de jó kis forgalomkiesés volt.  

eMM Creative Commons License 2004.08.19 0 0 72

A Szigetszentmiklósi penyyben délelőtt is nagy sor van.Mert olyankor max 1 pénztáros csücsül bent.

Én a jómultkor a campónás tuskóban vásároltam késő délután, és nem volt vészes a sor.

Előzmény: Ariane_40 (71)
Ariane_40 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 71

> A P betösekkel az a baj hogy iszonyat sor van mindig

 

Igen, sajnos kihagytam a számításból, hogy nem mindenki ér rá délelőtt 11-kor vásárolni. Akkor alig vannak. :-) Úgyhogy nekem nagy időnyereség. 

Viszont a "mi tuskónkban" (kampó) ugyanúgy hatalmas sorok vannak délelőtt, mint este. Valahogy mindig kb. 5-tel kevesebb pénztáros van, mint kéne...  Lehet, hogy elég lenne, ha fél órára beülnének, hogy ne torlódjon fel a sor. De nem teszik. Mert állítólag kb. egyharmad személyzettel működnek. :-(

Előzmény: eMM (70)
eMM Creative Commons License 2004.08.19 0 0 70

A P betösekkel az a baj hogy iszonyat sor van mindig, és kevés a pénztár de ezt már írtam.Éppúgy elmegy az időd.

Azért a hiperekben nemcsak csirkehús van,de az tény hogy én  pld "nagybani húsboltban" vagy a helyi CBA-ban szerzem be a húst.Mert az ott olcsó és szép,viszont ott  a hús becsalós termék minden más drága.

Előzmény: Ariane_40 (69)
Ariane_40 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 69

Üdv itt is! :-)

Nem véletlenül "reklámozom" én se a "P" betűseket a többi topicon...  :-) Lehet, hogy szerényebb a választék, de töredék idő alatt be tudsz vásárolni. És az idő is pénz!  Szerintem az sem feltétlenül igaz, hogy a hiperekben olcsóbban megúszod. Azt a 10 terméket, amire _valóban_ szükséged van, valszeg pár ft-tal olcsóbban tudod megvenni a tuskóban, ósanban. De bekerül a kosaradba még 5 olyan árucikk, amit eszedbe se volt megvenni. Így mégis többet költesz.

 

A csirkehús a hiperekben is ugyanolyan drága! :-( Én az esetek 80%-ában csirkemell filét veszek. A Profiban 1499, a tuskóban is ugyanennyi, máshol sem láttam az utóbbi időben olcsóbban.

Előzmény: eMM (68)
eMM Creative Commons License 2004.08.19 0 0 68

Az a baj hogyha máshol szerzed be az élelmiszert (legyen az akár CBA) akkor a fizetésed még nagyobb részét fogod othagyni.

Hivatalos álláspont szerint egy magyar család átlag a jövedelme egyharmadát költi élelmiszerre.Ez jó magas szám,de ez max akkor igaz ha csak minden másnap esznek.

Vagy nem átlagos családot vettek alapul.

Én amúúgy kezdek rászokni a Pennyre. Kár hogy ott aztán mindig sorok vannak,(mert kevés a pénztár de legalább az sincs mind nyitva) és szegényesebb  a választék.Ami van az viszont olcsó,leszámítva a tőkehúsárut(de jellemzően csak csirke van) ami méregdrága.

Előzmény: terike64 (67)
terike64 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 67

Üdvözletem mindenkinek!

Végigolvastam a topicot és bevallom sok érdekes és okos dolgot "láthattam". Mosolyt csalt az arcomra néhány hozzászólás.

Következtetésem: utáljuk őket, fújunk rájuk, leszóljuk őket, legagyizzuk őket, kritizáljuk őket, de ott vásárolunk, ott töltjük a hétvégénket /mert baromira unatkoznánk, ha szombat- vasárnap zárva lennének és ugyan hova mehetnénk a családdal?/, és ami nem mellékes otthagyjuk a fizetésünk jó részét.

Most dióhéjban ennyit.

A dinnye mától 25,-Ft./Auchan/

A Tesco-ban mennyi? Bár nekem teljesen mindegy.

Ui: minden nap a börsi Auchanban vásárlok.

Remélem felélénkül ez a topik és egy-két színessel én is hozzájárulhatok ehhez.

 

Előzmény: Telihold (66)
Telihold Creative Commons License 2004.08.04 0 0 66

Felhozom.

 

Megint kezdik az árháborút. Az Osanban 25 Ft (volt) egy kiló dinnye, a Teszkóban már 24, tegnap láttam egy óriásplakáton átragasztva. Az Osan holnap már 23-ért adja?

eMM Creative Commons License 2003.07.13 0 0 65
Én átszoktam a soroksári ósenböl az erzsébeti Tescoba.
Sokadszor játszotta az ósen hogy at akcios remékek jó része nincs is,és csak minden negyedik hatodik pénztár van nyitva jonagy sorokat képezve ezzel.
Tavaly a Tesco volt ilyen ugyláxxik szerepet cseréltek, a Tesco most jobb mint az ósen.
lehet hogy elszipkázták az ósenes pénztárosokat?
Telihold Creative Commons License 2003.07.04 0 0 64
Biztos csak azért csinálták, hogy legyen már akkor is valami forgalmuk, ha már vasárnap is nyitva vannak este 10-ig. De azért lehettek volna egy kicsit nagyvonalúbbak is. :-)
Előzmény: RKata (63)
RKata Creative Commons License 2003.07.03 0 0 63
Hej, ha ezt a hozzászólást Freud olvashatta volna... :)

Tavasszal a fóti Corában volt hasonló, minden 10.000 Ft-os vásárlás után adtak egy 1.000 Ft-os Cora-utalványt, 100.000 Ft felett 12.000 Ft-ért. Elég nagy volt az érdeklődés (nekünk is megérte). De asszem ott nem kötötték ki, hogy hánytól hányig lehet vásárolni.

Előzmény: Telihold (62)
Telihold Creative Commons License 2003.07.03 0 0 62
A múlt vasárnap volt egy akció a budaörsi Auchanban, hogy aki este 8 és 10 kötözz legalább 6000 Ft-ért vásárol, az kap egy 200, azaz kettőszáz Ft értékű vásárlási utalványt, amit a nyár hátralévő részén, ugyancsak vasárnap este 8 és 10 között lehet beváltani.
Hát mondhatom! Kíváncsi vagyok, mekkora sikerrel járt az akció. Volt ott valaki ezért?
deepSmod Creative Commons License 2003.05.13 0 0 61

HTTP://DRESSLAND.UW.HU
A Dressland second-hand kft. kizárólag direkt import útján, a Holland Királyságból behozott, és minőség szerint gondosan válogatott ruhákat forgalmaz

Anus Creative Commons License 2002.12.12 0 0 60
Hát tudjátok, én a Dunakeszinél levő AUCHAN-ba járok vásárolni kb havonta,vagy néha sűrűbben, de nekem megéri felmenni Hatvanból, annyival olcsóbbak a cuccok,hogy simán kiadja a gázolaj árát és a kinálat össze sem hasonlitható.!!
A karácsonyi bevásárlás pedig ég és föld különbség,játékonként simán egy ezres,és bizony három gyereknél egyáltalán nem mindegy!!!
Szóval én nagyon örülök!!!
Magic88 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 59
Úgy látszik nem tudnak, vagy nem akarnak leszokni arról, hogy valaminek az árát arra a polcra tegyék ki ahová az árut is kipakolták és nem 5 méterrel arrébb. Így lehet keresgélni vagy rohanáglni az árellenőrzőhöz, ami meg nem egyszer nem működik. Most tudnám bőven sorolni az ilyeneket, de szerintem felesleges, mindenesetre mostanában elég gyakran tapasztaltam ilyet az Auchanban, a Tescoban és a Mediában.
Magic88 Creative Commons License 2002.08.14 0 0 58
Dehogyis! Csak arra céloztam, hogy milyen pitiáner módon mennek egyáms árai alá. EZ nevetséges! Egyébként igazad van, különben is mint írtam, messze nem az igazi az a dinnye.
Előzmény: SzauroN (57)
SzauroN Creative Commons License 2002.08.12 0 0 57
Ti azért átmennétek máshova mert ott 1 forinttal olcsóbb a dinnye?Az 4 kilónál már 4 -azaz négy- magyar forint.Aki ezért képes verekedni, az megérdemli.
Előzmény: Magic88 (56)
Magic88 Creative Commons License 2002.08.12 0 0 56
Látom, egymagam monologizálok. :-(
Most megint az Auchan vitte le a görögdinnye árát, 22 Ft-ra. Nevetséges! Viszont egy újabb példa arra, hogy milyen is at ilyen olcsó áruk minősége. A múltkor a Tescoban volt szerencsétlenségem válogatni a 23 Ft-os dinnyék között. És még volt pofájuk kiírni, hogy I. osztályú, én jóindulattal minősítettem volna III-adosztályúnak, olyan sz@r puhák és kicsik voltak.
Előzmény: Magic88 (55)
Magic88 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 55
Nem megmondtam? Igaz, 1 Ft-ot tévedtem, mert a Tescoban 23 Ft lesz holnaptól. :-)

Senki?

Előzmény: Magic88 (54)
Magic88 Creative Commons License 2002.07.31 0 0 54
Megjött a legújabb Auchan-újság, pénektől a görögdinnye kilója 25 Ft lesz. A Tescoban most 39. Majd megint lesz tumultus, verekedés, stb. Emlékszem, tavaly nem sok dolga volt a dinnyét kihordó srácnak, éppen csak kibújt, már kapkodták el. A vicces majd az lesz, hogy megint 1 Ft-okkal fognak egymás árai alá menni... :-)

A Tescoban is sz@rnak rá, hogy mi van a táblán és mi az alatta lévő polcon, a Túró rudik feliratú hűtőben csak joghurt és puding volt/van, valamint méteres nagyságú táblán hirdetnek 699 Ft-ért akciós férfiinget, alatta ugye nem ez volt, hanem jóval drágább, az előbbit valahol 5 m-rel arrébb lehetett megtalálni. Gondolom azért volt még, tegnap csak ennyit fedeztem fel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!