Kedves Elvtársak!
Rosszul tudjátok! Nem 24. én, hanem 25. én van az Áldozatok Emléknapja!
Budapest két-millió lakosa egyszerre úgy sem férne be a Terror háza megnyitójára, örüljetek, hogy van alternatíva!
Abban meg biztosak vagytok, hogy múzeum lesz?
Mao.
PS. De ha apolitikus akar lenni valaki, az nyugodtan mehet a budaörsi Elekro World bulira!!!! ;~))
Tudom, magánügy, de én kedvelem a Pa-Dö-Dőt!!!!
Mao.
Dr.Gordon!
Ezt a Pa-Dö-Dö turnékapján találtam:
Február 14. Szekszárd, Fő tér 16:30
Február 22. Pécsi Orvosi Egyetem (orvos kongresszus) 20:30
Február 23. Kecskemét
Február 24. Budapest, Hősök tere
Március 10. Budapest, Europark 20:00
Március 12. Gyöngyös, Mátra Muvelodési Központ 19:00
Március 14. Budapest, Magyar Rádió előtt 18:00
Március 22. Aszód 16:00
Március 23. Budaörs
Március 23. Budapest, Parlament előtt 18:00
Május 31. Budapest, Remíz Áruház parkolója 15:30
Június 1. Tolna 14:00
Június 1. Székesfehérvár 17:00
Augusztus 8. Budapest, Budai Parkszínpad 20:30
Augusztus 18. Ercsi 20:00
Augusztus 19. Vésztomágor 21:00
Augusztus 20. Budapest, Rakpart. Danubius Road Show 18:00
Augusztus 20. Zánka 22:00
Az rendben van, hogy a lányok SZDSZ szimpatizánsok, de miért a Demszky szervezi nekik azt a fellépést?
Az Andrássy út 60. majdnem a körútnál van, a Hősök terétől három földalatti megállóra.
Ez most nem a Love parade, felvonulás nincs, mindenki a maga köreiben maradhat - zavartalanul!
A provokáció az lenne, ha az Oktogonon lenne a koncert, nem?
Nem olvastam végig a topicot, így nem tudom leírta-e már valaki.
Szóval megnéztem az szdsz honlapot, azon belül is az eseménynaptárt, amit kb. egy hónapja állítottak össze.
Ott még NYOMA SINCS ennek a "koncertnek".
24.- ére semmilyen program nincs beírva.
Ez - legalábbis számomra- teljesen egyértelművé teszi, hogy tudatos provokációról, és az áldozatok emléknapjának szándékos súlytalanításáról van szó.
Kiváncsian várom, Mécs Imre mikor határolódik el ettől.
Lang Györgyinek stílszerűen egy Padödö számmal üzennék:
"Kiabálj ha tombol a jókedved
Kiabálj ha valami fáj
Kiabálj, mi biztosan meghalljuk
De ha nincs baj ne kiabálj" :-)))
Felesleges hisztit csinálni: ott leszek én is a barátaimmal a megnyitón és kezükben gyertyával emlékezünk meg a náci és kommunista pribékek áldozatairól. Ez így helyes.
Mondd kedves méregkeverő!
Ugyan honnan veszed, hogy személyesen Pongrátz Gergely felelős a Köztársaság téri lincselésért?
Továbbá örömmel látom, hogy még mindig itt lihegnek körünkben azok, akik 56 kapcsán mindenek előtt "szegény kis ÁVH-s sorkatonák" sorsa miatt lábad könnybe a szemük.
Hogy "szegény kis ÁVH-s sorkatonák" mit műveltek azelőtt, hogy meglincselték őket, természetesen marginális kérdés, nem kell vele foglalkozni a népharag az egy csúnya, megmagyarázhatatlan és semmilyen szinten, semmilyen körülmények között nem elfogadható dolog. Bezzeg a sebesülteket mentő fegyvertelen orvosok lelövöldözése! Az vérbeli "harci cselekmény", s mint ilyen bocsánatos egy "szegény kis ÁVH-s sorkatonától".
Hali,
Pirítós
Ebben igazad lehet, különösen akkor, ha a meteorológusok szerint várható erős szelekkel kísért időjárási frontok a koncertet is "hallhatatlanná" teszik.
Biztos a padödös dagik felmenői is ávós verőlegények voltak... Nincs abban semmi különös, hogy zavarja őket a terror háza. Ők is csak otthon szeretik nézegetni a fotókat apuciról meg anyuciról...
Mivel épp most ettem, majdnem kihánytam még a múlt heti ebédet is, annyira undorító amit az szdsz (és persze a mocsok mszp) művel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egyszerűen UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNDORÍTÓ!!!!!!!!!
A demszkytől már eddig is agyvérzést kaptam, mivel már 8 éve nyüstölöm a BKV-t, és egyszerűen döbbenet, hogy pénteken, csúcsidőben a 2-es metró 12(!!!!!!!!!!!!!!) perc után jön, ráadásul egy olyan frissen felújított szerelvény, amelynek a 2-ik kocsija zárva van műszaki okokkból:)))))))!!!!!
Eddig a BKV-t szidtam, de rájöttem, hogy a ******************************** demszky nem ad annyi pénzt, hogy bármit is tudnának változtatni, csak a közüzemi számlát tudják kifizetni!!!
Ilyen például a hannoveri villamosok megvétele is, amire a demszky alig akart igent mondani, aztán most, hogy rendszeresen járok vele az Örs és az Ecseri út között, rájöttem, hogy igencsak kellett volna mást is csinálni a villamosok megvételén kívül!!!!
Megjegyezném, hogy 18 éves vagyok, és el fogok menni a nagyapámmal a Terror Házba, valamint szavazni is elmegyek, természetesen nem ezekre a szánalmas, görcsölő két pártra fogok szavazni (direkt nem használtam sehol se durva szavakat)!!
Oh, és még annyit, hogy nézzétek meg, hogy milyen neveket írtam kisbetűvel, és mit kisbetűvel:)))!!
Na, ma később vacsorázom!!
A padödö-ről írtak annyira felvidítottak, hogy majdnem beledőltem a monitorba, állati jó dumákat írtatok (én szívből utálom őket):)))!!
Jó üljél csak otthon nyugodtan, és beszélj folyamatosan valótlanságokat.
Most pedig irány másodszor is a Mea culpa a "gyilkosok mentegetői" kitétel miatt!
Dzsugas Viki pedig azon kívül, hogy képtelenségeket állított, még azt is le merte írni, hogy a komcsik azért jobbak, mert igazán jót akartak.
Kis hazugom, talán mutatsd meg pontosan szépen azt a mondatot, ahol ez elhagyta a billentyűzetemet. Utána pedig szeretném látni, hogy a neved ott virít a Mea culpás topik tetején.
1. A legvisszataszítóbb felszólalások gyerekek "tipli" és "dzsugas viki" olvtársak nevéhez köthetőek az elmúlt közel kétszáz megszólalásban. Tipli megpróbálta nekünk elmagyarázni, hogy a komcsik azért jobbak, mert kevesebb embert öltek meg, mint a fasiszták. Erről többen elmondtátok, hogy nem igaz és önmagában is mekkora baromság! Ezt nem akarom überelni, szimplán annyit jegyeznék meg, hogy szerintem EGYETLEN EMBER ÉLETE IS FONTOS! Mert ugyebár mi van, ha az az egyetlen ember éppenséggel a jövőben én leszek? Vagy a szerelmem, vagy a gyermekem, vagy az édesanyám, vagy az édesapám...stb.???!!! Dzsugas Viki pedig azon kívül, hogy képtelenségeket állított, még azt is le merte írni, hogy a komcsik azért jobbak, mert igazán jót akartak. Most őszintén gyerekek: TÉNYLEG ENNYIRE NEM TUDJÁK AZ EMBEREK HOGY MI A KOMMUNISTA IDEOLÓGIA LÉNYEGE? Vagy csak néhányan vannak, akik nem akarják tudni. Hogy is van ez?
2. A dolog egyszerű.
- Tudnia kell-e egy egészséges társadalomnak, hogy kik a gyilkosok, függetlenül attól, hogy pénzért vagy ideológiáért öltek? Szerintem igen.
- Meg kell-e nevezni és "méltó" helyükre helyezni ezeket az embereket? Szerintem igen.
- Illik és szükséges-e ezekről a rémtettekről tudni, informálódni és megemlékezni egy demokratikusan gondolkodó embernek? Szerintem igen.
- Szabad-e egy ilyen megemlékezést ízléstelenül megzavarni, egy botrány-koncerttel? Igen, egy demokráciában még ezt is szabad, csak nem ízléses és egyáltalán nem vall demokratikus gondolkodásra.
- Függhet-e egy ilyen megemlékezés attól, hogy éppen kampány van-e, vagy sem? Szerintem nem függhet, mert ezeknek a döbbenetes dolgoknak a megtörténte független a választási kampánytól.
Ennyi.
Minden más csak dirib-darab, vicik-vacak hazudozás, takargatás, elferdítés és összekacsintás a mindenkori gyilkosokkal.
Hát ezért leszek én ott a megemlékezésen, ezért fogom megőrizni a nyugalmamat és ezért nézem végig a kiállítást, még ha férfiember létemre megrendülve jövök is ki onnan.
Ezt javaslom minden demokratának, aki szabadnak érzi magát ebben a hazában!