Keresés

Részletes keresés

Mike73 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 14
Azért abbannem vagyok biztos, hogy nem sok köze van, mert hipp-hopp előrángatták, és imhol máris itt egy ítélet, ami igencsak messze áll az előzőtől... Vajh miféle érdemleges bizonyíték került elő azóta? Vagy csak szubjektív megítélés esett az ügy?? Hmm. Érdekes... Kis naívan mertem feltételezni, hogy egy bíróság pártatlan és objektív...
Előzmény: eFigyelő (13)
eFigyelő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 13
Az ítéletnek nem sok köze van a választásokhoz.
1. A mai itélet csak első fokú lesz.
2. Boldvait 98-ban Salgótarjánban egyéni képviselővé válsztották, egy első fokú itélet után!
SárkányölőSzentGyörgy Creative Commons License 2002.03.18 0 0 12
Ez a Tocsik ügy kezd hasonlítani egy néhány évtizeddel ezelőttire: A Meggymagos esetére.
MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 11
Jobb ötletem van: a MaSzoP és a SzaDeSz 804 millió Forint óvadékot fizet és Mártikát szabadlábra helyezik... :)
Előzmény: MZ per X (9)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.18 0 0 10
Legjobb tudásom és tapasztalataim szerint a magyar bíróságok tevékenységét csak azért lehet büntetlenül csigalassúságúnak minôsíteni, mert a csigák még nem rendelkeznek érdekvédelmi szervezettel, amely a rájuk nézve sértô összehasonlításért elégtételt kérne.
Előzmény: MZ per X (9)
MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 9
"kizártnak tartom, hogy a választások elôtt elmarasztaló itélet születik"

Igen, még néhányszor rosszul lesz Mártika, majd elnapolják újabb 2 évre, aztán kiderül, hogy Mártika gyermeket vár...

Előzmény: NagyFehérFőnök (6)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.18 0 0 8
"Akkor az egész jogrendszer megérett a pusztulásra."

Ebben maximálisan egyetértünk. Rövidtávon a legjobb megoldás, SzVSz az úriszék visszaállítása lenne. Sajnos a jogbiztonság és a pártatlanság kérdését ez sem emelné lényegesen, de garantáltan kiszámíthatóbb és gyorsabb itéletek születnének. Az már csak a hab lenne a tortán, hogy az itéletek végrehajtása is lényegesen olajozottabban müködne.

Előzmény: MZ per X (1)
MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 7
Valóban, lehet, hogy sok politikus nem végez érdemi munkát, de 804 milliót síbolni az azért nem semmi. Megyó 2x 30 milliója már egész bagatellnek tűnik emellett... ;-)

Mártika is csak 4-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat, így meggyespite megússza majd egy ejnye-bejnyével. Vagy tisztáramossák és ő lesz az új nemzeti hős...

Előzmény: pert1 (5)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.18 0 0 6
"Még néhány hét és meglesz az is,"

már nagyon régóta nem követem a vonatkozó bírósági komédiát, de ettôl függetlenül gyakorlatilag kizártnak tartom, hogy a választások elôtt elmarasztaló itélet születik és a topikcím állítása bekövetkezik.

Előzmény: MZ per X (1)
pert1 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 5
Hír:
"Továbbra is csalás a vád Tocsikot ellen
A jogászno nem végzett érdemi munkát az ügyész szerint "

A jogászok és a politikusok szvsz azért húzzák az idot, mert ha ezért lecsukják a Tocsikot, akkor
esetleg igen sokukat lecsukhatják hasonló okokra hivatkozva:-), valami komolyabb vádat kellene kitalálni

Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 4
Már látom lelki szemeimmel, ahogy Megyó bevonszolja magát valamikor április 14-ike környékén az Orbán Viktor elleni TV vitára csíkos pizsamában, sorszámos sipkában, nagy lánccal és egy hatalmas vasgolyóval a lábán. Mekkora show lenne... ;-)
Előzmény: Szabadelvue (3)
Szabadelvue Creative Commons License 2002.02.18 0 0 3
MSZP-SZDSZ árnyékkoalíció a sitten ...
Ebből még akár "LOP-CSAL STOP is lehet, nem igaz SZDSZ?

bubus Creative Commons License 2002.02.18 0 0 2
A Tocsik ügyben nekem az a legérdekesebb amiről hosszú ideje hallgatás van. Az 1000-es ügyvédi iroda képviselte ugyanekkora összegért a másik oldalt. Úgy tünik az önkormányzati oldalon, ugyanekkora sibolás történhetett.

Ez viszont úgy eltussolódott hogy még csak hallani sem róla. Hogy volt ez az ügy, tud valaki esetleg valami konkrétat.

Pinabubus

MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1
Még néhány hét és meglesz az is, kedves NagyFehér. Minden esetre, a választásokra igen jó hatással lesz. Főleg azokra az emberekre, akik hiányolták, hogy közel 6 év óta nincs itélet. Egyszerűen nem úszhatják meg szárazon! Ha mégis, akkor itt legfeljebb JOGszolgáltatás van, IGAZSÁGszolgáltatás nélkül... Akkor az egész jogrendszer megérett a pusztulásra.
Előzmény: NagyFehérFőnök (0)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.18 0 0 0
JOgállamban bírOi itélet nélkül 0 embert zárnak DUTYIba
Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.02.18 0 0 topiknyitó
Hír:
"Továbbra is csalás a vád Tocsikot ellen
A jogásznő nem végzett érdemi munkát az ügyész szerint

Tocsik Mártát továbbra is csalással vádolja a hat évvel ezelőtti privatizációs botrány kapcsán az ügyészség azért, mert álláspontja szerint az ÁPV Rt. által kifizetett 804 millió forintos sikerdíjért nem végzett érdemi munkát a jogásznő - derült ki a Fővárosi Bíróságon hétfőn elhangzott vádbeszédből. Tocsik Márta az ügy kapcsán egyetlen kimutatást készített, az pedig saját sikerdíjának kiszámítását tartalmazta - jegyezte meg az ügyész.

A vádbeszéd szerint az ÁPV Rt. állami vagyon kezelésével megbízott négy egykori igazgató tanácsi tagja hanyag kezelés bűncselekményét követte el, mert kellő információ nélkül döntött Tocsik Márta alkalmazásáról és díjazásáról.

Boldvai László szocialista országgyűlési képviselő, aki a vádbeli cselekmények idején a párt pénztárnoka volt, továbbá Budai György szabad demokratákhoz közel álló üzletember pedig az ügyészség szerint közismert politikai kapcsolataira hivatkozva azzal fenyegette meg Tocsik Mártát, csak akkor végezheti tovább jövedelmező tevékenységét, ha nekik is juttat a pénzből. Tocsik Márta teljesítette a vádlottak követelését, miközben azok szintén nem végeztek, illetve végeztettek semmifajta érdemi munkát az ügyben."
(MTI)

Akkor hogy is van ez?! "Hol a lé?", "A történelem legkorruptabb kormánya", "Lop STOP", stb. Meséljetek, kedves szocik és szadik, hogy is volt ez a dolog? Azt hittétek meg tudjátok úszni, ki tudjátok bekkelni ezt a félidőt is... És majd jöttök ti és elsimitjátok az ügyet, hőst csináltok Mártikából. Hát nem! Sőt, ha van igazság e földtekén, akkor cellatársnak még megkapjátok Megyót is a lobbyügye miatt. A pártkasszákat föltölteni közpénzekből, ez enyhén szólva kicsit durva dolog.

Meséljetek arról is, hogy hogy is volt az a vecsési számlagyár?! Hány milliárdot síboltatok el onnan is a pártkasszáitokba? Nem, ezt sem fogjátok megúszni! Ne is reménykedjetek, a népet úgysem tudjátok átverni. Mindenre fény derül. Arra is, ahogy elprivatizáltátok a közműveket, ahogy sz@rért-húgyért eladtatok mindent 94 és 98 között, hogy kitömjétek a zsebeiteket. Aztán még van bőr a képeteken rablót kiáltani, mikor pontosan ti vagytok a legnagyobb csirkefogók. Az hiszem április 7-ike után az általatok képviselt eszmék mennek oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára, a pufidzsekis Gyulátokkal, a múmia Kovilacitokkal és társaival együtt...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!