Legjobb lenne kinevezni grespiket Ugandába követségi alkalmazottnak,így mindenki jól járna grespik is,.....és mi is.És ezentúl csak kisbetűvel írom a nevét.
"Ő" már elég érdekes dolgokat nyilatkozgatott.
Pl. Gyermekkori barátját (és egyben beosztottját) ősszel lekapcsolták vesztegetés miatt, és "Ő" azt nyilatkozta, hogy csak pár hónapja ismeri, nem felelhet minden ismeretlenről!
Természetesen számodra lehet ettől még ő szimpatikus.
Grespik ma reggel megint maszatolt a ¤tv-ben :-(. Aszonta, nem ismeri a helyet, először járt arra. A normáis ember (akinek nem 9-szer csavarodik a dns-e) ilyenkor kínosan figyeli a táblákat... az "elsőbbségadás kötelező"-t épp az ilyen Grespik-félék miatt tették oda kábé két éve; addig csak egyenrangú kereszteződésre figyelmeztető tábla volt.
A vezetés veszélyes üzem. Észnél kell lenni. Sokan megszokásból vezetnek. Ha jól láttam a helyszint - I ker.A Déli pu környéke -. ismerem a helyszint. Valszeg Grespik nem nézte a táblát.
Torres röviden:
Szarunk a szabályokra. Mi vezetünk.
Rendkívül érdekesen muködo jövot vázol fel elképzelésed. Ha a politikában is az elfogadott szabályrendszer felrúgása a mértékadó, akkor a "jövo elkezdodött"
Amúgy egyébként aki vezet (gépjármuvet akár), az hibát követhet el. Grespik ezen hibája belefér. Nem ítélem el érte, sot azért sem, mert a legjobban próbál kijönni belole. Sajna a mai közlekedés egy folyamatos kihívás. Az átlag jármuvezeto meg kilúgozott aggyal ül be a kocsijába, mint én is, és tegnap pl. én is csak szerencsével úsztam meg egy elsobbségadási helzetet, mer hogy nem vettem észre, de hálistennek senki nem jött. Nem kéne Grespiket ezen történet miatt cseszegetni.
Boven van más miatt.
Eddig csak a KRESZ-ben volt igy.
Áprilistól pedig a politikában.
A jobbról jövönek elsöbbsége van.
Grespik már azt látta, hogy nincs tábla. áprilistól nem is lesz.
Bizonyos komoly politikai beosztásokhoz az elme és méretállapotoktól függetlenül JÁR a jogosítvány!
Ön meg legyen defenzívebb, ha már ezt a szerencsétlent belehajszolták ebbe a balesetbe!
Nem csodálkoznék, ha kiderülne, az izraeli követség kocsija lett volna, de hogy a sofőr minimum komcsi, az tuti!