Keresés

Részletes keresés

Vik 23 Creative Commons License 2004.11.19 0 0 497
A III. kerületben, a Szentendrei út mellett. Kőrösi Csoma Sándor Kéttannyelvű Gimn.
Előzmény: tessloff (496)
tessloff Creative Commons License 2004.11.17 0 0 496
Hol volt kettannyelvu 19 eve?
Előzmény: Vik 23 (495)
Vik 23 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 495
"Hát senki nem járt kéttannyelvűbe"? De, én is oda jártam. 19 éve. De az már régen volt.
sz_zsuzsi Creative Commons License 2004.05.04 0 0 494
Ha már utazgatás:
Mi hétvégén Cesky Krumlovban voltunk, csodálatosan szép az óváros, jobbnál jobb cseh sörök, Becherovka, és olyan füstölt, kemencében sült csülök, hogy az valami hihetetlen:)
Szállás házikóban, 150 korona fejenként és éjszakánként, nagyon tuti, csak 10 perc sétára van az óvárostól, és nagy mennyiségű Becherovka és sör elfogyasztása után nehézkes is a terep:) De megér minden fáradozást (még azt a 3 óra esőben motorozást is, amit megtettünk érte...)

Előzmény: tessloff (493)
tessloff Creative Commons License 2004.05.03 0 0 493
Sajna a cslad bovulesere meg varnunk kell, most nem jott ossze :((, de a kovetkezo alkalomig majd gyakorolunk ;).

Voltam firenzeben hetvgen, ha valakinek modja van elmenni menjen szallaskent pedig a belvarostol 5-10 perc setara levo kempiget ajanlom. 4 fo ket sator es 1 auto 1 ejszaka 50 euro. Kemping fullextras a mosogeptol az internetkavezoig minden van -> A kocsma nyitva van hajnali 1 ig :)

Előzmény: sz_zsuzsi (491)
SubWoofer Creative Commons License 2004.04.27 0 0 492
Na, mi a pálya?

Elköltöztem az exemtől, élem a singlik vidám életét :-)))
Ja, meg osztályvezető lettem, de csak megbízott :-)

Barci

sz_zsuzsi Creative Commons License 2004.04.15 0 0 491
Nocsak, nocsak:)

Állampolgársághoz gratula:) Család jövőbeni bővüléséhez meg depláne:)))

Lassan nekem is meglesz a jogsi is a motorhoz, mer' papír nélkül elég gáz közlekedni:)

És a világ meg télleg rózsaszín:)

SzaZsu

Előzmény: tessloff (490)
tessloff Creative Commons License 2004.03.20 0 0 490
Hali mindenki!

Volt eg szabad fel oram es atolvastam a topicot az elejetol a vegeig. Ajanlom mindenkinek. Jokat vigyorogtam, mert mar a poenok felet elfelejtettem, es igy ujraolvasva majdnem olyan jo volt mint az elso alkalommal.
Az ujdonsagok
1:mar van francia jogsim
2:2 hete francia allampolgar lettem

Vegul de nem utoljara: novemberben bovitem az internetes fenykepalbumot, mert a legutobbi hirek szerint lesz egy kis-kisbody a vilagban :)

Legyetek rosszak nekem a vilag rozsaszin.....

sz_zsuzsi Creative Commons License 2004.03.02 0 0 489
Látom, halódunk...:(
Gondoltam megosztom veletek, hogy nemrégibenvolt névnapomra kaptam egy motort, úgyhogy ezentúl közlekedjetek óvatosan:)
SzaZsu
sz_zsuzsi Creative Commons License 2004.02.03 0 0 488
Nnnna.
Elérhetőségeim változni fognak, legkésőbb március elsejével.
Email ezentúl a szabo.zsuzsa@hungary.org vagy a hpzs@hungary.org címre jöhet, telefonon pedig a 06705835233-as számon leszek elérhető:)
Bővebbet később:)
SzaZsu

Amúgy - jut eszembe - pénteken Pesten a North Side kocsmában találkoztam Schön Tomi húgával:)

tessloff Creative Commons License 2004.01.19 0 0 487
Hali

Nem,nem voltunk otthon a csalad jott latogatoba ide

az uj westeles mobilom meg 06302713681

Előzmény: SubWoofer (486)
SubWoofer Creative Commons License 2004.01.18 0 0 486
Hi!

Voltatok itthon?
Kerestelek a magyar mobilodon, de már nem él a szám :-(
A szüleidet is hívtam vonalason a két ünnep közt, de nem vette fel senki :-(
Üdv!

Barci

Előzmény: tessloff (485)
tessloff Creative Commons License 2004.01.11 0 0 485
Na akkor igy az evben elsokent BUEK mindenkinek
Szemelyes uzeneteket nem kuldok, mert karacsony alkalmabol megleptem magamat egy uj 80 GB-os wincsivel, atmasoltam ra minden adatot, emilcimek stb, aztan orultem egeszen 2 napig amikor is a masterboot szektor bemondta az unalmast, es elszallt minden ami a wincsin volt. Szoval aki szeretne tolem emilt kapni az irjon.
SubWoofer Creative Commons License 2003.11.30 0 0 484
Hi!

Na, majd utanna nezek a level dolgonak, biztos sok spam jott arrafelol. Vegulis csak a melletem ulo kollegamat kell megkerdeznem.
Most Becsben vagyok a hugomnal, holnap huzokis haza melo ezerrel, mindig fejenporges van.
Na, csako, irjatok franko sztorikat! :-)

Előzmény: tessloff (483)
tessloff Creative Commons License 2003.11.29 0 0 483
Meg harom het es vegre szabin leszek ket egesz hetig! Huzom az igat ezerrel, es mar nagggyon elegem van belole. Ja a yahoos cimrol neked kuldott leveleim, meg mindig visszapattannak "badmail from list" hivatkozassal. Nem a rendszergazditok tolt el valamit mailserver beallitasai kozott? Vagy te tettel veletlenul tiltolistara?(arra gondolni sem merek, hogy szandekosan) Mindenki mas rendben megkapja az eppen aktualis kuldemenyeimet, levelemimet, csak toled jon hibauzenet.....
Előzmény: SubWoofer (480)
tessloff Creative Commons License 2003.11.29 0 0 482
Na Szazsu reg nem latott vendeg! Amugy meg forduljon fel aki kitalalta a francia kresz vizsgarend. Ennel nagyobb marhat tuti nem hordott a hatan a fold
sz_zsuzsi Creative Commons License 2003.11.28 0 0 481
Beletelt kis időbe, míg végigolvastam az elmúlt fél év hozzászólásait, de megérte:)))
Jutott is eszembe számtalan nosztalgikus gondolat, például hogy mekkora dicsőség is elsőnek lenni bizonyos dolgokban...:)
Ha jól számolom, 3 hónapig bírtak elviselni a koliban, kéttannyelvűsök közül én buktam meg elsőként tesiből, és én is pótvizsgáztam elsőként belőle, még drága jó Klaus tanárúrnál:)))))
Aztán mikor kirúgtak a koliból, akkor suli után mindig az étterembe mentünk, és aki hamarabb végzett az óráival, az rendelte az első kört:)

Mellesleg még mindig Pesten nyomom, én is kreszre járok, csak most épp motorból készülök levizsgázni, és alig várom a tavaszt:)

SzaZsu

SubWoofer Creative Commons License 2003.11.27 0 0 480
Na, mi van?
SubWoofer Creative Commons License 2003.11.12 0 0 479
Márton Laci nagyon nagy csávó! Nagyon jó poénokat csinált, ő a legjobb oktató, akiről valaha hallottam.
Nekem már februárban lejárt a jogsim.
Jól van na, Bogyó jól tudsz vezetni. :-)
A 406 elég nagy bálna volt és hát nem is akartam a bérelt autót leamortizálni :-)
Előzmény: kallosi (477)
tessloff Creative Commons License 2003.11.10 0 0 478
Hat igen most szerencsere gyakorlati orakat nem kell vennem, de ennek ellenere vizsgaznol kell min ahogy kreszbol is :( Otthon most hogy van a kresz itt benyomnak egy dvd-t aztan te meg nyomkodhatsz taviranyitoszeru vacakot a,b,c,d gombokkal ellatva. Minden kerdesre 30 masodperced van. 40 kerdes 5 hibalahetoseggel. Szoval szivas van ezerrel, nem kivanom ezt a mokat senkinek
kallosi Creative Commons License 2003.11.10 0 0 477
A jó öreg Márton Laci! Még mindig aktív, de a Skodát már lecserélte. A téli vezetésről nekem is igen szép emlékeim vannak, ezek szerint mindenki egyszerre szerezte a jogsiját (majdnem), jövőre le is fog már járni az érvényessége. Emlékszem pénteken elég gyakran vezettem, és ez a hülye Laci mindig a legnagyobb forgalomban, pl. a buszállomásnál elkezdte nyomni a féket az ő oldalán és én meg mindig lefulladtam, nem bírtam elindulni ötödszörre sem, és persze mindenki akkor utazott haza, tele volt emberekkel az a környék, és mindenki bámult befelé vigyorogva, hogy mit összeszerencsétlenkedik ez a nő. Ennél már csak az volt jobb, amikor szakaszosan kezdte el nyomkodni a féket és rázkódott az egész kocsi. Na és a fergeteges poénjait se felejtsük el: Milyen táblát hagytunk el? Búzatáblát.
Előzmény: kállóka (476)
kállóka Creative Commons License 2003.11.10 0 0 476
Igazolhatom, hogy tessloff nagyon remek kis sofőr volt már kezdőként is! Emlékszel, amikor az oktatóval kizártatok az autóból? (Bocs, a Skodából.) Mínusz 10 fokban a préri közepén! :))
Előzmény: tessloff (475)
tessloff Creative Commons License 2003.11.08 0 0 475
Na szep szerintem itt a topicon osszesen vezettetek annyit min en egyedul, es ilyen dolgokat mersz nekem emlegetni, hogy vegre megtanulok vezetni. Kulonben is nem en voltam az aki nem tudott egy 406-ossal bealnni egy parkoloba :)

Jobbulast

Előzmény: SubWoofer (474)
SubWoofer Creative Commons License 2003.11.06 0 0 474
Hi!

Szóval, végre megtanulsz vezetni :-))))

Én nem fogytam ki a sztorikból, de dolgozok mint a gép. :-(
Ezenkivül meg vagyok fázva. :-(

Előzmény: tessloff (473)
tessloff Creative Commons License 2003.11.04 0 0 473
Ez altalaban igy szokott lenni sajna, senkivel nem tortenik semmi erdekes, csak a melo, arrol meg minke beszelni. Ja nem is mondtam meg megint autoiskolaba jarok. az aljas franciak elfelejtettek tajekoztatni, hogy a tartozkodasi engedelyem kezhzevetele utaan egy even belul kernem kellet volna a jogsim homologizalasat, igy most itt is le kell tennem a jogsit. Ma voltam az elos kresztanfolyamon tok jo; ujra elhetem a fiatalsagomat :((
kallosi Creative Commons License 2003.10.22 0 0 472
Hát nem nagyon pörög a topic. Mindenki dolgozik ezerrel gondolom. Vagy kifogytunk volna a történetekből? Sokan vannak úgy látom, akik csak beköszöntek egyszer, aztán annyi. Nem szép.
Előzmény: tessloff (471)
tessloff Creative Commons License 2003.10.15 0 0 471
Mas nem is lehetett volna. Ugy 95 vagy 96 nyaran mikor Tomosek nyaralojaban kempingeztunk onnan vettunk 140 liter bort egy het alatt.

Barci hogy is volt a mikor labszárig ero vizben ugraltal a Tiszaban? "LEVI'S reklam ez kell nektek!"

Gyureskó próbált bennünket rávenni, hogy miután mi nőből vagyunk és tulajdonképpen ezért vittetek bennünket, takarítsuk ki azonnal

Ebben teljesen igaza volt :)) Nem ertem mit kell lazadni a sors, a vegzet, a vilagmindenseg rendje ellen (mindenki valaszt tetszes szerint).

Előzmény: kallosi (470)
kallosi Creative Commons License 2003.10.15 0 0 470
Tényleg az Ovár utca volt.

A szlovák túrák mindig szuperek voltak, bár végül is mindegyik az volt. És valóban rohadt hideg volt mindig, emlékszem mindig hatszáz réteg ruhát vettünk fel, ami arra is szolgált, hogy ha meg akar enni bennünket a medve, akkor jól megszívja.
Emlékeztek a medvés túrára? Amikor az éjszaka közepén arra ébredtünk, hogy valami állati hangot hallunk? És persze elindult a rémhírterjesztés, hogy medve járt a kempingben és kukákat borított fel, emlékszem mi csajok teljesen beparáztunk a sátorban, aztán reggel kiderült, hogy csak egy szarvas volt, pedig sokkal jobban hangzott volna a medvés verzió. Mondjuk egy szarvassal se szívesen találkoztam volna a wc-re menet. A jeges víz. Hát igen. No de annak is megvolt a szépsége. Meg annak, hogy éjszaka szerencsétkenkedve, vaksötétben kellet felverni a sátrat és reggel mindig azon röhögtünk, hgogy ki mit produkált.

A Tokaji ODMT-ről még eszembe jutott (a sátorról), hogy az utolsó napon, amikor felszedtük a sátrakat, találtunk egy rakat táblát alatta, amire nem is emlékeztetek, hogy hol és ki szedte össze, de nagyon cselesen eldugta oda.

Na meg amikor Gyureskónak sikerült a sátor közepére kiadnia mindent és próbált bennünket rávenni, hogy miután mi nőből vagyunk és tulajdonképpen ezért vittetek bennünket, takarítsuk ki azonnal. Nem tettük meg, a gond csak az volt, hogy egy jó ideig ő sem, és igen kellemetlen szagok terjengtek.

Na hát most hirtelenjében ennyi.

üdv.

Előzmény: tessloff (468)
tessloff Creative Commons License 2003.10.14 0 0 469
Az aranyos kis haz tutit az Ovar utca 10 alatt volt :))
Előzmény: kallosi (467)
tessloff Creative Commons License 2003.10.14 0 0 468
Sikerult megrikatnatok, a konnyem potyogott a rohogestol amikor ezek a sztorikat olvasva a kepek is elemkerultek(Fucking szogesdrot). . Arra emlekszik valaki, hogy ki miatt turaztunk a szlovak hegyekben tobb oran kereztul az ejszaka kozepen mert a kemping bejaratanal levo kocsma ajtat tolni probalta, ahelyett, hogy elolvasta volna a huzni feliratot? Na jo mentsegere legyen szolva, hogy nem magyarul volt... Minden szlovak tudasunkat osszeszedve probaltunk infot szerezni a a vaksotet ejszakabol elobukkano bazi nagy puskaval felszerelt erdokerulotol egy nevenincs falutol 5-6 kilometerre. (PIVO HOL?) Aztan a faluban az utolso eppen zaro kocsmaban kozoltek velunk, hogy a kemping recepcioja non-stop kocsmakent uzemel :)) Reggel pedig nem habzott fel a fogkrem a szankban olyan hideg volt a csapbol kifolyo viz...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!