Keresés

Részletes keresés

Salez Creative Commons License 2002.03.04 0 0 45
na azért ;)

Szociáldemokrata előretörés a bajor választásokon

március 4. 10:10
[Inforádió]

Szociáldemokrata előretörés jellemezte a bajorországi helyhatósági választásokat. A konzervatív Keresztényszociális Unió ugyan összességében még mindig a legnagyobb párt a tartományban, ám több helyen érzékeny veszteséget is elszenvedett. Münchenben például fölényes győzelmet aratott a Szociáldemokrata Párt jelöltje, az eddigi főpolgármester. Több nagyvárosban pedig a második forduló előtt a baloldali jelölt vezet. A szeptemberi németországi parlamenti választások előtt fontos erőfelmérésnek számított a vasárnapi szavazás, hiszen a konzervatív pártok közös kancellárjelöltje a bajor tartományi miniszterelnök. Edmund Stoiber számára külön presztízsveszteséget jelent, hogy szülővárosában szociáldemokrata győzelem született.

Előzmény: alfalfa58 (33)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.02.16 0 0 44
az olasz jobboldal, a DC (Demokratia Christiana) -> kereszténydemokrácia már majdnem stabil, egészeges, demokratikus néppárt volt, de amikor (7-8 évvel ezelőtt?, vagy még előbb?) kiújúltak a belső veszekedések, a DC szétesett 7 jelentéktelen, egymással acsarkodó pártocskára.

Nem éppen belső veszekedések miatt, hanem egy bizonyos Antonio Di Pietro mesterkedései következtében. Ha utánanézel az úriembernek, valószínűleg nem fogod „majdnem egészséges” stb. pártnak nevezni a DC-t - ami amúgy Democrazia Cristiana.

Előzmény: Jerzy (35)
fehgyo Creative Commons License 2002.02.16 0 0 43
OV nem a liberializmus ellensége, mert a liberializmus nem az amit az SZDSZ csinál. Én nem értek egyet a liberializmussal, de amit az SZDSZ csinál annak semmi köze a liberializmushoz. A szabadosságukat takargatják a nagy szabadságeszmével. Liberális elveket szinte minden párt a magáénak érez a bal oldal szélétől a jobb oldal széléig, mert vannak benne értékek.
Ha a liberializmus a szabadság adása, akkor Orbán igazán megérdemelte "azt a papírt a liberalizmus védelméért", bár alapvetően nem ezért kapta a díszdoktori oklevelet
Előzmény: Törölt nick (42)
Salez Creative Commons License 2002.02.15 0 0 41
Lehet, hogy már bánja, hogy kiadta?
Előzmény: sashimi (40)
sashimi Creative Commons License 2002.02.15 0 0 40
Az a Martens nyilatkozat azonban meg varat magara, ami "elfogadhatonak, mi tobb, a nemzeti erzes jogos felbuzdulasanak" nevezne az ellenzek lehazaarulozasat tisztelt kormanypartjaink reszerol.

sashimi

Előzmény: Salez (39)
Salez Creative Commons License 2002.02.15 0 0 39
Nem, az a doktor, ráadásul angol...

Javaslom, a topik olvasását, annak írása előtt...

egyébként Wilfried Martens = jobbos Graham Watson (az ő nyilatkozatáról is van topik, ajánlom a keresőt.)

ha kérhetem, ne essetek nekem az eccerűsítésért, csak "közérthetően" akartam fogalmazni...

Előzmény: fehgyo (38)
fehgyo Creative Commons License 2002.02.15 0 0 38
Martens az meg melyik?? a bakancs?
Előzmény: Salez (37)
Salez Creative Commons License 2002.02.15 0 0 37
pont úgy fizetnek itt adót, mint W.Martens...
Előzmény: fehgyo (36)
fehgyo Creative Commons License 2002.02.15 0 0 36
"Izléstelennek nevezte Orbán megnyilvánulásait az EP liberális elnöke"
Enneek igazán örülök, mert elég kétségbejtő lett volna ha egy liberális politikusnak tetsző dolgokat mondott volna Orbán Viktor. Az számomra kétségessé tette volna hitelességét. Így helyes! Képzeld csak el hogyan reagálnának, ha Orbán kijelentené, hogy teljesen egyetért és helyesli Medgyessy és Kovács László minden megnyilvánulását.
Annak a Kovács László kijelentésnek a fényében (ami kb. így szólt : egy ellenzéki pártnak kötelessége leszavazni a költségvetést) a választási kampányban bolondnak néznének mindenkit aki nem kritizálná a másik oldalt.
Volna még egy kérdése a topic látogatói számára: vajon Graham Watson itt fizet adót? Vagy ugyanúgy ne pofázzon bele a magyar belpolitikába. mint Durai ?
Előzmény: Salez (-)
Jerzy Creative Commons License 2002.02.15 0 0 35
Alfa ijedten:

> A spanyolok meghülyültek, az olaszok meghülyültek, az osztrákok meghülyültek, és az Amerikai Egyesült Államok összes polgára is meghülyült...

Ne idegesíts. :-)

Spanyolok

Aznar konzervativ kormánya NEM popsi (populista demagóg). Szvsz nincs ott gond, egyszer szociáldemokrata, másszor konzervativ van hatalmon, szvsz stabil, egészséges demokrácia a spanyoloké.

Olaszok

az olaszoknál sohasem volt szociáldemokrácia, a Craxi vezette túl balos szocialisták lejáratták magukat :-( 2.) az olasz jobboldal, a DC (Demokratia Christiana) -> kereszténydemokrácia már majdnem stabil, egészeges, demokratikus néppárt volt, de amikor (7-8 évvel ezelőtt?, vagy még előbb?) kiújúltak a belső veszekedések, a DC szétesett 7 jelentéktelen, egymással acsarkodó pártocskára.

Ezt használta ki a popsi Berlusconi, a leggazdagabb olasz, becsült vagyona 30 milliárd €, az összes privát-TV és Rádió tulajdonosa, a közszolgálati rádiókkal és TV-kkel pedig mint miniszterelnök azt csinál amit akar: ugyanúgy, mint nálunk a Fidesz :-(

Olaszországban veszélyben van a demokrácia: nincs már sem szervezett baloldal, sem jobboldal, hanem csak Berlusconi populizmusa.

Annál stabilabb az
osztrák

demokrácia: szociáldemokrata (SPÖ) (piros) kancellárok (Bruno Kreisky, Schinovatz, Vranitzky, Klima) a világ 10 leggazdagabb országa közé küszködték fel Ausztriát.

Csakhogy a jobboldali ellenzék (ÖVP) (fekete) nem tudott labdába rúgni, kb. 15 évvel ezelőtt nagykoalícióba léptek a feketék a pirosakkal, a zsíros poziciókat felosztották egymás között, a demokráciából állóviz lett, hasonlóképpen lebetonozták magukat, mint nálunk az átkos állampártja. Ezt a lebetonozott tömböt balról NEM lehetett felrobbantani, mert a komcsikat 99% elutasítja, maradt a szélsőjobb: Haider (FPÖ) (kék).

Haider robbantott, hálistennek, a mór megtette kötelességét, a mór mehet - szvsz az FPÖ vezére: Dr. Susanne Riess-Passer, becenevén "Königkobra" -> Királykobra, vagy csak Kobra, a kék FPÖ-t egészséges, liberális-konzervatív irányba tereli.

Szvsz Ausztriában nincs gond, a Haider elleni hisztéria felesleges volt.

Tehát szvsz csupán 2 európai országban ütötte fel veszélyes mértékben a populizmus: Olaszországban és Magyarországon. Ezért fogok a popsi FMPP-Miép ellen, a libsi MSzP-SzDSz-re szavazni.

Szélsőbalos konzervatív vagy/és szélsőjobbos szociáldemokrata üdvözlettel az EU-ból,

Jerzy

Előzmény: alfalfa58 (33)
kaleb Creative Commons License 2002.02.15 0 0 34
Gyermekem.

Nem fogom ötödször megismételni, amit erről az ügyről mondtam, ha érdekel, keresd vissza. Legyen elég annyi: nem egy szóról, hanem egy fogalomról van szó. Nem az a baj, ha valaki használja az élettér szót, hanem az, ha valaki feleleveníti a más szomszéd országokra kiterjedő gazdasági élettér fogalmát. Így beszélni minimum felelőtlenség.

Előzmény: alfalfa58 (30)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 33
Pedig ez fenyeget.

A spanyolok meghülyültek, az olaszok meghülyültek, az osztrákok meghülyültek, és az Amerikai Egyesült Államok összes polgára is meghülyült...

Mi lesz itt?

Előzmény: Salez (32)
Salez Creative Commons License 2002.02.15 0 0 32
Kedves Jerzy,

Köszönöm, hogy megnyugtattál, hogy a németek mégsem hüjültek meg...

üdv
salez

Előzmény: Jerzy (31)
Jerzy Creative Commons License 2002.02.15 0 0 31
Polka keringőzik:

> Németországban most kezdodött és a Schröder ellenfele Stoiber a keresztvizet is leszedte róla. Tudod mit mert mondani, ma? Hogy a legpiszkosabb dolog az, hogy Berlinben, a Fal és az automata megsemmisítorendszerek, a tuzparancs volt világában vörös vörös koalíció uralkodik és ez mekkora gyalázat.

Nem is vörös-vöröset mondott, hanem piros-pirosat. :-)>
FYI: dajcsul "rot" -> piros, dajcsul "blutrot" -> vörös

> Képletesen tehát nemzetárulónak nevezte azokat,

Beszarok. Nemzetárulónak?????? Verräter der Nation?????? Edmund Stoiber????
Mire jó ez a náci stílusú idétlen hazudozás, Herr Polka?

> akik képesek a kommunisták utódpártjával koalícióra lépni a hatalmuk megtartása érdekében!

hát micsinájanak szegények, ha K-Berlinben már nincs egy náci se? :-)>

> Hogy mit tenne az országgal itt egy vörös kormány, azt meg lehet nézni Németországban. Marha nagy igéretek ellenére Németország az utolsó ma az európai nemzetek sorában.

Micsoda popsi (populista demagog) duma. Te is KISZ-titkából lettél miatyánkos fideszes, mint dr. h.c. Orbán Vityka?

> Bayorország, ellenben virágzik.

Nono. Bajorország ha te matyar peszelni nix dajcs. Nálam az udvaron, itt Würzburgban, még csak rügyeznek a fák, de februárban ez is korai, megbolondult a temészet. De virágból még csak melegházi holland kapható.

> Egyébként Stoiber rendezvényén 6000 ember volt jelen, 1000 videóról nézte és kb. ezer emnbernek haza kellett mennie, mert már sehol nem volt hely.

Nem sok. Schröder rendezvényén 60.000 ember volt jelen, 80 millió a TV-n nézte :-)>

> Tudod mit jelent ez? Akár földcsuszamlásszeru jobboldali gyozelmet Németországban majd a választásokon!

ROFL. Éhes popsi makkal álmodik.

> Az embereknek elegük van a szoci hazugságokból. Remélem idehaza nem is lesz esély ilyen vörös kísérletre. A németek is megspórolhatták volna

Ezt az agressziv fidesz-handabandázást hagyd meg Kövér Lászlónak. Schrödert pedig újra fogják választani a németek.

Konzervatív-liberális üdvözlettel Bajorországból,

Jerzy

Előzmény: Polka (18)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 30
Mi SzdDSz-esek is felháborodottan utasítjuk vissza a Magyar Nemzet cikkét.

Tojunk arra, hogy a Magyar Nemzet cikkének minden szava igaz, és feketén-fehéren bebizonyítja, hogy mi SzDSz-esek rettenetesen szeretünk "életterezni".

Na és?

A lényeg ugyanis csak az, hogy mi nagyot rúghassunk Orbán Viktorba, mert "életterezett". Nekünk ugyanis szabad "élettereznünk" neki meg nem szabad "életterezni".

Ez ilyen egyszerű, pitiáner hülye kis lábszagú mucsai csőcselék barátocskáink.

Ne törődjetek hát semmivel, a szűk kis agyatokkal amúgy sem értenétek meg, hogy mi SzDSz-esek milyen elképesztő magas szinten gondolkodunk. Ezért ti csak szavazzatok ránk!

Előzmény: kaleb (29)
kaleb Creative Commons License 2002.02.15 0 0 29
Eddig kb. 3-szor teték fel ezt a butuska cikket az Indexre. Ez a negyedik.

Ebből csak azt tudom levonni, hogy a Magyar Nemzetnek nemcsak a cikkirói csökkent felfogó képességűek, de olvasóinak egy része is. Illetek egymáshoz.

Előzmény: stranger123 (28)
stranger123 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 28
Balra zárva
Élettér
Magyar Nemzet
2002. február 13. (7. oldal)

Berényi Szabolcs
Orbán Viktor miniszterelnök a Vasárnapi Újság című rádióműsorban a „gazdasági élettér” kifejezést használta. Rögtön megzörrentek a balliberális publicisták, szót emeltek az MSZP és az SZDSZ politikusai, és hallatták hangjukat az Új Generáció nyílméregbékái is, sőt az Európai Parlament liberális demokrata csoportjának elnöke, Graham Watson egyenesen ízléstelennek nevezte ezt a szóösszetételt. Merthogy az élettér (Lebensraum) náci kifejezés, következésképpen, aki használja, maga is legalábbis nácigyanús. Enyhítő körülményként felmerült, hogy Orbán Viktor végül is gazdasági értelemben alkalmazta a kifejezést, de azért ezzel együtt rendre lett intve. Vannak azonban fékevesztett elemek, akik még a „gazdasági” jelzőt sem teszik a náci frazeológia elé. Haladéktalanul mutassunk rájuk.
Kéri László, a „Média és politika viszonya az elmúlt évtizedben” című írásában, amely a Médiahajó honlapján éktelenkedik, ez áll: „S mégis: ez lesz a választás, amelynek végeredményét alapvetően egy médiaesemény dönti el. Paradox fejlemény, de az unalmas kampányban mérhetetlenül fölértékelődik az egyetlen olyan történés, amely egyszerre műsor és létező politikai élettér. A Horn–Orbán-vita új korszak kezdetét jelenti, és véglegesen lezár egy régit.”
Kóródi Mária, az Országgyűlés akkori szabad demokrata alelnöke, 1995. június 27-én mondta a parlamentben: „Azt gondolom, akkor még abban is egyetértettünk, hölgyeim és uraim, üljünk most bármelyik oldalán a Háznak, hogy az újraelosztást úgy kell majd végrehajtani, hogy ne tegyen bennünket ismét kiszolgáltatottá, hogy szabadságunk legyen, ne csak a szólásra, hanem az új élettér megteremtésére is.”
Tardos Márton szabad demokrata országgyűlési képviselő 1995. június 29-én imigyen szólott a parlamentben: „Negyedik kérdésként azt szeretném említeni, hogy veszélyek forrása az is, ha valaki a magyar élettér kérdését úgy említi, hogy az lehetőséget nyit arra, hogy az országot katonai konfliktusok felé sodorja.”
Egy – a fentiek szerint náci – mondat a Nemzeti Alaptantervből. A dátum 1995. október 10., a szakminiszter ekkor Fodor Gábor, az SZDSZ színeiben. „Az egészséges, harmonikus életvitelt megalapozó szokások a tanulók cselekvő, tevékeny részvételével alakíthatók ki. Az iskolai környezet mint élettér is biztosítsa az egészséges testi, lelki, szociális fejlődést. Ebben a pedagógusok életvitelének is jelentős szerepe van.”
A Jewish Community Center honlapján, a Bálint Zsidó Közösségi Ház programjai között találjuk „A Zsidó naptár” című írást, amely úgy véli: „Egy nép kollektív tudatát két alapvető tényező határozza meg. Egyik az élettér közössége, a másik a közös időrend, az időbeli összetartozás érzése”.
Fodor Sándor szocialista országgyűlési képviselő 1998. október 28-án a parlamenti bizottsági jegyzőkönyv tanúsága szerint kijelentette: „Tehát agráros lévén, úgy gondolom, hogy a vidékfejlesztés, az emberi élettér mindenkori megformálása sokkal fontosabb kategória, mint adott esetben az agrárfejlesztés…”
1999. február 24-én Fodor Sándor húzott még egy lapot: „Ha igaz az a mondás, hogy a földet az unokáinktól kaptuk bérbe, akkor annál is inkább fontos a termőföldről szóló törvény módosítása. Egyáltalán a termőföldnek, mint élettér-kategóriának a rendezése, valamifajta jogi szabályozása, hiszen az unokáink ezt majd számon kérik tőlünk.”
A Demszky Gábor vezette főváros sem marad ki a sorból. Részlet a Fővárosi Közgyűlés 2001. szeptember 27-i határozatából: „A 2002 év végéig érvényes működési engedélyben meghatározott férőhelyek száma 60 fő, a csoportokban elhelyezett gyerekek létszáma pedig esetenként a 20 főt is meghaladja. A rendelkezésre álló élettér pedig a legkevésbé sem hasonlít a lakásotthoni kívánalmakra.”
2000 áprilisában a Szonda Ipsos közzétett egy felmérést. A címe: Az Európai Unió és a magyar közvélemény. Bár ne tette volna. „A várt előnyök között szerepel továbbá a növekvő biztonság, az utazási lehetőségek, az élettér bővülése, valamint a felzárkózás Európához… A lakossági remények között elsősorban az életszínvonal emelkedése, a munkalehetőségek bővülése, másodsorban a fiatalok számára megnyíló lehetőségek és a kitáguló élettér szerepelnek.”
Csillag István 2001. október 1-jén cikket írt a Népszabadságba. Annyira jól sikerült, hogy felkerült az SZDSZ honlapjára is. Pedig hát mit ír: „Természetes élettér, sőt vívmány volt az, hogy a gazdaság, az üzlet beszorult a szocialista állam határoló falai közé.”
Ha én szabad demokrata, esetleg szocialista lennék, minderre azt mondanám, hogy ezek régi ügyek, Orbán Viktor pedig most nyilatkozott. Ezt az érvet kikerülendő álljon itt két mondat egy jelenlegi választási szórólapról. A Szabad Demokraták Szövetségének országgyűlési képviselőjelöltje, bizonyos Lőrincz István László így ecseteli programját. „Célom: a lakókörnyezetek jó irányú megváltoztatása, igényes életterek kialakítása… Mint építésztervező, képviselőként az emberek életterének, az infrastruktúrának a fejlődését kívánom elősegíteni.”

Előzmény: Salez (-)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 27
Mi SzDSz-esek tévedhetetlenek vagyunk. Rajtunk SzDSz-eseken kívül mindenki más komplett idióta. Na jó: az MSzP-sek kivételével.

PS. Te is szavazz ránk, te hülye!

Előzmény: psycho-pata (17)
girind Creative Commons License 2002.02.15 0 0 26
Tegyük hozzá Szabó Zoltán, Vancsik, és Horn anyázásait is. Micsoda kultúrtársaság!
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (0)
szlóbó Creative Commons License 2002.02.15 0 0 25
Végre az EU-ban is észrevették Viki stílusferdülését. Ha távozik, akkor még lehet esélyünk a 2004-es belépésre...
leninzurichben Creative Commons License 2002.02.15 0 0 24
Ami a jo izlest illeti, en izlestellenek tartom,
hogy a volt allampart partjanak vezetoi nem
takarodtak el 1990 utan.

A Gyorn Hulla es baratai mit keresnek egy demokratikus parlamentben?

Kell egy eros es inteligens ellenzek part sot
tobb is de ezek???. Az egesz banda evtizedeket
toltott azzal, hogy a demokracia minden megnyilvanulasa ellen harcolt.

Szomoru, hogy a muzsik mentalitasu magyar tomeg meg mindig a volt elnyomoinak hizeleg. Hat igen
ez Magyarorszag, se tobb se kevesebb.

Egy gyulus es haverjai meg labda rughatnak itt.

Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.02.15 0 0 23
„Marha nagy igéretek ellenére Németország az utolsó ma az európai nemzetek sorában.”

Olyan mezőnyben, ahol OVI-k vezetnek országokat, ez törvényszerű, nem?

Bayorország, ellenben virágzik.

Miért, oda nem ér el a szövetségi kormányban ülő gonoszok keze? Amúgy bajor.

Előzmény: Polka (18)
Salez Creative Commons License 2002.02.14 0 0 22
lyogos a 2 pont, Martenst elfelejtettem... de akkor meg is van a lib.frakcióvezető állásfoglalásának oka...
Előzmény: Abakumov (21)
Abakumov Creative Commons License 2002.02.14 0 0 21
"Ebbe a lihegve kompenzálni, mindenhol kiegyensúlyozni akaró buta nyomulásba száll be néhány - jelentéktelen - külföldi konzervatív újságíró (mert ugye politikus nem szállt be ebbe)"

Ugye itt Wilfried Martensre, az Európai Néppárt, az Európa Parlament legnagyobb frakciója elnökére gondoltál? Habár ő nem újságíró, és politikusnak sem jelentéktelen...:)))

Előzmény: Salez (20)
Salez Creative Commons License 2002.02.14 0 0 20
Kedves Polka!

nézzük...

Ahelyett hogy ismét valaki csöcsén csüngve szopjad azt, mit is kell gondolnod ahelyett, hogy az agyadat használnád,

eztmost mér kell? (ne itt kompenzáld sikertelenséged miatt érzett öngyűlöleted lécci...)

mondd, miért nem szentelsz egy kis figyelmet egy hazai politikus, Szűrös Mátyás nyilatkozatának? Ő azért mégis csak itthon van, nem 2000 kilométerre tőlünk!

ismerem az álláspontját. ő is csak egy ember...

Amikor pedig az ellenzéket intette rendre egy külföldi ember, akkor az szemét fideszbérenc volt? Kettős, hármas mérce?

Hogy mit csinált? Rendre intette :-)) Az ellenzéket? Ájjunk meg... Úgy tűnik nem vagy tisztában dolgokkal... sokan elfelejtitek, hogy nem két tényező van a vezetésben, hanem három. A kormányt, mint operatív vezetést bárki kritizálhatja belföldről és külföldről egyaránt. A kormánypártokat és az ellenzéket minek? Ebbe a lihegve kompenzálni, mindenhol kiegyensúlyozni akaró buta nyomulásba száll be néhány - jelentéktelen - külföldi konzervatív újságíró (mert ugye politikus nem szállt be ebbe), aki bírálja az ellenzéket... Ez kezd most visszaütni... Lásd Bush, vagy előtte Berlusconi, Orbán túl messzire ment, és a nyugati jobbos körökben - szvsz legalábbis a választások eredményéig - már nem szalonképes (aztán majd meglátják).

Tehát én nem azt mondom, hogy nem "megrendelésre" ítélte el Ovit, hanem azt, hogy amíg az ellenzék ilyen "jó" kapcsolatot ápol a "hasonszőrűekkel", addig Ovi még fényképezkedni sem tud komoly politikussal (miközben pl. Schröder jön-megy...)

Egyébként mit tudsz Te például arról, más országokban milyen a választási kampány? Németországban most kezdődött és a Schröder ellenfele Stoiber a keresztvizet is leszedte róla. Tudod mit mert mondani, ma? Hogy a legpiszkosabb dolog az, hogy Berlinben, a Fal és az automata megsemmisítőrendszerek, a tűzparancs volt világában vörös vörös koalíció uralkodik és ez mekkora gyalázat. Képletesen tehát nemzetárulónak nevezte azokat, akik képesek a kommunisták utódpártjával koalícióra lépni a hatalmuk megtartása érdekében!

Na látod, "képletesen". Tudod inteligens ember tud "képletesen" is beszélni, mégis mindenki érti a mondanivalóját. Egy deklaráltan 12 éves IQ-ju választóknak kampányoló/kommunákáló párttól mit vársz? Tudod, többek között ezért nézik le ovi-t nyugaton az igazi konzervatívok....

Hogy mit tenne az országgal itt egy vörös kormány, azt meg lehet nézni Németországban. Marha nagy igéretek ellenére Németország az utolsó ma az európai nemzetek sorában.
Haha... Ezt akarják elhitetni a konzervatívok (mert ugye szegények nagyon megbuktak Kohllal)... Na, tehát NO-ban szoc. korm. lesz, Berlinben szoc. polgármester. Láttad Berlint az elmúlt 3 évben?

Bayorország, ellenben virágzik. Egyébként Stoiber rendezvényén 6000 ember volt jelen, 1000 videóról nézte és kb. ezer emnbernek haza kellett mennie, mert már sehol nem volt hely.
Tudod mit jelent ez? Akár földcsuszamlásszerű jobboldali győzelmet Németországban majd a választásokon! Az embereknek elegük van a szoci hazugságokból. Remélem idehaza nem is lesz esély ilyen vörös kísérletre. A németek is megspórolhatták volna.

A földcsuszamlások előtt kivételes esőzés van, a földcsuszamlásszerű győzelemnek előtt is vannak előjelek. Namost 8 ezer ember mi? Egy doboz szavazólap... Ezzel nem nyer senki választást :-)

üdv
salez

Előzmény: Polka (18)
psycho-pata Creative Commons License 2002.02.13 0 0 19
Írd meg a javaslatodat a "szerzőnek", különben marsch vissza a cukrászdába:-)))
Előzmény: Eperhab (12)
Polka Creative Commons License 2002.02.13 0 0 18
Salez!

Ahelyett hogy ismét valaki csöcsén csüngve szopjad azt, mit is kell gondolnod ahelyett, hogy az agyadat használnád, mondd, miért nem szentelsz egy kis figyelmet egy hazai politikus, Szűrös Mátyás nyilatkozatának? Ő azért mégis csak itthon van, nem 2000 kilométerre tőlünk!

Amikor pedig az ellenzéket intette rendre egy külföldi ember, akkor az szemét fideszbérenc volt? Kettős, hármas mérce?

Egyébként mit tudsz Te például arról, más országokban milyen a választási kampány? Németországban most kezdődött és a Schröder ellenfele Stoiber a keresztvizet is leszedte róla. Tudod mit mert mondani, ma? Hogy a legpiszkosabb dolog az, hogy Berlinben, a Fal és az automata megsemmisítőrendszerek, a tűzparancs volt világában vörös vörös koalíció uralkodik és ez mekkora gyalázat. Képletesen tehát nemzetárulónak nevezte azokat, akik képesek a kommunisták utódpártjával koalícióra lépni a hatalmuk megtartása érdekében!

Hogy mit tenne az országgal itt egy vörös kormány, azt meg lehet nézni Németországban. Marha nagy igéretek ellenére Németország az utolsó ma az európai nemzetek sorában.

Bayorország, ellenben virágzik. Egyébként Stoiber rendezvényén 6000 ember volt jelen, 1000 videóról nézte és kb. ezer emnbernek haza kellett mennie, mert már sehol nem volt hely.
Tudod mit jelent ez? Akár földcsuszamlásszerű jobboldali győzelmet Németországban majd a választásokon! Az embereknek elegük van a szoci hazugságokból. Remélem idehaza nem is lesz esély ilyen vörös kísérletre. A németek is megspórolhatták volna.

Polka

Előzmény: Salez (-)
psycho-pata Creative Commons License 2002.02.13 0 0 17
Ti SZDSZ-esek most konfúzak voltatok:-)))
Előzmény: alfalfa58 (11)
podjebrad Creative Commons License 2002.02.13 0 0 15
A balzsidó júdások miért nem tájékoztatták ezt az EU-faszt, hogy ők az ÉLETTÉRREL kampányolnak?
sashimi Creative Commons License 2002.02.13 0 0 14
Dobbenetes, hogy tisztelt miniszterelnokunk mennyire elvesztette politikai eleslatasat, s hibat hibara halmoz. Nem latta azt sem elore peldaul, hogy nem fogja Bush fogadni, ha az USA nagykoveterol a radio elnoke nem eppen szalonkepes stilusban nyilatkozhat kovetkezmenyek nelkul.

Nem ertem, hogy mi lehet Orbannal. Az orszagertekelest is drasztikusan leroviditette, pedig jobb kampanyrendezvenyt elkepzelni is nehez. S raadasul azzal kezdte, hogy elso mondataibol kivilaglott, hogy szerinte a 99-es elso orszagertekelese 4 eve volt, s nem 3.

sashimi

Előzmény: Salez (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!