Valld be: ezen a képen Deske a lényeg! :-)
Sőt: Bendzsi bácsi!!! :-)))
Tibi sokkal jobban néz ki műhaj nélkül. Erről jut eszembe: Kaszás az István-beli parókáját "Gazdag Tibi-haj"-nak titulálta! :-)
Sajnos elég régóta nem láttam Gazdag Tibit játszani, de egy-két évvel ezelőtt Miskolcon a Hamletben felejthetetlent alakított. Akkor többször is megnéztem a darabot, nem tudtam betelni vele :o)
Bevallom töredelmesen én őt nem ismerem. Írj Róla valamit és írd meg a többi kedvencedet is. Magyar Színház társulatát szeretem, nagyon sok jó színész van ott is. Csak sokan nem járnak oda a Nemzeti Színház körüli botrány miatt, de a színészek erről nem tehetnek nem őket kéne bűntetni. Ők mindent megtesznek egy jó előadás érdekében.
Neked telejesen igazad van csak az a baj, hogy mi kevesek vagyunk a népszerűsítésre. Ahogy tudunk hozzájárulunk, de vannak olyanok, akik beírnak és szídják őket, holott nem is tudják kik ők. Gazdag Tibit leginkább vidéken látható, de a Pesti Magyar Színházba is gyakran megfordul. Tehetséges ember. Csak úgy mint kollégája és barátja Tóth Sándor is. Ő is szerepel a Szörényi-trilógiában. Általában főszerepeket játszik mint pl.: az István, a királyban ő játsza Istvánt.
nem ismerem Gazdag Tibort, szerintem jobban járnánk, ha nyitnátok egy topikot a magyar színészekrQl, akiket nem nagyon ismerünk. Sok jó színész van a színházakban, de a népszerqsítésükkel gond van, TV-ben nem szerepelnek, egész jó szíészek ismeretlenek a nagyközönség elQtt
Én is láttam a Szentivánéji álmot. Tényleg nagyon jó volt. Örülök, hogy Te is szereted?
Tóth Sándort is szeretem. Neked nagyon jó ízlésed van, ne is törödj a többiekkel.:)