Kérdezek valamit: van valakinek akármilyen bizonyítéka arról, amivel Kendét vádolja? Ha nincs, akkor ez alaptalan vádaskodás. A másik, hogy akkor is feszegetnétek ezt a kérdést, ha történetesen nem a Fideszről írt volna könyvet?
Éles logikára vall, ha te ebből tudsz következtetni arra amit sugalsz.
Látom biztos vagy dolgodban mint máskor is.
Tudod mit....Jelensd fel Kendét.
A birtokodban lévő adatok szerint ez állampolgári kötelességed is.
Létezik egy un. telefontanú ahol bejelentheted a tudomásodra jutott bűncslekményt.
A szám: 06 80 555 111
És hogy stílusos legyen a dolog még csak nevet sem kell mondanod.
Részlet a http://www.b-m.hu/police/ -ról:
"Mit tegyen ha....
tudomására jut egy bűncselekmény?
A legtöbb állampolgárnak nagy dilemmát okoz, hogy a tudomására jutott bűncselekményt bejelentse-e vagy sem. Mi közöm hozzá? Miért pont én? Mi hasznom belőle? - kérdezzük magunktól gyakran. Visszatart bennünket továbbá a félelem, hogy az elkövető esetleg bosszút áll, de riasztó a hosszadalmas rendőrségi és bírósági procedúra is.
A bűncselekmények feljelentése, a hatóságokkal való együttműködés elvárható állampolgári magatartás. Ne feledjük: mi is lehetünk áldozatok! Bármikor a saját bőrünkön tapasztalhatjuk valamilyen bűncselekmény következményeit. Ilyen esetben nekünk is jólesne, ha lenne, aki mellénk áll és elmondja, amiről tud, amit látott, hajlandó tanúskodni stb. Ma már korszerű eszközök állnak rendelkezésre, melyek a bejelentők, tanúk védelmét szolgálják. Számos jogi előírás teszi lehetővé, hogy az ellenérdekű fél ne ismerhesse meg a bejelentő, a tanú adatait. Kérhető az adatok zárt kezelése is. Az egyes nyomozási cselekményeknél (pl: felismerésre bemutatás, szembesítés) sem kell szemtől-szemben jelen lenni."
A mostani felfokozott légkörben ez a finnyásság megedhetetlen! Most a hatalomról van szó kérem! Azt minden eszközzel meg kell ragadni, aztán majd lehet demokráciát (vagy valamilyen színű diktatúrát) játszani.
Ha birtokodban van olyan információ miszerint K.P. pedofiliával gyanusítható tedd közkincsé.
Kivált a rendőrség részére.
Ha nincs a birtokodban ilyen információ akkor talán nem kellene lejáratnod magad.
Az, hogy "szövegértelmezés címén" szart dobáltok a magánügyetek, de ne nyílvánosan töröljétek a kezeteket nadrágotok szárába evés előtt.
"Kedves Uram! Sajnos közéletünket egyre inkább átjárja a lejáratás, az ellenfél pocskondiázása. Meglepődve olvastam több helyen arról, hogy Önt többen pedofíliával vádolják. Azt állítják, hogy csak azért írta meg a miniszterelnök Úrról szóló könyvét, hogy elterelje magáról a figyelmet. Kérem cáfolja meg ezt a gusztustalanságot!"
Elszólta magát, vagy mittomén, nem vagyok Kende.
Akkor sem hiszem, hogy a pedofíliára gondolt.
Szerintem inkább arra, hogy támadni fogják, de erre már fölkészült.
Nem kéne mindenbe mindent belemagyarázni, belelátni.
Úgy látom nem fut a topic, de teszel ellene, hogy el ne süllyedjen.
Gondolom a támadásokra készült föl, azért mondja azt, hogy már fölvértezte magát efféle dolgok ellen.
forrás: Index, Online interjú, Kende Péter
"Kende Peter (8) válasz erre | adatok | e-mail
2002-02-07 11:17:14
Én még nem olvastam, hogy pedofíl lennék, de azt hiszem, számtalanszor fogom, valamint azt is, hogy cigány-zsidó-buzi-transzvesztita-pedofíl-liberálbolsevik-judeoplutokrata. Hálisten, rég fölvérteztem magam ezekkel szemben. A konkrét vád tárgyában egyébiránt lányom és barátnői állnak rendelkezésére bárkinek. "
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Itt az Indexen tették fel neki a kérdést, amit hetek óta hallani mindenhol.
Válasza:
"Én még nem olvastam, hogy pedofíl lennék, de azt hiszem, számtalanszor fogom, valamint azt is, hogy cigány-zsidó-buzi-transzvesztita-pedofíl-liberálbolsevik-judeoplutokrata. Hálisten, rég fölvérteztem magam ezekkel szemben. A konkrét vád tárgyában egyébiránt lányom és barátnői állnak rendelkezésére bárkinek. "
- azt mondja, nem hallot még erről. Később azt írja, hogy már rég felkészült ezekkel szemben.
- a vádakkal kapcsolatban rögtön lányára és annak barátnőire hivatkozik. Miből gondolja, hogy a barátnőkről is szó lesz?
- számára a negatív jelzők sora még mindig úgy kezdődik, hogy "cigány-zsidó". Nem kellene már ezt a szörnyű rasszizmust, antiszemitizmust abbahagyni, Kende ?
Azért ez már több mint érdekes...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]