Keresés

Részletes keresés

morcos csodagyerek Creative Commons License 2026.03.25 0 0 20

Csodák azok az események, amelyek olyan ritkán történnek, hogy nem érdemes azokat számításba venni.

Paleokrites Creative Commons License 2010.03.30 0 0 19
Ja és a biblia szerint a sötét oldal is tud gyógyítani, csodákat tenni..., hitetni, krisztusolni, uramozni! :)
Előzmény: Paleokrites (18)
Paleokrites Creative Commons License 2010.03.30 0 0 18
Amit médiumként hasznosított, azt többszörösen kiaknázta a vallási baromságolatokban! :)
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 17
a generációs átok című könyvében tök babonás dolgokra taníccsa az olvasót a csaje.....

a kölke narkós lett az istenáltal áldott nőcinek......

inkább attó kábul mint az annya ostoba riogatásaitól :D

villámló
Előzmény: Paleokrites (16)
Paleokrites Creative Commons License 2010.03.30 0 0 16
" Ami Kathryn Kuhlmant illeti, csak mennyei Atyám gyermeke vagyok, mert Jézus Krisztus nélkül és a Szent Lélek nélkül én semmi, de semmi se vagyok. "

Nem is volt más, mint egy nő a sok közül, csak az a különbség, hogy az embereket hitette!

" „Ha sohase találkoztál Kathryn Kuhlmannal, semmit se vesztettél. Ha hitből való gyógyítót kerestél, ne is olvasd tovább. Ha mélyenjáró teológiát kerestél ebben a könyvben, ez határozottan nem az. Új vallást, vagy szenzációt kerestél? Nem segíthetek neked. Nem tudok új vallást nyújtani. Nem vagyok modern látnok, sem csodatevő. "

De HA HALOTTIDÉZŐT MÉDIUMOT KERESTÉL, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ KEDVES OLVASÓ!

a MODERN PÜNKÖSDI REFORMMOZGALOM ARCULATA IS SOKBAN HOZZÁKÖTHETŐ...., ÁM MIVÉ LETT?

sZENTHÁROMSÁGOS ATYAFITYULASÁGOS SZENT POGÁNY VOODOO SZEMFÉNYVESZTŐ HÓKULÁRÉVÁ!

http://www.youtube.com/watch?v=ocW5ovSXpZw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=0PhjKKj8VOA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Pf1FuH1Zb-Q&feature=related

Ennek se sok köze volt Istenhez, bár az antikrisztushoz lehet ..... :)

Nézegesd, hallgasd.... és lehet hasra is vágódni előtte.... :))

Előzmény: prophet1 (10)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 15
A legcsodálatosabb csodatörténet a Jézus Krisztus története.

ez kérem hamis állítás mert a kisherceg és a magyar népmesék sokkalta csodálatosabbak és a kisherceg neve nem alkalmas eretnekek mágján való égetésére mint ahogyan a református felmenőid tették......

a kisherceg nevében még nem égettek mágján boszorkányokat sem !!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 14
és elmonták neki ?
Előzmény: NevemTeve (2)
nazuna Creative Commons License 2010.03.30 0 0 13
Előzmény: prophet1 (11)
prophet1 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 11
prophet1 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 10

Igaz csodatörténetekre szükség van. Miért? mert az az emberi élet velejárója. A legcsodálatosabb csodatörténet a Jézus Krisztus története. És azután az Ő igaz embereinek története, akiken keresztül Ő csodáit tovább cselekedte illetve cselekszi. Némelyeken keersztül látványos, a többieken keresztül kevésbé látványos csodákat cselekszik. De az egyik éppoly fontos, mint a másik.

Kathryn Kuhlman egyik könyve magyarul is megjelent valamikor a hetvenes években, Németországban, ahonnan becsempészték magyarországra. Címe ez: "Isten ma is megteheti."

Előszava a következő:

„Ha sohase találkoztál Kathryn Kuhlmannal, semmit se vesztettél. Ha hitből való gyógyítót kerestél, ne is olvasd tovább. Ha mélyenjáró teológiát kerestél ebben a könyvben, ez határozottan nem az. Új vallást, vagy szenzációt kerestél? Nem segíthetek neked. Nem tudok új vallást nyújtani. Nem vagyok modern látnok, sem csodatevő.

Kathryn Kuhlman csupán egy nő. Nálam senki se tudja jobban, hogy magamban senki vagyok. Nem vagyok a te kapcsolópontod. Nem vagyok a megmentőd. Tehetetlenül állok előtted. És mégis történnek csodák. Miért? – Miért?

Éppen úgy bámulok, mint ahogy te csodálkozol, jajgatok, mint ahogy te fogsz jajgatni, örvendek, ahogy te fogsz örülni, mikor ezekről a lapokról egy pillantást vethetsz Isten bámulatraméltó szeretetére és hatalmára, amint Ő felségesen megérint és megmozdul.

Levelek érkeznek. Emberek jönnek. Kétségbeesésükben választ keresnek. Ezek a levelek az Alapítvány irodájában lajstromozva vannak.

„Kedves Kuhlman kisasszony! Nagyon nagy szükségünk van az Ön segítségére. Feleségem haldoklik és csak Isten mentheti meg – mozdulni sme tud, sem beszélni – mégis szeretne tovább élni.” – Tampa, Florida.

„Kedves Kathryn Kuhlman! Önhöz fordulok, hogy Isten tegyen csodát. 24 éves, házas fiam súlyos rákbetegségben fekszik a Peter Bent kórházban, Bostonban (Mass). Jó keresztyén fiú, és három gyermeke van.” – New Hampshire.

„Drága Kathryn! Annyira elfáradtam ezekben az években vízfejű kisfiammal, oly tanácstalan vagyok. Három unokám van, akik kedvesek és életrevalók. Ön mindig azt mondja: „Isten nem tévedhet”, de oly nehéz számlálni a napok múlását. Kérem, imádkozzék értem, hogy Isten adjon nekem erőt és bátorságot azt mondani: „Legyen meg a Te akaratod” – Cleveland (Ohio).

Miért vagyok oly beteg? – kérdezik.

Ha Isten szeret, miért vette el a gyermekemet?

Rákom van és félek a haláltól. Mit tegyek?

A férjem búskomor. Otthonunk, házasságunk nyomorúságos.

Imádkoztam a gyógyulásomért és hiszem, hogy Isten meg tud gyógyítani. Hát miért nem gyógyultam meg?

Önök mit válaszoltak volna ezekre? Hogy lehet ezekre válaszolni?

Az életemet adnám érte – az én életemet, ha ezzel válaszolhatnék.

A nagy „csodaszolgálatokon” Los Angelesben, Pittsburgban, máshol ezrek jönnek, mert azt remélik, hogy én végbe viszem azt a csodát, amire várnak. De én smemi olyat nem tudok csinálni, ami aztán megtörténik. Én éppen úgy meglepődöm és borzongok, mint akárki más, amikor elkezdődik a szolgálat és Isten munkálja a csodáit közöttünk.

A Szent Lélek, a Szent Háromság harmadik személye lép elő erejével és felhasználja az eszközt, amit neki átadnak. Én nem tudom használni a Szent Lelket. Neki kell használnia engem. Nem oly fontos, hogy valakit megérintsek, hanem annál inkább, hogy a Szent Lélek megérintse az életet, a szívet, és betöltse magával az egyént.

Egy olyan test, amelyet Isten ereje egészségessé tett, Isten nagy szeretetének és irgalmának csodája, de a legnagyobb csoda egy szív, melyet tisztává tett Jézus Krisztus vére – egy újjászületett lélek a Szent Lélek által, mely beleszületett mennyei Atyánk, Isten családjába, örököse lett és társörököse drága urunknak, Jézus Krisztusnak. Hogy Isten szeret minket, ez minden csodák csodája.

Választ vártok tőlem. Csak egyet tudok mondani: Jézus Krisztus. Ő a válasz mindenféle kérdésre.

Ami Kathryn Kuhlmant illeti, csak mennyei Atyám gyermeke vagyok, mert Jézus Krisztus nélkül és a Szent Lélek nélkül én semmi, de semmi se vagyok.

Hogyan mondhatnám másképp, mikor segítek: Köszönöm Neked, Jézus, milliószor köszönöm!

Kathryn Kuhlman

Előzmény: prophet1 (9)
prophet1 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 9
Előzmény: prophet1 (8)
prophet1 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 8
Vundermann Creative Commons License 2002.02.09 0 0 7
"Azt hiszem, én még nem értelek meg fél szavakból, úgyhogy többet és pontosabban kellene írnod. "

Érted te azt nagyon jól:))

Előzmény: Balázs (6)
Balázs Creative Commons License 2002.02.09 0 0 6
Kedves Vundermann!

Sajnos nehéz úgy komolyan venni a kérdéseidet, hogy eleve elutasítod a csodákat. A templomok díszítései azonban nem csodák, csak egyszerű képek és szobrok, nem is tudom, miért kevered ide őket, hacsak nem azért, mert szívből gyűlölöd a vallásokat.
Egyébként Téged miért érdekelnének a csodák, miért szeretnél látni akár csak egyet is? Mit jelentene Számodra, talán bizonyítana valamit?
Végül: miféle bizonyítékokra nincs szükség, és kiknek nincs rá szüksége?
Azt hiszem, én még nem értelek meg fél szavakból, úgyhogy többet és pontosabban kellene írnod.

Üdv:
Balázs

Előzmény: Vundermann (-)
Vundermann Creative Commons License 2002.02.09 0 0 5
:))))
zümy Creative Commons License 2002.02.09 0 0 4
-kissé bövebben: addig, amíg lesz aki megeszi ezt a maszlagot, addig megélhetési okokból lesznek olyan erkölcstelen pofák, akik ezzel gátlástalanul visszaélnek; az egész arra épül, hogy "én felsőbbrendü vagyok mint te, látod hogy mire vagyok képes", és az ember nem akarja elfogadni, hogy egyszer majd meghal és a nagy büdös semmi..., tehát valami qva nagyot kell domborítani az életben;
-egyébként meg sokan vannak, akik a tudományosnak nevezett izéből egy szót sem értenek, és ezért el is utasítják a létjogosultságát, azaz olyat kell nekik állítani, hinni, sőt tudni, ami ellentmond minden tud-os állításnak á lá kognitív disszonancia...
zümy sm.
alomhajos Creative Commons License 2002.02.09 0 0 3
:oDDD
NevemTeve Creative Commons License 2002.02.09 0 0 2
Bemegy Jancsika az altalanos iskola elso osztalyaba, es elkezd uvolteni: Most azonnal mondjak meg nekem, mik azok a differencialegyenletek!
Vundermann Creative Commons License 2002.02.09 0 0 1
Ez a létező legundorítobb kereslet kínálat amit, ami létezik!!!!!!
Előzmény: zümy (0)
zümy Creative Commons License 2002.02.09 0 0 0
-kereslet meg kínálat; ennyi...
Előzmény: Vundermann (-)
Vundermann Creative Commons License 2002.02.09 0 0 topiknyitó
Miért van szükség annyi csodatörténetre, jézus feltámadt, kenyeret varázsolt, a templomokban csodálatos arany festményekre, szentek, angyalok, megvilágosodott szivárványfénnyé vált buddhák, szellemek stb.
De amikor meg kérek egy állítólagos csodákra képes, Lámát, urigellert gyurcsókot, stb stb hogy kérem mutasson valamit, akkor az a válasza, hogy minek, nincs értelme.
NINCS ÉRTELME??? NINCS ÉRTELME???? A BIZONYÍTÉKRA ARRA NINCS SZÜKSÉG MI,DE CSODATÖRTÉNETEKNEK, SZOBROKNAK FESTMÉNYEKNEK STB VAN ÉRTELME, AZOKRA MIÉRT VAN SZÜKSÉG, HOGY REPKEDŐ ANGYALKÁKKAL VAKÍTSÁK A TUDATLANOKAT?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!