Keresés

Részletes keresés

morticia addams Creative Commons License 2002.03.08 0 0 21
amitis az Ifjúsági és Sport Minisztérium támogat; kisgazda aliansszal.
tévét a földekbe!
Előzmény: kerekszemle (20)
kerekszemle Creative Commons License 2002.03.08 0 0 20
Szinestévé kidobása az ablakon, valahányszor kikap 6-0-ra a nemzeti tizenegy.
zsosz Creative Commons License 2002.03.07 0 0 19
mákospacalevés?
morticia addams Creative Commons License 2002.03.07 0 0 18
Gracián munkásságáról vajmi kevés fogalmam van, de azért kössz.

eszembejutott még egy: marmonkannás borivó verseny. nehézsúlyban a noa-ivók, Sztár -Colával elegyítve, pehelysúlyban jöhet a kisfröccsözés.

Előzmény: hangaroa (17)
hangaroa Creative Commons License 2002.03.06 0 0 17
Ez a megállapítás a sapnyol barokk nagyszerű alakjának, Balthazar Gráciánnak a könyvébe, az "Életböltsesség kézikönyvébe" is békerülhetett volna... :-)))
Előzmény: morticia addams (16)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.06 0 0 16
tény, hogy egy fogpiszkáló mégiscsak nagyobb, mint egy szálka...
Előzmény: hangaroa (15)
hangaroa Creative Commons License 2002.03.06 0 0 15
És ha adnánk neki egy fogvájót? Azzal sakkban tarthatná a felbőszült tömeget...
Előzmény: morticia addams (14)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.06 0 0 14
jaj, csak fekete ne legyen, mert a felbôszült tömeg azonnal hurkapálcikákra tekert nemzeti papírlobogókkal ront rá...

intoleranciaverseny.

Előzmény: hangaroa (13)
hangaroa Creative Commons License 2002.03.06 0 0 13
...valamint egy félig férfi, félig nő, félig papagáj, háromnegyedrészt borz ex-bigámista néger pap... :-)))
Előzmény: morticia addams (12)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.06 0 0 12
akciós áru vásárlása, különös tekintettel a měszaki cikkekre. aki félórán belül nem jut be a kapun, automatikusan kiesik.
az gyôz, aki azonos darabból a legtöbbet viszi el. 40x50x60 cm-t meghaladó méretô áru esetében elégségesnek számít 6 db.
a csapatok felállása: három gyerek, négy kerék, és anyu válófélben lévô barátnôje.

morticia addams Creative Commons License 2002.03.06 0 0 11
fokhagymás lángos csöpögtetése.

utána tömegoszlatás.

Előzmény: lily neutzer (8)
kerekszemle Creative Commons License 2002.03.06 0 0 10
Nem rossz.
Vér kirántás.
Előzmény: zsosz (9)
zsosz Creative Commons License 2002.03.05 0 0 9
pörköltkihányás?
lily neutzer Creative Commons License 2002.02.14 0 0 8
Lehetne lacikonyha-döntögető verseny. Ennek a lényege: az erős emberek nekiesnek a lacikonyháknak és ledöntögetik. Mindehhez vursli és búcsú-díszletek szükségesek, illetve nagy mennyiségű őstermelő statiszta.
Előzmény: kerekszemle (2)
lilla_ Creative Commons License 2002.02.12 0 0 7
kedves rókucimókuci!
mér vagy velem oly szőrösszívű?
nem mintha annyira bántana, mert nem létszükséglet, hogy mindenki kedveljen, de nem szeretem úgy érezni, hogy vki haraxik rám, mert akor valszínűleg megbántottam, ami azt jelenti, hogy ki kell engesztelnem, de ezt nem mindig veszem észre, mármint ha megbántottam vkit, meg nem is igazán szoktam, csak ha van rá okom, szóval jobb, ha tisztázzuk, ha van vmi ilyen jellegű félrértés köztünk, de ha nincs ilyesmiről szó, annál jobb, és akkor csak én beszéltem be magamnak már megint vmi olyat, ami tulajdonképpen nincs is...

ez ízelítő volt a "ki tud egy levegővétellel leírni egy mondatot" elnevezésű versenyből :-D )

Előzmény: róka.koma (6)
róka.koma Creative Commons License 2002.02.12 0 0 6
futó nyúl vadászat

szia Lilla,
jó esélyek a röhögőversenyre!
r.k

Előzmény: lilla_ (5)
lilla_ Creative Commons License 2002.02.12 0 0 5
hehehehehehe :-))
Előzmény: róka.koma (4)
róka.koma Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4
hosszútávrókázás
lilla_ Creative Commons License 2002.02.11 0 0 3
röhögőversenyt lehet rendezni? :-D
Előzmény: kerekszemle (-)
kerekszemle Creative Commons License 2002.02.10 0 0 2
Pontyfojtogatás?
Ez jól hangzik. Hogy gondolod egész pontosan? Pontozásos sportág lenne (mondjuk ki veti be a legeredetibb fojtogató módszereket), vagy szimpla ponty/kopf/idő teljesítményre épülő? A pontozásosnak az a gyengéje, hogy a köcsög bírók még a legfaszább programokat is lepontozhatják, viszont ebben rejlik az előnye is, mert ha például magyart sikerül a Pontyfojtogató Világszövetség elnökének megválasztatni, akkor a hazai erőket támogathatják.

Szerintem a műdisznóvágásban is nagy lehetőségek rejlenek. Például lehetne azt mérni, hogy ki tudja a leghamarabb megtisztogatni a leperzselt disznót. Csapatversenyben pedig, hogy ki készíti el a leghamarabb a friss húsból készült pörköltet.

Halászléfőző-verseny. Egy kiló paprikából és hat kiló pontyból ki tudja a legcsípősebb véreshurkát készíteni.

Koronaúsztatás. Kétpárevezős hosszútávú verseny, kormányossal, koronaőrökkel és jegyszedővel.

Durvul a kampány verseny, professzionális sárdobálókkal és mártírokkal. Küzdelem utolsó vérig.

Előzmény: lily neutzer (1)
lily neutzer Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1
szerintem ilyen marhaságokban kellene índítani néhány tahót: kolbásztöltés, pörköltkészítés, töltöttkáposztakészítő- és evő verseny, pontyfojtogatás.
Előzmény: kerekszemle (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.08 0 0 0
ez meg egy münulla
0
valéptech
kerekszemle Creative Commons License 2002.02.08 0 0 topiknyitó
Hamarosan Olimpiát rendezünk. Már csak néhány napot kell aludni. Ha jól tudom, minden remdező ország kérheti egy-egy új sportág felvételét a műsorba. Például amikor Atlantában volt, akkor a női bézbollt vették be, ami a magyarfoci után a világ második legunalmasabb sportága, viszont az amerikaiak meg is nyerték.
Szóval mi is ki kellene találjunk egy új sportot, de olyat, amiben tutira mehetünk, hogy megdobogtassa a nemzet kebelét a sok arany.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!