Keresés

Részletes keresés

hentesfiju Creative Commons License 2002.02.08 0 0 13
Hát, sok szeretettel köszöntök mindenkit ismét itt.
Kezdjük a kellemetlenebb részével: lucenyka bocsánat, tejjesen elgépeltem a nikkedet, és semmi mentségem rá. Az utókor majd felméri eme botlásom súlyát, ha emiatt könnyűnek találtatok, akkorsem szólhatok egy ***** szót sem (ellenben most saját magamat moderálom, ami kifinomult jellemre és meglehetős belső értékekre vall, bár könnyen meglehet, hogy kissé elfogult vagyok).

Psziche: javaslatodat ezúton szeretném megköszönni, bámulatosan eredeti, gondolom lány vagy, hogynézelki küggyéképet. KösziKE.

PETYUS: nem olyan drága az én időm, hogy ne férne bele ilyesmi, meghát most a mérlegen a valóság, nem az én jelentéktelen cselekedeteim (amelyek persze szintén valósak, ámde transzcendentális kihatásuk a világ dolgainak folyására oly csekély, hogy ezúttal nyugodtan eltekinthetünk a taglalásuktól). Amennyiben pedig úgyvéled, hogy a saját lehetőségeimet defaultból be kellene szűkítenem, és eleve csak komojtalanlányokkal szabad szóbaállnom, akkor - a legnagyobb tisztelettel bár, de - ellenkező álláspontra kell helyezkednem. Sőt, egy aprócska lépéssel még tovább merészkedek: ez pusztán az eredeti probléma szőnyeg alá söprése lenne. Ugyanis így sem tudnám meg, mivégre vannak ezek a lányok ezen a világon. Illetve már tudom, a komojfiúknak, de ez már csak itt a fórumon derült ki, és ezt szintén annak (is) köszönhetem, hogy a "drága" időmet pazaroltam.
Köszönöm a lehetőséget, hogy mindezt elmondhattam. Most tízóraizni fogok úgyvélem. Sziasztok.

PETYUS Creative Commons License 2002.02.08 0 0 12
Ki kényszerít arra, hogy komojtalanfiju létedre komojnőkre pazarold a drága idődet?
Előzmény: hentesfiju (11)
hentesfiju Creative Commons License 2002.02.07 0 0 11
Nos, tűnődő elme vagyok, ígyhát sorjában, pontról pontra megkísérlem kielégíteni a netpolgártársaimon egyre nagyobb mértékben eluralkodó kíváncsiságot.

sinn: a szórakoztatóipari célon azt értettem, hogy erőteljesen kinevettem a hölgyet, a kijelentéssel okozott megbotrtánkoztatásért mindenki szíves elnézését kérem, nadehát ne olvasson fórumot, akinek nincs erős gyomra...
egyszóval, mivel még ma be szeretném fejezni eme kis szösszenetet, én nem szórakoztam rosszul egyáltalán (az életrajzi elemek nagyfokú felhasználásáért is alighanem meg kell követnem kedves olvasóimat majd eccer).

daMiTa: mint fent, és pont ez a bajom, hogy ok engem elszórakoztatnak, nade milyen áron? Erre is válaszolok Neked: hogy teljesen hülyének nézem. Ez pedig aligha hízelgő ránézve ám!

Incenyka: ez viszont ült, ez így igaz, és be kell vallanom, hogy megátalkodott egoizmusomban ezt sosem gondoltam végig ebből az aspektusból. Te vagy nagyon öreg vagy, vagy nagyon csúnya, vagy nagyon mozgalmas magánéleted lehet, vagy nagyon ráhibáztál eheh. Ugyanis bizony komojfiúk is vannak, mégha ezernyi torokból visít is bennem a hímsovinizmus, amikor ezt nagy kelletlenül beismerem.

Nos mára búcsúznék is, ha megengeditek. Köszönöm. Jóéjt.

Psziche Creative Commons License 2002.02.07 0 0 10

Ha nem tudsz megbirkózni ezzel a mélyen szántó problémával, kérdezd meg az úristent.

uristen@menny.hu

Előzmény: hentesfiju (-)
lucenyka Creative Commons License 2002.02.07 0 0 9
jjaajj, pedig ojan eccerű....komoj nők – csakis komoj fijúknak... :)
SZilu Creative Commons License 2002.02.07 0 0 8
" Vagy elengeded magad vagy dugsz, a kettő egyszerre már szerelem :DD "

Wazz, ez tecc!:-)

Előzmény: hentesfiju (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.07 0 0 7
Tehát kérdésem: ugyan miért teremtett a jóisten ilyen személyiségjegyekkel megvert lányokat, merthogy azonkívül hogy engem szórakoztassanak nemsok funkciójukat látom most így hirtelen.

talán inkább arra nem, hogy szórakoztassanak, nem? pont lehet, hogy más funkció kerül náluk előtérbe..

sinn Creative Commons License 2002.02.07 0 0 6
Mit értesz "szórakoztatóipari célok" alatt? Mert hogy nem úgy tunik, hogy olyan fergetegesen szórakoztál volna az együtt töltött ido alatt...

Á, csak nem arra gondolsz, hogy dugáson kivül másra nem lehet használni??? Mert ugye a külsejével végül nem volt semmi bajod... Akkor meg mi a különbség a komojno és az üresfeju plazacica között, hm?

Előzmény: hentesfiju (1)
hentesfiju Creative Commons License 2002.02.07 0 0 5
Csakugyan nem ismertem fel benne semmiféle értékeket, éppen ehhez kérem a Ti segítségeteket eheh. Az meg hogy úgylátta meg ilyenek, az elején én - saját magamhoz képest legalábbis - tökre majdhogynem normális voltam, hát tudomén hogyvanez. Vagy elengeded magad vagy dugsz, a kettő egyszerre már szerelem :DD

Az meg hogy a komolytalan emberek unalmasak, szerintem nem feltétlenül igaz. Számomra sokkal unalmasabb az, aki valami olyasmiért lelkesedik komolyan, ami engem nem érdekel annyira és feszt erről beszél. Dehát ez teljesen szubjektív vélemény természetesen.

Előzmény: PETYUS (4)
PETYUS Creative Commons License 2002.02.07 0 0 4
Ha valaki valóban komoly, az azt jelenti, hogy vannak dolgok, amelyekért komolyan tud lelkesedni. Aki unalmas, az valószínűleg komolytalan. De az is lehet, hogy csak nem ismerted fel a benne szunnyadó értékeket.
PETYUS Creative Commons License 2002.02.07 0 0 3
De lehet, hogy csak azért volt ilyen, mert látta rajtad, hogy neked nem érdemes kinyílnia.
Előzmény: PETYUS (2)
PETYUS Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2
Leírásod alapján nekem nem tűnik komo(ly/j)nak.
hentesfiju Creative Commons License 2002.02.07 0 0 1
Scorpio: de, olyan 99%-ig biztos voltam benne, hogy ez lesz, dehát nincs jogom senkitől megtagadni az esélyt ehehe.

Nem is ez itt a probléma, hanem hogy miért vannak Ők? Egy üresfejű plazacica még mindig jó valamire. De ez a tipus csak és kizárólag szórakoztatóipari célokra használható sajnos. Ugyanis egész egyszerűen nem éri meg órákig, esetleg napokig visszafogni magad a végén kecsegtető, ámde legtöbbször meglehetősen soványka végeredményért.
Velem már nem először történik meg, hogy pedálozok pedálozok, aztán azon veszem észre magam, hogy holérdekel engem ez az egész???
Ez mondjuk az én bajom, de a jelenség maga talán mások érdeklődésére is számot tarthat.

Előzmény: Scorpio (0)
Scorpio Creative Commons License 2002.02.07 0 0 0
Üdv!
Kérdésem az lenne hogy a cseten nem derült ki sótlansága? Egyébként 0 ilyen lányt ismerek.
hentesfiju Creative Commons License 2002.02.07 0 0 topiknyitó
Üdvözlök mindenkit szép időnk van satöbbi, mondjuk most nyalizok persze mert új vagyok itt és célom hogy befogadjanak detéllegám.

Mindazonáltal a következő problémáról csakugyan érdekel mindenkinek a véleménye, ígyhát valszeg visszaveszek majd kicsit megígérem.

Nos - előre is elnézést a hosszú és unalmas bevezetőért - kénytelen vagyok némi önéletrajzi adalékkal kezdeni kicsiny expozémat. Nemrég történt, hogy elmentem egy ilyen randira egy lánnyal. Ez persze eddig aligha falrengető esemény, nade az események igenhamar nemvárt fordulatot vettek. Ez persze az én hibám is, de itt és most nem az egyéni felelősség megvitatása a cél szal...
Tehát ilyen eléggé szép lány volt, pedig valami cseten kapartam össze, viszonylag igényes satöbbi, azonban mielőtt mindenkit elemésztene a sárga irigység, sajnálatos módon kénytelen vagyok közölni, hogy ennek ellenére mégsem volt ez a randi egy hosszúranyúlt publikus előjáték sőt.
Kiderült ugyanis, hogy ez a lány a komojnő kategóriába sorolandó. Most megpróbálom valahogy a gyengébbek kedvéért definiálni ezt, de egyáltalán nincs könnyű dolgom ezzel. Szóval a komojnő az, aki pl a kicsit is kevésbé kommerciális poénokra csodálkozással és enyhén felhúzott szemöldökkel reagál, ugyanis nem képes értelmezni azokat. A komojnő közhelyekben beszél, és egész egyszerűen UNALMAS (ez természetesen nem vonatkozik a külsejére). A komojnő sótlan. Ez talán a legjobb szó rá, de akkormeg most ugye azt kellene elrebegnem, hogy ezalatt ugyan mit értek. Nadehát ez fórum, majd a hozzászólások erdejében nyilván ez a hevenyészett definició is finomodik még.
Tehát az este további eseményei már kevéssé érdekesek, nem sok figyelmet szenteltem a lánynak, beszólogattam az arrajáróknak, szórakoztattam magam meg ilyenek, alighanem mindketten fellélegeztünk amikor eljött a búcsú pillanata.

Tehát kérdésem: ugyan miért teremtett a jóisten ilyen személyiségjegyekkel megvert lányokat, merthogy azonkívül hogy engem szórakoztassanak nemsok funkciójukat látom most így hirtelen.

Mindenki közreműködését előre is megköszönve búcsúzom, maradtam tisztelettel mint fentebb cupp

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!