Bocsánat... nem lehetne a topic-címben nevezett dal magyar előadóját felkutatni, vagy legalább valaki dúdolja el a dallamot... bocsánat, mintha meg se szólaltam volna...
?
Nincs mellszőrzetem és nem vagyok szentimentális sem. Igazad van. Te már csak tudod, kis csupasz mókuskám, illetve bőregerem! (Remélem Bélám nem találja meg ezt a topic-ot is, mert még mindig őrülten féltékeny!)
Most azt fogja írni, hogy egy igazi férfi ilyet nem érez, de ez rá nem vonatkozik. Vagy legyen metaforás: nem vonatozik.
Most látom, már írta, de ez mit sem számít.
de ugye nem azt akarod, hogy én találjam ki, hogy mit szoktak ilyenkor a fiúk érezni?!
mondjuk biztos érted mire gondolok, szal az a legjobb, ha szólsz, hogy "bazmeeeeeg, dupla, most kurva jól érzem magam!", na és akkor ott a helyem.
azt meg még kitalálom majd, hogy mivel is történjen meg a dolog... mivel is, mivel is....
majd mikor boldognak érzed magad és örökké akarsz élni, legalábbis azt a pillanatot örökké... (jaj, má kezdődik! mingyá elérzékenyülök!)
na na akkor jövök én, és lecsapok! keményen.
megpróbáltam értelmezni mondtatodat, remélem helyesen...
gondolod, hogy öngyilkos hajlam vagyok?! hát fene se tudja! én inkább vmi őrült sorozatgyilokra gondoltam levezetendő a korral járó feszültséget. kezdhetem veled?
ja és hogy mikor... hamarosan, sajnos hamarosan. napjaim, vagyis napjaid meg vannak számlálva.
...de a végén megpihennek, mint a kedves karjában szokás
a velorex az nem metafora, csak szólók, amúgy igazad van, a bőregér jóval menőbb, mint a jawa segédmotor, amin whitével megjelentetek a világmindenség meg minden találkozón
húúúú, te télleg egyre szentimentálisabb vagy. mondd, hogy ez nem a korral jár! jaj, már előre félek! eddig is bőgtem a meghatóbb reklámokon. mi lesz velem ezekután!
atának egyébként további infó itt: www.extra.hu/annabarbi
gitároznak énekelnek, elmondom, milyen egy számuk, egy tipikus, úgy kell elképzelni, hogy elkezdik ilyen csendesen megfontoltan, sustorognak, hogy jaj elmentél hova lettél, aztán begorombulnak, ütnek vágnak, és akkor már üvöltik mint a sakál, de tényleg vadállat módjára, hogy jaj egyetlen szerelmem, bármit megteszek, viszem a táskádat minden, csak gyere vissza hozzám egy fél pillanatra, na légyszi
nem bántalak, ahogy öröegszel, úgy ül ki rajtad az elaggott szentimentalizmus minden jegye. mondd, a vágy messze száll olvasásakor nem morzsoltál el egy könnycseppet? naaaa, titokban? ugye...