Nagyon nagy a siker!Minden ismerősöm aki utálja
Horn budogjait(SZDSZ),már küldi is vissza a szaros levelüket a 4,5%-al búcsúzó Baszott Demokratáknak!
Gosztustalan ,szemét kampányukban Geszti és a K.annyja is segíti őket......
No comment........
Sláger rádióóóóóóóóóóóóóóóó,akik még fizetni sem akarnak.
C.
Medgyessy levelét is küldhetitek vissza,ha még nem használtátotk el a klotyón!
Most mondjak egy orszagot ahol nem volt komenizmus? Mexiko?
Felreertes ne essek, igen a komenzismus nelkul sokkal magasabb szinvonalon elhetnenk... De! Nem az anyagi javaktol lesz valaki boldog.. Hubazz, de kozhely..
Mára az SZDSZ az Mszp nyalingere lett, nincs semmi mondanivalójuk, Kuncze és Kovács együtt nyilatkozik és sajttájtat (pl. Szombathely, ma reggel a minelnöki beszédről az ATV-n, stb.)
Zeneileg szólva: az eddig is rettenetes fals és hamis hangokat kornyikáló 3 tenor közé belekeveredett (beleizzadta magát) a basszus, a kakofonia diadalára.
Nincs itt nemecsek rendszerváltó párt, meg életüket feláldozó politikusok (tudod, ki volt az? Antall és Csengey. Ők volóban belehaltak a rendszerváltásba. Az SZDSZ meg a nyílt antikommunizmusból a hazájára fegyvert fogó pufajkással lepaktáltak és árulták a hazát. Igen, ez a pontos definíció, egy gyékényen.
Köszi, de nem kell egy ilyen kórus. Rendben van, postázzunk nekik egy rövid levelet: "Tünés!"
Sajnos, odaadtam a lányom sivatagi ugróegerének az egészet, borítékostul, mindenestôl!
Szorgalmasan apró darabokra rágta,és várkozásommal ellentétben, nem fordult föl.
Hogy az egerek mi mindent kibírnak .... (jelzem, a maszop hasonló reklámjait is "bedolgozta" fészeknek, és attól se fordult föl, idáig legalábbis.)
Figyelem, "szadesz & maszop-hívô" etsak! Potenciális választói réteg a rágcsálók népes tábora!
Én csak és kizárólag arra gondoltam, hogy az én végzettségemmel és az én beosztásomban egy olyan országban, ahol nem volt komenizmus, az életszínvonalam sokkal magasabb lenne. A szüleimé is, a testvéremé is. Ennyi.
"kézcsókos plakátokat ragasztanak..."
De ez mér fáj olyan nagyon?
A Fityesz is ezt csinálta:
"Ha képviselő, legyen Kövér."
Csak mostanában ilyen búvalbaszottak.
Igazad lenne,ha nem árulták volna el az SZDSZ-es politikusok a saját eszméiket és ma már a SÁTÁN-nal paktálnak a hatalomért!
Kuncze amúgy nem kockáztatott soha,mert megvárta a rendszerváltást és csak 92-ben ment le a Mérleg utcába!BÁTOR TETT VOLT!!!!
Ma ,már csak szar emberek vezetik az SZDSZ-t és este együtt nosztalgiáznak a diktatúra embereivel,akik elvették az ország jövőjét!!!
ABCUG MEDGYESSY!
Csilla
A boritékokat ne felejtsétek!
A Szabad Demokraták Szövetségének politikusai, illetve a párt előzményeinek politikusai közül sokan személyes egzisztenciájukat, nyugodt, rendőri zaklatásoktól mentes életüket tették kockára azért, hogy a Vámpír által eltékozolt ifjúságot követő nemzedék már ne így éljen. Az SZDSZ egy szabad, demokratikus választást követően, a magyar választópolgárok által 1994-ben legerősebbnek kívánt párttal lépett koalícióra. Nem ÁVH-sokkal, nem gyilkosokkal, nem körömletépőkkel, ahogy szélsőjobbos asztaltársaink ezt előszeretettel hangoztatják. Az SZDSZ ma is azért tevékenykedik, hogy ennek az országnak és az itt élőknek jobb legyen. Lehet bírálni az elveiket, értékeiket, de a gyűlöletre nincs magyarázat. Én a magam részéről nem fogom bántalmazni a Fideszes, MDF-es vagy MIÉP-es kopogtatócédula gyűjtőket, és nem fogom összeköpdösni a választási céduláikat és plakátjaikat sem. Lelkük rajta, hogy kit támogatnak.
1. a hentesek 1 kg helyett 95 deka húst mérjenek a ribellárisoknak.Igy 20 vásárlás alatt egy teljes kilóval kevesebbet kap a pénzéért, ami igy hamarabb elfogy
2. a mocskos komenista Mécs Imrének 2 dioptriával gyengébb szemüveget csiszoljon az optikus, igy nem lát majd jól, nekimegy az ajtónak , orvosra is költhet, fogy a libsi-vagyon!
3. ne engedjük az ajtóban előre Kóródi Máriát, mert nem csak nő, de zsidóbérenc párttag is, igy mindenhonnan elkésik jól.
4. Magyar Bálint haját "véletlenül" fésülje balra beavatott fodrászunk, igy is rásütve a baloldaliság stigmáját arra az idegenszívűre.
5. a budapesti buszok plafonját vegyük lejjebb fél méterrel, igy Fodor Gábor nem fér fel.ezen intézkedésünk uakkor nem érinti hátrányosan minelnökünk,áldassék a neve !(mert Mercin jár, na)
6. Csúzlizzuk fenékbe Pető Ivánt, biztos nagyot ugrik majd!
7. Rogán Toncsi szégyenitse meg Kuncze Gábort egy szkanderversenyen!
30 éves vagyok. És a fiatalságom ugrott a kommunizmus miatt. Most kezdek úgy élni, mint ott, ahol nem volt kommunizmus. Lehet hogy igazságtalan vagyok, elismerem, de egyszerűen nem tudom nem gyűlölni azokat, akik összeállnak a volt elnyomókkal. Sajnálom, de nem megy.
Nem tudom melyik korosztályba tartozol de ha van gyermeked vagy szüleid melyikért vállalnád a felelőséget, hogy úgy gondolkodik vagy tesz mint te ?
Én a magam részéről csak a magam tetteiért vállalom 100%ban felelőséget. A hozzátartozóimat csak befolyásolni tudom.
foglalkoztat mostanaban a kerdes - bar nem hiszem
hogy ide tartozna - hogy az un. jobboldal mire
kepes a valasztasok - a rendkivul fontos valasztasok - megnyeresere. foleg a technikai
temak erdekelnek. a hajdani kekcedulas dolgok
reinkarnacioja. majdhogynem topicot lehetne inditani. az elso lepes ugy tunik a kopogtatocedulak megszerzese, esetlegesen duplazasa es igy az ellenfelek kizarasa. milyen
modszerek johetnek meg? lesz e peldaul megfelemlites? hany helyrol fogom hallani 2 honap
alatt a hazaarulo szot? ez miert csak a jobboldal
privilegiuma. tehat kivalo alkalom annak megfigyelesere hogy a jobboldal az altala annyira
ahitott hatalmat es az ezzel jaro penzt hogy akarja and/or fogja megszerezni. az antal kormanyban volt legalabb annyi becsulet hogy az
utolso honapokban leallitotta az apv rt mukodeset.
Ezeknek a dumáknak az ideje lejárt. Se nem jópofák, se nem érdekesek, legfeljebb szánalmasak... Ez az! Osszá' ki nekik dádát! Báncsák a szegény szaDEATHot, már az ág is őket húzza, hát ezért költöztek el a Gizella utcába, a Mérlegben nem volt semmiféle ág, itt meg... :)))
Egy kicsit még hadd gyönyörködjek ebben a mondatban:
Ezeknek a dumáknak az ideje lejárt Ez valami csodaszép. Ilyenre egy strucc sem lenne képes.
Szánni az elvakult gyülöletért , Má' itt is báncsák a szadeszot, én komolyan mingyá könnyet ejtek..
s a történelmi ismeretek Az meg főleg... Itt van mingyá ez a Várárhelyi család, ha nem lennének ilyen hiányosak a történelmi ismereteink, egyből tudnánk őket hova tenni....
, az emberi tolerancia teljes hiánya. Hüpp. Hüpp.
Pedig aszittem már, az az emberi tolerancia, hogy Orbán hasonmásokat keresnek, és kézcsókos plakátokat ragasztanak...
Ellentétben veletek meggyőződésem , ha a Szadesz ezen az úton halad , most még nem is , de a következő választás legerősebb pártja lesz. Hihihi hahaha hehehe hahaha.
Az ész mindig felülkerekedik , a butaságon , az emberi kisstilűségen. Ugye te írtad ezt:
"akkor inkább Ti vagytok akiket szánni kell"?
Hát, nem volt igazad...
Nem érzitek, hogy valahol mélyen igen szánalmas ez az "Önök be sem jutnak" szöveg, akármelyik kispártra vonatkoztatva? Csókolom, a Szadesz be fog jutni? No és hová? A Parlamentbe?
Ja, az lehet, ha megnézik a Koronát, akkor ingyen beengedik őket...
Egyébként sikerült elvégezni az óvodát??? Ez az irigység hangja? :)))
Ha hozzászólásaitokban rejtett értelmi képességeitekre gondolok , akkor inkább Ti vagytok akiket szánni kell.Szánni az elvakult gyülöletért , aminek az alapja a fülbe sűgás , s a történelmi ismeretek , az emberi tolerancia teljes hiánya.
Ellentétben veletek meggyőződésem , ha a Szadesz ezen az úton halad , most még nem is , de a következő választás legerősebb pártja lesz.
Az ész mindig felülkerekedik , a butaságon , az emberi kisstilűségen.