Keresés

Részletes keresés

ördög hárfája Creative Commons License 2019.05.01 0 0 3327

shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.29 0 0 3326
zákschőn Creative Commons License 2019.04.28 0 0 3325

✍🏻 Amikor kikapcsolják a magyar gazdaság lélegeztetőgépét, elzárják az Uniós csapokat, akkor fog mindenki rájönni, hogy mekkora rombolás is zajlott hazánkban. Az Uniós források nélkül ugyanis percek alatt államcsőd fog bekövetkezni. Bármennyire büszkék vagyunk a túrórudinkra, pálinkánkra, akácunkra, abból nehezen lehet működtetni ezt az országot. Még a mostani, minimumszintentartás sem menne. 9 év alatt sem látták be az emberek, hogy Orbán Viktor beteg, és nem éppen az influenzára gondolok. A saját hatalmába beleőrült, személyi-kultuszába ragadt torz személyisége egészen döbbenetes, kontroll nélküli ámokfutásba váltott. Ez már nem a szélsőjobb szavazóinak szóló retorika, hanem kőkemény és csupasz elmebaj. A szó orvosi értelmében az. Az autoriter társadalmi berendezkedés dicsőítése a demokráciával szemben – egy zsarnok vágyálma.
Orbán Viktor alkalmatlan emberként, politikusként és miniszterelnökként képviselni ezt az országot. Orbán Viktor nem jelentheti ki egy nemzet nevében, hogy a tekintélyelvű vezetés jobb, mint a szabadság. Nem jelenheti ki azt, hogy egy nagy, közös akarat eredménye az ő országlása. A miniszterelnök mindenhatónak, mindentudónak képzeli magát. Egy isteni akarat művének, aki a hatalmát egy felsőbb lénytől kapta, akinek jogában áll dönteni emberek, családok sorsa, jövője, jelene, múltja felett. Aki élet és halál ura.
Aki ott ül a termekben vagy bárhol és tapsikol ennek a förtelemnek, az nem barátja ennek az országnak.
Az a politikus, aki közelről látja a betegség elhatalmasodását az egyszemélyi vezetőn, de semmit nem tesz ellene, az árulója ennek a népnek. Egy őrült magához hasonlókkal szereti körbevenni magát, akkor van biztonságban, akkor tud normálisnak látszani. Gondoljunk csak Matolcsy ámokfutására, a gyerek seggén lévő pöttytől a zongora- és kastélyvásárlási őrületig, a sorozatban írt könyvekig, amelyekben önmaga zsenialitását taglalja. Gondoljunk Kerényi tökéletesen elborult dolgaira.
Gondoljunk Hegedűs Zsuzsa beteg nézeteire, öncélú, értelmetlen baromságaira. A luxuskutyákkal tömött luxusautóra, ahogy a szegények közé vonul és disznót oszt. Ő a szülőanyja a közmunkának és a Minden Gyermek Lakjon Jól programnak. Ő volt Orbán közvetlen tanácsadója.
A beteg vezér körül sündörgők hadára is gondoljunk. Az éhes Lázárra, aki nem kevéssé terhelt, mint a jelenlegi király. A semmihez sem értő talpnyalókra, a hatalomba befészkelt haszonlesőkre. Ők tartják a paravánt ennek az őrületnek, mert ebből kilépni azt jelentené: lemondanak az előjogaikról, de a vezért lemondatni sem merik, mert buknának vele ők is. Falaznak hát, mert ez az érdekük. Falazni fognak akkor is, ha a bomlott gondolatok oda vezetnek, hogy ki kell lépni az Unióból, csatlakozni kell Oroszországhoz, vagy akár Azerbajdzsánhoz. Falaznának akkor is, ha Orbán egy nap hadat üzenne egy másik országnak, vagy bevezetné a pallosjogot. Megmagyaráznák, miért is normális a vegytiszta őrület. Egyetlen mondata volt Orbánnak, amivel egyet tudok érteni: Nem szabad tovább a vudu és a tabuk világába menekülnünk életünk kérdései elől. Ennek alapján én azt gondolom, nem lehet tovább tabu az ország vezetőjének elmeállapota.

 

shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.27 -1 0 3324

Communities across Ontario, Quebec, and New Brunswick have been hard at work helping those affected by flooding - it’s inspiring to see so many Canadians come together when our neighbours are in need. If you can, take some time today to volunteer!

 

Justin Trudeau

 

vaxintos Creative Commons License 2019.04.05 0 0 3323

nem    csak kolcsonkert        az Isten fizesse meg gondolta

Előzmény: vizeskettes (3322)
vizeskettes Creative Commons License 2019.04.04 0 1 3322

Megint loptál?

Előzmény: Kero Forever (3310)
vizeskettes Creative Commons License 2019.04.04 0 0 3321

Hi Kero.

Előzmény: Kero Forever (3311)
ördög hárfája Creative Commons License 2019.04.03 0 0 3320

Szentimentális Snidling Creative Commons License 2019.03.26 0 0 3318

ördög hárfája Creative Commons License 2019.03.25 0 0 3317

Ma 37 éve érkeztünk. Hó nem volt, de pont ilyen mocsok hideg..

Camo_BDU Creative Commons License 2019.03.10 0 1 3316

A legviccesebb ahogy a "jogi harcos feminista" Tisza Kata a Facebookon kiposztolta a hülyeséget, de a nagy jogvédelemben a szólásszabadság jogát elintézi annyival, hogy letiltja a hozzászólást hogy SENKI ne kritizálhassa és ne vitázzon azzal amit ő nagy okosan leírt. Erre mondják hogy kétszínű, hipokrata.

Előzmény: Kero Forever (3314)
Camo_BDU Creative Commons License 2019.03.10 0 1 3315

Gondolom ez valami vicc lehet.

 

"A feminizmus az emberek közti egyenrangúságról szól" - Nem, arról az egalitarian eszme szól. Ami magyarra fordítva is egyenlőséget jelent.

Eleve hogy jelentene EMBEREK közötti egyenlőséget mikor a FEMINA az nőkre vonatkozik, férfiakra nem? :D

A torz értelmezés azoknál van jelen, akik a mai feminizmust egyenlőségi háborúnak tekintik. Nem az. Csak a nők zakkant része gyűlöli a férfiakat. (A normális része meg nem, mert az érti hogy nincs semmiféle titkos férfi-összeesküvés a nők ellen.)

"A feminizmus tehát a férfiakat érő igazságtalanságok ellen is küzd." - Melyik dimenzióban? Mert a miénkben biztos nem. Hol láttad a nagy harcos feministákat, akik a gyerekmegítélésnél azért harcoltak hogy a férfi kapja meg a gyereket és nem a nő? :D Vagy hol láttad a harcoló feministákat akik azt követelték hogy kevesebb férfi és több nő legyen a szénbányák mélyén? XD

"A feminizmus felvállalása identitásként jelentőséggel bír." - Ez mit akarna jelenteni?

"Természetesen a felvállalása stigmatizációt vonhat maga után" - Magyar kifejezésekkel lehetetlen valamit leírni?

"mint minden szabadságjogvédelem" - A feminizmus elnyomja a férfiakat, nem szabaddá teszi a nőket.

"ezért aztán sokan nem vállalják fel" - Pontosítsunk. A zakkant feministákhoz a normális nők nem akarnak tartozni. Azért nem vállalják fel, mivel semmi közük hozzá, mivel a normális nő pont úgy elítéli a szélsőségeskedő feministákat, mint ahogy a normális férfi is elítéli őket és semmi kapcsolatot nem akarna velük.

"Helyette a humanizmus eszméjét inkább." - Azzal mi a gond? És az egalitarianizmussal... Ha már egyszer valójában AZ szól az egyenlőségről.


"A humanizmus azonban olyan nagyon általános érvényű fogalom, hogy valójában nem tematizál problémát." - A feminizmus a nyugaton olyan problémákat tematizál, amik NEM LÉTEZNEK. Azok a problémák mondjuk Szaúdi Arábiában léteznek és egyéb kemény muszlim országokban, Izrael bizonyos részein, meg Afrikában. Persze ott a valós probléma munkát jelentene, szóval azokról nem beszél a feminizmus. A nem létező probléma ellen könnyebb harcolni mint a létező probléma ellen.

"A feminizmus magában hordozza a társadalmi egyenlőtlenségek felismerését, kimondását, és a felelősség vállalását is." - A feminizmus egyenlőtlenséget hazudik, majd a nem létező probléma okának megnevezi felelősnek a férfitársadalmat. 

"Akkor is, ha ez egy sebezhető identitás." - Ez mit akar jelenteni? Mi sebezhető?

"Mégis az explicit társadalmi felelősségvállalásban rejlik az ereje." - Nem a társadalmat teszik felelőssé a feministák, hanem a férfiakat. A nő szerintük sosem lehet bűnös. Kivéve akkor, ha a nő megtagadja a feminizmust. Akkor ő is kiérdemli a gyűlöletet. 

"Merek küzdeni, amikor kiállok érte." - Mersz küzdeni azért, amid már megvan. Aha.

"Azt jelenti, hogy nem csak a saját egyéni sorsom érdekel, hanem tágabb értelemben is szolidaritást vállalok, ha másokat jogfosztás ér." - A férfiakat éri jogfosztás a nyugaton. Marhára senkit nem érdekel. Kis példa. A Google most több millió dollárt fizetett ki a női dolgozóinak hogy "csökkentsék a férfi-nő keresetek közötti különbséget". Aztán jött a kínos helyet, mert kiderült hogy volt különbség a férfi és női keresetek között a Google-nál. A férfiak jóval kevesebbet kerestek mint a nők. Pont azért mert a Google túlfizeti a nőket, a férfiakat meg pofán köpi az alacsonyabb fizetésekkel.

"A feminista identitás ily módon történelmi-társadalmi-politikai-morális szerepvállalás is, egy elnyomás fémjelezte érában, az emberi méltóság jegyében." - A feministák az elnyomók. Fel kellene már ismerni a valóságot, nem lila ködben élni.

"hogy a jövő generációi már magasabb szinten folytathassák a mondatot, amit anyáink el se mertek kezdeni" - Anyám pont ugyanúgy egyenlő volt mint apám. Sőt, a bíróságon joga is több volt, mikor elváltak. Manapság is több joga van a nőknek mint a férfiaknak. A feministák meg még ennél is sokkal inkább túl akarják tolni a biciklit, valamiféle cuckold szójatejes szájú gyenge béna lelki nyomorék férfitársadalmat akarnak, mert a női fasizmus és szexizmus az tök jó, a férfi meg csak aljaszemét féreg amit el kell taposni.

(Amúgy elárulnád Kero, hogy mi a franc köze van ennek Kanadához? Van feminista topic az Indexen, miért nem ott osztottad meg a femináci-mosdató szöveget...?) 

Előzmény: Kero Forever (3314)
Kero Forever Creative Commons License 2019.03.09 0 0 3314

Személyes szótáram: feminizmus


A feminizmus, minden felületes és torz értelmezéstől eltérően, nem jelent női felsőbbrendűséget.
Ha arra használják, az nem feminizmus, csak annak köntösébe bújtatott hatalmi harc.
A feminizmus az emberek közti egyenrangúságról szól, valós értelmezésében, beleértve a nemek, etnikumok, osztályok, életkorok közti azonos bánásmód esélyét.
A feminizmus tehát a férfiakat érő igazságtalanságok ellen is küzd.
A feminizmus felvállalása identitásként jelentőséggel bír.


Természetesen a felvállalása stigmatizációt vonhat maga után, mint minden szabadságjogvédelem, ezért aztán sokan nem vállalják fel. Helyette a humanizmus eszméjét inkább.
A humanizmus azonban olyan nagyon általános érvényű fogalom, hogy valójában nem tematizál problémát.


A feminizmus magában hordozza a társadalmi egyenlőtlenségek felismerését, kimondását, és a felelősség vállalását is.
Akkor is, ha ez egy sebezhető identitás.
Mégis az explicit társadalmi felelősségvállalásban rejlik az ereje.
Merek küzdeni, amikor kiállok érte.
Azt jelenti, hogy nem csak a saját egyéni sorsom érdekel, hanem tágabb értelemben is szolidaritást vállalok, ha másokat jogfosztás ér.
A feminista identitás ily módon történelmi-társadalmi-politikai-morális szerepvállalás is, egy elnyomás fémjelezte érában, az emberi méltóság jegyében.
Azt jelenti, hogy ami velem történik, annak tágabb kulturális kontextusban is látom az eshetőségét, okait, létrejöttének körülményeit, következményeit, szövődményeit, és a magam küzdelmén túlmutatóan megfogalmazom a vágyat és a szándékot, hogy a jövő generációi már magasabb szinten folytathassák a mondatot, amit anyáink el se mertek kezdeni.

 

Tisza Kata

Kero Forever Creative Commons License 2019.03.09 0 0 3313

Remélem elcsitul a balhé kis hazámban...

 

David Hockney

 

https://m.youtube.com/watch?v=vA_I0qwnh_w&feature=share

Kero Forever Creative Commons License 2019.02.24 0 0 3312

Kero Forever Creative Commons License 2019.02.24 0 0 3311

Kero Forever Creative Commons License 2019.02.15 0 0 3310

g-m Creative Commons License 2019.02.12 0 1 3309

40 centit :)

 

Kero Forever Creative Commons License 2019.02.12 0 0 3308

Kero Forever Creative Commons License 2019.02.12 0 0 3307
Kero Forever Creative Commons License 2019.02.06 0 0 3306
Kero Forever Creative Commons License 2019.02.02 0 0 3305
g-m Creative Commons License 2019.02.01 0 0 3304

Kero Forever Creative Commons License 2019.01.31 0 0 3303

ájsz beby ice :)

Kero Forever Creative Commons License 2019.01.25 -1 0 3302

Camo_BDU Creative Commons License 2019.01.22 0 0 3301

Hogy?

 

Az EU fenyegeti az Egyesült Királyságot. A képen az ellenkezője van.

 

Az Egyesült Királyság politikusai húzzák az időt. A képen nem ez van.

 

Az emberek megszavazták a kilépést, de az ország nincs a hajón.

 

Szóval a kép semmiben sem tükrözi a valóságot. 

 

Előzmény: Törölt nick (3297)
Kero Forever Creative Commons License 2019.01.21 -1 0 3300

Vedd fel CAA!

Kero Forever Creative Commons License 2019.01.21 -1 0 3299

Need a boost :)

Kero Forever Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 3298

:)

Előzmény: Törölt nick (3297)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 0 3297

(off)

a valóság kezd emlékeztetni erre a "propagandaképre"...

Előzmény: Camo_BDU (3288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!