Sziasztok!Én mindenkinek csak ajánlani tudnám:Dr.Szécsényi Istvánt(főorvos urat) a X.kerületben dolgozik.Tündéri,kedves,és igen nagy szakértelemmel bíró ember.Engem az utóbbi 10 év során többször műtött(legutóbb 2 hete),és sosem csalódtam benne.Igaz lasszóval kell elkapni a kedves főorvos urat,nagyon sok a munkája,de ha megvan utána nem ereszti el a kedves páciens,annyira tud(úgyhogy megéri futni néhány kört:).Nem fogsz benne csalódni!
Vissza kellett volna mennem hozzá rákszűrés meg Uh, és bakteriológia eredményekért...Nem volt időm, de mire visszamentem volna, már nem rendelt ott. Ilyenkor mi a teendő?..Fura, hogy az orvos egyszer csak nem rendel a korábbi helyen, és erről a rendelőintézet honlapján egy mondatot sem közölnek:S
Dr. Debreczeni Atillához jártam én is a XI.ker-i SZTK-ba, de sajnos már nincs ott. A neten a maros utcai magánrendelése, illetve egy magánklinika honlapja jön ki első találatként, de próbáltam én is jobban rákeresni és a Honvéd Kórházban is rendel, de csak nagyon keveset, szeptemberben példéul csak 16-án akkor is 4 órát.
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. Valaki nem tud egy normális nőgyógyászt Érden? Nemrég költöztem ide és nem tudom melyikhez kéne menni, persze sztk-alapon ha lehet. Köszi a válaszokat.
Sziasztok, nem tudom aktuális-e még, de lentebb vki kérdecett, Debreczeni Attiláról. Én tavaly januárban szültem nála a kisfiamat, terhesgondozásra is hozzájártam, és maximálisan meg voltam vele elégedve, a gondozás során bármi felmerült azonnal kivizsgált mindent, volt,hogy ő hívott fel, kedves, jó szakember. Szülésnél, nagyon hamar be ért, pedig hajnalba mentünk kórházba. Végül én császárral szültem, de azt is nagyon szépen és jól csinálta. Én jó szívvel merem ajánlani bárkinek. Én biztos, hogy mindig hozzá fogok járni. Ja és árak,2011-t tudok,akkor 10.000kért, hogy ez még így van-e azt nem tudom.
Második babánkat várjuk a férjemmel, 7 hetes terhes vagyok,orvos választás előtt,és szeretnék abban segítséget kérni,hogy ki az akit ajánlani tudtok jószívvel a 17.kerületben rendelő nőgyógyászt ?! Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek ! Amit előre is megköszönök !!
Nem ismerek itt senkit,de akik szimpatikusak lennének, az Dr.Gyopár Ernő, Dr.Szécsényi István, Dr.Kardos Gábor, Dr.Kubicsek Tamás, és Dr.Varga Horgosi Ágnes.
Esetleg a Medikard rendelőbe járt/jár valaki? Tudtok árakat írni,mind a rendelést,mind a szülést illetően?
Akár privátban is : vatael2@gmail.com Minden segítséget megköszönök !
Sziasztok! dr. Gyopár Ernő felől szeretnék érdeklődni, miszerint mennyibe kerül nála a szülés? Ha valaki tud segíteni, privátban elküldené nekem a választ? catpipster@gmail.com
Dr. Gyopár Ernőről szeretnék érdeklődni, hogy mostanában mennyibe kerül nála a szülés. Ha valaki tud segíteni, légyszi egy privát üzenetben küldje el nekem (g-sandi@freemail.hu).
A fiamat nála szültem 2005-ben, és csak jót tudok róla mondani. Most tervezem a második babát, ezért érdeklődök, hogy mire számítsak pénztárca tekintetében.
Látom, hogy többek is gondban vagytok nőgyógyász ügyileg...
Három gyermeket szültem, ugyanannál az orvosnál, és ugyanannál a szülésznőnél. Egyiket sem adnám semmiért! A Bajcsy-ban (X.ker.) szültem.
Az orvosom Dr. Gyopár Ernő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem véletlen, hogy a magam és mindhárom gyermekem életét a kezébe adtam. Minden várandósságom alatt türelmes (aggódó anyukáknál ez igen nagy segítség), lelkiismeretes (végigülte a 14 órás, 10 órás, 8 órás szüléseimet) volt. Biztonságban éreztem magunkat. Rendszeresen jártam hozzá, mindig odafigyelt rám, alapos volt. Bármikor felhívhattam, készséges volt. Ha hatalmas lexikon kupaccal érkeztem, mert bejelöltem a kérdéseimet, türelmesen válaszolt mindre. Ha beteg voltam (szüléstől független), meglátogatott a kórházban, hogy tud-e segíteni valamiben. Csak pozitív dolgok jutnak eszembe. Anesztes is a szülészeten.
A szülésznőm: Tóthné Varga Ildikó volt. Ma is imádom, tüneményes nő.
Mindketten olyanok, mint akire szüksége van egy fájdalomtól, aggodalomtól és talán félelemtől küszködő anyukajelöltnek!
Annyi borzalmat hallottam már orvosokról, és ilyenkor mindig hálát adok ezeknek az embereknek, hogy ezekben a borzalmakban nekem soha nem volt részem. Három gyönyörű és egészséges gyermek anyukája lehetek! Ez nagyon nagy ajándék!
Ha tudtam valakinek segíteni, örülök. Ha kérdésetek van, szívesen válaszolok, ha tudok - szilvasinemoni@invitel.hu
Végső elkeseredésemben jöttem fel a netre és találtam rá erre a fórumra.
Első kisbabámat várom most 7. hetesen. Pár éve élek fenn Pesten. Ahova évek óta járok nőgyógyászhoz tudatosan választottam, gondoltam előre, ha majd szülök megbízható nagy szakmai múlttal rendlekező valaki legyen. Sajnos most derült ki számomra hogy nem olyan mint amit én elvárok.
Ha valaki tud javasolni olyan nőgyógyászt, aki megbízható, lelkiismeretes, szakmailag a toppon van és nem kell nála órákat várakozni, hogy 2-3 percre rádnézzen, azt nagyon megköszönném.
Igazából csalódott vagyok és nem akartam ilyen helyezetbe kerülni, hogy terhesen ezen kelljen görcsölnöm, hogy kihez, hova is menjek. Nem próbálhatok ki orvosok sorát, hogy hátha valaki jó lesz, így nagyon remélem valaki tud nekem ajánlani valakit.
Pesten lakom egyébként a belvároshoz közel, így ha nem órákat kell utazni, az nem lenne baj.
Mivel nem vagyok még anya és minden nagyon új, ezért olyan dokira lenne szükségem, aki nem csak akkor mond valamit, ha kérdezek, vagy még akkor sem, hanem magától is javasol, esetleg rákérdez dolgokra.
Nem vagyunk anyagilag elengedve, de nem lenne baj, ha a kórház körülményei is megfelelőek lennének.
(akihez most járok a Bajcsyba, annak kint van a rendelőjében egy árlista jó nagy, feltűnő betűkkel..........havonta 10ezer a receptírás, 80e a normál szülés, 280e a császár.......) ez etikus? Normális dolog?
Dr. Séra Péter nőgyógyásszal nekünk sajnos negatív tapasztalatunk van. Nemrég költöztünk Lőrincre, a kedvesem pocakjában pedig 13 hete közös picink lakik. Az említett doktorhoz mentünk, a sok jó ajánlás miatt. A váróban azt láttuk, hogy a hölgyek kb. 5 perc alatt végeznek, kérdeztük is egymástól a párommal, hogy megvizsgálja-e őket egyáltalán. Gondoltuk, nem, mert nem mindenki kismama. Aztán a páromat, aki első alkalommal volt dokinál, szintén lerendezte 5 perc alatt. Faragatlan, modortalan stílusban beszélt vele, durván végezte a vizsgálatot, és friss kismamaként a párom a kérdéseit se tudta feltenni, olyan gyorsan kitessékelte. Annyit sikerült kérdezni, hogy ha nem sztk-ban, hanem magánorvosként keresnénk, akkor mi lenne. Erre azt válaszolta, hogy "majd megbeszéljük, hogyan működnek azok a dolgok". Lehet, hogy pénzért jobb szolgáltatást ad? De milyen orvos az olyan, aki az anyagiakra hajt? Megbízható forrásból tudjuk, hogy már történt panasztétel Séra doktor ellen, épp a modora miatt. Észben tarthatná, hogy nőkkel, kismamákkal foglalkozik, nem pedig ládákat pakol. (Elnézést a rakodómunkásoktól.) A google-val találhatók olyan oldalak, ahol Séra "urat" a legjobb 3-4-10 doktor között említik. Nem vagyok benne biztos, hogy ezek nem fizetett hirdetések...
Tudja valaki, hogy Mannah Rodwan doktor úrt hol lehet megtalálni mostanában? Mert a XIII. kerületi Szegedi úti rendelőben már nem praktizál. Nagyon fontos lenne. Köszi! Erika