Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.29 0 0 6
ráutaló magatartásod alapján korlátozottan cselekvőképesnek nyilvánítanak/gyámot rendelnek ki melléd ... :-D
Előzmény: lerr (-)
MGperY Creative Commons License 2003.04.29 0 0 5
"Én is szeretnék 16 millióért 500 milliós villát,"

nekem már az a 16 millió is elég lenne.

Előzmény: Fine Tune (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.29 0 0 4
Mennyire bejött. :(
Előzmény: Fine Tune (3)
Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 3
Mit mondjon szerencsétlen, most képzeld el, ha az igazságot mondaná.

Tisztelt Választóim!

Elsőként a mögöttem álló embereknek kell majd hálás lennem, ezért ők szakértelmüktől függetlenül jó poziciókat fognak kapni. Koaliciós társamat sem hagyhatom ki, ezért bár tudom, hogy Y,X iszonyatosan nagy seggfej és seggnyalóit teszi oda vezetőnek, ő kapja a Z, F,T minisztériumokat. Van egy pár multi mögöttem, nekik meg adókedvezményt és olcsó rabszolgamunkát igértem, megérthetik... Aztán itt vannak a szakszervezetek. Pár megbízható vezetőnek kiosztok képviselői helyeket, hát csak nem fognak saját maguk ellen tüntetni, nem igaz? A tagság majd május elsején baromfivirslit és lufit kap.
Megérthetik, hogy a költségvetés jó részét barátok cégébe kell belenyomni. Gondoljanak bele, van olyan cég, hogy egy milkát kért 5 millió személyhez szóló levélért, full-ra elintézve. Most ha én nyerek, az ilyenek dögöljenek meg?
Én is szeretnék 16 millióért 500 milliós villát, tele vagyok barátokkal, személyes ismerősökkel szóval picit feltuningolnám most már magam, ha lennének oly rendesek és rám szvaznának.

Önök, mint a legaktívabban szavazó lagnagyobb számú rétegnek igérem a legtöbbet, éppen ezért igéretem teljesítése kizárt, hiszen gondoljanak bele, hogy a fenébe tudnék ilyen költségvetésből ennyi embert támogatni főleg fentiek után.

Vajk Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2
nem keletkezik jogviszony a felek között, azt hiszem:)
tantris17 Creative Commons License 2002.02.01 0 0 1
A mondatodnak azzal a reszevel egyetertek, hogy ez biztos hulyeseg.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 0
ráutal0?
p0litikus0kt0l?
lerr Creative Commons License 2002.02.01 0 0 topiknyitó
Van egy érdekes ötletem:)
persze biztos hülyeség, de azért ideírom. Legalább lazítunk egy picit egymás anyázásában:))

Szóval a jog ugye iser olyat, hogy egy szerződés nem csak írásban jöhet létre, hanem szóban is pl. ráutaló magatartással:)

Tehát a politikusok választások előtti ígéreteit ezen az alapon nem lehetne behajtani?:)

Mi történne akkor?:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!