Keresés

Részletes keresés

PAPEN Creative Commons License 2002.02.04 0 0 64
1. Orbán és Kövér likvidálásáról az írott sajtóban volt szó.

2. Ami rossz, sz rossz, még ha mások szépíteni is akarják. Ennyi kritikát Bolgár György is elviselhet (a szegény).

3. Nem értelmezés kérdése, ma a mai médiában balos túlsúly van. Ez axióma.

4. Mondjuk a munkaerőpiac személyekre lebontva nagyjából piaci alapon műxik. Most majd jön a jó balos kritika, hogy a négy évszakért is a mostani kormány a felelős. Pl. Karcag esetéről nem tudok, de azt tudom, hogy Makón, a Diószegi Sámuel Kh-ben nem 4 éve, hanem régebben szeretnének oszt-vez főo-t keresni. Na és (H.Gy. szavaival)

5. Az a skandallum, hogy az mszp most veri a mellét, de amikor tehetett, akkor semmit sem tett. Jó infóid vannak az eü-ről, légy szíves nézd meg pl. a fizetési vagy a finanszírozási adatokat 94-98 között. Egy ilyen "szakértői" kormány ne találja most fel a spanyol viaszt.

Előzmény: hócipő (42)
dödöle Creative Commons License 2002.02.01 0 0 63
Látnok, bár ne lennék. Bukunk. Köszönhetően papjainknak, műveletlen, bunkó, primitív, nyelveket nyalni sem tudó lapíróinknak, egyszóval nagy córesz.
Lehetőség? Lazábban, ezt vennék a népek!
dödöle Creative Commons License 2002.02.01 0 0 62
Nézetem szerint nagyon okosak ők. Pl tegnap. Szerintem mélyen elfogult Mészáros behívott két ragyogó embert, próbálta őket terelgetni, nem sikerült, figyelő néző okult. Nézői véleménye kinek így, kinek úgy, tárgyi tudása gyarapult. Sz
ttaarrllee Creative Commons License 2002.02.01 0 0 61
"Bár jobban járna a jobboldal, ha csinálna helyettük másikat... "

Van jobb. Kristóf Attila.
Aki szereti a finom humort, de amellett el tudja viselni azt, hogy az író jobbos, annak ajánlom figyelmébe.

Előzmény: PuPu (58)
pindiy Creative Commons License 2002.02.01 0 0 60
Drága lyó Bella néni, hogy miket nem kivánsz te neki::))))))
Előzmény: PuPu (58)
ttaarrllee Creative Commons License 2002.02.01 0 0 59
"erről volt szó akkor"

Hát akkor mégiscsak hazudott a MÉDIA, mert ők úgy állították be, mintha ez lenne az a felszólalás.

Persze egy frászt hazudott.
Nekik éppúgy fogalmuk sem volt az általad elmagyarázott dolgokról, mint nekem.
Pedig a sajtó munkatársait azért fizetik (Hogy ki az a marha?), hogy ismerjék a környülményeket.

Előzmény: Jo Tunder (56)
PuPu Creative Commons License 2002.02.01 0 0 58
Biztosan van, ami megfontolandó, - de annyira szélsőségesen elfogult, gyűlölködő és uszító a műsor, hogy nem lehet komolyan venni őket.
Másrészt engem nem nagyon tud lekötni ez a "Zseni veszett el Önben! Szintúgy Önben, nemkülönben!" típusú műsor, - még ha annyira magabiztosak is, hogy azt hiszik, csak nekik lehet igazuk, akkor is legalább egy valaki kellene, aki eljátssza a műsorban az ördög ügyvédje szerepét.
Persze a valódi vitától irtóznak, - a Napkeltében is van az a koma jobbról, aki azt hiszi, hogy az a dolga, hogy bunkón közbekiabáljon, ha a vendég elmondja a véleményét, - attól lesz igaza...
SZVSZ ezt a jobboldali társaságot először be kellene iratni a Bella nénihez tánc és illemtanra, - aztán kellene nekik egy tisztességes lelkipásztor, aki elmagyarázza nekik, hogy mi az, hogy erkölcs, - aztán megtaníthatná őket valaki anélkül beszélni, hogy vértolulásos lenne a fejük, - no, és akkor lehetne újból kisérletezni.
Bár jobban járna a jobboldal, ha csinálna helyettük másikat...
:O)))
Előzmény: ttaarrllee (55)
Jo Tunder Creative Commons License 2002.02.01 0 0 57
ja és én láttam az igazi jobbos televiziós dumagépet, Rush Limbaught, na ő vicces. (ugy tudom súlyos beteg). Lovasék öt kopirozzák, szánalmasan. Rush iszonyuan tudott beszélni, zseniális egy fazon volt, nagyon tehetséges ember. utáltam amit mond, de ahogy mondta...
Előzmény: ttaarrllee (55)
Jo Tunder Creative Commons License 2002.02.01 0 0 56
kedves ttaarrllee,

a helyzet a következő.
az amerikai képviselőházban van egy lehetőség arra, hogy un. nem törvényhozási vita folyjon. ez egy ösi hagyomány. a neve Special Order. ezek az ülásek a rendes session után folytathatók le.

erről volt szó akkor.

az vett részt a Special Orderen aki beszélni akart, plusz egy kaliforniai képviselő, bizonyos Dornan, aki a következő ordert tartotta, még adott is pár percet Lantoséknak, és mondott néhány keresetlen szót Csurkáról. Aki tudja ki Dornan képviselő (egy örjöngő szélsőjobbos, aki gyilkosnak nevezte Clintont, de orditva) jól szórakozhatott az ügyön.

Előzmény: ttaarrllee (54)
ttaarrllee Creative Commons License 2002.02.01 0 0 55
Na most megmondom a tárgyilagost.
Bayer, Lovas, Bencsik stílusa tahó, fogalmazásuk gyenge, nézőpontjuk egyoldalú. ----
Viszont mondanivalójuk megfontolandó, hiánypótló és érdeklődésre számottartó. +++
Előzmény: PuPu (46)
ttaarrllee Creative Commons License 2002.02.01 0 0 54
"Azt meg senki nem lathatja,hogy hanyan vannak a teremben,mert rogzitett kameraval kozvetitik es csak az eppen felszolalo lathato es senki mas."

Én másképp emlékszem. Mégpedig úgy, hogy láttam Tom Lantost, és körülötte egy csomó üres széket.
Kérem mondja el más is, hogyan emlékszik vissza erre a jelenetre!

Előzmény: Derek (35)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.02.01 0 0 53
Hja kérlek..
"Az idegen szép"- amíg nem román
"Sajtószabadságot"- amíg mi beszélünk
Még nem tanultad meg?!
Előzmény: IDKFA (52)
IDKFA Creative Commons License 2002.02.01 0 0 52
friderikuszra mondott valamit az ORTT?

idkfa for Doom by SpydercoPolice
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

IDKFA Creative Commons License 2002.02.01 0 0 51
"Hát akkor ki a fene találja ki? És miért kell Lovaséknak mindezeket ismertetni? "

Vegyük például a palesztinok ivartalanításáról szóló cikket.
- Izraelben találták ki, nem Lovásék.
- Azért kell ezeket ismertetni, amiért a holokausztot is ismertetik bizonyos körök naponta. Hogy felhívja az emberek figyelmét a szörnyűségekre.

Előzmény: rizsa. (48)
repeant Creative Commons License 2002.02.01 0 0 50
Szeretném jelezni, hogy az ORTT-ben vannak fideszesek is, akik ugye - ha jól tudom - a Lovas műsort szintén törvényellenesnek bélyegezték.

Na most ez vajon mint mond Lovasnak, Bayernek?

Mikor kapnak észbe???

Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.02.01 0 0 49
Azt lehet tudni, hogy KONKRÉTAN mi volt az ok?
rizsa. Creative Commons License 2002.02.01 0 0 48
"Az ORTT kezdi összekeverni a dolgokat. Azért, mert bizonyos hírek, információk kellemetlenek bizonyos emberekre nézve, attól az még tény. Ezeket a csúnya ügyeket nem Lovasék találják ki, csak ismertetik. "

Hát akkor ki a fene találja ki? És miért kell Lovaséknak mindezeket ismertetni?

rizsa.

Előzmény: IDKFA (41)
maffiavelli Creative Commons License 2002.02.01 0 0 47
Egyszerű ügyekről, egyszerű emberekről egyszerűen.
Előzmény: rizsa. (45)
PuPu Creative Commons License 2002.02.01 0 0 46
Kár volt leállítani őket.
Ezek a szerencsétlenek baromi jól demonstrálták a pálinkásbutykosban ázó nemzeti zászlójukkal, meg a válogatottan debil erőlködésükkel a jobboldal uralkodó stílusát, - én mindíg azon vigyorogtam, hogy kevés számú értelmes jobboldali barátaim milyen feszengve nézegethetik őket...
Komolyan mondom, - mindenkinek egyszer érdemes megnézni őket, ahogy sunyin zsidózgatnak, gyűlölködnek és öblögetik a nagy kenetes dumájukat, mint a nemzet bánatos lelkiismerete.
Viccesek...
rizsa. Creative Commons License 2002.02.01 0 0 45
Jaaaaaaajj! Te egyszerű

rizsa.

Előzmény: maffiavelli (43)
dödöle Creative Commons License 2002.02.01 0 0 44
Kicsit elbeszélünk itten egymás mellett. Nem baj. Jön a tavasz. Az első fogásról értesítelek. Csorogjon a nyálad! -:)
d.
Előzmény: Derek (40)
maffiavelli Creative Commons License 2002.02.01 0 0 43
Bayer megvédte Körmendit, erre az ORTT elmeszelte a sajtóklubot.
A Libri bojkottálta Bayert, erre Orbán interjút adott a Libri kiadványába.
Lehet, hogy mégsem szeretik őt annyira?
hócipő Creative Commons License 2002.02.01 0 0 42
***Papen***

Mond már meg légy szíves, hogy a balos (hétfői) műsorban valamint pl. a naptv-ben mikor akarták Orbánékat lámpavasra akasztani s mikor alkalmaztak olyan jelzőket, hogy mocsadék, stb., továbbá mikor olvasnak fel nyilvánvalóan totál hazugságokat valóságnak feltüntetve anélkül, hogy később esetleg annyi böffentsenek, hogy pardon tévedtünk... ???

Ezen kívül mikor hülyézték le a pénteki sajtóklubot hétfőn???

Majd ha lesz ilyen akkor lesz balos túlsúly - a Te értelmezésed szerint.

Mondjuk kíváncsi leszek, miként fogják ( ha fogják) ma este kommentálni, hogy Karcagra 1 azaz egy orvost se lehet keríteni osztályvezetői állásba -igaz hadsereg nélküli tábornokként- a fertőző osztályra ?

Persze ez is a cuclib túlsúly miatt van, megtiltották az orvosoknak a mocskos kommenisták, hogy Karcagra menjenek orvosnak. Ez tényleg skandallum !!!

Előzmény: PAPEN (14)
IDKFA Creative Commons License 2002.02.01 0 0 41
Szegény Lovasék. Szerencsétlenek ötször olvasnak fel mindent, szerzővel, újságcikkel, stb-vel együtt, nehogy az a vád érje őket, hogy nem a tényeket nyomják.

Az utóbbi időben minden ilyen után még elviccelődnek azon, hogy milyen módon fogja a ballib média kicsavarni a mondandójukat és az tálalni. És bejön! Pont ahogy mondják...

Az ORTT kezdi összekeverni a dolgokat. Azért, mert bizonyos hírek, információk kellemetlenek bizonyos emberekre nézve, attól az még tény. Ezeket a csúnya ügyeket nem Lovasék találják ki, csak ismertetik.

Ha Izraelben megjelenhet egy újságban palesztínok ivartalanításáról szóló cikk, akkor azt nem Lovasékon kellene leverni. Az ORTT tiltakozzon Izrael ellen. Vagy aki ellen csak akar...

Jut eszembe, mit szólt az ORTT Friderikusz "csőcselékezéséhez" ? Ja, semmit? Gondoltam...

Előzmény: habi8nak (-)
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 40
"A TV-ben azt láttam, amit Te , ha kiváncsi vagy állandóan láthatsz ezek szerint."

Aki akarja lathatja,valamelyik ESPN csatorna szokta adni, de itt az a szabaly,hogy semmifele komentar semmi nincs hozza,egyszeruen beallitanak egy kamerat a szonok ele es azt adjak. es akit erdekel az nezheti egesz nap.De ugyanez a csatorna leadja pl a moszkvai TV hiradojat is angol alamondassal.

Előzmény: dödöle (38)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 39
az ortt-ben mar kiegyensulyozottan es harmonikusan mukodik az a nagykoalicio, ami var rank az aprilisi valasztasok utan... visszasirjuk majd meg a 72%-os maszop-szadesz kormanyt is a 90%-os fidesz-maszop-szadesz-madof-kisgizda nagykoala intezkedeseinek fenyeben...
Előzmény: AnthonySoprano (36)
dödöle Creative Commons License 2002.02.01 0 0 38
Elhiszem, Te vagy otthon.
Avar honnan vette? Megpróbálom szószerint: A Csurka dolgozat képviselőházi vitájában a legnyagyobb vihart, még a demokraták között is az váltotta ki.... Ez blikkfang volt. A TV-ben azt láttam, amit Te , ha kiváncsi vagy állandóan láthatsz ezek szerint.
Előzmény: Derek (35)
IPOS Creative Commons License 2002.02.01 0 0 37
Próba, szerencse :)

Azért remélem, nem tiltják be. Nem sokat nézem a tévét, de ezt mindig.
Én készülök rá...

Előzmény: Törölt nick (34)
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.02.01 0 0 36
Emberek! Ez a Körmendy-Ékes nevü nőszemély ennyire nyomja a Fidesz-Szdsz/Fidesz-Mszp vonalat?
Hányan és kik a tagjai a Panaszbizottságnak? Mert ezt az "egyhangúlagot" nem veszi be a gyomrom. Ez ugye nem a héttagú csapat (aminek egyik tagja Bánlaki József államtitkár)?
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 35
"Emlékszem, a magyar TV is adta. Napirend után Tom Lantos felszólalt, kb olyan hallgatóság előtt, mint Bauer szokott éjfél után a magyar parlamentben. "

Az USA kongresszusa a koltsegvetes vitajatol es annak megszavazasatol eltekintve mindig ures terem mellett megy. Teljesen mindegy egyebkent is,hogy hanyan vannak ott,mert ami ott elhangzik az jegyzokonyvbe kerul ugyanugy mintha tele lenne a terem, es a megfelelo kongresszusi bizottsagok foglalkoznak a dologgal. Azt meg senki nem lathatja,hogy hanyan vannak a teremben,mert rogzitett kameraval kozvetitik es csak az eppen felszolalo lathato es senki mas.

Előzmény: dödöle (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!