Keresés

Részletes keresés

Timna Creative Commons License 2002.02.03 0 0 6
Aham, jól elbasztam, de legalább már tudom, hogy kell ilyen effektet csinálni :)

Akkor most a jó URL:

Az elveszett szentírás

Timna Creative Commons License 2002.02.03 0 0 5
Azért van még egy jó oldal, Kisfaludy mester se rossz :)

Timna Creative Commons License 2002.02.03 0 0 4
OK, kollega :)
Kösz a linket, bár ezt már ismertem tavalyról - bár elhagytam. De most hogy ismét megvan, asszem, ezt most lementem :)
Előzmény: Mogorva (3)
Mogorva Creative Commons License 2002.02.03 0 0 3
Zt az oldalt én is keresem, ha véletlen meglesz, gondolj rám is.

Addig is egy gyöngyszem a "mestertől"... :)

Előzmény: Timna (2)
Timna Creative Commons License 2002.02.02 0 0 2
Nobody? :(
Timna Creative Commons License 2002.02.01 0 0 1
97 decemberében írt róla a Westel "Találkozások" magazinja... na jó, nem fárasztlak titeket... Plíz help!!
Előzmény: Timna (-)
Timna Creative Commons License 2002.02.01 0 0 0
aham, hát tettem még egy próbát, az URL meglett. nem is a BME alatt volt :) viszont a wayback machine nem ismeri, ergo NAGY A GÁÁÁZ... :(
http://dragon.klte.hu/~olaha/mars/
Előzmény: Timna (-)
Timna Creative Commons License 2002.02.01 0 0 topiknyitó
Gyermekeim, 98-ban kezdtem netezni, és még tán azon frissiben belebotlottam Oláh András ufológus honlapjába... Hát azóta nem röhögtem magam könnyesre, viszont az oldalt nem mentettem le... Az URL-t se tudom...
Mindenféle magyar keresőkkel nekiestem a témának még tavaly nyáron, talán az URL is megvolt, az oldal viszont már TUTIRA nincs rajta... valahol a BME szerverén volt...
Ha valakinek megvolna ez az oldal, vagy az URL, az natyon király lenne, mert előbbi esetben elérném tőle ezt az ereklyét, egyéb esetben pedig a webarchívummal próbálnám előcsalogatni eme világirodalmi és történelmi gyöngyszemet!!!
Köszi előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!