Keresés

Részletes keresés

baman Creative Commons License 2002.02.04 0 0 3
Tomcat!

ez is valami (es eszembe is juthatott volna), koszonet erte. de a fodij kiosztasa tovabb varat magara ;-)

szinte lehetetlen elhinnem, hogy emberek hatalmas serege el egyutt ezzel az idiota funkcioval. neman turi ezt mindenki? hogy lehet ezt birni szo nelkul? ;-) (vigyorgok, de alapvetoen komolyan kerdezem).

udv.

Előzmény: F14A Tomcat (2)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2
A konkrét esetre megoldást nem, de "átverést" tudok. Shift-F4-et nyomj a Commandernek, akkor az aktuális könyvtárban nyithatsz egy fájlt, amit notepaddel szerkesztesz.
Előzmény: baman (-)
Tub Creative Commons License 2002.02.01 0 0 1
De ha valaki tudja win2k alatt a megoldást, az is íjon ide nyugodtan:)))
Meghülyülök tőle néha.
Előzmény: baman (-)
tere Creative Commons License 2002.01.31 0 0 0
Baman, azok a Te dokumentumaid, punktum! Billy kitalálta a tutit. Tessék csak oda menteni! Ez a Microsoft ajándéka: saját dokumentumaim mappa. A mai világban senki semminek nem tud örülni? :)))))))))))))
baman Creative Commons License 2002.01.31 0 0 topiknyitó
sz'tok!

elkepesztoen nagyon szeretnem tudni, hogy a tudomany mai allasa szerint lehetseges-e XP alatt azt beallitani, hogy 'elfelejtse' a rendszer a 'My Documents' konyvtart, es soha nem akarjon MAGATOL odarakni semmit?

egesz egyszeruen megorulok attol, hogy majdnem minden alkalmazas azt tekinti a vilag kozepenek, es a 'save as' ablakban azt kinalja fel kapasbol. NT4 alatt termeszetesen nem volt ez a faszsag (98 alatt termeszetesen igen, de azt nem hasznaltam sosem rendszeresen), igy nagyon megrazott, hogy az NTrol atallva ezzel kellett szembesulnom.

mondok egy peldat! a 'windows commander'-ben ugy ki lehet rakni a fenti toolbar-ra akarmelyik program gyorsindito ikonjat. en legtobbet a 'notepad'-et hasznaltam igy, es NT4 alatt tokeletesen mukodott az, hogy menteskor aztan az aktiv ablakban levo konyvtarba kinalta fel a 'save as'-t, ahova en valoban menteni is akartam az uj fajlt.

XP alatt ez nem megy, jon a szaros "My Documents", es nem talaltam sehol semmi megoldast ennek megszuntetesere, csak ezen 'folder' helyenek atdefinialasara, azaz a "My Documents" ott lehet, ahol en akarom, de en oszinten szolva azt akarom, hogy ne legyen sehol. a kialakult munkamenetem nem dokumentum-alapu elet, igy erre nincs is szuksegem. de felolem persze ott lehet, ahol akar, csak ne kelljen tudnom rola.

tud valaki megoldast?

kosz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!