Remélem azért nem halt ki. Én is zsonglőrködöm különféle bigyókkal:) elég amatőr szinten. A bigyók közé tartozik a poi (meteor) és az ördögbot is.
Személy szerint a meteort jobban kedvelem, mert ott teljesen én irányítom a dolgokat, az ördögbot meg néha kicsúszik ez alól az irányítás alól...
Bár még emlékszem azokra a napokra, amikor a "meteorral" (először teniszlabda volt tényleges játék helyett) percenként, hasba, hátba, mellbe, fejbe és lábon vágtam magam...:) Hiába a saját káromon a legjobb tanulni, mert lassan automatikus volt az egyenes hát, és a mozgékony csukló.
Mindegy,
Lényeg a lényeg, nem tud valaki olyan magyar oldalakat, ahol ezeket meg lehetne találni?
Keresőztem már mindenhol de én béna vagyok ebben és nem találok...
Hol lehet pesten ördögbotot kapni?!!! írjátok meg mailemre. mert van botom csak áállandóan ragasztgatnom kelll. Ez egy jó kis oldal giffekkel meg mindenhttp://www.devilstick.de/english
Igen, azokat meg se próbálam (mármint a testfigurákat). Sok olyan trükk van, ami nincs rajta az általad felsorolt linkeken? Te hogy tanultál ördögbotozni?
Nekem is mániám az ördögbot, gyártom is őket, akár egyáni elképzelések, igények szerint is. Van egy rovatom a www.dunacafe.hu -n, ahonnan sokat megtudhattok erről a mókáról.
Huh, oki. Próbálok érthető lenni:)
Szal ha a te gépeden van a kép, és még nincs feltöltve valami szerverre, akkor az első lépés, hogy feltöltsd valami állandó statikus IP-vel rendelkező gépre, ami lehetőleg éjjel-nappal megy. Ha nem tudod, hogy hova, regisztrálj egy ingyenes tárhelyet adó szerveren magadnak egy accot. Pl. itt:
www.kisasszony.hu Na, szóval ha már valahol fenn vannak a neten a képek, akkor a fórumban a hozzászólásodnál egy ilyesmi sort írj be:
(img src="http://www.szerver.hu/kep.jpg")
Figyelj rá, hogy SOHA ne felejtsd ki s "http://" részt, különben nem fog megjelenni a kép! És figyelj arra is, hogy ne normális zárójeleket írj a sor elejére és végére, hanem kacsacsőröket.
Próbálkozni ajánlom valamelyik HTML-próba nevű topikot, van belőle egy rakással:)
Aztán pedig.. estére itt legyenek a képek a topikban! ;)
Igen, szerintem egyről beszélünk, sőt biztos... Szurkálnék be ide képecskéket is, de az a helyzet, hogy kezdő forumlátogatóként nem vágom a témát... Ha elmondod hogyan s mint akkor felrakom.
Hehe :)) Teljesen igazad van, tényleg virágbot amit a kezében tart :)) Nem is akármilyen... Személyesen is volt hozzá szerencsém. Ámde Veelát mennyien ismerik :))))
Igen-igen, a "goatársadalom" :))
So, azért azt hozzátenném, hogy nagyon sok flower-stick készítő van az országban, s természetesen mind azt mondja, hogy az Övé a legjobb. (ami nem is kétséges.) Én viszont azt tanácsolom mindenkinek ha teheti készítsen magának, azt lehet aztán imádni ezerrel! :)
És aki elkezd játszani, annak pedig kitartás, ez nem olyan ami elsőre sikerül :))
Viszont spacemantra tőled kérdezném, hogy esetleg meteorral (poi-val) foglalkozol é? Merthogy nekem igazán olcsón erre lenne most szükségem! :))
Pfuu, szóval árban legyen... :) 10E Huf nekem kicsit drágának tűnik :))
Örülünk hogy csatiztál a témához.
ja meg egy apro megjegyzes amit kifelejtettem, a kepen lathato zsonglor jatek villa kezeiben nem ordogbot, hanem viragbot (flower stick), csak nalunk tevesen ordogbotnak hivjak ezt is..
a devil stick pedig nem ordog bot (ez a szoszerinti forditas :D) hanem dobalos bot eredetileg, mert a devil valamilyen formaban gorogul azt jelenti hogy dobalni... de ez egyaltalan nem biztos, csak vissza mondom amit mas okos emberektol hallottam, es amit olvastam :D
na es gorogul sem tudok :D
az eredeti ordogbot kb ugy nez ki mintha ket kupot a csucskenel fogva osszetakolnank, es hosszabb is mint a viragbot, 66cm az optimalis.
hat elegge meglepodtem amikor meglattam egy haveromat a botommal a kezeben itt a forumon :D
szoval... mi gyartunk botokat, es boltokba is lehet kapni (pl. makara, bahiak, egyeb indiai boltok) de a boltokba kaphatokat nem szivesen ajanlom, -- nem elfogultsagbol -- de a nagy reszuk nagyon gyenge minosegu, es nagyon nehez vele jatszani, pl csuszik irtozatosan, ami a leglelkesebb kezdok turelmen is kikezd....
vannak olyanok is, amik eleg szep darabok, viszont 1-2 honapnyi hasznalat utan szetjonnek, a gumi lekopik rola, vagy szabalyosan le folyik :D
sot esetleg eltorik...
a zsonglor klub szerdankent van, ha jol emlekszem 5 oratol 8 ig, a kertesz utca 30-ban, valami suli tornatermeben, es van penteken is, a banan klubba, a goabolos sracokkal, nem tudom mostanaban tartanak-e ilyesmit...
nameg ha jo lesz az ido, akkor ujra taban :D
ha valakit erdekel, mi keszitunk botokat, a legkulonfelebb kivitelekben, uvegszalbol, szilikonbol, nagyon jo minosegben (na es szepek is:D)
:)) Remek...
Az ördögbot egy ősi indiai zsonglőrjáték. Legalábbis nekem is ezt mondták :)) bővebben szerintem keress rá ezekre a címekre, ha érdekel:
www.devilstiks.net
www.devilstik.org
itt biztosan találsz további linkeket.
Hello szia :)
Nos, nos... ördögbot és hasonlók :)? Hát persze hogy lehet kapni. Sok készítőt ismerek, sőt már Én magam is készítettem, de elég kezdetleges. Mindenesetre a vállalkozás a nyáron fellendül, és nagyon jó mindőségű ördögbotokat tudunk majd kínálni!
Hasonlók? :)
Pl meteor... Engem többekközött érdekelne hogy a meteor kellékeit tudja e valaki hogy hol szerezzem be olcsón. Szívesen csinálnék magamnak egyett..
Vagy ha esetleg tudnátok linkeket juttatni hozzám, mely honlapok ezzel foglalkoznak, so, ennek nagyon tudnék örülni! :))
Mese: Én kb 4 hónapja botozok, egész jól megy, s aki esetleg nem jut egyről a kettőre, tanácsolom Nekie hogy járjon el goa-partykra, esetleg zsonglőrklubba ahol szívesen segítenek a jófej arcok. Zsonglőrklubbot egyet tudok valahol a belvárosban, ha valakit esetleg mélyebben érdekel, utánna tudok keresni! Partyk pedig folyamatosan vannak, de erről is szívesen adok bővebb infót... :))
Reménykedem hogy felfut ez a topic, engem pl nagyon érdekel a téma, kiváncsi lennék mit hoznak össze olyan arcok akiket szintén érdekel...
Csak most tűnt fel, hogy erről még nincs is topik. Nem hiszem pedig, hogy itt senki más nem foglalkozik vele rajtam kívül, ezért tessék, itt a topik, írjatok a témában, ha van mondanivalótok.
Egy ismerősöm érdeklődött például, hogy hol lehet Pesten kapni. Ezt meg tudja valaki mondani?