Keresés

Részletes keresés

neonlájt Creative Commons License 2004.10.08 0 0 21

Hello!

Húha, jó régen lett ide írva:)

Remélem azért nem halt ki.  Én is zsonglőrködöm különféle bigyókkal:) elég amatőr szinten. A bigyók közé tartozik a poi (meteor) és az ördögbot is.

Személy szerint a meteort jobban kedvelem, mert ott teljesen én irányítom a dolgokat, az ördögbot meg néha kicsúszik ez alól az irányítás alól...

Bár még emlékszem azokra  a napokra, amikor a "meteorral" (először teniszlabda volt tényleges játék helyett) percenként, hasba, hátba, mellbe, fejbe és lábon vágtam magam...:) Hiába a saját káromon a legjobb tanulni, mert lassan automatikus volt az egyenes hát, és a mozgékony csukló.

Mindegy,

Lényeg a lényeg, nem tud valaki olyan magyar oldalakat, ahol ezeket meg lehetne találni?

Keresőztem már mindenhol de én béna vagyok ebben és nem találok...

Na, mindegy.

Gyakoroljon mindenki!:)

ßy: Neonlájt

Jose_FAD Creative Commons License 2002.09.23 0 0 20
Hol lehet pesten ördögbotot kapni?!!! írjátok meg mailemre. mert van botom csak áállandóan ragasztgatnom kelll. Ez egy jó kis oldal giffekkel meg mindenhttp://www.devilstick.de/english
crab Creative Commons License 2002.09.23 0 0 19
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy hol lehet Mo.-on ördögbotot rendelni?
Akár interneten, akár telefonon?

Ilyet:

only_brigi Creative Commons License 2002.09.12 0 0 18
Gyertek zsonglőrklubba! minden szerdán tabán... (amig a kegyes időjárás engedi) lehet leskelődni :D
Előzmény: Threepwood (17)
Threepwood Creative Commons License 2002.09.11 0 0 17
Igen, azokat meg se próbálam (mármint a testfigurákat). Sok olyan trükk van, ami nincs rajta az általad felsorolt linkeken? Te hogy tanultál ördögbotozni?
Előzmény: uszidzsinga (16)
uszidzsinga Creative Commons License 2002.09.11 0 0 16
Legnehezebb? Rengeteg van, én a tizedét sem tudom... Nekem a testfigurák tűnnek a legnehezebbnek, mint bokán vagy nyakon pörgetés...
Előzmény: Threepwood (15)
Threepwood Creative Commons License 2002.09.04 0 0 15
Én is imádom az ördögbotot. Tamás, szerinted melyik a legnehezebb trükk?
Előzmény: uszidzsinga (14)
uszidzsinga Creative Commons License 2002.08.27 0 0 14
Hello!

Nekem is mániám az ördögbot, gyártom is őket, akár egyáni elképzelések, igények szerint is. Van egy rovatom a www.dunacafe.hu -n, ahonnan sokat megtudhattok erről a mókáról.

üdv: Tamás

PETYUS Creative Commons License 2002.03.18 0 0 13
Laslow Creative Commons License 2002.03.18 0 0 12
Huh, oki. Próbálok érthető lenni:)
Szal ha a te gépeden van a kép, és még nincs feltöltve valami szerverre, akkor az első lépés, hogy feltöltsd valami állandó statikus IP-vel rendelkező gépre, ami lehetőleg éjjel-nappal megy. Ha nem tudod, hogy hova, regisztrálj egy ingyenes tárhelyet adó szerveren magadnak egy accot. Pl. itt:
www.kisasszony.hu
Na, szóval ha már valahol fenn vannak a neten a képek, akkor a fórumban a hozzászólásodnál egy ilyesmi sort írj be:

(img src="http://www.szerver.hu/kep.jpg")

Figyelj rá, hogy SOHA ne felejtsd ki s "http://" részt, különben nem fog megjelenni a kép! És figyelj arra is, hogy ne normális zárójeleket írj a sor elejére és végére, hanem kacsacsőröket.

Próbálkozni ajánlom valamelyik HTML-próba nevű topikot, van belőle egy rakással:)

Aztán pedig.. estére itt legyenek a képek a topikban! ;)

Laslow,
aki most rögtön ördögbotozni fog

Előzmény: only_brigi (11)
only_brigi Creative Commons License 2002.03.18 0 0 11
Igen, szerintem egyről beszélünk, sőt biztos... Szurkálnék be ide képecskéket is, de az a helyzet, hogy kezdő forumlátogatóként nem vágom a témát... Ha elmondod hogyan s mint akkor felrakom.
Előzmény: Laslow (10)
Laslow Creative Commons License 2002.03.14 0 0 10
A meteor az a két darab izé a hosszú-hosszú szallagokkal, amik mindenféle útvonalakat írnak le maguk után ahogy a levegőben suhannak?
Előzmény: only_brigi (9)
only_brigi Creative Commons License 2002.03.14 0 0 9
Hehe :)) Teljesen igazad van, tényleg virágbot amit a kezében tart :)) Nem is akármilyen... Személyesen is volt hozzá szerencsém. Ámde Veelát mennyien ismerik :))))
Igen-igen, a "goatársadalom" :))
So, azért azt hozzátenném, hogy nagyon sok flower-stick készítő van az országban, s természetesen mind azt mondja, hogy az Övé a legjobb. (ami nem is kétséges.) Én viszont azt tanácsolom mindenkinek ha teheti készítsen magának, azt lehet aztán imádni ezerrel! :)
És aki elkezd játszani, annak pedig kitartás, ez nem olyan ami elsőre sikerül :))
Viszont spacemantra tőled kérdezném, hogy esetleg meteorral (poi-val) foglalkozol é? Merthogy nekem igazán olcsón erre lenne most szükségem! :))
Pfuu, szóval árban legyen... :) 10E Huf nekem kicsit drágának tűnik :))
Örülünk hogy csatiztál a témához.

byez.flowerstick.brigi

Előzmény: spacemantra (8)
spacemantra Creative Commons License 2002.03.13 0 0 8

ja meg egy apro megjegyzes amit kifelejtettem, a kepen lathato zsonglor jatek villa kezeiben nem ordogbot, hanem viragbot (flower stick), csak nalunk tevesen ordogbotnak hivjak ezt is..

a devil stick pedig nem ordog bot (ez a szoszerinti forditas :D) hanem dobalos bot eredetileg, mert a devil valamilyen formaban gorogul azt jelenti hogy dobalni... de ez egyaltalan nem biztos, csak vissza mondom amit mas okos emberektol hallottam, es amit olvastam :D
na es gorogul sem tudok :D

az eredeti ordogbot kb ugy nez ki mintha ket kupot a csucskenel fogva osszetakolnank, es hosszabb is mint a viragbot, 66cm az optimalis.

egy kep (tuzes ordogbotrol):

space

spacemantra Creative Commons License 2002.03.13 0 0 7
sziasztok!

hat elegge meglepodtem amikor meglattam egy haveromat a botommal a kezeben itt a forumon :D

szoval... mi gyartunk botokat, es boltokba is lehet kapni (pl. makara, bahiak, egyeb indiai boltok) de a boltokba kaphatokat nem szivesen ajanlom, -- nem elfogultsagbol -- de a nagy reszuk nagyon gyenge minosegu, es nagyon nehez vele jatszani, pl csuszik irtozatosan, ami a leglelkesebb kezdok turelmen is kikezd....

vannak olyanok is, amik eleg szep darabok, viszont 1-2 honapnyi hasznalat utan szetjonnek, a gumi lekopik rola, vagy szabalyosan le folyik :D

sot esetleg eltorik...

a zsonglor klub szerdankent van, ha jol emlekszem 5 oratol 8 ig, a kertesz utca 30-ban, valami suli tornatermeben, es van penteken is, a banan klubba, a goabolos sracokkal, nem tudom mostanaban tartanak-e ilyesmit...

nameg ha jo lesz az ido, akkor ujra taban :D

ha valakit erdekel, mi keszitunk botokat, a legkulonfelebb kivitelekben, uvegszalbol, szilikonbol, nagyon jo minosegben (na es szepek is:D)

ja es a cimek helyesen:
devilstick.org
devilsticks.net

de talan vannak ennel sokkal jobb oldalak is ha rakeresel pl google-n.

na remelem nem basztam el egy linket sem. :D

space

Laslow Creative Commons License 2002.03.12 0 0 6
:P
:)
Előzmény: originalgszi (5)
Laslow Creative Commons License 2002.03.12 0 0 4
Így talán jobban elképzelhető, hogy miről van szó.

only_brigi Creative Commons License 2002.03.12 0 0 3
:)) Remek...
Az ördögbot egy ősi indiai zsonglőrjáték. Legalábbis nekem is ezt mondták :)) bővebben szerintem keress rá ezekre a címekre, ha érdekel:
www.devilstiks.net
www.devilstik.org
itt biztosan találsz további linkeket.

Üdv
byez.Only_Brigi.information

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.12 0 0 2
Mi az az ördögbot egyáltalán, inkább azzal kellene kezdeni.
Előzmény: Laslow (-)
only_brigi Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1
Hello szia :)
Nos, nos... ördögbot és hasonlók :)? Hát persze hogy lehet kapni. Sok készítőt ismerek, sőt már Én magam is készítettem, de elég kezdetleges. Mindenesetre a vállalkozás a nyáron fellendül, és nagyon jó mindőségű ördögbotokat tudunk majd kínálni!
Hasonlók? :)
Pl meteor... Engem többekközött érdekelne hogy a meteor kellékeit tudja e valaki hogy hol szerezzem be olcsón. Szívesen csinálnék magamnak egyett..
Vagy ha esetleg tudnátok linkeket juttatni hozzám, mely honlapok ezzel foglalkoznak, so, ennek nagyon tudnék örülni! :))
Mese: Én kb 4 hónapja botozok, egész jól megy, s aki esetleg nem jut egyről a kettőre, tanácsolom Nekie hogy járjon el goa-partykra, esetleg zsonglőrklubba ahol szívesen segítenek a jófej arcok. Zsonglőrklubbot egyet tudok valahol a belvárosban, ha valakit esetleg mélyebben érdekel, utánna tudok keresni! Partyk pedig folyamatosan vannak, de erről is szívesen adok bővebb infót... :))
Reménykedem hogy felfut ez a topic, engem pl nagyon érdekel a téma, kiváncsi lennék mit hoznak össze olyan arcok akiket szintén érdekel...

byez.Only_Brigi.ördögbot

heyjoe Creative Commons License 2002.01.30 0 0 0
0 helyen
Előzmény: Laslow (-)
Laslow Creative Commons License 2002.01.30 0 0 topiknyitó
Csak most tűnt fel, hogy erről még nincs is topik. Nem hiszem pedig, hogy itt senki más nem foglalkozik vele rajtam kívül, ezért tessék, itt a topik, írjatok a témában, ha van mondanivalótok.
Egy ismerősöm érdeklődött például, hogy hol lehet Pesten kapni. Ezt meg tudja valaki mondani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!