Nagydög!
Erre írtam én, hogy ez egy precedenst teremtett. Csak le kell másolni az ügymenetet és senkinek nem kell fájjon a foga köztartozás végett. Tehát megvan a csalás legalizált formája. Ráadásul pofátlan is lehet, mert csak azt kell mondja: kérem úgy csináltam mint SCS, mi ebben a bűn.
"Ha elolvastad volna az ügyészségi határozatot, akkor nem beszélnél ilyen sületlenségeket. (Szvsz az ügy provokációnak indult, de befulladt. Emlegetni jó.) Az ügyészségi határozat kitér a köztartozásokra, a megvásárlóra, annak aláírására... De ha tudsz valamit, hajrá: az szdsz mindenre vevő. (Pl a két lopott útlevél részedről egy szimpla kis hazugság ismételgetése.)"
Akkor tisztazzuk?
A SCS altal eladott cegek elozoleg foFideszesek es/vagy csaladtagjaik tulajdonaban voltak-e?
Mikor SCS-hez kerultek volt-e jelentos(a pontos osszeget nem ismerem) koztartozasuk?(Erre mondta Simicska, hogy mindenkinek alkotmanyos joga hulyenek lenni.)
Eladta-e ezeket a cegeket SCS ket kulfoldi allampolgarnak?
Tagadjak-e ezek a kulfoldi allampolgarok, a vasarlast?(Megtalaltak egyaltalan Joszipot?)
Ha minden rendben van az uzlet korul, akkor hogy lehet, hogy SCS-re hirtelen reszleges amnezia tort ra?
"Az ügyészségi határozat kitér a köztartozásokra, a megvásárlóra, annak aláírására..."
Ugy erted, Kaya es Joszip valoban megvasarolta a cegeket? Vagy valaki kicsalt Csabanktol egy halom koztartozast?
Tudom, persze. Meg azt is, hogy ki volt a miniszterelnök-helyettes.
Amúgy megtaláltam a hírt, elég zavaros. Legalábbis az index leírása szerint. Várjunk kicsit, aztán fröcsögjünk. :)
Egyébként -csak, hogy mégiscsak fröcsögjek kicsit- várható, hogy mostanában egyre több ilyen hír fog napvilágot látni, amit aztán szép csendben cáfolnak, de az már senkit sem fog érdekelni. Kampány van, dolgozik a zemeszpé.
Helyes.
Jöjjenek helyettük, az arrogáns, lenéző, lekezelő, káromkodó, expufajkás-de-most-nagyon-szociáldemokrata, országot-szétlopó, nyugati multiknak kiárusító, spontán privatizáló, egykori MSZMP KB/PB tagok. Akiknek továbbra sincs normális programjuk (max. Bokrospack másodszor is), és akik a gazdasági növekedést kizárólag megszorító intézkedésekkel tudják elképzelni, és akik a mai napig cirka 1 milliárdos többletet voltak képesek összeígérgetni. Akik azt mondják minden rétegnek amit épp hallani akar, és amit aztán a választások után pillanatok alatt képesek hardware-resettel törölni, mint ha sosem létezett volna.
Hajrá. Én nem vitatkozom.
Hi!
Persze, hogy el vagy tűnve. Reggel 8 óta most vagy csak. Megfogalmazom a meglepit és küldöm.
Mit szólsz a ma reggeli hírekhez. Valami csatornaépítés vagy mi. Várjuk meg mi lesz vagy fröcsögjünk?
Ha úgy érted, hogy szar kampányuk lesz, mert gyenge a programjuk, akkor lehet, hogy tényleg szomorú.
A legszomorúbb és a magyar parlamenti demokrácia szempontjából tragikus az lenne, ha ezek a cinikus és pökhendi, most-akkor-én-értelmiségi-vagyok-e-akkor-is-ha-nincs-hatalmam? - (Orbán-Kövér-Szájer) koplexusos pojácák maradnának.
A meglepit lehet,hogy megírom E-mailben, ide valószínűleg hosszú, bár inkább itt lenne a helye. Majd megpróbálom rövidre fogni.
Minősítsd bátran, nem gond.
Nehezen fogadom el, hogy megtűri a honlapján. Magának is árt vele.
Mennem kell, a lányaim maguknak követelik a helyet, holnap folyt.köv. Beleolvasni még valószínű fogok.
hali
Nem minősítem logoped, mert megint kapok tőled. :)
És arról mi a véleményed, hogy a Petya ezt eltűri a honlapján? Ez itt a fő kérdés! Mit keres egy ilyen mocskolódás egy miniszterelnök-jelölt személyes honlapján????
Ja, és örülök, hogy nem hiszed el.