Üdv mindenkinek, ha érdekel titeket egy itthoni Skyline R33 driftauto építése, akkor az alábbi blog-on megtekinthetitek, a kezdetektől fogva: Skyline épül
Vásároltam egy új Nissan Primera 2.0 5D Acenta gépjárművet. A kocsi kiváló, de a CD valami primitív (se mp3, se mute, se stop ...). Van-e valami lehetőség egy jobb, legalább mp3-at is lejátszó cd-t berakni, úgy hogy a kezelőszervek és a kijelző is együttműködjön a cuccal?
Nekem 0 tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, de a 300ZX-ben tuti nyomatékváltó van, ami struktúrális okokból nem lesz megfelelő. Keress egy kézi váltóst szvsz.
Lehet rossz helyen kérdezek akkor elnézést. Bejönnek a 300ZXek (32-es széria) és mivel vmi sportos autoban gondolkodom tanácsot kérnék.
Elég sok ellentmondásos infót olvastam itt az index fórumán is, pl h a nem TT-k azok lomhák viszonylag, nem éri meg görcsölni velük stb...
Aztán a másik dolog h az eladó 300xzem jó része automata valtos. Termeszetesen mindenki aki eladja eskuszik ra, hogy szuper, megszokhato, utana nem kell mas, stb...
Elhiszem :) Viszont a vezetes elmenyehez a valtas nalam hozzatartozik... igazabol az erdekelne, hogy a 300zxek automata valtoi mennyire dinamikusak?
Nem rossz ez a forma. Sőt... Bár már szinte túl szép/dizájnos. Eddig mintha hagyomány lett volna a helyenként talán ici-picit esetlen, de nagyon szerethető, így generációról generációra ismét kultkussá váló forma :)
Égbe pörgethető, szénné tuningolható V6-os duplaturbót bele! Nem kell nehéz V8..
És ez csak egy kis "sarka" a lagunának, a legszebb hely, ahol eddig voltam.
A fő szigeten azért vannak utak (a sziget pár km hosszú, 131 m a legmagasabb pontja, de van egy igen nagy lagunája, ahol csomó apró sziget van, ott készült az előbbi kép is).
Nem sajnálom Tőled a betűket, de az utazás topic-kör-ben van egy Tahiti és Bora Bora topic, amiben csomó hozzászólást találsz képekkel. Én tavaly szeptember közepén éreztem vissza, így azután találod az én képeim döntő többségét. :o)
Alább azért beteszem az említett sziget fő útjának képét. Ennek egy másik szakaszán láttam az út mellet parkolni a lepattant R32-est. Mivel az volt az első, előlről szimplán nagyon gyanús volt ("hol láttam én ezt?" :o), aztán hátulról már egyértemű volt. :o)
A sorsnak hála, a hazai átlaghoz képest semmi okom nem lehet panaszra az utazások tekintetében (legalábbis Európában és a szűken vett "környékén"), de ez így kapásból a legszebb tengerpart, amit eddig láttam...
Ilyen helyre tényleg vicces ilyen autókat venni - sőt, kis túlzással: egyáltalán autót venni. Biztos, hogy inkább vmi parti házra és jó kis hajóra költenék. Persze, nem ismerem az ottani viszonyokat és szokásokat.
Nem mesélsz kicsit az útról? Szívesen megnéznék még pár ilyen képet :) Ha már ontopic dolgokkal mostanában úgysem nagyon tudjuk megtölteni a topicot :)
Vicces volt. Ez a legnagyobb szigeten készült (körbe 32 km), és ezen kívül Supra, Legacy B-spec meg ilyenek is előfordultak úgy, hogy a max megengedett sebesség 40 km. :o)
A legelsőt, egy 4ajtós lepukkant R32-est legnagyobb döbbenetemre egy 2000-es lakosú szigeten láttam, aminek a lagúnája ilyen:
PS2-ről jut eszembe: láttam PS3 ingame screenshotokat nemrég. aszittem besz..ok.
eddig sem volt fontos szempot a szgépeimnél a jó játékteljesítmény, de hogy ezután még ennyire sem fogok erre koncentrálni, az biztos. egy jobb videokártya árából kb. ki is jönne majd egy ps3 (vagy akármilyen konzol). a grafikai teljesítményüket pedig össze sem lehet hasonlítani.
a helyszínt és időpontot illetően. Elvileg nem kell regisztrtálni, gyakorlatban lehet, hogy kiszúrt velünk a technika ördöge. :)További részletekkel jelentkezem amint meglesznek.