Keresés

Részletes keresés

Papci Creative Commons License 2002.02.01 0 0 14
Igen azt hallottam! jol is eset a kis lelkemnek! Gondoltam rad! Koszi
Előzmény: sz_zsuzsi (13)
sz_zsuzsi Creative Commons License 2002.02.01 0 0 13
Nem tudtam itt lenni, pedig szerettem volna, de sürgős aludnivalóm volt, gáz ez a hajnalozás, remélem, jól sikerült minden! Majd úgyis megnézem, hogy tényleg:

"Szép számú kérdéssel zajlott tegnap Giba Tamás alpolgármester internetes fogadóórája. A kérdések többsége az állomás, a Kossuth és a Jókai tér rendezésével, a roma kisebbséggel, a sóstói látványfürdővel, a Tokaji úti felüljáróval kapcsolatban merült fel. Válaszok az interju.szabolcs.net címen a világhálón." (Gold FM)

Előzmény: Papci (10)
Tanársegéd Creative Commons License 2002.02.01 0 0 12
Nem voltam itthon. Belenéztem. Nem tudom.
_LaJoS_ Creative Commons License 2002.01.31 0 0 11
Hopp, most rávilágítottál a probléma forrására, amit Netscape® Communicator 4.79-nek neveznek. Rémlett is, hogy régebben jó volt (akkor biztos IE-ből néztem (csak az mostanában sajnos rendszeresen lefagy, és viszi magával a másik explorert is), és csodálkoztam is, hogy miért rontottátok volna el...
Előzmény: Papci (10)
Papci Creative Commons License 2002.01.31 0 0 10
Ez folottebb erdekes mert nalam teljesen maskepp jelenik meg. Gondolhatod, hogy ilyen szinosszeallitast nem fogunk magunktol kitalalni. Egyebkent ha akarod a vezerlopultban tobbfele stilus kozul valaszthatsz es talan lesz jobb is.

Egyebkent milyen bongeszovel nezed? Verzio?

Előzmény: _LaJoS_ (7)
Tibó Creative Commons License 2002.01.31 0 0 9
Tokeletes idopont soha sincs...
Nekem ez most kafa. Ha korabban lett volna, nekem az pl. nm lett volna annyira jo, mert az a munkaido kozepe (vagy hajnal meg:) ).

LaJoS!

Nekem feher alapon kek betuk vannak...
Be tudod allitani, de abban igazat adok neked, hogy a default beallitasok nem tul nyeroek, es ez azert nem mindegy...
Egy hirtelen odakerulo csoka nem kezdi el allitgatni...

Előzmény: dejo (8)
dejo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 8
Most néztem csak meg az Index-Keleten a beharangozót.
A kezdés időpontja talán nem a leg szerencsésebb.
16 óra a munkaidő vége. Ilyenkor a dolgozók többsége a napi munka lezárásával van elfoglalva, aztán indul haza, bevásárolni, óvodába, iskolába, második műszakba... stb.
Szerencsére ma a feleségemé a gyerekek begyűjtése, megpróbálok egy kicsit tovább maradni.
_LaJoS_ Creative Commons License 2002.01.30 0 0 7
Papci!

A világosszürke alapon ugyanolyan rosszul olvashatóak a fehér betűk, mint a fekete alapon a pirosak! :) A szemem kigúvadt, mire el tudtam olvasni (ez igazság szerint óriási túlzás, mert kijelöltem a szöveget, és úgy el lehetett olvasni, szóval helyesen: a szemem kigúvadt volna, ha nem jelölöm ki az olvasandó szövegeket, mire el tudtam volna olvasni). Valamit tenni kéne, ha lehet (csak ne rózsaszín háttéren citromsárga betűk legyenek, mert akkor szétoffolom a topikot! :)))

Tibó Creative Commons License 2002.01.30 0 0 6
Szuper! :)
Előzmény: sz_zsuzsi (5)
sz_zsuzsi Creative Commons License 2002.01.30 0 0 5
Én jó soxor elmondtam a rádióban, meg még mondom holnap is, hátha lesznek érdeklődő állampolgárok... Úgyhogy ha nem is 1 héttel előtte, de van harangozva, több helyen is.
Előzmény: Papci (3)
Tibó Creative Commons License 2002.01.30 0 0 4
Kicsitmar unom az alpolgarmestereket. :)
Tenyleg erdekes lenne valami mas mufaj is...
MAV, sport, autopalya...
Előzmény: Papci (3)
Papci Creative Commons License 2002.01.30 0 0 3
Ez most igy alakult.
Ezert is mondtam, hogy szamitanek ratok.
De ha neked 1 hettel elotte kell ertesites am legyen. Meg fogod kapni!
Előzmény: _LaJoS_ (2)
_LaJoS_ Creative Commons License 2002.01.30 0 0 2
Papci
válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-13 18:18:21 (187)

Elobb ki kellene talalni, nem, hogy kit hivjunk meg. Szerintem egyebkent jo bo 1 het kell a beharangozashoz.

(Kiemelés tőlem.) Ehhez képest egy kicsit el vagy késve, nem?

Előzmény: Papci (-)
Papci Creative Commons License 2002.01.29 0 0 1
Hajra! Nagyon szamitok ratok!
Előzmény: Tibó (0)
Tibó Creative Commons License 2002.01.29 0 0 0
Vegre hetkoznap lesz, igy realtimeban nem 0 hozzaszolast tudok majd tenni!
Előzmény: Papci (-)
Papci Creative Commons License 2002.01.29 0 0 topiknyitó
Szoval csutortokon ismet uj vendege lesz az interju.szabolcs.net forumnak. Giba Tamas alpolgarmester lesz a vendegunk. Szerintem a MAV-os topic resztvevoi (is) aktivizalhatjak magukat.

Giba úr a város szociálpolitikáját is irányítja, így az ezzel kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszol.

bovebben>>>On-line interjú Giba Tamás alpolgármesterrel

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!