Nem tudtam itt lenni, pedig szerettem volna, de sürgős aludnivalóm volt, gáz ez a hajnalozás, remélem, jól sikerült minden! Majd úgyis megnézem, hogy tényleg:
"Szép számú kérdéssel zajlott tegnap Giba Tamás alpolgármester internetes fogadóórája. A kérdések többsége az állomás, a Kossuth és a Jókai tér rendezésével, a roma kisebbséggel, a sóstói látványfürdővel, a Tokaji úti felüljáróval kapcsolatban merült fel. Válaszok az interju.szabolcs.net címen a világhálón." (Gold FM)
Hopp, most rávilágítottál a probléma forrására, amit Netscape® Communicator 4.79-nek neveznek. Rémlett is, hogy régebben jó volt (akkor biztos IE-ből néztem (csak az mostanában sajnos rendszeresen lefagy, és viszi magával a másik explorert is), és csodálkoztam is, hogy miért rontottátok volna el...
Ez folottebb erdekes mert nalam teljesen maskepp jelenik meg. Gondolhatod, hogy ilyen szinosszeallitast nem fogunk magunktol kitalalni. Egyebkent ha akarod a vezerlopultban tobbfele stilus kozul valaszthatsz es talan lesz jobb is.
Tokeletes idopont soha sincs...
Nekem ez most kafa. Ha korabban lett volna, nekem az pl. nm lett volna annyira jo, mert az a munkaido kozepe (vagy hajnal meg:) ).
LaJoS!
Nekem feher alapon kek betuk vannak...
Be tudod allitani, de abban igazat adok neked, hogy a default beallitasok nem tul nyeroek, es ez azert nem mindegy...
Egy hirtelen odakerulo csoka nem kezdi el allitgatni...
Most néztem csak meg az Index-Keleten a beharangozót.
A kezdés időpontja talán nem a leg szerencsésebb.
16 óra a munkaidő vége. Ilyenkor a dolgozók többsége a napi munka lezárásával van elfoglalva, aztán indul haza, bevásárolni, óvodába, iskolába, második műszakba... stb.
Szerencsére ma a feleségemé a gyerekek begyűjtése, megpróbálok egy kicsit tovább maradni.
A világosszürke alapon ugyanolyan rosszul olvashatóak a fehér betűk, mint a fekete alapon a pirosak! :) A szemem kigúvadt, mire el tudtam olvasni (ez igazság szerint óriási túlzás, mert kijelöltem a szöveget, és úgy el lehetett olvasni, szóval helyesen: a szemem kigúvadt volna, ha nem jelölöm ki az olvasandó szövegeket, mire el tudtam volna olvasni). Valamit tenni kéne, ha lehet (csak ne rózsaszín háttéren citromsárga betűk legyenek, mert akkor szétoffolom a topikot! :)))
Én jó soxor elmondtam a rádióban, meg még mondom holnap is, hátha lesznek érdeklődő állampolgárok... Úgyhogy ha nem is 1 héttel előtte, de van harangozva, több helyen is.
Szoval csutortokon ismet uj vendege lesz az interju.szabolcs.net forumnak. Giba Tamas alpolgarmester lesz a vendegunk. Szerintem a MAV-os topic resztvevoi (is) aktivizalhatjak magukat.
Giba úr a város szociálpolitikáját is irányítja, így az ezzel kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszol.