Keresés

Részletes keresés

Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.06 0 0 17
Ki hiszi el, hogy tényleg kampánycsend van???????
Kapu Vilmos Creative Commons License 2002.02.24 0 0 16
Mutass rá arra a politikusra, aki az ilyen "ígéreteket" teljesíteni tudta. A gazdaság irányítása kérlek szépen nem úgy megy, hogy ovi ráparancsol, aszondván: "növekedj, vazze, 7 százalékot!". Egyébként pedig, ismerve a magyar feketézési szokásokat, lehet, hogy az a 4% valójában 7% vagy 8%. Csakhát a KSH-nak meg az APEH-nek ezekről nincs adata.
Előzmény: GregorFisher (14)
GregorFisher Creative Commons License 2002.02.24 0 0 15
>>CINIKUS ÉS GYÁVA DÖNTÉS

A parlamenti demokrácia arculcsapása

MTI/MSZP Internetszerkesztőség
2002. február 21. 13:00

Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja a parlamenti demokrácia újabb arculcsapásának tartja az ügyrendi bizottság mai ülésén történteket. A bizottság ülésén a kormánypárti képviselők a napirend leszavazásával akadályozták meg az MSZP házszabály-értelmezési indítványának megtárgyalását.

Az MSZP frakciója annak megítélését kérte az ügyrendi bizottságtól, hogy az eljárási szabályokat betartva lehetséges-e a kötelezően létrehozandó parlamenti vizsgálóbizottság megalakítását a napirendre vétel leszavazásával megakadályozni. Mint ismeretes, ebben a parlamenti ciklusban egyetlen egy ellenzéki kezdeményezésű vizsgálóbizottság sem alakulhatott meg, mert a Fidesz képviselői minden kezdeményezést elutasítottak. Ennek következtében az Országgyűlés nem vizsgálhatta meg a miniszterelnök felelősségét a Szabadi-ügy kapcsán, nem ellenőrizhette a Magyar Televízió veszteséges gazdálkodását, a Miniszterelnöki Hivatal kormányzati propagandára fordított költségvetési kiadásait, vagy a kormány gyorsforgalmi úthálózat fejlesztési programja végrehajtásának helyzetét és visszásságait.

Az ügyrendi bizottság cinikus és gyáva döntése mögött az áll, hogy a Fidesz szakmai érvekkel nem tudta volna megvédeni a négy éven át folytatott házszabálysértő gyakorlatát. Az ügyet súlyosbítja, hogy e döntést jelenlétével és szavazatával támogatta Szájer József, a fiatal demokraták frakcióvezetője is.

Budapest, 2002. február 21. <<

Tóth András
mszp.hu

"Nincs olyan téma, amiben valóban meg tudnák fogni a Fideszt."
Hát így nem is csodálkozom...

Üdv.
Greg

Előzmény: GregorFisher (14)
GregorFisher Creative Commons License 2002.02.24 0 0 14
"Nincs olyan téma, amiben valóban meg tudnák fogni a Fideszt."

Dehogynincs: ígéretek vs. teljesített pontok.
Kezdjük az ígért 7%-kos gazdi növekedéssel...

Üdv.
Greg

Előzmény: Pirítós (4)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.02.24 0 0 13
Senki többet?
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.02.18 0 0 12
Csak felhozom kicsit, hátha valami új ember beleír. Mint tudjátok -sokévi tapasztalat- mindenki csak az első 50 topikot olvassa + a kedvenceket:-)))

Péter

Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.29 0 0 11
Látom jó nagy termelés volt az éjjel. Nem unatkoztatok:-)))
tekipna Creative Commons License 2002.01.28 0 0 10
Lazíts, dölj hátra, élvezd az életet.
Előzmény: Fekete_Péter (-)
Vajk Creative Commons License 2002.01.28 0 0 9
még szerencse, hogy te látod azt, amit a fél ország nem.
Hiába no, a képzettség ;)
Előzmény: Pirítós (4)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.28 0 0 8
Vajon meddig vevő a magyar választó a gyűlöletre, és mikor kezd végre felnyílni a szeme, hogy körülötte közben szépen lassan tönkremegy egy ország?

Úgy tűnik ezen magyar választók nagy hányada itt nyomul:-(((

Én már csak holnap jövök vissza, már így is 10 perccel túlléptem az időkeretemet:-(((

Péter

Előzmény: uccu (7)
uccu Creative Commons License 2002.01.28 0 0 7
Nézd, ez mindössze egy megkésett válasz arra, amit a Fidesz 4 éve egyfolytában csinál. Ehhez ugyanis ért, a szocik pedig nem akarták elhinni, hogy erre tényleg szükség van.
Töketlenkedtek itt 4 éven át és állandóan kultúrált keretek között próbáltak védekezni még az olyan köztörvényes dolgok ellen is, mint Simicska, Schlecht ('Rossz') Csaba, stb.
Ha a szocik elveszítenék a választást, azt csak annak köszönhetik, hogy ültek kényelmesen a babérjaikon. Szerintem későn vették észre, hogy a kultúrált hangnemet MO-on kevesen veszik komolyan.
Sokkal többen fogékonyak arra, amikor a Fidesz egykori vezére és titokminiszter a parlamentben alávaló gyilkosoknak hívja azokat a képviselőtársait, akik az ország lakosságának felét képviselik. Ezt a lakosság 'tökös' dolognak ítélte és erre felfigyelt. '98-ban MO-on ugyanis 'Büdös komcsik!' felkiáltással választást lehetett nyerni.
Vajon meddig vevő a magyar választó a gyűlöletre, és mikor kezd végre felnyílni a szeme, hogy körülötte közben szépen lassan tönkremegy egy ország? Majd ha már a Balkánon leszünk?
Előzmény: Pirítós (4)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.28 0 0 6
"Legalább is 94-ben még elég volt.;-)"- igen, sajnos a tények makacs dolgok. Azért az mégse egy utolsó dolog, hogy kifele lassan csak ez látszik.

A románok azt mondják a magyarok háta mögött: "sz@r a magyar!" Most legalább bebizonyíthatjuk ország-világ előtt, hogy ugyan még nem fizikailag-de már gyilkoljuk egymást rendesen virtualice.

Péter

Előzmény: Pirítós (4)
Tirpitz Creative Commons License 2002.01.28 0 0 5
Szegény baloldalnak mindig ez a téma maradt. Ma meg főleg muszály fasisztázni. Szerencsétlenek csak így tudtak hatalomra jutnio, ahhoz mindig vh. kellett.
Előzmény: Pirítós (4)
Pirítós Creative Commons License 2002.01.28 0 0 4
Szevasz Péter!
De hát mi az Isten csudályát csinálhat szegény szoclib tábor? A sz@rdobálás az legalább tuti.
Ellenben amint belemennek valami téma kifelytésébe, rögtön buknak, mint Rottenbiller (ld.: 23 millió román).

Ez van.
Nincs olyan téma, amiben valóban meg tudnák fogni a Fideszt. Illetve pontosítok, lenne olyan téma, amivel a mostani hisztérikus őrjöngésnél lyóval hatásosabb hideg tárgyilagossággal is megizzaszthatnák (nem mondom meg:-P), de a felkészültség hozzá, az 1xűen nincs meg.

Így hát maradnak a nagy általánosságokban puffogó jelszavak a végveszélyben lévő demokráciáról, a démonizált ellenfélről, a náciveszélyről, Orbán Viktor magánéletéről stb. stb.
Ezeket legalább nem kell bizonytani, elég csak sújkolni. Legalább is 94-ben még elég volt.;-)
Hali,
Pirítós

Előzmény: Fekete_Péter (-)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.28 0 0 3
Brilliáns nullázás lett volna, ha el nem késel:-)
Előzmény: Bumburnyák (1)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.28 0 0 2
Igen, nekem is úgy tűnik. Csak az anyázos, zsidózós topikok vannak a topon. Az persze nem számít, hogy semmiről se szólnak:-((( Csak jókat lehessen virtálordibálni.
Előzmény: NagyFehérFőnök (0)
Bumburnyák Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1
Fekete Péter te kis ügyefogyott....

Bocs. :-)))

Előzmény: Fekete_Péter (-)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.01.28 0 0 0
a jelek szerint 0-nál többen
Előzmény: Fekete_Péter (-)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.01.28 0 0 topiknyitó
Ki hiszi el, hogy a választások kimenetelét pozitívan befolyásolná ez a rengeteg sárdobálás, egymás földbe döngölése, anyázás-hegyek stb??? Ki hiszi el, hogy azok, akik itt öklüket rázzák olyan elvekért, amiről talán ők maguk sincsenek meggyőződve, bárkinek is használni fognak.

Az, hogy ki fog kormányt alakítani, akkor dől el, amikor az x millió választópolgár beikszel valahova. Az, hogy itt ki mit fröcsög, kire mit fröcsögnek legfeljebb a magyarok megítélésén ront egy pár százalékot. Önmagunkon kívül még igen-igen sokan olvasnak itt, olyanok, akik fontosabbnak tartják az olvasást, mint az írást. Esetleg indulataikat máshogy vezetik le.

Ti hiszitek, hogy bármit is előrevisz ez az eszetlen topiknyitási láz??? Hogy ma nyílik egy topik, és ahelyett, hogy érdemi vita folyna, rögtön 3 ellentopikot nyitnak?????

Gondolkozzunk is egy kicsit emberek.

Jöhet egy bomba-nullázás:-)))

Péter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!