Keresés

Részletes keresés

Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.01.30 0 0 23
Szerencsédre nem irok ujságok, nem vagyok még csak közelében sem a médiának, kivéve az otthoni riszrosz tévémet.

"...Én a helyedben - már persze ha csak egy kicsit is korrekt és tisztességes polgárank tartanám magam - akkor nem mentegetném a jelenlegi hatalom disznóságait az előzőek disznóságaival. Most ezekről a fideszes fiúkról szól a választás..."
Nem barátom, nem CSAK a fideszes fiukról szól.
Mert ha választás, akkor biza meg kéne nézned neked is, hogy mi az alternatíva! A mai vélt disznóságok nagyságrendileg sem hasonlíthatók azzal, amit a most kormányra törekvők eleddig elkövettek. Ráadásul a sokat emlegetett "kliensrendszer", (ami egyébként hétköznapi nem pártos vállakozókból áll, akik egyeszerűen mernek nagyot gondolni) melyet a fidesz kiépített AZ LEGALÁBB MEGDOLGOZIK a pénzéért van teljesítmény mögötte, és nem ellopja, mint a spontán privatizációnak nevezett lenyúlások alkalmával, melyet a rutintalan MDF anno nem tudott meggátolni. Csak a cementipar eladásával több állami pénz ment magánzsebbe, mint amennyit ellenünk a coclib össze bírt hazudni négy év alatt.
Úgyhogy ha "kicsit is korrekt és tisztességek polgárnak tarod magad", akkor összehasonlítod a két kandidáló ellenfelet, mind a kormányzati teljesítményt, mind a negatív mérleget, és asszerint határozol a jövőről.

Előzmény: Lewinfiú (21)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.29 0 0 22
Hol lenne a lé? Kicsi Gyula és Kuncze Gábor lecsavarták már régen.

Duns Scotus

Lewinfiú Creative Commons License 2002.01.29 0 0 21
Igazán aktuális problémának tűnik. Elterelni a figyelmet a jelenlegi hatalom milliárdos, nagyságrendekkel nagyobb és otrombább aljasságairól. Ki a francot érdekel egy bírói szakaszban tartó ügy, amelyet a hatalom keményen kivizsgált, feltárt, leleplezett? MIre jó ezt előhozni és úgy tenni, mintha a bűnösök szabadon járkálnának? Micsoda ordenáré aljasság ez?

Én a helyedben - már persze ha csak egy kicsit is korrekt és tisztességes polgárank tartanám magam - akkor nem mentegetném a jelenlegi hatalom disznóságait az előzőek disznóságaival. Most ezekről a fideszes fiúkról szól a választás.
Azt gondolom, hogy a hatalomnak minden eszköze megvan és még több pénze, ahhoz, hogy "megvegyen újságírókat", ellenőrizze a korrupciót, korrektül bánjon a saját ellenzékével (ne működtesse az adórendőrséget Fidesz Gestapóként) és persze ahhoz, hogy érdemben javítson emberek helyzetén.

Erről kéne dumálni és nem tocsikozni. Persze mit várjon az ember olyanoktól, akiket elvakít a hatalom tisztelete és a fényes fidesz valag mélysége.
Gratula, polgártárs, jó kezekben az ország, míg ilyen szervilis népek újságot írhatnak..
Szvsz szégyelld magad.

Előzmény: Lado Gyula Lajos (20)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.01.29 0 0 20
Kuncze és tocsik megállapodott a sikerdíjnak a riszteléséről. Ennek következtében landoltak százmilliók a pártkasszában. Egyébként más semmi.
Előzmény: NICK (19)
NICK Creative Commons License 2002.01.29 0 0 19
Mi köze Kunczénak Tocsikhoz?
Mi a baj a Tocsikkal?
Előzmény: molotov-koktél (1)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.01.29 0 0 18
Érdekes ez az "aztbeszélik" stílus. És persze rendkívül alattomos.
Azt beszélik, hogy a népszabadság újságíróit egyenként vásárolta meg a szocilista párt. No nem kellett nagyon győzködni őket, de a havonta fizetett milliós prémiumok hatására versenyt írnak aljasságból. Beszélik azt is, hogy az szdsz pártközpontjából is érkeznek hasonló megrendelések, melyek a megszokott tarifa alapján hasonlóan komoly összegeket ígérnek. Egy jobbérzésű tollforgató elbeszélése szerint, -nevét természetesen nem adhatjuk közre,- a népszabadság szerkesztőségében naponta megjelenik egy titokzatos ember a Köztársaságtéri pártházból és egy nagy fekete táskából kifizeti az esedékes szerzőket. Volt olyan is, aki nem akart résztvenni ezekben a szerkesztési módszerben, azokat fizetés nélküli szabadságra kényszerítették. ...és stb.

Ezt nem is nehéz így csinálni, asszem milliomos lehetnék a népszabóságábál.:))

jarlaxe Creative Commons License 2002.01.29 0 0 17
ennyire tellik gyerekek? ez még tőletek is nagyon-nagyon kevés...:DDDDDDDD
McAtti Creative Commons License 2002.01.29 0 0 16
Konkrétan?
Legalább a rendőrségen feljelentést tettek? Anélkül a szokásos szabad népes hazugság. Mit nem adnának a népszabinál, ha egy ilyenről bizonyítékuk lenne...
A Széchenyi tervben többezren kaptak, többezren NEM kaptak. Keressenek meg már valakit, aki elmondja, hogyan és kit vesztegetett meg.
Legalább tegyenek feljelentést, a forma kedvéért.

Attila

Előzmény: ÉbreDÉS (15)
ÉbreDÉS Creative Commons License 2002.01.29 0 0 15
Hibbant vállalkozók

Mostanában olyan történeteket mesélnek a vállalkozók, amelyeket csak a beteges fantázia képtelen agyszüleményének lehet minősíteni, klasszikus szóhasználattal élve: koholmánynak.

Azt mondja például az egyik, hogy megkérdezték tőle, akar-e 30-50 milliót a Széchenyi-tervből. Akart. Akkor elmagyarázták, hogy a pályázat összeállítása nagyon bonyolult, de szívesen segít neki az egyik bíráló, és csak 5-10 milkót kell neki visszaadni. Így meg már nem akart. És azt képzeli: ez kapcsolatban lehet azzal, hogy bizonyos megrendeléseket elvesztett.

Egy nagyobb vállalkozó meg azt próbálja elhitetni, hogy azért nem mehet be senki az új Nemzeti Színházba, amelyet nemrég nagy hírveréssel késznek nyilvánítottak, mert egyáltalán nincs kész. Sőt belül teljes a rumli, a mesterek nem tudnak egymástól dolgozni, és a próbák idejére abba kell hagyniuk a munkát. A vállalkozók idegesek, mert szorítja őket a szerződésben vállalt határidő, ámde addig nem tudnak kezdeni, amíg az előző munkákat nem fejezik be. A vitás eseteknél szeretnék bizonyítani vétlenségüket, de tilos fényképet vagy videofelvételt készíteniük, s ha megtennék, a szerződésszegés vétségébe kerülnének. – Ügyes, lehetne erre mondani, ha az ilyen szóbeszédnek egyáltalán hitelt adna jó ízlésű ember.

Egy még nagyobb vállalkozás főnöke nem átallja azt a képtelenséget terjeszteni, hogy amikor egy jelentős, új beruházásukat fel akarták avatni, akkor megjelent nála egy igen fontos hivatal nagyon fontos embere, és felajánlotta: az avatásra eljön az egyik legeslegfontosabb ember, s ezért a megtiszteltetésért iksz összeget kérnek átutalni egy valamilyen nevű egyház valamely számlájára. Azt meséli a hibbant ember, hogy nem akart hinni a fülének, aztán megkérdezte külhoni kenyéradó gazdáit, hogy mit tegyen, azok meg nagyvonalúan legyintettek: ott egye meg a fene, nekik az az iksz, nagyon piti tétel, ezen ne múljon a jó viszony.

Egy még nagyobb vállalkozás főnöke meg azt zagyválta összevissza, hogy egy törvény előkészítésekor konzultációra hívta őt egy roppant tekintélyes férfiú, és értésére adta: bekerülhet a tervezetbe a cég számára előnyösen is meg előnytelenül is egy passzus. Az előnyös változat egy kilenc számjegyű összeggel izmosítható meg. A cégvezér értetlenkedett, aztán meg csodálkozott, hogy anyaközpontja olyan levelet kapott a roppant tekintélyes férfiú hivatalától, hogy gondok vannak az együttműködéssel. Az anyavállalat rögtön ideküldte megbízottját, ám amikor megértette a probléma okát, vállon veregette a vezérigazgatót – állítólag.

Peredi Ágnes
Népszabadság

Political Animal Creative Commons License 2002.01.29 0 0 13
A 2002-es választások után, immáron kormánypozícióban, az SZDSZ gondoskodni fog arról, hogy megszűnjön a közpénzek elherdálása, hogy a parlamenti munka visszakapja komolyságát, hogy méltányos életet élhessenek a honi kisebbségek és a kisebbségben élő határon túli magyarok. És hogy maradéktalanul megvalósuljanak Magyarországon is az Európai Unió normái - ígérte az SZDSZ elnöke.
Political Animal Creative Commons License 2002.01.28 0 0 12
polmoderator adatok | e-mail 2002-01-28 18:00:14

A "Hol a lé? topik indító hozzászólásában megjelenő képfile meghaladta a 100 kB-os méretet, ezért töröltem.
A kép kisebb tárolókapacitást igénylő formában újra megjeleníthető.
Devil Inside Creative Commons License 2002.01.28 0 0 11
Bár ez is egy magyarázat, van egy másik oldala is a dolognak:

Liberális gazdaságpolitika és liberális rendörség együtt magas bünözéshez vezet.
Vagy szociálisan érzékeny(ebb) gazdaságpolitika kell, vagy keményebb rendörség - ez utóbbi magában max. a tüneteket csökkenti, magában valójában sz@rt sem ér, lsd. Brazília.

Előzmény: Political Animal (9)
Kulik Creative Commons License 2002.01.28 0 0 10
Van valami kézzel fogható tény is?
Előzmény: Political Animal (9)
Political Animal Creative Commons License 2002.01.28 0 0 9
Mert, hogy Pintér haverjai amikor Pintér lett a belügyminiszter abbahagyták a robbantást :)))
Előzmény: molotov-koktél (7)
piero Creative Commons License 2002.01.28 0 0 8
A sok robbantgatások után, tényleg elég viccesek a tetthely-sorozatukkal
Előzmény: molotov-koktél (7)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.01.28 0 0 7
Bukása után megjavult a közbiztonság

Kuncze Gábor
belügyminiszter
(1994-1998)
Hatalma idején példátlan bűnözési hullám lepte el az országot. Napirenden voltak a robbantások és a fegyveres mészárlások. A teljes káoszt választási vereségével sikerült elkerülni.
Kulik Creative Commons License 2002.01.28 0 0 6
Ébredés!
Mocskos dolog egy idős néni érzelmét felhasználni piti kampányolásként.
Erről ez a véleményem. Egyébként úgy látom nem állok egyedül ezzel.
Kellene még egy-két megyei lapban is közöltetni és mindjárt segíthetnék is a lapok reklámbevételeit.
molotov-koktél Creative Commons License 2002.01.28 0 0 5
Dés....Csak nem a Lámpaernyő férje vagy? Nem irigyellek, haver! Ilyen párt, ilyen feleség.....
chessman Creative Commons License 2002.01.28 0 0 4
Milyen szép a bajusza ebből a pózból is!
Előzmény: ÉbreDÉS (2)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.01.28 0 0 3
Én nem lennék ilyen vidám a tocsikoló Kuncze helyében. Két hónap múlva lejár a parlamenti belépője. Végleg.
ÉbreDÉS Creative Commons License 2002.01.28 0 0 2
molotov-koktél Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1
H0l a lé, kedves Kuncze-Tocsik-Boldvai trió?
chessman Creative Commons License 2002.01.28 0 0 0
000, de azért szép ember

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!