Iván,
Visszakérdezek: Ha beszél ovival, vagy bárkivel a körtnyezetéből, akkor ovi vajon a teljes erejével igyekszik megakadályozni a könyv megjelenését vagy csak a felével?
Az eddigi legagyalágyultabb kérdés, hogy miért nem hallgatott meg valakit Orbán környezetéből, vagy Orbánt. Talán Plutarkhosz Julius Ceasara is hiteltelen emiatt, vagy sorolhatnánk végnélkül az ilyen monográfiákat!
Azt nem állítom, hogy nem írt le igaz dolgokat, biztosan vannak benne igaz tények is, ez kétségtelen. Orbán biztosan nem szent ember.
Az azonban roppant hiteltelenné teszi könyvét, hogy egyetlen emberrel sem beszélt Orbán "csapatából", környezetéből, sőt magával Orbánnal sem. Arról nem is beszélve, hogy nem túl elegáns pillanatban jelentette meg könyvét.
Én olvastam (nem vagyok elfogult egyik irányba sem), de nagyon kilóg a lóláb, hogy mi a célja a könyvnek, és ki(k) támogatták azt.
Az sem elegáns részéről, hogy a következőket állítja:
1. Rendelkezett már a védelméről, mert szükségesnek látja (ezzel mit sugallt? :-)
2. A Sláger Tv-t emiatt vették le a műsorról (szerződése még nem volt róla)
3. Ezért indult ellene APEH vizsgálat (az nem zavarja, hogy a vizsgálat már a könyv megjelenése előtti hetekben megkezdöődött)
Nincs szükség feleslegesen félelmet és indulatokat gerjeszteni ebben az országban. Nem így van???
Iván,
attól, hogy elfogult, már nem is írhat le igaz dolgokat?
Ha továbbvezetem az érveid logikája alapján, még rettentő csúnya is, tehát totálisan elképzelhtetlen, hogy igaza lenne..
Igaz?
Mondom, hogy hazudik a srác. Nézd meg az összes topicnyitóját... Még a köv. nickeken nyomul: tobi626 =global91=zint34 =dart121 =kempelen56 =789gaudi =tanita4 =grandmaster = midasz =sx72 = abt54z = eft25. =788gaudi = ka42t.
Valóban ennyire eltérően vagyunk képesek megítélni egy televíziós műsort?! :-((
Én is láttam az Össztüzet (2x is), és azt kell, hogy mondjam, hogy ebből a beszélgetésből nagyon rosszul jött ki Kende úr. Szerintem feketén- fehéren kiderült, hogy egy elfogult, szdsz közeli véleményt formált meg.
Arról nem is beszélve, hogy aljas, de nagyon átlátható módon próbálja meg "befeketíteni" Orbánt és embereit.
Egyszerűen nevetséges volt... :-)
"Azért a Sláger TV-t meg a Sláger Rádiót nem kéne összekeverni ;-)"
Nézd meg a habi8nak, illetve egyéb nickjeinek (tobi626 =global91=zint34 =dart121 =kempelen56 =789gaudi =tanita4 =grandmaster = midasz =sx72 = abt54z = eft25. =788gaudi = ka42t) egyéb fikatopicjait. Mind hazugsággal indul.
Személyesen ismerem az egyik amerikai tulajdonosát a Slágerrádiónak. Eccerű kapitalista, semmi több. Azt, hogy úgy gondolja libsi dumával lehet elérni a megfelelő hallgatottságot megbocsáthajuk neki. Azt hogy nem érte el, azt is.
Azt, hogy nem akar fizetni, azt már nem.
P.S. (Persze látja, lehet halászni a zavarosban, Amerikában ahol egyébként 12 rádióállomása van hasonló esetben fizetne, mind a katonatiszt, mert az adóhivatal nem nyalja a se talpát a mediának).
Elnézést.
Tényleg azt hittem, hogy egy másik "üldözött ballib bástyáról", a Sláger Rádióról van szó...
Igy viszont kiderült, hogy a " fideszmegszállt köztévének" a " kurva drága "beszállitója az üldözött...
És még az is kiderült, hogy "másfél milliós " nézettsége volt...( érdekes, erről eddig az AGB
egy szó nem szólt... :)))
Kende most üldözéssel vádol mindenkit...
Viszont inkább arról a jelenségről van szó, amit nemrég Bacher Iván kiválóan leirt nemrég a Népszabadságban:
" polgárember ilyennek egy levegőt nem sziv, polgárember az ilyennel bármilyen közösködést elkerül ...stb."
Kedves Vajk!
Az élet bebizonyítja.
Egyébként meg nem hiszem, hogy bárki is beperelné.
Önmagát járatta le ezzel a förmedvénnyel.
Ismerőseim körében kialakitott vélemény a "kőltőről" igencsak necces. Pedig sok ellenzéki van köztük.
Bizonyíték pernél kell, egy könyvnélk bnem.
Ha lesz per, lesz bizonyíték is--legalábbis ezt állítja.
Kiváncsian várom, hogy ki meri beperelni.
Egy névtelen őskommunista ha beperelené, na az lenne a szép világ:)
Bizonyítási kényszerbe kerülne Kende és a fidesz akarata ellenére nyilvánosságra kellene hozni a bizonyítékait.
Értsd meg: ha bizonyít, az nem a fidesznek lesz jó.
Bocs a Kende magától mondta, hogy egy lapnnál dolgozott (Kommunista Ifjúság vagy mi) a Seszták Ágnessel a Bencsik Pártélet András Demokratás helyettesével, csak őt kirugták onnan Sesztákot meg nem. Akkor is jobban tudott helyezkedni.
Kende azt nyilatkozta a TV-ben, hogy tavaly szándékosan veszteségessé tették a cégüket és nem adtak ki egyetlen könyvet sem, úgy hogy az APEH úgysem találhat semmit. Na ebben téved, ha valóban szándékosan rohasztották le a céget és emellett fizetést vettek fel, költségeket számoltak el, akkor a Kende egy rohadt adócsaló és sitten a helye.
Ezek a balfasiszták annyira a bolsi lelkivilágban dagonyáznak, hogy elképzelni sem tudják mi a a törvényesség, a tisztesség, a becsületes emberi magatartás. Selejt emberek, akárcsak Medgyessy a szellemi vezetőjük.
milyen érv, mi ellen?
Milyen tény? Ha tény kell, olvasd el a könyvet. Nyilván nem elfogult, de ez nem is baj. Majd nézzük meg az Orbán mellett elfogult könyv mekkora érdeklődést fog kelteni a plebsben.
Kende mondta: tények vannak benne.
Te ezt nem hiszed el.
Miért?