Keresés

Részletes keresés

zako Creative Commons License 2004.01.08 0 0 11
Hm, egy kis adalék a kika reklámstratégiáját illet?en: nemrég felfigyeltem egy óriásposzterre a munkahelyem és a lakásom közti útvonalon (gyalog járok haza...). Valami bútort hirdettek és gyanús lett a színvilág, mintha láttam volna már valahol. Közelebb érve már el tudtam olvasni a kika feliratot is.

Ehhez tudni kell, hogy egy vidéki megyeszékhelyen élek, a legközelebbi kika áruház testvérek között is kb. 200 km-re van t?lünk és az ominózus gigantposzter ráadásul a város déli részén van, tehát még arra is gondosan ügyeltek, nehogy a Pest felé tartók meglássák. Ennyi pénz maradt a PR-büdzséb?l, hogy már nem tudták mire elszórni?!

Nem tudom, hogyan néznének rám, ha vennék két böszme fotelt, komplett szekrénysort meg egy étkez?asztalt és kérnék egy házhozszállítást... :-)

TOPMAN Creative Commons License 2004.01.05 0 0 10
Az Ikea meg a Kika Magyarországon tévedésből a legnívósabb bútoráruház hírében állnak. Mindenki tudja, hogy ezek az áruházak a "szereld magad" elv alapján működnek. Külföldön az ilyen típusú áruházak alsó-közép kategóriába tartozhatnak. A nívós áruházak felár nélkül házhoz is szállítják és bizony össze is szerelik a vásárolt bútorokat. Többek között ezért is lehet színvonalas egy áruház.

Mi lehet az oka, hogy nálunk a "szereld magad" áruházak ennyire túl vannak értékelve, hiszen sem a szolgáltatásaik, sem pedig a minőségük nem éppen kedvező?

rali Creative Commons License 2004.01.04 0 0 9
naddonnjóóó!
Előzmény: Törölt nick (7)
borzimorzi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 8
:DDDDDDDDDDD

CsótB

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 7
Mivel látom, hogy itt titokban marad, megosztom Veletek az áruház IGAZI, őszinte logóját :]

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

borzimorzi Creative Commons License 2003.12.29 0 0 6
Kedves Topiclakók!

Karácsonyra vettek ott nekünk egy vázát. Mit mondjak? Az Uram szerint a legcsúnyább tárgy, amit valaha látott. Semmi baj, az ajándékozó megnyugtatott bennünket, hogy neki megígérték, karácsony után visszaveszik, ha nem tetszik. A blokkot mellékelte. Jó.

Ma visszavittük. Kisasszony az üzletvezetővel telefonon megbeszélte, hogy á, dehogy is jár vissza pénz, még bónról sem lehet szó, mivel 3 napnál régebben vásárolták. Kérdeztem, hogy akkor leszállított áron visszaveszik-e. Dehogy. Úgyhogy otthagytuk nekik, ahogy volt. Pedig úgy, de úgy viszketett a tenyerem, hogy megmarkoljam azt az iszonyatot és jól földhöz vágjam. Akkor legalább takaríthattak volna! Persze, a merev, poroszos jólneveltségem visszatartott. Pedig olyan jó lett volna...

Egy szó, mint száz: eszetekbe ne jusson a Hugáriára menni. Jelszó: KIKA? Bárhova máshova!

Csót:
b

Szigi101 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 5
A jelmondatuk a legundoritobb, amit hallottam az elmult evekben: KIKA, HOVA MASHOVA!!!

Ja es persze nyelvtanilag is helytelen...

Nekem is voltak negativ elmenyeim de csak a sorbanallassal... :-/

Előzmény: micu (4)
micu Creative Commons License 2002.01.24 0 0 4
Mindenesetre egy ilyen névvel nagyon oda kellene figyelni a minőségre mielőtt az emberek elkezdik ismételgetni az áruházlánc nevét: ki-ka ki-ka ki ka ki ka-ki ka-ki ka-ki ;-)
lakos Creative Commons License 2002.01.24 0 0 3
Amúgy nemrég egy ismerősöm vett ott egy késkészletet amit valami fa tartóval együtt árulnak. Az egész be volt csomagolva egy dobozva. Kifizette, hazavitte, kicsomagolta és a kések nem voltak benne. Csak a fa tartó. Mikor visszavitte, széttárták a kezüket... A kutya se tudja bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne. Bukta.
Előzmény: Maminti (2)
Maminti Creative Commons License 2002.01.24 0 0 2
Ez igy igaz, de azért ne hidd, hogy olcsó volt.
Előzmény: lakos (1)
lakos Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1
Ócsó húsnak híg a leve.
Amúgy én vettem már ott pár cuccot, de 0 problémám volt.
Előzmény: Maminti (-)
Vanek Creative Commons License 2002.01.24 0 0 0
Hm. Nagy nulla helyek!
Maminti Creative Commons License 2002.01.24 0 0 topiknyitó

Hihetetlen mit megenged magának ez az áruház. November közepén rendeltünk náluk két akasztós ruhásszekrényt, s azt mondta a "tanácsadó" hölgy, hogy 6-8 héten belül szállitják, de több mint valószinű, hogy még az új év előtt megkapjuk. Mivel január első hetében lejárt a 8 hét, rájuk érdeklődtem, hogy mi újság van. Akkor derült ki, hogy a papirra tanácsadó hölgyünk január 3-4. hetét irta, amit valóban nem néztünk meg, lévén fel sem merült bennünk, hogy mást mond és mást ir. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben nem vettük volna meg a bútort, mivel enyhén szólva is szoritott és szorit a mai napig is minket az idő, gyermekáldásból kifolyólag. Múlt pénteken azaz 10 héttel később telefonáltak, hogy megjött a bútor, egy héten belül be lehet fáradni a másik részletet kifizetni, szállitást-szerelést megrendelni-kifizetni - ha akarunk ilyet. Ez meg is történt, ma hozták a bútorokat, és kiderült, hogy az egyik szekrény két oldalának eleje el van törve, gyakorlatilag összeszerelhetetlen. Ez csak akkor derült ki, mikor a szállitók kibontották a dobozt, ugyanis szép gondosan, duplán le volt ragasztva a problémás rész, nehogy idejekorán észrevegyék. Kérdés: ha nem rendelünk szállitást-szerelést, vajon elfogadja-e a Kika a reklamációnkat, és nem mondja-e azt, hogy nem mi ejtettük le az oldalakat és tettük tönkre? Igy összerakták a másikat, elvitték a két eltört oldalt, a többit meg kerülgethetjük kábé 8 napig, mert ennyi idő alatt lesz hajlandó válaszolni a Kika a reklamációra. Ha szerencsénk van, lesz a raktárban két jó oldal, ha nem, várhatunk megint 10 hetet? A baba bármikor megérkezhet, akár most is, ahogy irom ezeket a sorokat; minden kéjes vágyam az volt, hogy egy újszülött mellett még bútort is szereltessek...

Remélem, olvassa ezt egy Kikás PR-os, vagy valaki a vezetésből, mert nincs az a pénz, hogy én még egyszer a Kika közelébe menjek, vagy bárkinek is ajánljam! Félelmetes mit megengednek maguknak a vásárlóval szemben, akikért és -ből elvben élnek, és ez az egész csak arra volt jó, hogy negativ reklámjukat keltsem, amit bizony meg is fogok tenni mindenhol!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!