nálam is sokszor van internal server error. reggel fél hétkor nem is jött be a fórum, olyan negyed tíz felé működött ismét. baromi lassú nekem is, de csak az elmúlt pár napban és szerencsére csak ideig-óráig. ezért (sem) hinném, hogy csak nálad ennyire gáz. egyébként én is adsl-t használok és minden más weblap pillanatok alatt lejön. csak az index szarakszik mostanság. reménykedjünk, hogy csak átmeneti állapot.
Nekem elég jó hozzáférésem van (szerény pár megabit) de egy jóideje nagyon nyögvenyelős, nehézkes ide irni. lassú a szerver, vagy én nem tudom. Vki illetékes nyilatkozhatna.
Akkor passz. Pedig ma délután párhuzamosan olvastam a fórumot és játszottam a Larkinorral, és én nem vettem észre semmit. Bár a Larkinornál már velem is előfodult, hogy kb fél percig tartott egy click :((((((
Az én kapcsolatom ADSL, az bővel elég lenne ide, sőőőt. IE6.0 a brózerem, más weblapoknál semmi gáz, frankón lejön.
Akkor veszem észre, hogy lassú az index, amikor pl. hozzászólok. Ezután várni kell egy csomót, hogy visszajöjjön a topichoz. Ma délután meg valami iszonyatosal le volt terhelve a szerverük, többször volt olyan, hogy nem tudta fogadni a hozzászólásomat.
A viccet félretéve, sokan panaszkodnak itt a fórumon a sebességre, de pl nekem még mindig kielégítő sebességgel jött (Chello). Az viszont tény, hogy ha Opera-val, a képek+egyéb sallang letöltése nélkül nézem, akkor qrva gyors az átlaghoz képest. Tehát Opera-ra föl!